Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético handelt razendsnel na megadeal en strikt 70-voudig international

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zich versterkt met Héctor Herrera, zo meldt de Spaanse club woensdag via de officiële kanalen. De middenvelder komt transfervrij over van FC Porto en zal donderdag voor drie seizoenen tekenen. Het nieuws van het aantrekken van de zeventigvoudig Mexicaans international komt vlak na het bericht dat Manchester City middenvelder Rodri voor zeventig miljoen euro overneemt van los Colchoneros.

Atlético meldde eerder op de woensdag dat de Engelse topclub de transferclausule van Rodri ter hoogte van zeventig miljoen euro had gelicht. Met de 23-jarige Spanjaard, die het shirt van Atlético uiteindelijk maar één seizoen om de schouders had gedragen, vertrekt zodoende een belangrijke kracht uit Madrid. Met Herrera hoopt de Spaanse topclub dat het middenveld op oorlogssterkte blijft.

De overgang van Herrera van FC Porto naar Atlético komt niet als een verrassing. Diverse Spaanse media hadden reeds gemeld dat de 29-jarige Mexicaan naar de topclub zou verkassen. Herrera speelde de afgelopen zes seizoenen bij FC Porto. In totaal kwam de routinier tot 245 wedstrijden voor de topclub uit Portugal.

Hererra is niet de eerste speler die deze transferperiode de overstap maakt van FC Porto naar Atlético. Laatstgenoemde club meldde eerder al de komst van Felipe. De centrale verdediger kostte de Spanjaarden twintig miljoen euro. Herrera krijgt bij Atlético onder anderen te maken met Marcos Llorente, Saúl Ñíguez, Koke en Thomas Partey.

Een goede aanwinst voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doen ze netjes. Even 70 miljoen verdienen aan verkoop en gratis CM overnemen. Basisspeler van afgelopen jaren bij Porto en 70-voudig international van Mexico.

Wat een top beleid bij Atletico echt waar. Ben ik als Arsenalfan erg jaloers op.

3 juli 2019 om 18:04

Herrera is gewoon middelmaat. Wat is hier precies top beleid aan? Nee een super speler als Rodri verkopen voor een schijntje eigenlijk, nee top bezig beleid hoor. Ze gaam gewoon 3 stappen achteruit nu.

3 juli 2019 om 18:11

Herrera komt gratis over en Rodri gaat voor 70 miljoen na vorig jaar voor 20 miljoen te zijn gekocht. Dit is gewoon een top beleid, Atletico kon Rodri niet behouden en haalt hiermee gewoon een heel ervaren vervanger mee in huis.

3 juli 2019 om 18:50

Ze hebben ook al Llorente gehaald. Herrera is sws als wisselspeler gehaald.

3 juli 2019 om 19:01

Herrera is een typische speler voor Simeone, werkt hard en technisch vaardig. Zeer veel ervaring opgedaan dus weldegelijk een topaankoop.

3 juli 2019 om 18:11

En daarnaast een jeugdspeler die net een jaar komt kijken halen voor 120 miljoen, terwijl je honderden miljoenen in de schuld staat. Fantastisch beleid ja.

3 juli 2019 om 18:42

Makkelijk scoren. João Félix is gewoon een toptalent die de hele Portugese competitie aan flarden schoot. Ook in Europa bewees hij zich met oa een hattrick tegen Eintracht. We kunnen passen achteraf zeggen of dit gelaagde transfer is. Als hij zijn potentie waarmaakt is die 125 miljoen in de huidige markt helemaal niet zo veel. Voor Dembélé werd een zelfde bedrag overmaakt, terwijl hij zich ook nauwelijks had bewezen.

3 juli 2019 om 18:52

Dembélé nauwelijks bewezen? Hij speelde in de bundesliga waar het niveau veel hoger is dan in de Portugese competitie en speelde bij een topploeg. Scoorde tegen ploegen als bayern München in de bekerfinale en maakte veel indruk in Ucl wedstrijden tegen real Madrid etc. De vergelijking met dembélé is ook gewoon belachelijk bij deze. Félix heeft talent dat zeker maar moet het nog maar laten zien in een topcompetitie.

3 juli 2019 om 22:00

Makkelijk scoren roepen wanneer de beste man met feiten komt zegt veel over het beleid..

Voor de breedte een prima aanwinst, aangezien hij niet beter is dan een Llorente of Partey

Zie hem niet als een basisspeler, maar zeker een goede backup voor Atleti.

Dit is gewoon een prima transfer. Llorente zal de opvolger van Rodri worden en Herrera is dus een back-up. Vorig seizoen was de selectie niet breed genoeg dus goed dat er een middenvelder bij is gekomen. Als Hermoso en Felix officieel worden aangekondigd hoeven we alleen nog maar een linksback en een spits. hopelijk Telles en Icardi, al is het behoorlijk stil rond Icardi de laatste tijd. Ik verwacht dat Vrsaljko terug komt dus de rechtsback positie is dan ook weer aardig bezet met hem erbij.

Transfervrij binnengehaald en Herrera is gewoon een prima speler voor Atlético Madrid.

Of Herrera basisspeler zal worden bij Atlético, zou ik niet weten aangezien ik verwacht dat Partey en Llorente samen centraal op het middenveld zullen spelen. Maar desondanks is Herrera een hele goede aanwinst en hij is de afgelopen seizoenen gewoon een belangrijke en vaste basisspeler bij FC Porto geweest.

Ik ben wel benieuwd naar Atlético aankomend seizoen, aangezien ze nu toch best wel een aardig grote 'renovatie' ondergaan (om het zo maar even te noemen) en dan met name in de verdediging: Lucas Hernández is voor 80 miljoen aan Bayern München verkocht, Diego Godin is transfervrij naar Inter Milan vertrokken en Filipe Luis en Juanfran zijn beide ook transfervrij vertrokken, maar hebben tot dusver nog geen nieuwe club en vooral Godin, Juanfran en Filipe Luis waren de afgelopen vijf jaar+ echt gewoon vaste krachten in de verdediging.

Naast deze spelers heeft Atlético Gelson Martins voor 30 miljoen aan AS Monaco verkocht en Rodri voor 70 miljoen aan Manchester City. Daar komt waarschijnlijk Griezmann nog bij, die voor 120 miljoen (clausule in zijn contract die sinds 1 juli geldt) waarschijnlijk zal vertrekken en ergens zie ik Diego Costa ook nog wel een transfer naar China maken, terwijl ik niet uitsluit dat spelers als Vrsaljko en Kalinic ook zullen vertrekken.

Met o.a Joao Felix, Llorente en deze Herrera heeft Atlético al meerdere versterkingen gehaald en daar zullen nog wel wat aankopen bijkomen.

Oblak
Arias
Giménez
Felipe
Renan Lodi
Koke
Llorente
Partey
Saúl
Joao Felix
Icardi
3 juli 2019 om 18:54

Deze week zullen naar verwachting ook de transfers van Hermoso en Félix bekend gemaakt worden. Het liefst zie ik dan nog een links- en rechtsback komen die de hele flank kunnen bestrijken. Alex Telles en Nelson Semedo zouden ideaal zijn. Ook zie ik graag van het geld van niets-toevoegende-voetballers als Gelson Martins, Vitolo, Kalinic en Diego Costa graag een topper voorin komen. Icardi lijkt me een echte Atlético-spits. Dan kun je Icardi neerzetten als pure killer in de 16 en Félix er zwervend omheen.

Goede aankoop voor de breedte, zeker nu Rodri is vertrokken en chill dat hij transfervrij is. Ik vraag me af, zit Atletico nog achter een verdediger aan om naast Gimenez te zetten nu Hernandez en Godin vertrokken zijn? Misschien is Alderweireld wel wat nu, heeft zich goed ontwikkeld bij Tottenham en kan het niveau wel aan denk ik, i.t.t. een aantal jaar terug toen hij achterin stond bij Atletico.

3 juli 2019 om 18:36

Atlético zit achter Hermoso aan; een snelle, linksbenige verdediger die de ideale partner is van Giménez. Hij heeft nog maar een 1-jaar doorlopend contract, dus zal hij ook niet te veel kosten. Hij is ook nog maar 24 jaar.

Goedeaankoop voor de breedte. Hij heeft ervaring en leiderschap, wat belangrijk is na wegvallen van Filipe Luis, Juanfran en Godin. De echter opvolger van Rodri is natuurlijk gewoon Llorente. We beschikken ook nog over Partey, dus als het middenveld blijft zoals het nu staat hoeven we er verder niks meer aan te doen. Deze week worden waarschijnlijk Hermoso en Félix bekend gemaakt, en daarna achter Telles en Icardi aan. Ons 'nieuwe' team krijgt steeds meer vorm met strijdlustige spelers. Vamos!

Atletico Madrid is een club die zijn transferbeleid altijd keurig op orde heeft valt me op, hoor ook weinigkeer over grote miskopen.
Lijkt me dat Simeone ook een grote stem heeft in het aankoopbeleid, vaak zijn nieuwe spelers qua karakter beetje als dat van Simeone, buiten het technische aspect wat meer als aanwezig is ook.
Mooie club, heb er persoonlijk ook meer mee als met Real, en ook als met Barcelona.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren