Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid rondt tijdelijke komst van icoon van Villarreal af

Laatste update:

Atlético Madrid heeft Cani gepresenteerd. Er was al overeenstemming met de 33-jarige middenvelder van Villarreal, die alleen nog een medische keuring moest doorstaan. Dat is achter de rug en Cani heeft inmiddels getekend tot het einde van het seizoen. Bij Villarreal was hij in het bezit van een aflopende verbintenis.

/

Cani, echte naam Rubén Gracia, was sinds 2006 actief bij Villarreal. In totaal speelde hij 309 officiële wedstrijden; hij maakte 33 doelpunten. “Hij is een ervaren speler met veel kwaliteit. We zijn erg blij met zijn komst, hij kan een cruciale rol spelen in de rest van het seizoen”, aldus José Luís Caminero, sportief directeur van de kampioen van Spanje, via de officiële kanalen.

In de hoofdstad van Spanje gaat Cani spelen met rugnummer 22. “Dit is een nieuwe uitdaging voor mij. Ik ga alles geven voor deze club, iedere minuut”, zegt de man die de jeugdopleiding van Real Zaragoza doorliep.

Is Cani een versterking voor de basis?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Goede versterking voor de breedte.als we in alle competities voor de prijzen willen gaan moet de kern ook breed genoeg zijn en dan is Cani daar een goede opvulling voor.

9 januari 2015 om 14:19

Zou net als Diego vorig seizoen in eerste instantie een tijdelijk optie zijn. Ik ben toch wel benieuwd of Cani het nog kan opbrengen op een hoger niveau; als hij dat wel kan is het een fantastische aanwinst. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Cani zijn carriere bij Villareal zou afsluiten.

9 januari 2015 om 14:26

Als er geen blessures ontstaan bij de basisspelers zie ik hem niet veel aan de bak komen,maar het is een heel goede voetballer die in nood gewoon een goede opvulling is.onze bank is in ieder geval al beter dan vorig jaar en dat is een groot pluspunt wil je het kunstje van vorig jaar proberen over te doen.

Atletico is echt sterk dit jaar. Ze zijn vooral in de breedte veel sterker als vorig jaar

spijtig was toch wel echt een icoon maar komt dit seizoen toch minder aan spelen toe met cherysev, moi gomez en dos santos die op de flanken spelen

Simeone is bezig de Guardiola van Atletico te worden. Zijn spel wissels transfers lijken net zo overtuigend als Guardiola.

9 januari 2015 om 16:02

Je kan simeone niet vergelijken met guardiola..
Simeone is zovaak geschorst geweest en zal het ook nog een paar keer worden. Guardiola is af en toe scheinheilig net Mourinho maar blijft wel rustig.

Goede aanwinst voor Atletico. Prima speler, Cani die zich bij Villareal meer dan bewezen heeft.

Het is bijna onmogelijk geen sympathie te hebben voor het Atletico van de laatste jaren. Ze spelen voetbal op hun eigen manier, de passie spat er vanaf en ze doen het meer dan uitstekend tegen twee giganten. Sterker nog, als ze in het begin niet zo stroef waren begonnen stonden ze gewoon weer bovenaan.

Simeone held!

9 januari 2015 om 14:42

@ Sivrisinek,

Inderdaad! Ik had eigenlijk altijd wel wat sympathie voor Atlético Madrid en dat was zeg maar acht à negen jaar geleden vooral omdat ze toen spelers als Sergio Agüero, Diego Forlán en Fernando Torres rond hadden lopen, maar sinds Diego Simeone daar de trainer is, is mijn passie voor Atlético ook echt gewoon gegroeid.

Normaal gesproken ben ik meer iemand die van combinerend en mooi voetbal houdt, maar Atlético speelt meer als een eenheid en spelen zeg maar een verbeterde versie van het voetbal dat José Mourinho meestal tegen grote clubs en directe concurrenten speelt.

Zodra ze een voorsprong hebben te pakken, leunt Atlético meestal zoveel mogelijk op de counter en de voorsprong behouden, maar ze spelen op de een of andere manier gewoon goed, waardoor ik er sympathie voor krijg.

Ikzelf hoop echt dat Diego Simeone nog jaren coach van Atlético Madrid blijft. Hij is er nu al (heb het opgezocht) sinds 23 december 2011 coach en hij heeft Atlético tot nu toe erg veel goeds gebracht, met o.a de het Spaanse kampioenschap, de Champions League finale (die hij helaas wel verloor), de Spaanse supercup, de Spaanse beker, de Europese supercup en de Europa League.

Verder lijkt deze Cani mij meer een speler voor de breedte. Ikzelf ken hem niet echt goed, maar gezien zijn leeftijd denk ik dat hij meer iemand voor de breedte zal zijn.

9 januari 2015 om 17:14

Helemaal mee eens! Vooral sinds Diego Simeone trainer is geworden merk ik gewoon dat de spelers voor elkaar door het vuur gaan. Mensen die zeggen dat Atletico anti-voetbal speelt leven niet mee met het spelletje! Hoe kan je dat nou zeggen als je ziet hoe de spelers, de staf en de supporters één worden en strijden als leeuwen! Voetbal is emotie en Diego Simeone heeft dit als de beste over weten te brengen op zijn spelersgroep.

Diep en diep respect voor dit Atletico, het zou echt een verlies zijn als Atletico zou afzakken. Want Atletico is naar mijn mening al lang geen subtopper meer.

9 januari 2015 om 14:45

Inderdaad we moeten Simeone gewoon koesteren.wat die man op 3 jaar heeft gerealiseerd.als die man nu Torres nog aan de praat krijgt dan wordt het tijd voor een standbeeld denk ik

Hmm. Cani. Prima versterking voor de breedte lijkt mij. Alleen raar dat Villarreal akkoord gaat met een verhuur. Speelt toch een vrij lange tijd bij Villarreal en is altijd een vaste waarde geweest..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren