Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'AS Roma rondt deal met Real Madrid nog deze woensdag af'

Laatste update:

AS Roma heeft Miralem Pjanic verkocht aan Juventus en is nu druk bezig om het verlies van de middenvelder op te vangen. Georginio Wijnaldum van Newcastle United wordt genoemd als vervanger, maar het is de bedoeling dat naast de Nederlander ook Mateo Kovacic wordt aangetrokken. Roma wil de Kroatisch international voor een jaar huren van Real Madrid.

/

Juventus was ook in de race voor Kovacic, maar nu Pjanic is aangetrokken, heeft de Oude Dame hem niet meer nodig. Hoewel AC Milan en zijn oude club Internazionale ook genoemd werden, heeft AS Roma nu de beste papieren om Kovacic binnen te halen. Volgens La Gazzetta dello Sport zou de deal zelfs al deze woensdag afgerond kunnen worden.

De roze sportkrant heeft begrepen dat Roma-directeur Walter Sabatini momenteel in Madrid is, om de laatste details af te ronden. Kovacic heeft er pas net een seizoen bij Real opzitten: Rafael Benítez vroeg om de komst van de middenvelder, die voor 35 miljoen euro werd overgenomen van Internazionale. Ondanks deze flinke transfersom wist hij geen basisplaats te veroveren.

Mateo Kovacic zou een aanwinst zijn voor AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou echt een goede aanwinst zijn, is gelijkwaardig zo niet beter dan Pjanic. Zonde dat hij van Inter naar Real ging!

15 juni 2016 om 14:44

Pjanic is nog wel wat verder dan Kovacic hoor... Maar dat geeft niet Kovacic heeft enorm veel potentie en is zo'n 4 jaar jonger dan Pjanic.

15 juni 2016 om 14:44

Ik betwijfel of hij beter is dan Pjanic, maar dit is zeker een goede zet van AS Roma als dit doorgaat.

15 juni 2016 om 15:37

Pjanic is nu nog wel stukje beter. Misschien zal dat veranderen in de toekomst

Ik zou hier vrede mee hebben, heeft Roma weer een goeie speler erbij en kan Real Madrid geld verdienen. Met mazzel koopt Real een topper terug van het niveau Fellaini of anders zou ik er ook mee kunnen leven dat het een Pogba wordt.

15 juni 2016 om 14:45

Een topper van niveau Fellaini? Die hoeven ze niet te kopen, kunnen ze waarschijnlijk gratis krijgen van Manu!

15 juni 2016 om 14:50

Welke idioot gaat Fellaini nou proberen aan te trekken voor miljoenen als Akinfenwa gratis op te halen is?

15 juni 2016 om 14:57

Neem aan dat dit een grapje is? Fellaini bij real.. Kan toch niet.

15 juni 2016 om 15:26

En akinfewa wel? Vrees dat jij het grapje niet snapt

15 juni 2016 om 17:14

En vrees jij ook niet

15 juni 2016 om 17:00

Topper als Fellaini hahaha je maakt mijn dag

Vond het begin van het jaar al een rare aankoop van real die onnodig was. Maar toen hoorde je dat het een super groot talent is en dat hij de balon'dor zou winnen over een paar jaar, dus ik raakte ook wel enthousiast. Heeft echter weinig gespeeld en kwam er niet veel aan te pas, maar de minuten die hij maakte was hij niet slecht, een leuke dynamische speler met inzicht. Vreemd dat real een talent haalt en dan het volgende seizoen weer uitzwaait, ik denk dat real de selectie wil versterken met paar top aankopen dus moesten er gedwongen wat verkopen worden gedaan.

15 juni 2016 om 14:44

Als dit, zoals in het artikel staat, een verhuur is dan is dat toch prima gehandeld? Zo kan Kovacic veel spelen en zich verder ontwikkelen, en krijgt Real het seizoen erop een potentiele basisklant terug.

15 juni 2016 om 14:45

Het is gewoon belachelijk om 45 miljoen neer te tellen voor een groot talent. Maar ach..

15 juni 2016 om 14:52

de minuten die hij heeft gespeeld was hij zeker niet slecht inderdaad, in tegendeel zelfs.

Jaartje verhuren aan AS Roma zou juist wel goed zijn.

15 juni 2016 om 15:59

Behalve de uitwedstrijd tegen Valencia dat hij een rode kaart pakte. Domme rode kaart was dat.

Ik vind het verder wel gewoon een goede dynamische speler met veel potentie. Misschien een Casemiro scenario. Jaartje verhuren en dan sterker dan ooit terugkomen.

Zou echt een prefecte opvolger van Pjanic zijn als ik erover nadenk. Heeft al ervaring in de Serie A, is nog jong met erg veel potentie. Hij heeft alles om bij Roma uit te groeien tot een ster.

15 juni 2016 om 14:54

Alles behalve dat dit een verhuur voor 1 jaar is, daarna gaat hij in principe weer terug naar Madrid. Zou het eerlijk gezegd niet snappen als Roma dit doet als het maar 1 jaar is, hij heeft een tijdje nodig om weer op niveau te komen en als die daar dan eindelijk is heb je er maar even plezier van voordat die weer weg is....

15 juni 2016 om 15:06

Ik lees juist volgens veel media dat het zal gaan om een lening met een optie tot koop van 25 miljoen euro. Echter zie ik dat hier niet staan, vreemd.

15 juni 2016 om 15:58

Als die optie tot koop erbij zit - en zeker voor 25 mil - dan heb ik niks gezegd, dan is het een prima deal. Zonder de optie tot koop zou ik het niet doen.

Zou dit dan de transfer van Wijnaldum uitsluiten? Of willen ze echt graag twee middenvelders erbij? Zelf vind ik Kovacic een groter talent dan Wijnaldum, dus dit is sowieso een goede zet.

Belachelijk 45miljoen ofzo betaald. Hem nu verhuren vind ik oke' maar mensen begrijpen niet dat Real nog 1 middenvelder wilt gaan aantrekken die ook jong is. Dan heb je over 1 jaar toch weer dezelfde probleem en met nog 1 extra zelfs. Ik vind het gewoon dom om Pogba te halen voor zoveel geld terwijl je al heel veel goede mdvldrs hebt. Ik snap wel dat je met Pogba veel nieuwe fans en geld gaat binnenhalen maar je maakt jou selectie ook instabiel en de aankoop van Kovacic onnodig. Strax heb je Modric die moet spelen' Kroos' Pogba' Isco die ik sws verw8 dat ie echt gaat klachen als hij ook volgend jaar te weinig mag spelen en je hebt ook nog Casemiro en James die ook wil spelen

15 juni 2016 om 15:07

Volgens veel bronnen gaat het om lenen met een optie tot koop van 25 miljoen euro. Dit zou betekenen dat Real waarschijnlijk afscheid zal nemen van Kovacic.

15 juni 2016 om 15:20

Waar heb je dat gelezen? Is het betrouwbaar? Want zou het echt jammer vinden. Deze jongen kan over 3 jaar Modric's plek overnemen. In de minuten die hij heeft gespeeld, deed hij het heel goed.

15 juni 2016 om 15:40

Corriere dello Sport meldt zelfs dat Real hem niet uit wil lenen, enkel met verplichte optie tot koop daarbij meldt Sport mediaset ook de optie van 25 miljoen om wat bronnen op te noemen. Gazzetta meldt dit niet maar zegt ook niet dat het uitsluitend om lenen gaat. Ik denk dat het even afwachten is.

Als dit waar is dan loopt Milan weer te slapen. Paar weken geleden nog volop geruchten dat hij misschien zou komen en Galliani die er zelfs over sprak. En dan nu dit..... Typisch Milan.

Hoop het niet, heb liever dat die naar Milan komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren