Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético claimt ‘aankoop van de zomer’: ‘James is een andere voetballer’

Laatste update:

Atlético Madrid trok liefst dertig miljoen euro uit voor de komst van Antoine Griezmann van Real Sociedad. De media in Engeland en Spanje zijn ervan overtuigd dat de Spaanse landskampioen nog een keer de knip zal trekken. De namen van Santi Cazorla, Javier 'Chicharito' Hernandez, Fernando Torres en José Maria Callejón worden immers aan los Colchoneros gelinkt.

/

Enrique Cerezo maakt donderdag een einde aan de geruchtenstroom rondom de vermeende doelwitten van Atlético. “Er zijn ontzettend veel namen genoemd, maar die vier staan niet in onze agenda”, claimt de voorzitter van de Primera División-club. Cerezo is maar wat blij dat Griezmann de komende jaren voor zijn club speelt. “Hij is dé aankoop van de zomer. Hij is vergelijkbaar met Luis Suárez.”

“James Rodriguez? Een goede speler, maar dat is een andere voetballer. Van hem weten we nog niet welke weg hij precies gaat bewandelen. De komst van Griezmann is een geweldige boost voor de club, we hebben een flinke inspanning geleverd. Hij had veel aanbiedingen, maar toch koos hij voor ons.” Cerezo sloot vrijwel uit dat Joao Miranda naar Chelsea gaat. “Ik heb niets gehoord en als ik niets gehoord heb, betekent dat dat hij blijft. Dat weet ik zeker."

Wie gaat een mooiere toekomst tegemoet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heeft James nu met Atletico te maken? Real Madrid zal zich wel zorgen maken om James. Griezman is wel een topper voor Atletico.

Griezzman een geweldenaar. Zal menig doelpunten maken voor Atleti! Zal echt een gemis voor Sociedad en San Sebastian worden! Atleti heeft weer een leuk aanval zo met Turan, Mandzukic en Griezzman!

1 augustus 2014 om 00:22

Griezmann*

1 augustus 2014 om 15:09

Aub zeg schei toch uit met die verbeteringen

Atletico heeft erg goede zaken gedaan. Ze zullen volgend jaar gewoon weer mee doen om het kampioenschap! James gaat het nog moeilijk krijgen, vooral als er niemand bij Real word verkocht. Met de concurrentie die hij nu heeft kan het zijn dat hij in het zelfde schuitje beland als Isco.

1 augustus 2014 om 00:24

Grapjas. Zonder Costa, Courtois en Filipe Luis wordt het lastig. Hopen dat er geen spelers meer weggaan... anders gaat een top-3 notering zelfs in het geding komen.

1 augustus 2014 om 02:44

Ze hebben anders uitstekende vervangers gehaald en het team verder versterkt. Ze zijn al sterker als vorig seizoen.

Geweldige aankoop van Atleti. Atleti lijkt, op een extra spits na, nagenoeg uitgeshopt. En James? Tsja, zoals Cerezo al aangeeft, het is maar de vraag hoe dat gaat uitpakken. Real speelt zonder echte ''10'' en laat James nou net een echte 10 zijn.

Wat hebben die 2 met elkaar te maken? Als ze gaan vergelijken is James beter.

31 juli 2014 om 23:14

Zeg je dit nou alleen omdat je voor Real bent? Je kan deze spelers inderdaad niet vergelijken.

1 augustus 2014 om 05:00

James is een Veel betere voetballer en dat zeg ik niet omdat ik voor real ben maar dat is gewoon zo als je dat niet vind dan moet je maar naar tennis kijken ofzo

1 augustus 2014 om 09:55

Griezmann is een veel betere voetballer. Die gehypte James stop er gewoon maar mee hij gaat dit seizoen niks klaarmaken!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren