Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético blijft in spoor van Real door zege in duel met zwarte rand

Laatste update:
/

Atlético Madrid heeft Barcelona gepasseerd op de ranglijst van de Primera División. De titelverdediger was zondagmiddag met 2-0 te sterk voor Deportivo la Coruña en moet nu hopen dat Barcelona later op de avond niet bij Valencia wint. Van een feesttemming was in Vicente Calderón overigens zeker geen sprake, maar dat had alles te maken met de supportersrellen voor de wedstrijd.

Daarbij zou een Depor-fan om het leven zijn gekomen, maar doordat het competitiebestuur niet op tijd in contact kon komen met de Spaanse voetbalbond om een eventuele verplaatsing van het duel te bespreken, moest er gewoon worden gevoetbald. De sfeer in het stadion was dan ook akelig en er werd nog voor de aftrap flink gejoeld, omdat er geen minuut stilte werd gehouden en een deel van de thuisfans wist bovendien niet of het wel gepast was om te juichen toen hun favoriete ploeg kort voor rust op voorsprong kwam.

/

Saúl Niguez scoorde met zijn hoofd, na een door Mario Mandzukic doorgekopte vrije trap van Koke. De 1-0 mocht verdiend worden genoemd, want Atlético kreeg in de beginfase ook al heel aardige kansen. Zo kopte Mandzukic na een voorzet van Koke tegen de paal en kon Antoine Griezmann na goed werk van Arda Turan medespeler Saúl net niet bereiken. Deportivo stichtte alleen even gevaar, toen afstandsschoten van Cezary Wilk en José Rodríguez werden geblokt. In de tweede helft werd de wedstrijd al gauw beslist, na 55 minuten spelen.

Een hoekschop viel voor de voeten van Arda, die via een been van Pape Diakathé het doel vond: 2-0. Atlético probeerde het publiek daarna nog een doelpunt voor te schotelen, maar een kopbal van Saúl en een schot van de goed ingevallen Alessio Cerci waren niet succesvol. Namens Deportivo deed alleen nog Sidnei een poging, maar die inzet werd gestopt door Miguel Ángel Moyà. Na afloop van het duel werden de bezoekende fans van Deportivo uit voorzorg onder politiebegeleiding naar de uitgang van het stadion gebracht.

Beschouw jij Atlético Madrid als een titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arda Turan wat een fenomeen zeg niet normaal meer! Deze man beslist de wedstrijd in zijn eentje ondanks zijn 1 goal respect! Zolang Arda Turan speelt zie ik Atletico ook favoriet voor de titel chapeau!

30 november 2014 om 15:37

Haha atletico favoriet jij maakt mijn dag

Lekker Atletico. Arda was weer super. Wat een techniek heeft die man. Schrijnend om te zien hoe het met Depor gaat als je terug denkt aan bijvoorbeeld 3-0 achter tegen Milan en 4-0 thuis winnen in de CL.

Nu nog Wolfsburg, Palermo,Sevilla en Roma en ik ben blij man.

30 november 2014 om 14:02

Wolfsburg gaat verliezen van gladbach...

1 december 2014 om 00:53

Zo zat jij er even naast

30 november 2014 om 15:30

Wolfsburg is niet zo goed bezig, ik denk dat gladbach gaat winnen...jammer van je toto

30 november 2014 om 20:52

Arda en Koke zijn geweldenaren! Wauw! Saul komt er ook wel!

30 november 2014 om 21:20

4-1 was de eerste wedstrijd destijds, de 4-0 in de return klopt wel

Echt raar dat deze wedstrijd gewoon is gespeeld. Er is een paar uur voor de wedstrijd iemand in elkaar geslagen en in een rivier gegooid!!

Vind dat respectloos overkomen, bovendien is het gewoon gevaarlijk als de gemoederen zo hoog oplopen.

30 november 2014 om 14:13

Misschien hadden ze schrik dat het nog verder uit de hand zou lopen als de match niet doorging. Maar goed supportersrellen hebben niet zo veel te maken met supporteren. Dat zijn gewoon vechtersbazen die een voetbalploeg gebruiken als excuus om te vechten. Zielig.

30 november 2014 om 14:15

Helemaal gelijk, soms vindt ik zelf dat voetbal te overdreven serieus genomen

Arda is toch wel de nieuwe vormgever en leider van Atletico geworden. Hij heeft al veel belangrijke wedstrijden beslist dit seizoen en is vooral de laatste weken in bloedvorm. Atletico heeft weer een prachtig team zeg.

Wat geniet ik van Arda als hij de bal heeft. Zoveel rust en inzicht in zijn spel. Falcao, Costa of Mandzukic maak niet uit, hij heeft altijd goed contact met de afmaker. Tijd voor een stap hoger.

30 november 2014 om 23:08

op dit moment bestaat er geen stap hoger op als je bij atlete speelt haha

man of the match : Arda Turan. ik heb geen woorden voor ..arda is net als een wijn hoe ouder hoe beter hij voetbalt. ik verwacht zeker dat hij binnenkort naar een top club gaat..barca , M united, Arsenal of
Juventus

Hoop het niet voor Arda, want dan is hij een van de zovelen sterren!

Arda Turan... pff wat een speler is Arda zeg. Keer op keer belangrijk voor Atletico. Hopelijk blijft hij in Madrid en keert hij over enkele jaren weer terug naar Galatasaray.

Arda turann arda turan arda turan arda tuuraaaan ole oleeeee !!! Fenomeennn

als een club als atletico bij barca en real kan blijven dan stellen deze clubs ook niet veel voor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren