Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma komt met hoopvol bericht over gezondheid Evan Ndicka

Laatste update:

AS Roma heeft hoogte gegeven van de gezondheidssituatie van Evan Ndicka. De verdediger maakt het naar omstandigheden goed, zowel fysiek als mentaal. Ndicka ging zondag tijdens Udinese - AS Roma vanuit het niets naar de grond, waarbij hij het gebied rond zijn hart aantikte. Het lijkt echter 'slechts' om een ribbenkwetsuur te gaan.

Bij een 1-1 stand in de tweede helft vond het schrikmoment plaats. Zonder verdere aanleiding ging Ndicka naar de grond, en greep daarbij naar zijn hart.

Medici snelden naar de Ivoriaan toe en vervoerden hem zo snel als ze konden richting de kleedkamers. Uiteindelijk werd het duel tot nader order gestaakt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Nu deelt Roma een hoopvol bericht, inclusief een beeld waarop Ndicka strijdbaar voor de camera poseert. I Giallorossi schrijven daarbij de volgende caption: "Het team heeft Ndicka bezocht in het ziekenhuis. Evan voelt zich beter en is vol goede moed. Hij zal in het ziekenhuis blijven voor verder onderzoek. Forza Evan!"

Onder meer de Italiaanse tak van Sky volgde de ontwikkelingen rond Ndicka van meet af aan op de voet. Er kon al snel worden uitgesloten dat de 24-jarige mandekker een hartaanval had gehad. La Gazzetta dello Sport vermoedt een longcompressie, veroorzaakt door enkele harde botsingen eerder in het duel. De daadwerkelijke aard van de klachten blijft echter onbekend.

Net als wanneer Udinese - AS Roma uitgespeeld wordt. Hoewel Ndicka in minuut 72 naar de grond ging, werd het duel pas officieel gestaakt in minuut 83. Het reglement van de Serie A schrijft voor dat de wedstrijd binnen vijftien dagen moet worden afgerond, met inachtneming van eventuele doordeweekse verplichtingen. Zo moet Roma donderdag aantreden voor de return van het Europa League-tweeluik met AC Milan.

Mochten de Romeinen Udinese nog opzijzetten, blijven ze volop in de race voor Champions League-voetbal. Dan komt Roma namelijk op één punt van nummer vier Bologna. De nummers één tot en met vier van Italië gaan rechtstreeks het miljardenbal in, terwijl de nummer vijf genoegen moet nemen met de Europa League. Ook de Conference League is nog een mogelijkheid, mocht Roma onverhoopt afglijden naar de zesde plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel fijn bericht.

Volg de Italiaanse media ook en het feit dat een hartaanval werd uitgesloten was al prettig. Nu dus meer bekend.

Nu goed herstellen.

Dit nieuws zal ook prettig zijn voor de spelersgroep met het oog op de wedstrijd vs Milan deze week.

Daje Roma!

15 april 2024 om 10:32

Zeker mooi, want als je zo'n speler op die manier naar de grond gaat. Denk je toch snel aan hartproblemen.
Fijn dat het daar niet mee te maken heeft. Had de wedstrijd niet gezien, maar kreeg hij een beuk tijdens te wedstrijd?

15 april 2024 om 16:22

Mooi nieuws zeg! Heb de dag erna direct zowel mijn shirt als trainingspak aangetrokken (iets is mijn hoofd met mentale steun). Ben blij dat het in orde is met hem! Let's go!

De nummer 5 van de serie A zal zo goed als zeker ook gewoon CL spelen. Net zoals de nummer 5 van de Bundesliga of PL. Dat laatste zal nog afhangen van de Europese prestaties van beide landen.

15 april 2024 om 11:19

Mag per land maar 4 clubs in de CL hebben toch?

15 april 2024 om 11:22

In het nieuwe CL-format krijgen de twee best presterende landen op de UEFA-ranking een extra CL-ticket. Momenteel staat Italië ruim op kop en Duitsland en Engeland strijden voor de tweede plek.

15 april 2024 om 17:13

Roma maakt ook nog goede kans op de Europa League winst, wat ook een CL ticket is.

Gewoon een ribblessures dus, toch grappig dat er bij het vorige bericht gelijk weer naar vaccinaties gewezen werd.

15 april 2024 om 14:32

Tja, sommigen lijken er haast van te genieten als ze weer een vage aanleiding hebben om die richting op te wijzen. Ondanks dat ze keer op keer met de neus op de feiten worden gedrukt dat ze droevige onzin verspreiden. Fijn voor Ndicka dat het überhaupt niet hart- dan wel longgerelateerd lijkt te zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren