Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco stelt Henry aan: ‘Ik ben blij om terug te zijn’

Laatste update:

Thierry Henry is de nieuwe trainer van AS Monaco. ‘He’s coming home’, schrijft de club uit de Ligue 1 op Twitter. Via de officiële website maken de Monegasken bekend dat de oud-aanvaller voor drie seizoenen heeft getekend in het Stade Louis II.

De 41-jarige Henry staat maandag voor het eerst op het trainingsveld als coach van Monaco en zal worden geassisteerd door João Carlos Tralhao, die overkomt van de beloften van Benfica, en Patrick Kwame Ampadu, die de manager was van de Onder-18 van Arsenal. Henry is bij Monaco de opvolger van Leonardo Jardim.

De Portugees werd donderdag ontslagen. Hij werd verantwoordelijk gehouden voor de stroeve start, want Monaco staat na negen speelronden met zes punten op de achttiende plaats. Enkel FC Nantes en Guingamp doen het slechter. In de groepsfase van de Champions League gingen de roodwitten onderuit tegen Atlético Madrid (1-2) en Borussia Dortmund (3-0).

“Ik bedank AS Monaco voor de kans om de club te coachen die zo speciaal voor mij is. Ik ben erg blij om terug te zijn en ben enorm gemotiveerd om de doelstellingen te halen. Ik kan niet wachten om met de spelers te gaan werken”, reageert Henry, die van 1992 tot 1999 voor Monaco speelde en in 1996/97 de Ligue 1 won.

Een goede keuze van AS Monaco?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel benieuwd hoe dit gaat lopen. Monaco heeft toch een selectie die voor de Europese plekken moet kunnen strijden met spelers als Subasic, Sidibé, Glik, Jemerson, Chadli, Tielemans, Falcao en Jovetic. Hoop dat Henry het weer een beetje op de rit gaat krijgen en dat hij niet in een Seedorf scenario terecht komt !

Hopen op een net zo succesvol carriere als voetballer

13 oktober 2018 om 11:11

als trainer

Dit lijkt me een perfecte stap voor hem. Ervaring opgedAn hier en daar. En nu op eigen benen.

Monaco en de jonge gasten daar zullen opkijken van Henry en luisteren. Als Thierry nog eens ook tactisch sterk is kan het zeker een succes worden. Het iig een goede club voor hem om mee te beginnen. Niet meteen naar een topclub zoals sommige andere ex-wereldvoetballers.

13 oktober 2018 om 11:27

Nou het kan ook lopen zoals Zidane. Het is maar hoe je het bekijkt.

13 oktober 2018 om 16:37

Nee klopt het kan gek lopen, altijd. Zizou had wel een uitstraling van jewelste naar de groep toe, ervaring opgedaan als trainer bij Castilla en onder Carlo gezeten als assistent. Henry is daarin toch minder evaren. Maar heb het gevoel dat het goed zal lopen bij hem, ook omdat Monaco een perfecte match is voor hem.

Hoop dat Monaco en ook Nantes er weer bovenop komen. Grote clubs die niet zo laag horen te staan! Mooi om Henry weer in Frankrijk te zien

Geweldig om hem daar terug te gaan zien! Ik hoop dat hij het goed gaat doen. Is wel grote gok van Monaco vind ik.

Mooi dat Golovin nu onder zo'n grootheid mag gaan werken. Ik was best onder de indruk van Henry als analist. Heeft erg veel verstand van het spelletje en kon dat ook goed overbrengen op de gewone kijker. Nu is trainer zijn wel een ander vak, maar ik hoop dat hij hierin gebruik maakt van de kennis van Arsene Wenger, die ook bij Monaco als coach was begonnen en goed terecht is gekomen uiteindelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren