Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Atlético biedt Benfica 30 miljoen euro voor opvolger van Arda Turan’’

Laatste update:

Nicolás Gaitan wordt elke zomer met een vertrek bij Benfica in verband gebracht. De 27-jarige aanvallende middenvelder ontkende afgelopen week dat hij spoedig uit Lissabon zal vertrekken, maar de media in Portugal beweren het tegendeel. Atlético Madrid zou namelijk de beste papieren hebben om de Argentijn bij Benfica los te weken.

/

Diverse Portugese media schrijven zaterdag dat Atlético een formeel bod van dertig miljoen euro op Gaitán heeft uitgebracht, plus één of meer spelers. Diego Simeone is een groot voorstander van de komst van zijn landgenoot, al is er binnen het bestuur sprake van verdeeldheid over het aantrekken van de ex-speler van Boca Juniors. Gaitán zou een dergelijk bedrag niet waard zijn, zo stellen enkele sportbestuurders. Simeone is echter van mening dat Gaitán de meest geschikte voetballer is om het aanstaande vertrek van Arda Turan op te vangen, hoe duur hij ook is. Arda diende onlangs een formeel transferverzoek in en lijkt zijn loopbaan bij Barcelona te vervolgen.

Benfica heeft Gaitán weliswaar beloofd dat men deze zomer medewerking zal verlenen aan een transfer, maar houdt wel vast aan de vraagprijs van 35 miljoen euro. Gaitan wordt ook al geruime tijd met Manchester United in verband gebracht, maar hij lijkt alleen serieus in beeld te komen als landgenoot Ángel Di Maria na een seizoen al uit Manchester vertrekt.

Nicolas Gaitán past bij Atlético Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind hem wel passen bij Atletico, heeft ook zo'n vechtersmentaliteit.

4 juli 2015 om 14:43

Fantastische speler. Creatief, werkt hard en goede mentaliteit. Had hem graag bij Liverpool willen zien!

Hij is goed maar geen 30 miljoen of 35 miljoen waard.

4 juli 2015 om 15:14

Tja een goede speler kost al gauw 30 mln tegenwoordig.

Gaitan zou een super vervanger voor Arda zijn! Creëert veel kansen en kan een goal maken als het moet, ook weet hij wat hard werken is!

Waarom zit Gaitan nog bij Benfica op 27-jarige leeftijd? Niet goed genoeg voor een stap hogerop?

4 juli 2015 om 16:34

Club die hem niet kwijt wil, de topclubs uit portugal staan erom bekend hoge getalletjes te vragen.. of de speler wil zelf niet.. hij is echt wel goed genoeg in ieder geval.

Toe maar, athletico haalt ook wel spelers binnen van 30+ miljoen. Weet iemamd wat het vermogen is van Athletico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren