Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AS Roma treedt maandag met nieuws naar buiten over Totti’

Laatste update:

Het lijkt erop dat de loopbaan van Francesco Totti bij AS Roma toch een vervolg krijgt. De 39-jarige aanvaller tekende de laatste jaren voortdurend verlengingen van één seizoen, maar het begon er nu naar uit te zien dat Il Capitano zou weggaan. Zowel La Gazzetta dello Sport als Tuttosport meldt vrijdag echter dat de iconische Italiaan voor een nieuw contract staat in Rome.

/

Totti werd dit seizoen minder ingezet bij zijn club dan ooit tevoren. Rudi Garcia en Luciano Spalletti gebruikten de roemruchte Romein in totaal maar tien keer en slechts in twee gevallen was Totti basisspeler. Zijn opvallende revival in de laatste wedstrijden lijken echter voor een verschuiving te hebben gezorgd. Twee weken geleden scoorde Totti als invaller tegen Atalanta en een paar dagen later gebeurde er iets unieks.

Vijf minuten voor tijd liet Spalletti hem invallen tegen Torino en op dat moment stond AS Roma met 1-2 achter. Totti scoorde met zijn eerste balcontact de gelijkmaker en benutte drie minuten daarna een strafschop, waardoor Roma toch nog won. Meteen laaide het debat weer op of Totti misschien toch nog goed genoeg is voor een nieuw seizoen en het ziet er nu naar uit dat Roma er ook zo over denkt.

De kranten melden dat voorzitter James Pallotta maandag wereldkundig zal maken dat Totti aanblijft voor een 25ste seizoen in het Stadio Olimpico. Hij debuteerde al in het seizoen 1992/93, toen enkele van zijn huidige teamgenoten nog niet eens geboren waren. Totti zou in zijn vriendenkring al hebben aangegeven dat hij gewoon aanblijft, na een goed gesprek met Pallotta per telefoon. Het nieuws komt waarschijnlijk pas maandagavond naar buiten, na de uitwedstrijd tegen Genoa.

Is het verstandig dat AS Roma nog een jaar doorgaat met Francesco Totti?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier zou niet eens discussie over moeten zijn, wie zijn die eigenaars? Wie is Palotta? Wie is Spalletti? Wie is Garcia? Het gaat hier over freaking Francesco Totti man, schandalig dat hij zo behandeld werd. Totti heeft nog meer techniek, verfijning, gevoel en klasse in één teen dan bv Dzeko ooit zal hebben in heel zijn lijf. Totti is art, Totti is voetbal, Totti is Calcio, Totti is Roma.

Prachtige foto trouwens van Totti, magnifiek.

29 april 2016 om 10:58

Alex,

Ik ben het hier grotendeels met je eens. Aan de andere kant wat Spaletti al meerdere keren geroepen heeft, Niemand is groter dan de club AS Roma. Spaletti heeft de laatste wedstrijden Totti en De Rossi heel weinig gebruikt en uiteindelijk spreken de resultaten in zijn voordeel. Wat in mijn ogen het allergrootste voordeel van het aanblijven van Totti, is dat er een grotere kans bestaat dat andere spelers gaan blijven. Hiermee doel ik op Pjanic en Naingollan. De band die Totti met zijn team genoten heeft is ongekend. Iedereen in de selectie draagt hem op handen. Totti is sowieso 1 van de redenen dat Pjanic en De Rossi zijn gebleven toen het zo erg rommelde bij Roma een paar jaar geleden. Totti is en blijft een held en van mijn part blijft hij tot ze 45ste. Wat die man los maakt bij Roma fans en andere fans is ongekend en onbegrijpelijk voor de mensen de mensen die de seria A volgen. Ik heb het altijd jammer gevonden dat Del Piero zijn carierre niet afsloot bij Juve. Ook zo een held. Zal zijn doelpunt tegen Duitsland op het WK 2006 nooit meer vergeten

29 april 2016 om 11:55

Totti is niet groter nee maar groter dan Totti word je bij een club ook niet, Roma moet hem behouden, Totti is nog van waarde en is te belangrijk om te laten gaan. Nja Alex is een triest einde, als ik er aan denk doet het nog steeds pijn.

29 april 2016 om 13:08

Het is gewoon waar die man kan niet meer mee op het hoogste niveau, heeft het loopvermogen van een bejaarde man. Spalletti laat hem daarom ook op de bank, en als Totti hem dan geeneens een high five geeft aan spalletti is onbegrijpelijk.

29 april 2016 om 13:08

Na de wedstrijd bij Torino

29 april 2016 om 13:40

Spalletti probeerde Totti gewoon voor lul te zetten met een invalbeurt van 4 minuten en een 1-2 achterstand. Dat Totti de wedstrijd dan nog kan laten kantelen is geweldig, maar dat lukt normaal gesproken nooit. Ik begrijp best dat Totti daar boos over is.

Hij moet gewoon stoppen. Krijgen we eindelijk een legend Totti op FIFA Ultimate Team.

Grapje tuurlijk.

29 april 2016 om 13:51

Wordt dat tijd dat maradonna-cruiff- eusebio en braziliaanse ronaldo bij legends komt (en nog veel meer oude echte legends)

"totti scoorde met zijn eerste balcontact de gelijkmaker en benutte drie minuten daarna een strafschop, waardoor Roma toch nog won. "

haha op basis van een intikkertje en een strafschop je beleid aanpassen.

Prima natuurlijk als Totti nog een jaartje blijft voor niet al te veel loon. Zo lang hij maar kan leven met een minimale rol. Dan is het fantastisch om zo'n uithangbord er nog bij te hebben.
Maar in het veld gaat ie natuurlijk niet meer veel laten zien.

29 april 2016 om 12:03

Niet veel meer laten zien?

Lag maandag met een geniale lob-pass ook aan de basis van de winning goal tegen Napoli. Op die manier wint Roma dankzij hem 7 punten in drie lastige wedstrijden, wat hen al minstens de champions league-voorronde heeft opgeleverd. Hij is echt meer dan een uithangbord en bewijst zijn waarde nog op het veld

29 april 2016 om 13:11

Volgens mij leeft die ook niet echt meer voor het voetbal, want als ik Klose op 38 jarige leeftijd nog zie sprinten en altijd zie lopen die is gewoon topfit nog. Totti loopt niet meer.

Of nu stoppen op een soortement van hoogtepunt of nog een jaar verder in de vergetelheid raken.. Dit kan toch bijna alleen maar uitlopen op teleurstelling? Hoe groot is de kans dat hij nogmaals zo'n invalbeurt pakt bijvoorbeeld..

Mooi stoppen nu iedereen nog de geweldenaar Totti op z'n netvlies heeft!

Man gaat echt door totti er bij neervalt

29 april 2016 om 11:13

Stoppen op zijn hoogtepunt zeggen mensen al 4 seizoenen en toch blijft hij van onschatbare waarde voor As Roma.

29 april 2016 om 11:49

Zeker waar, er komt echter een moment dat dit niet meer lukt schat ik zo.. Vind het mooi hoor, begrijp me niet verkeerd. Wil gewoon dat het goed eindigt..

29 april 2016 om 11:26

Hahahaha briljant!

29 april 2016 om 11:40

Totti geeft er niets om wat zijn naamsbekendheid is of wat mensen van hem denken. Hij is een groot fan van Roma en wil helpen waar hij kan.

Eerst al leiwakabessy die bij NEC verlengd en nu misschien Totti, wat een fantastisch nieuws voor elke voetbalfan!

Geweldig nieuws! Totti is nog niet klaar om te stoppen. Ik hoop alleen wel dat Spalletti hem op de juiste manier gaat gebruiken. Dus geen kansloze invalbeurten van een paar minuten bij een achterstand, maar laat hem gewoon eens een helft spelen.

Fantastische voetballer! Het is m helemaal gegund. Volgend jaar een mooi afsluitjaar a la kobe bryant. 40 jaar, 25 seizoenen AS Roma. Heeft roma na 18 jaar weer een titel bezorgd. Topclubs afgewezen om bij dezelfde club te blijven. Kortom, deze man krijgt het afscheid wat hij verdiend!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren