Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco wint na geweldige solo; Lyon blameert zich tegen sensatie

Laatste update:

AS Monaco heeft Olympique Lyon afgelost als de nummer vier van de Ligue 1. De club uit het vorstendom was zaterdagavond met 1-2 te sterk voor laagvlieger SC Bastia en heeft nu twee punten meer dan Lyon, dat met 0-2 van SCO Angers verloor. Angers is met dertig punten de nummer twee en heeft vijftien punten minder dan lijstaanvoerder Paris Saint-Germain.

SC Bastia - AS Monaco 1-2
Bastia begon sterk in het eigen Stade Armand Cesari: een schot van Julian Palmieri werd gekeerd door Danijel Subasic en Florian Raspentino kon een voorzet niet bekronen met een treffer. In het tweede kwart kreeg Monaco meer grip en Gabriel Boschilia had de 0-1 op de schoen, maar na voorbereidend werk van Lacina Traoré schoot hij over. In de tweede helft waren de eerste kansen voor Traoré en de boomlange Ivoriaan kroonde zich uiteindelijk ook tot de matchwinner. Traoré drukte van dichtbij af na een werkelijk geweldige solo van Fabinho en tekende op aangeven van Nabil Dirar tevens voor de 0-2. Julien Romain verzorgde de eretreffer.

/

Olympique Lyon - SCO Angers 0-2
Lyon hoopte naar een gedeelde tweede plaats te klimmen, maar kwam bedrogen uit. Het team van Hubert Fournier kwam na twaalf minuten achter door een kopbal van Cheikh N’Doye uit een vrije trap. Hij was in de slotfase ook nog dicht bij de 0-2, maar mikte naast. Aan de andere kant was Alexandre Lacazette dicht bij een treffer, maar doelman Ludovic Butelle redde uitstekend. In de tweede helft was Lyon tweemaal dicht bij de gelijkmaker, maar Mathieu Valbuena trof de lat en een goal van Lacazette ging vanwege buitenspel niet door. In de slotfase besliste N’Doye met zijn tweede van de wedstrijd het duel in het Stade de Gerland.


Fabinho Awesome Run And Assist For Traore vs... door wittyfutty

Wie eindigt dit seizoen hoger in de Ligue 1, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo Lyon blameert zich vz? Verliezen van de nummer 2 van de ranglijst noem ik geen blamage.

5 december 2015 om 22:35

Omdat Angers nog geen topclub is in Frankrijk. En iedereen beschouwd Angers als klein. Maar ja inderdaad het is geen blamage want Angers speelt een fantastisch seizoen en staat tweede. maar ja. Het komt nog wel de successen voor Angers geloof mij. Angers gaat naar de CL!

6 december 2015 om 02:23

En de promovendus! Bizar knap. Caen doet het ook zeer netjes!

Wat speelde Ndoye weer goed zeg. Hij past precies in het spel dat Angers speelt en pikt net zoals vorig jaar zijn doelpunten mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren