Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético eindigt als kampioen der kampioenen, Afellay scoort

Laatste update:

Atlético Madrid is dinsdagavond als groepswinnaar van Groep A geëindigd. De verliezend Champions League-finalist van afgelopen seizoen dwong bij Juventus een doelpuntloos gelijkspel af. Zodoende eindigt de Spaanse club als eerste in de enige groep met alleen maar landskampioenen. Juventus had vrede met de remise. Het punt was voldoende om Olympiacos achter zich te houden en als nummer twee naar de knockout-fase te gaan.

/

Juventus - Atlético Madrid 0-0
De ploeg van Allegri startte ambitieus aan de wedstrijd, terwijl Atlético weinig risico wilde nemen. Toch was de eerste grote kans voor los Colchoneros. Via een carambole kwam de bal terecht bij Koke, die zag hoe Gianluigi Buffon zijn inzet uitstekend pareerde. Hoe Juventus het ook probeerde en Atlético dwong om op zijn eigen helft te blijven, de defensie van de ploeg van Simeone stond als een huis en had eigenlijk weinig te duchten van de allesbehalve creatieve Italianen. Het bezoek uit Madrid was zelfs dichter bij de 0-1 dan Juventus bij de 1-0.

Atlético speelde een comfortabele tweede helft, in de wetenschap dat Juventus weliswaar de bal had maar er niet in slaagde om door te drukken. Het was zelfs het aluminium dat een doelpunt van Gabi voorkwam, ook al was de inzet als een voorzet bedoeld. In het laatste half uur was Juventus wat dreigender, maar de ploeg van Allegri wilde geen onnodig risico nemen. Eén doelpunt van Atlético en een zege van Olympiacos was immers voldoende om als derde te eindigen. De slotminuten hadden daarom meer weg van een salonremise, zeker nadat Olympiacos tegelijkertijd in de slotfase de overwinning greep.

/

Olympiacos - Malmö FF 4-2
De ploeg van trainer Michel domineerde in het eerste bedrijf en nam na dik twintig minuten de leiding. Met een rake kopbal zette David Fuster de thuisploeg op 1-0. Olympiacos maakte jacht op nog een doelpunt voor het rustsignaal, maar de inspanningen van de Grieken werden niet beloond. Konstantinos Mitroglou liet een goede mogelijkheid onbenut en doelman Robin Olsen had een goed antwoord op een inzet van Alejandro Dominguez.

Een kwartier na rust nivelleerde Simon Kroon de tussenstand: 1-1. De bezoekers uit Zweden konden echter niet lang van de treffer genieten. Een heerlijk doelpunt van Dominguez betekende al snel de 2-1. In de laatste tien minuten kregen de toeschouwers waar voor hun geld. Markus Rosenberg tekende voor de gelijkmaker, maar Olympiacos greep alsnog de overwinning. Mitroglou kopte uit een hoekschop de 3-2 binnen en ook Ibrahim Afellay verscheen op het scorebord. De in de 77e minuut ingevallen aanvaller controleerde de bal uitstekend en schoot laag raak: 4-2.

Wint Atlético Madrid dit seizoen wel de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jaar denk ik niet dat Atletico Cl gaat winnen. Het is omdat ze Courtois Filipe luis en costa missen. Die drie waren kern. Maar toch hebben ze kans. Bal is rond.

9 december 2014 om 23:06

Dit jaar*

10 december 2014 om 00:14

Kappen nou he

9 december 2014 om 23:08

*Dit jaar en het gebruik van lidwoorden is jou zeker ook ontgaan. fa2man. Verder jammer dat Juve niet won ik zie ze alleen nog kans maken tegen Monaco of Porto elk ander team dat ze loten zal leiden tot een verlies.

9 december 2014 om 23:12

Wat maakt het uit? Je begrijpt wat die bedoeld toch

9 december 2014 om 23:24

Gast het is een voetbalsite en geen cursus Nederlands ofzo

9 december 2014 om 23:31

Hij zegt toch ook "fa2man", ofterwijl grapje, man..

9 december 2014 om 23:42

@januzaj en zanetti. Het is geen cursus Nederlands nee. Maar een keertje overlezen wat je typt en eventueel iets aanpassen mag toch wel verwacht worden?

9 december 2014 om 23:37

Alle elf spelers waren de kern vorig seizoen. Ze vochten voor elkaar.

10 december 2014 om 18:04

Hahahah deze jaar

Er werd duidelijk op een gelijkspel gespeeld door beide partijen. Juventus domineerde met haar 70% balbezit en Atletico was zoals vaker een muur aan het bouwen rond de zestien, en daar slaagde ze in. Juventus had namelijk opnieuw moeite met (goede) kansen creëren, hopelijk kan een goede trequarista in de wintermercato ons daar bij helpen. Ik ben in ieder geval allang blij dat Juventus door is na die rare fratsen afgelopen jaren en dit jaar in de Champions League.

Als Roma morgen ook door weet te gaan en Torino gelijk kan spelen tegen Kopenhagen is Italië het enige land waar alle clubs die deelnamen aan een Europees toernooi door zijn. Dat wordt nog een moeilijke taak.

Precies zoals ik had voorspeld, 0-0. Alteltico en Juve zijn allebei clubs die niet vies zijn van spelen op een gelijkspelletje. Jammer, want op papier is het toch een leuk affiche.

Gefeliciteerd Juventini,

Mooi dat er in ieder geval een Italiaanse club in de CL overwintert.
Hopelijk komt roma daar ook nog bij. Echter zie ik juventus de 1/4 finale niet halen als er
Een tegenstander als Bayern of real uitkomt in de 1/8 finale. Hopelijk krijgen roma(als ze doorgaan) en juve dan porto en Monaco. Die zijn toch wel de zwakste groepswinnaars denk ik.

9 december 2014 om 23:30

Thanks, ik ben benieuwd hoe jullie jonkies het tegen Qarabag gaan doen. Hopelijk ziet Mancini het zitten want er loopt veel goede jeugd bij Inter.

9 december 2014 om 23:33

Ik hoop dat er veel jongens als bonazzoli, mbaye en puscas mogen spelen tegen qarabag. De wedstrijd tegen qarabag is niet meer van belang ook, want inter is toch al groepswinnaar. De jeugd is helaas de laatste jaren zelden goed gebruikt. Alleen stramaccioni kende de jeugd goed en kon er gebruik van maken zoals van livaja. Mazzarri bijv houdt niet van erg jonge spelers en stelt liever de meer ervaren spelers op.

9 december 2014 om 23:37

Dit is trouwens de selectie van inter voor donderdag
Three goalkeepers, 9 defenders, 4 midfielders and 3 forwards for the final Europa League group game in Baku Goalkeepers: 30 Carrizo, 46 Berni, 95 Costa;
Defenders: 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 25 Mbaye, 33 D'ambrosio, 54 Donkor, 94 Yao, Sciacca, 93 Dimarco;
Midfielders: 20 Obi, 44 Krhin, 90 M'vila, 96 Palazzi;
Forwards: 7 Osvaldo, 97 Bonazzoli, 92 Baldini.

10 december 2014 om 00:44

Ik vind het heel raar dat Buscas en Camara niet zijn opgeroepen.

10 december 2014 om 11:15

Puscas is denk ik de beste in de Primavera. Hoe hij milan slachtte was geweldig. Camara had ook wel mee gemogen vond ik

Mooi laat ze maar tegen chelsea lotem'

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren