Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Aston Villa bepaalt prijskaartje Anwar El Ghazi

Laatste update:
/
Ronald Koeman heeft er alle vertrouwen in dat hij komend seizoen kan beschikken over Ilaix Moriba. De middenvelder, die momenteel verbannen is uit de A-selectie, staat op het punt om een nieuw driejarig contract te ondertekenen. (Goal)
/
Celtic hoopt Josip Juranovic deze zomer over te nemen van Wisla Krakow. De Schotten zijn echter niet als enige in de race voor de rechtsback, daar ook Spartak Moskou en Fiorentina hun interesse kenbaar hebben gemaakt. (FootballDaily)
/
Aston Villa heeft de definitieve vraagprijs voor Anwar El Ghazi bepaald. Clubs die geïnteresseerd zijn kunnen de buitenspeler voor 17,5 miljoen euro overnemen. (Football Insider)
/
West Ham United bekijkt de mogelijkheid om Phil Jones over te nemen van Manchester United. De centrumverdediger kwam sinds januari 2020 niet meer in actie door blessureleed en is een belangrijk doelwit om ruimte vrij te maken op de loonlijst bij United. (Eurosport)
/
Newcastle United hoopt Joe Willock opnieuw te huren van Arsenal. De middenvelder speelde het afgelopen halfjaar al op huurbasis op St. James' Park, maar pogingen om hem nogmaals in te lijven liepen tot op heden spaak. (Mail Online)
/
Bayern München staat op het punt om Emran Soglo over te nemen van Chelsea. De aanvallende middenvelder traint momenteel mee in Zuid-Duitsland en kan spoedig een contract tegemoet zien. (Goal)
Waar moet Anwar El Ghazi zijn carrière voortzetten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Betere optie dan Bergwijn in mijn ogen maar ik denk niet dat hij al terug zou willen.

28 juli 2021 om 11:10

Ik ben het met je eens maar ik denk niet dat Overmars er 17 miljoen voor gaat neerleggen..

28 juli 2021 om 11:21

Ik zou zeker geen 17 miljoen betalen voor El Ghazi. Dat is echt meer een speler ie goed zou passen bij een degradatiekandidaat of een middenmotor. Niet zo zeer omdat ik hem een slechte voetballer vind, maar omdat hij vaak slechte wedstrijd met hele goede wedstrijd afwisselt. Ajax heeft iemand nodig die altijd minimaal een 6je scoort En af en toe een 9.

28 juli 2021 om 11:45

probleem bij El Ghazi is dat hij ruimte nodig heeft en in de kleine ruimte minder goed is. Ooit dacht ik dat hij en Kishna de toekomst van Oranje konden worden. Beiden spelers (net als bijvoorbeeld Bazoer) met erg veel talent maar ook allemaal qua mentaliteit niet. Al lijkt El Ghazi nu wel het te zien wat hij er voor moet doen. Lijkt me voor hem goed om bij een club in La Liga te gaan spelen, Sevilla of Valencia bijvoorbeeld.

28 juli 2021 om 13:20

Wat is er mis met de mentaliteit van El Ghazi en Kishna?

28 juli 2021 om 18:44

@Peer ik vraag me af of je al zijn wedstrijden kijkt. Ik probeer alles live te zien en ben soms veroordeeld tot de samenvatting, maar El Ghazi speelt altijd een 6. Hij heeft weinig slechte wedstrijden.

29 juli 2021 om 12:31

Ik kijk zeker niet al zijn wedstrijden live, dat geef ik onder problemen toe, maar El Ghazi heeft in mijn ogen altijd of heel veel impact op een wedstrijd of totaal geen.

28 juli 2021 om 12:37

Nu niet omdat het voorin al te druk is en er nog teveel kwaliteit staat. Over een jaar even aankijken als Tadic iets misschien minder is en jongens als Neres en Antony weg zijn is het misschien een optie.

28 juli 2021 om 13:05

Weer een rechtsbuiten? Hebben we daar al niet genoeg van?

Emran Soglo is echt een pareltje, zou enorm zonde zijn als hij vertrekt naar Duitsland. Wat ik mee krijg van mede fans en Chelsea accounts is de Academy zo goed, echt zo goed. Zal zonde zijn als ze er vroegtijdig worden uitgeplukt. De jeugd krijgt wel de kans.

Ajax spaart rechtsbuitens, dus lijkt me een ABC-tje, El Ghazi naar Ajax

28 juli 2021 om 10:49

Kwartet!

Lijkt me niet dat El Ghazi zit te wachten op Ajax, eerlijk gezegd. Zijn vertrek was weliswaar in een andere tijd, maar als er interesse is vanuit de top-4 competities, dan zal de ED niet de meest logische stap zijn, op zijn leeftijd.

28 juli 2021 om 11:32

En Ajax ook niet op El Ghazi. 17 miljoen voor iemand die op de bank gaat zitten lijkt mij gekkenwerk.

29 juli 2021 om 11:23

Dan zou hij met 17 miljoen nog een goedkope bankzitter zijn, met Anthony en Neres (20 en 22 miljoen) naast zich. ...

Maar als de geruchten kloppen dat Ajax interesse zou hebben in Bergwijn (zou ik raar vinden maar vooruit maar) dan vind ik voor AJax El Ghazi echt een betere optie.

28 juli 2021 om 13:02

ABC? de A van Anthony, de B van Berghuis, maar wie is die C dan? Geintje. El Ghazi was voor Ajax een goede speler, maar vindt hem nu niet de speler die Ajax naar het volgend niveau gaat tillen. Wat mij betreft moet Ajax daar nu wel naar op zoek gaan. Met Berghuis, Haller en Klaassen heb je goede spelers gehaald en haal je het niveau voor ED begrippen omhoog. De kans op de titel en CL inkomsten worden vergroot. Maar succes in de CL vraagt nog wel een stap meer en dat ga je met die spelers en dus ook EL Ghazi niet redden.

28 juli 2021 om 13:23

Cuenca

Willock nog 1 jaar verhuren is in mijn optiek echt nutteloos. Of we moeten op hem cashen (wel een mooi bedrag dan), of hij verdient een kans bij ons dit seizoen. Als hij 25-30 miljoen kan opleveren, dan zou ik hem verkopen (beetje net zoals met Iwobi toen). Komt een dergelijk bedrag niet, dan zie ik in hem onze 5e cm (mits we nog aankopen doen overigens) en eventueel 3e nummer 10.

28 juli 2021 om 11:01

Eens. Mensen wiens werk erin bestaat spelers te taxeren moeten nu kunnen inschatten of Willock goed genoeg is. Bij NUFC heeft men hem volledig in zijn kracht gezet. Zo goed kan Willock zijn. Bij Arsenal komt hij in het keurslijf en zal het weer een ‘zesje’ zijn vermoed ik. Laat een PL club maar betalen voor hem

28 juli 2021 om 11:28

Precies! Als Newcastle hem wil, dan zullen ze gewoon moeten betalen. Zij weten namelijk precies wat ze kunnen verwachten van hem. Ze weten dat ze met hem goals kopen eigenlijk, iets dat ze best wel mistten. En goals zijn geld waard.

Bij Arsenal kan het zeker wel wat worden, maar dan zal het altijd a la Ramsey zijn. Als het top gaat dan brengt hij je goals, alleen in de rest van het spel is het een beetje een vreemde eend in de bijt. Als hij constant kan zijn met de goals, dan is dat prima. Kan hij dat niet, dan is het een lastig verhaal.

Mij ging het bij Willock vooral om zijn concentratie en het lezen van situaties in het veld. Daarmee bedoel ik dat Willock vaak te laks was in de passing en niet goed kon inschatten wanneer hij nou wel en wanneer hij nou niet naar voren moest gaan. Daardoor stond hij continu uit positie. Als hij dat heeft verbeterd, dan kan hij zeker zijn waarde hebben.

Desondanks; bij een mooi bod verkopen. Er moet geld opgehaald worden voor aanwinsten en daar moet eens tempo in komen!

28 juli 2021 om 13:26

Kroenke kan de transfers best zelf (voor)financieren. Daar is een verkoop van Willock niet voor nodig. Wat is er mis mee om hem nog een heel seizoen te laten rijpen? Er zit best veel potentie die jongen. Zou hem niet zo snel verkopen.

28 juli 2021 om 14:20

@broma.

Kroenke kan van alles, maar doet niks. Dus er zijn wel degelijk verkopen nodig... Ja je kunt Willock nog een seizoen laten rijpen, maar wat brengt je dat? Het brengt Willock meer PL ervaring, maar wel een ander type spel en een andere rol. Dat is mijn punt ook. Als je als club hem als speler voor je eigen basis 11 ziet, moet je hem dit jaar dan ook gaan gebruiken.

Persoonlijk zie ik dat echter niet. Zeker niet als bepaalde aankopen ook nog eens komen. Ik hoef hem niet per se te zien vertrekken, maar als dat geld in het laatje brengt zeker wel. Zeker omdat hij Engels is, wat de prijs kan opdrijven. Dan moet je gebruik maken van dat momentum dat hij bij Newcastle heeft opgebouwd, waardoor hij er goed op staat bij andere clubs.

Wat betreft zijn potentie: ik zie wel potentie, maar niet dermate veel dat hij beter gaat worden dan bijvoorbeeld iemand als Ramsey (zoals hij bij ons was). Als hij op dit moment al die kwaliteiten had, dan was het een versterking gezien ons huidige niveau. Maar waar wij als club naartoe willen (althans dat hoop ik), zal hij uiteindelijk niet goed genoeg voor zijn.

28 juli 2021 om 17:51

Zeker kan ik je redenatie volgen en vind hem geen topper. Maar hij ziet het spel wel goed is snel en goede techniek. Moet wat sterker worden, lichamelijk. Verder zou ik toch eerst Kolasinac, Holding, cedric, El Neny, willian verkopen voordat ik Willock ( toch een groot engels talent) weg zou doen. De door mij genoemde namen kunnen we missen als kiespijn maar kunnen we aan de straatstenen helaas niet slijten.

El Ghazi heeft een prima seizoen achter de rug bij Aston Villa, maar voor zover ik weet is hij niet in verband gebracht met andere clubs.

Maar als el Ghazi een transfer maakt, dan hoop ik dat hij eerder richting Spanje vertrekt en dan een club als Sevilla of Villarreal. En el Ghazi is ook pas 26-jaar en heeft nog wel wat potentie om qua niveau wat beter te worden, terwijl ik de Spaanse competitie ook wel goed bij hem vind passen.

Hij doet het nu inderdaad goed bij Aston Villa in de Premier League, maar heb het idee dat hij het lastiger zal krijgen als hij binnen de Premier League een stap omhoog maakt en vind hem qua voetbal dan beter passen bij een club als Sevilla of Villarreal, wat natuurlijk ook gewoon een stap omhoog is.

Jones weg en Varane erbij, er gebeuren mooie dingen. Moet wel zeggen dat ik het zonde vind dat Jones zoveel blessures had. Op het begin dacht ik echt dat hij best een goede speler zou worden. Nu is hij alleen een meme eigenlijk. Zijn 'mijn-leven-hangt-ervan-af- gezicht' zal ik wel missen als hij gaat!

Juranovic speelt bij Legia en niet bij Wisła

Iemand die mij meer kan vertellen over Emran Soglo? Nog nooit van gehoord.

Als hij linksbuiten zou leren spelen met zijn rechtervoet, dan zou ie naar Ajax kunnen, maar niet voor 17 miljoen. Bovendien is el Ghazi helemaal geen naar binnen komende vleugelspeler, eerder echt een vleugelspits die op de flank van zijn voorkeursvoet uitblinkt. Zouden wel heel veel haken en ogen aan zitten. Nee, ik zie el Ghazi het in La Liga wel goed doen. Voor een mooi salaris, waarom niet.

28 juli 2021 om 14:27

Dat is dan bijzonder Bongiorno, want dat is juist wat hij bij Aston Villa afgelopen seizoen heeft gedaan. 19x linksbuiten gespeelt tegenover 7x rechtsbuiten. Juist wat El Ghazi kan onderscheiden als hij zich blijft ontwikkelen, is dat hij zowel buitenom als binnendoor kan. Hij is juist veelzijdig daarin, wat een extra wapen is in mijn optiek. Alleen moet hij gewoon op alle facetten nog beter worden. Maar 28 PL wedstrijden met 10 goals in slechts 1612 minuten (wat erg weinig is), zijn gewoon super goede statistieken. Als hij met meer minuten ook nog beter gaat presteren, kan hij zeker nog wel een stap maken en ook gewoon binnen de PL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren