Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atalanta vecht zich terug tegen Inter; excellerende Mkhitaryan evenaart Zlatan

Laatste update:

De ontmoeting tussen Atalanta en Internazionale heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd. Na negentig minuten voetballen stond er in Bergamo een 1-1 stand op het scorebord, na doelpunten van Lautaro Martínez en Aleksey Miranchuk. Tegelijkertijd won het dit seizoen uitstekend presterende AS Roma op bezoek bij Genoa met 1-3, dankzij drie doelpunten van Henrikh Mkhitaryan.

Atalanta, groepsgenoot van Ajax in de Champions League, ging midweeks hard onderuit tegen Liverpool: 0-5. Ook Intern tankte in het miljardenbal geen zelfvertrouwen, want op bezoek bij Real Madrid werd er met 3-2 verloren. Met twee Nederlanders - Hans Hateboer en Stefan de Vrij, Sam Lammers zat bij Atalanta op de reservebank - aan de aftrap speelde zich in het Gewiss Stadium een eerste helft zonder doelpunten af. Van beide kanten vielen er wel mogelijkheden te noteren: Remo Freuler en Ruslan Malinovskyi namens de thuisploeg, Lautaro Martínez en Arturo Vidal voor Inter.

Check in de herhaling hoe smerig deze tackle van Arturo Vidal is... ??????

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 8 november 2020

Met een klein uur op de klok werd de ban gebroken in Bergamo. Martínez, op wie alle ogen gericht waren in de afwezigheid van de geblesseerde Romelu Lukaku, kopte op knappe wijze raak, na een voorzet van Ashley Young. Kort daarna kreeg Inter een uitgelezen kans om de marge te verdubbelen. Vidal kreeg een vrije doorgang richting Atalanta-doelman Marco Sportiello, maar zag de sluitpost als winnaar uit de strijd komen. Sportiello redde in de rebound andermaal op een inzet van Nicolò Barella, waardoor de marge nog niet verdubbeld werd.

Met nog een kwartier te gaan bracht Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini Lammers binnen de lijnen en al snel daarna kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Luis Muriel vond Miranchuck, die de bal op de rand van het strafschopgebied controleerde en door een woud van benen het gaatje richting het doel van Inter wist te vinden. In een vermakelijke slotfase golfde het spel op en neer en had Muriel nog een grote kans om Atalanta de overwinning te bezorgen, maar uiteindelijk kreeg het treffen geen winnaar.

Genoa - AS Roma 1-3
AS Roma heeft zich dankzij een overwinning op Genoa op de derde plaats in de Serie A gevestigd. Met Rick Karsdorp voor de vijfde keer dit seizoen in de basielf grepen de Romeinen in de blessuretijd van de eerste helft een voorsprong. Een hoekschop van Jordan Veretout werd door Mkhitaryan met hoofd gepromoveerd tot de openingstreffer. Daarmee werd de Armeense aanvallende middenvelder na Zlatan Ibrahimovic de tweede speler met meer dan tien doelpunten in drie van de vijf Europese topcompetities sinds het seizoen 2015/16. Mkhitaryan speelde voor AS Roma in de traditionele Europese topcompetities voor Arsenal, Manchester United en Borussia Dortmund.

Kort na rust kwam Genoa op gelijke hoogte. Gianluca Scamacca, in het verleden actief bij PSV en PEC Zwolle, stuurde Marko Pjaca de diepte in en zag de Kroaat oog in oog met AS Roma-doelman Pau López geen fout maken. Het duurde een kwartier voordat de Romeinen weer op voorsprong wisten te komen. Bruno Peres vond de doorgelopen Mkhitaryan, die van dichtbij via Genoa-doelman Mattia Perin het net wist te vinden. Het was uiteindelijk ook Mkhitaryan die het duel vijf minuten voor tijd besliste door de 1-3 aan te tekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat Karsdorp toch weer speelt. Als hij fit kan blijven is het nog steeds in potentie een hele goede back.

8 november 2020 om 18:24

Vond hem vorig jaar bij Feyenoord erg tegenvallen. Heeft na zijn zware blessure eigenlijk nooit meer zijn niveau gehaald. Toen hij doorbrak bij Feyenoord dacht ik dat we voor de de komende 15 jaar de RB van oranje hadden, maar ik zie hem dat niet meer halen. Wel leuk voor hem dat hij weer eens speelt

Met de week wordt het triester om naar inter te kijken . Ik ben helemaal klaar met die 352 formatie van conte . Het werkt gewoon niet. Je zag vandaag weer goed dat conte maar een systeem heeft en verder geen back up. Normaal als het niet loopt spelen ze de bal lang op lukaku die hem dan controleert waardoor de ploeg kan aansluiten en door kan voetballen . Lukaku deed niet meer maar inter deed precies hetzelfde. Sanchez en Lauatro kregen alleen maar lange halen waar ze niks mee konden. Met Lautaro Eriksen Sanchez Brozovic barella sensi etc heb e zoveel behendige voetballers maar conte kan er geen voetballende ploeg van maken en krijgt er 12 miljoen per jaar voor om zulke goede spelers zo slecht te laten spelen . Er is 0 tempo alles gaat op zondag avond tempo alles gaat breed en terug . Je hebt maar 2 spelers op de vleugels die iedere keer gedekt staat en wat ook nog is vandaag Darmian en Young je minst goed voetballende spelers zijn terwijl deze 2 juist cruciaal zijn voor deze formatie. Zo'n young werk ook gewoon niet op de linkerkant . Hij moet iedere keer met zn rechter voet die bal aannemen en je kan nooit is lekker in een keer door voetballen . Dan brengt conte ook maat weer is die lange slungel Gagalirdini in en laat een ras voetballer als eriksen weer verpieteren op de bank . Inter heeft in 90 minuten misschien 2 serieuze aanvallen gehad en voor de rest alleen een paar wanhoop pogingen. Dieptriest 3 overwinningen in 11 duels . Conte moet zichzelf kapot schamen om met deze ploeg zo saai en inspiratieloos te spelen .

8 november 2020 om 17:30

Vorig seizoen vond ik Inter prima spelen. Maar het is altijd met Conte dat zijn eerste seizoen heel goed is en vervolgens gaat het steeds slechter. Idd heel vervelend dat die altijd aan de zelfde opstelling blijft vasthouden. Snap ook niet wat die met Darmian moet en waarom die per se Vidal wilde hebben

8 november 2020 om 17:40

Ja vidal pakt iedere wedstrijd wel geel wat soms zelfs rood kan zijn . Kan ook geen hele wedstrijd meer belopen. Darmian s ook zo'n nutteloze aankoop . Maar conte koopt ook alleen spelers waar hij eerder mee gewerkt heeft . Alsof er geen andere spelers bestaan . Inter had echt voor een jonge frisse wingback moeten gaan zoals Angelino of gosens voor links . Ook het wegdoen van Godin en geen vervanger daarvoor halen is een grote fout gebleken

8 november 2020 om 19:12

Was een fantastische speler, Maar nu vertraagd die alleen het spel en heb je er dus helemaal niks aan. Inderdaad allemaal spelers waarmee die al is gewerkt heeft, Maar ze zijn oud en voegen gewoon niks toe

8 november 2020 om 20:14

Vidal heeft zijn beste tijd allang gehad toen hij bij Juve en Bayern speelde. Nu is hij oud en net een tractor. Defensief nog redelijk maar de weg naar voren gaat zo langzaam en niet altijd even adequaat zoals tegen Real toen hij in de 1e helft veel ballen inleverde bij de tegenstander.

8 november 2020 om 18:45

Als Inter zo doorgaat gaan we het nog moeilijk krijgen om überhaupt in de top 4 te eindigen. Helaas is Conte zo eigenwijs en gelooft hij dat Inter hiermee goede resultaten zal gaan halen. Echter, 3 overwinningen in 10 wedstrijden terwijl je nu alleen Godin niet meer hebt ten opzichte van vorig seizoen en dus praktisch dezelfde selectie met aanvullingen erbij hebt, is gewoon heel slecht. Echter zijn sommige van die aanvullingen als Vidal en Kolarov enorm nutteloos tot nu toe. Had ook eigenlijk gehoopt dat Conte zelf na de EL-finale ontslag zou nemen maar helaas is hij aangebleven. Om de een of andere reden zag ik het al ergens aankomen en had ik geen goed gevoel over dit seizoen.

8 november 2020 om 19:14

Het is gewoon jammer, Waar Inter vorig jaar echt weer op een niveau was waarvan je zegt die zijn echt op de goede weg is het dit seizoen tot nu toe heel matig. Ik moet zeggen dat ik toen hoopte dat die zou blijven omdat ik anders bang was dat het proces weer vertraagd zou worden. Maar nu zie je dat het een beetje gebeurd omdat die gebleven is en dezelfde fouten maakt

8 november 2020 om 20:19

Vorig seizoen idd goed op weg maar ook toen steken laten vallen te vaak. Ondanks de twee nederlagen tegen Juve had Inter gewoon de titel moeten pakken puur omdat Juve onder Sarri ver onder zijn kunnen speelde. Maar helaas profiteerde Inter of een ander team niet van die gelegenheid. Helaas heeft Inter er ook te weinig van geleerd lijkt het en blijven Conte en bepaalde spelers dezelfde fouten continu begaan zoals je inderdaad al zelf aangeeft.

Jammer dat Conte een salaris van 12 miljoen heeft, anders konden we hem gewoon makkelijk ontslaan. Het lijkt al het hele seizoen helemaal nergens op qua spel en de kans op overwintering in de CL is vrij klein. Het feit dat Inter alleen kon winnen van Fiorentina, Benevento en Genoa dit seizoen zegt al genoeg dat die 3-5-2 van Conte gewoon niet goed meer werkt. Helaas zal hij ook niet eventueel veranderen naar een viermansdefensie en zal hij spelers als Gagliardini en Vidal maar blijven laten spelen.

Over de wedstrijd zelf. De eerste helft was vreselijk saai en aan beide kanten heel weinig spektakel. 2e helft kwam het na de 0-1 van Lautaro wat meer los en zette Atalanta al meer aan. Na die 1-1 had ik zelfs nog vrees dat Inter hier zou gaan verliezen. Snap ook niet dat Conte weer die Gagliardini inbrengt en niet gewoon eventueel Nainggolan kiest die toch wel beter is dan die nummer 5 van ons. Net als tegen Real Madrid ging het ook fout nadat Gagliardini erin kwam en eventuele achterstanden maak je niet snel goed met hem in het veld.

We hebben geluk dat alle concurrenten dit seizoen slecht beginnen. Behalve ac milan dan .

8 november 2020 om 20:15

Uiteindelijk zie ik Juve de serie a gewoon weer winnen. Hebben nog steeds de beste selectie en Ronaldo is iets wat andere teams in de verste verte niet hebben. De CL echter heb ik wel twijfels of Pirlo de juiste man gaat zijn om jullie daarin te helpen.

Pff weer laten we punten liggen. Leren ze nog wel van afgelopen wedstrijden? Conte mag wel eens een top wedstrijd winnen. 12 miljoen per jaar en teleurstellen. Ik ben ook teleurgesteld in Samir Handanovic. Kan hij wel eens een bal tegenhouden? Bijna ieder schot op doel van een tegenstander is een doelpunt. Nou natuurlijk kan het aan de verdediging liggen maar naar mijn idee doet hij ook te weinig om zijn team te redden.

Op welke plaats staat "Intern" op de ranglijst van de Serie A want ik zie ze nergens....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren