Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Assist van uitblinker Sulemana leidt zege van Stade Rennes op PSG in

Laatste update:

Stade Rennes heeft Paris Saint-Germain zijn eerste puntenverlies van het seizoen toegediend. Les Rouges et Noirs sloegen kort voor en kort na rust toe met doelpunten van Gaëtan Laborde en Flavien Tait en wonnen daardoor met 2-0. Kamaldeen Sulemana speelde andermaal een hoofdrol bij Stade Rennes, door uitstekend te spelen en een assist bij de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. PSG blijft nog altijd koploper van de Ligue 1, want de voorsprong op naaste achtervolger RC Lens bedraagt na de eerste nederlaag van deze jaargang nog steeds maar liefst zes punten.

Stade Rennes won afgelopen donderdag met 1-2 van Vitesse, maar wist vooraf al dat het de borst flink kon natmaken voor het duel met PSG. Les Parisiens begonnen voor de tweede keer dit seizoen met de sterkst mogelijke aanval: Neymar, Lionel Messi, Ángel Di Maria en Kylian Mbappé. Het was een klein wonder dat PSG na de eerste helft niet op voorsprong stond. Via Mbappé, Di Maria, Messi, Neymar en Idrissa Gueye kregen les Parisiens talloze kansen. Het dichtst bij een doelpunt voor PSG in de eerste helft was Messi, die zijn vrije trap op de lat zag eindigen.

Na de eerste 45 minuten stond er echter een 1-0 voorsprong voor Stade Rennes op het scorebord. De uitstekend spelende Sulemana, die tegen Vitesse de winnende treffer voor zijn rekening nam, vond met een afgemeten voorzet de uit de rug van Nuno Mendes weggelopen Laborde: 1-0. Zeventien seconden na rust verdubbelde Stade Rennes zelfs de marge. Laborde fungeerde deze keer als aangever en vond bij de strafschopstip de doorgelopen Tait, die overtuigend de 2-0 tegen de touwen schoot.

PSG had vervolgens moeite om Stade Rennes weer in de tang te krijgen zoals voor rust het geval was. Via onder meer Sulemana was de 3-0 zelfs dichtbij, maar met 68 minuten op de klok leken les Parisiens toch terug te komen in de wedstrijd door een knap doelpunt van Mbappé. Na inmenging van de videoscheidsrechter ging er wegens buitenspel echter een streep door die treffer. Mbappé kreeg kort daarna andermaal een goede mogelijkheid om de spanning in het duel terug te brengen, maar zijn schot ging net over de lat. Ook een vrije trap van Messi scheerde maar net langs de verkeerde kant van de paal.

Met nog een kwartier te gaan greep PSG-trainer Mauricio Pochettino in door driemaal te wisselen: Georginio Wijnaldum, Mauro Icardi en Ander Herrera kwamen binnen de lijnen voor Marco Verratti, Neymar en Gueye. Met 82 minuten op de klok leek Stade Rennes echter een buitenkans te krijgen om het duel te beslissen, toen Laborde naar de grond ging in een duel met Achraf Hakimi. Scheidsrechter Ruddy Buquet draaide zijn besluit op advies van de VAR echter terug. In de slotfase kwam er vervolgens geen verandering meer in de 2-0 stand. Het betekent de tweede nederlaag voor PSG in dit seizoen, dat eerder ook de strijd om de Trophée des Champions verloor van Lille OSC.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Paris Saint-Germain3020914769
2AS Monaco3017761858
3Stade Brest3015871553
4Lille OSC30141061752
5OGC Nice301398948
6RC Lens3013710746
7Stade Rennes3011910842
8Olympique Marseille3010119841
9Olympique Lyon3012513-1041
10Reims3011712-440
11Toulouse3091011-337
12Montpellier3091011-436
13Strasbourg309912-836
14Nantes309417-2031
15Metz308517-1829
16Le Havre3061014-1128
17Lorient306816-2326
18Clermont Foot3041016-2822

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben nu vooral benieuwd wat Japie_krekel hier nou van vind, aangezien hij altijd kritiek heeft op clubs die veel met geld spenderen en volgens hem de clubs met grootste begrotingen ook het beste moeten presteren. Benieuwd wat hij dan van dit PSG vind. Het is toch werkelijk waar schandalig wat Pochettino met deze miljardenselectie en supersterren presteert bij PSG? Niet alleen deze wedstrijd, maar ook toen PSG vorig jaar geen kampioen werd onder Pochettino was echt lachwekkend. Pochettino is bij mij toch wat gezakt in mijn lijstje om hoe goed ik hem vind als coach…

3 oktober 2021 om 14:58

Zermatt jouw miljarden team heeft verloren van PSG...... PSG heeft geen miljard besteed aan transfers he zoals jouw team. Het falen van jouw team kan je niet goedpraten door PSG mee de put in te sleuren

3 oktober 2021 om 14:59

De resultaten zijn tot dusver prima. Maar het spel is wel héél matig. Gewoon wachten tot Messi, Neymar of Mbappe iets gaat doen en de rest zien we wel lijkt de tactiek. Neymar is trouwens ook hopeloos uit vorm. Komt geen lantaarnpaal voorbij en probeert de moeilijkste dingen telkens.

3 oktober 2021 om 15:00

@zermatt 8 wedstrijden gewonnen 1 verloren. zolang PSG overtuigend kampioen wordt en hoge ogen gooit in de CL doen ze toch wat ze moeten doen? ik ken geen club ter wereld die elke wedstrijd in de competitie wint of nooit een keer een wedstrijd verliest. de laatste club die niet heeft verloren in de competitie was het Arsenal van Wenger die toen de Invincibles werden genoemd, zover ik weet iig en hoe lang is dat alweer terug? ik ben wel met je eens dat als PSG niet afgetekend kampioen wordt en niet ver komt in de CL dat ze zwaar hebben gefaald

3 oktober 2021 om 15:11

Is de eerste nederlaag van het seizoen. Ze kunnen toch een keer verliezen?
Verder is er nog geen balans in het team ja. Of Poch dit erin kan krijgen weet ik niet maar om hem nu al af te schrijven gaat ook te ver.

3 oktober 2021 om 15:23

Een keer verliezen kan, maar verliezen met zelf een letterlijk 3x zo dure selectie als de tegenstander is ronduit een blamage. Kan echt niet. Verliezen tegen Lyon etc, oké, maar dit is gewoon vrij gênant. En Poch is totaal geen wereldklasse coach, nooit geweest, zal het waarschijnlijk ook nooit worden. Welgeteld nul prijzen met Tottenham, had een selectie die richting de miljard gaat. Ook weer vreemd dat er door een groepje steevast over "3 sterren" wordt gepraat, alsof wereldklasse spelers als Di Maria, Verratti, Hakimi etc slechts minderwaardige figuranten zijn.

3 oktober 2021 om 17:33

Ajax verliest toch ook van Utrecht .ook letterlijk minimaal 3 keer een duurdere selectie dan Utrecht . Een keer verliezen kan altijd

3 oktober 2021 om 15:21

Clubs met de grootste begroting horen ook het best te presteren. Gelukkig is de bal echter rond en kunnen de armoedzaaiers soms voor een stunt zorgen.

Sulemana heeft Hakimi kapot gespeeld vandaag

3 oktober 2021 om 14:56

Dat vind ik best knap aangezien Suleimana bijna 70 minuten aan de rechterkant speelde tegen Nuno Mendes.

3 oktober 2021 om 15:04

Eerste helft speelde hij gewoon aan de kant van Hakimi

Barca kan niet zonder Messi en Messi kan niet zonder Barca, voorlopig althans.
Bij Barca was Messi de man, het hele team draaide eigenlijk om Messi; ze zochten hem constant op, hij hoefde maar weinig arbeid te leveren in verdedigend opzicht en kon zich volledig focussen waar zijn
ongelofelijke kwaliteiten liggen: in de aanval. In dit PSG heb je eigenlijk teveel vedettes: er lopen 3 sterren in de aanval die allemaal niet teveel arbeid willen leveren in verdedigend opzicht. Dan wordt je gewoon overklast op arbeid want Rennes heeft een team waarbij iedereen hard werkt, aanvallend maar
ook verdedigend. Voetbal blijft een teamspel! Prachtige sport is het toch ook. Elke wedstrijd die ik kijk van PSG is teleurstellend: tegen City al heel geflatteerd gewonnen. Ze spelen echt dramatisch met zoveel kwaliteit, vraag mij of hoelang Poch nog mag blijven want hij krijgt het niet op de rit. Die Sulemana is trouwens wel een heerlijke speler zeg! Knappe prestatie van Rennes.

3 oktober 2021 om 14:59

Met Messi is er nóg iemand bijgekomen (met Di Maria en Neymar) die wandelen en de bal alleen maar in de voeten willen hebben en nooit diepgaan. Mbappé is de enige die diep gaat en daarom worden Neymar/messi/di Maria alleen maar gewisseld omdat de rest allemaal hetzelfde laken en pak is. Gaat ook met Zidane aan het roer niks worden, gewoon een club zonder visie.

3 oktober 2021 om 16:19

En hij won 2 maanden terug de copa nog grapjas, hoezo kan niet zonder barca?

Dit is zie ik toch niet als stunt of dergelijke. Paris speelt echt niet overtuigend in de competitie hoor. Won meestal in de laatste minuten, terwijl de tegenstander ook gewoon grote kansen creëerden. Paris mist een leider in het veld die even een push moet geven. Ramos zou het verschil kunnen maken.

3 oktober 2021 om 15:17

Hahaha, ja tuurlijk. Krijgen we deze feitenvrije niet meetbare "impact" onzin weer. Alsof iedereen bij PSG braaf luistert naar Ramos. Sterker nog, er gaan al geluiden dat hij bij sommige niet al te lekker in de groep ligt. Alsof wanneer Ramos Vamos!!! roept de sterren plotseling wél gaan presteren? Denk tevens ook dat Van Dijk wel in z'n eentje hier het verschil had kunnen maken. Echt waar.

Eerlijk is eerlijk alle wedstrijden die ik tot nu toe van PSG heb gekeken heb ik me totaal niet vermaakt iedereen wil in de bal komen en al die sterren spelen een beetje hun eigen wedstrijd.

Assist van Sulemana, waarom is dat belangrijker dan de doelpuntenmaker te benoemen? Gaan we nu ook al spelers volgen die ooit in de belangstelling staan van ajax?

Anyway.... Heerlijk dat toch is aangetoond dat een paar veredelde sterren niet per definitie betekent dat ze niet zijn te verslaan. Hopelijk volgen meer nederlagen voor psg!

3 oktober 2021 om 15:00

hou eens op met zeuren man. Wat hadden zij moeten typen dan? Voor meeste leden is Sulemana enige bekende van het team. Dus logisch dat zijn naam vermeld wordt.

3 oktober 2021 om 15:10

Nou, dat psg zich verslikt in stade rennes. En eventueel de doelpuntenmaker in de titel? Voetbal is juist leuk dat je ook andere spelers leert kennen toch?

3 oktober 2021 om 15:14

Nou een kop met: sterren PSG verliezen van Vitesse opponent had ook veel lezer aangetrokken. Maar vz moet altijd ajax aan een artikel koppelen. En de helft van vz leden zijn natuurlijk voor ajax en zullen het bagatelliseren.

3 oktober 2021 om 15:26

Sulemana word gewoon een hele grote en dat Ajax hem niet heeft gehaald is de blunder van de eeuw

Het loopt echt voor geen meter met al die sterren in het team. Neymar speelt als een natte krant, net als Mbappe en Messi.

3 oktober 2021 om 15:01

Beter! Kans nog groter dat Mbappe dan over paar maanden gaat tekenen bij RM. Ongeregeld zooitje verlaten.

3 oktober 2021 om 15:13

PSG een ongeregeld zooitje noemen terwijl je zelf net van Sheriff hebt verloren...

3 oktober 2021 om 15:04

Messi speelt als een natte krant? Heb je de wedstrijd wel gezien? Hahaha

3 oktober 2021 om 15:25

Heb je even op het scorebord gezien dat messi niet heeft gescoord en daarom maar geconcludeerd dat ie als een natte krant heeft gespeeld?

Loopt echt nog totaal niet bij PSG allemachtig zeg

Met Messi is er gewoon 1 wandelaar teveel bij, dat werkt niet en dat kon eigenlijk iedereen al wel zien aankomen alleen de mensen die PSG ''leiden'' niet. PSG is immers geen voetbalclub met mensen in het bestuur met visie maar PSG is een ''project''. Een project van rijke eigenaren uit Qatar die PSG als speeltje zien en die het bijv niet over hun hart kunnen verkrijgen om Mbappé weg te laten gaan dus houden ze hem nog 1 jaar en wijzen 200M af. Er lopen een stuk of 7/8 spelers ongeïnteresseerd rond die er alleen maar zitten voor het geld. Duidelijk dat dit nooit gaat werken en ik geniet er helemaal van!

Man man man, Toto.nl bedankt dat mijn ID check nog niet was voltooid. Anders had deze wedstrijd mijn coupon verpest. Mijn zondag is gered

Goh, 2 overwinningen in 4 dagen tegen absolute grootmachten!!! Knap😇

Messi, Mbappe, Neymar en Di Maria in de aanval en dan 0 schoten op doel. Hoe krijgen ze het voor elkaar haha.

3 oktober 2021 om 15:16

wel een keertje de paal geraakt!

3 oktober 2021 om 16:23

En messi vrije trap op de lat, anders kijk je de wedstrijd even ipv livescore?

3 oktober 2021 om 16:39

Ik heb wel wat beters te doen. En een schot op de lat telt niet als schot op doel. Dan heb je weer wat geleerd.

3 oktober 2021 om 18:31

Lekker boeiend, feit is dat hij tenminsten nog enigszins in de buurt komt met vrije ballen.

Heerlijk lesje nederigheid. Ken je nog zo hard smijten met geld en grote namen.

We kunnen nu dus stellen dat Vitesse beter is dan PSG, end as toch knap.

Ik vond het spel erg matig. Zelf speel ik nu 3,5e week voetbal en denk ik dat ze zelfs mij beter hadden kunnen laten spelen. #ScoutMe

Messi had minstens 2 assists moeten hebben, maar de andere heren voorin lijken niet scherp genoeg laatste tijden. Zelfs Mbappe zie ik laatste weken kansen missen waar je u tegen zegt. Ik denk dat Haaland op dit moment echt een stap verder is dan Mbappe, want naast Mbappe's snelheid voegt hij weinig toe. Haaland brengt zoveel meer. Dan heb je nog een Neymar die totaal uit vorm lijkt en geen snelheid meer over heeft. Vroeger zag je af en toe bij hem messi-achtige versnellingen aan de bal en dat verrast verdedigers enorm, maar daar is geen schim van over.

Paar wedstrijden in de competitie zullen in ieder geval verloren worden en af en toe kwamen ze al aardig goed weg in de slotfase, maar ik denk dat ze wel kampioen worden met paar van dit soort misstapjes. Het is niet zo dat de concurrent opeens alles zal winnen. Ze staan volgens mij nog 5 punten los van de nummer 2 virtueel gesproken, dus dat zit nog wel prima. Het moet alleen in de CL echt veel beter. Komende wedstrijden moeten ze met meer overtuiging spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren