Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco scoort drie keer en tankt vertrouwen voor duel met Arsenal

Laatste update:

AS Monaco kan met vertrouwen toewerken naar de Champions League-wedstrijd van komende dinsdag tegen Arsenal. Les Rouge et Blanc waren vrijdagavond op eigen veld namelijk veel sterk voor Bastia en wonnen met 3-0. De huidige nummer vier van de Ligue 1 verloor slechts één van de laatste twaalf competitiewedstrijden.

/

Monaco was al na één helft klaar met de bezoekers van Corsica, die ook slechts één keer verloren in hun laatste elf wedstrijden in eigen land. Nadat een bal van Anthony Martial door N’Dri Romaric al van de lijn werd gehaald, opende de talentvolle aanvaller na een kwart wedstrijd alsnog de score in Stade Louis II: 1-0. Even later kreeg Monaco een strafschop doordat Drissa Diakité de doorgebroken Matheus Carvalho vloerde in het zestienmetergebied. Diakité moest er bovendien met een rode kaart vanaf.

Doelman Alphonse Areola keerde de inzet van Layvin Kurzawa, maar op slag van rust werd het door een hard schot van Matheus alsnog 2-0. Het voorbereidende werk van die aanval werd verricht door Joao Moutinho en Nabil Dirar. Martial voerde de score na rust op tot 3-0 en Bastia zag ook nog aanvaller Giovanni Sio weggestuurd worden, nadat de invaller een domme overtreding beging op Kurzawa.

Denk jij dat AS Monaco in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat zijn die Dirar, Martial en Carvalho (braziliaan) goede spelers!

Toch wel grappig.

PSG de nummer 2 van Franrijk wint van Chelsea nr 1 van Engeland.
En Monaco nr 4 van Frankrijk wint van de numme 3 van Engeland.
Franse competitie beter dan de Engelse?

13 maart 2015 om 22:46

Ja, dat denk ik wel. Engelse competitie bevat veel geld en dus kwaliteit, maar de intensiteit (veel wedstrijden) eist zn tol. Daarnaast lopen clubs achter qua speelstijl/tactiek.

13 maart 2015 om 22:54

Op basis van deze 3 gespeelde wedstrijden zegt het niet veel denk ik. Ik ben enorm blij dat Chelsea tegen de lamp liep, gezien de laffe benadering in mijn ogen. Arsenal werd weliswaar overklast door Monaco, maar dat is ook maar één meetmoment. Laat PSG en Monaco 38 wedstrijden wedstrijden in de PL spelen, dan verzeker ik je dat het niet de nummers 1 en 2 zullen worden. Beetje zwart-wit beeld wat ik schets, maar ik hoop dat je gedachtengang snapt.

13 maart 2015 om 23:49

Nee

13 maart 2015 om 22:58

Waarom probeer jij continu maar te ''bewijzen'' dat de Premier League overschat is? Zit het zo diep? Even af gaan van 1 seizoen waarin de Engelse ploegen het enorm slecht doen Europees? Verdoe je tijd is in nuttige zaken, denk ik dan.

13 maart 2015 om 23:55

De Engelse ploegen(op Chelsea na) zijn al jaren niks meer Europees!

14 maart 2015 om 00:03

@therosepetal

het is zeker overschat premier league leeft alleen dankzij de grote TV geld, totaal geen speelstijl/techniek.. de clubs scouten alleen gebaseerd op namen, een speler die een seizoen goed heeft gespeeld betalen ze 50 miljoen voor !! totaal geen beleid.

Kijk naar clubs als Man Utd, Totenham, Qpr, Liverpool, Man City.. die hebben godsvermogen uitgegeven en wat hebben ze tot nu toe bereikt? een FA cupje, voorronde champions leauge spelen? vechten tegen degradatie ?

Spanje en Duistland spelen echt niveautje hoger dan Engeland..

14 maart 2015 om 00:19

Je bent nu wel enorm aan het generaliseren. Wat hebben ze nu bereikt? Wat bedoel je daarmee? In het algemeen of de laatste jaren? Want Manchester United en Liverpool hebben Europees veel bereikt. Chelsea doet het de laatste jaren ook top Europees. Manchester City niet en over Arsenal wil ik het niet eens hebben.

Is de Premier League de beste competitie? Nee. Dat is voor mij op dit moment La Liga en bij de Bundes Liga vind ik alleen Bayern Munchen tot de absolute top horen.

Maar het ging me er vooral om dat Elphenomeno het iedere keer weer moet hebben over hoe overschat de Premier League wel niet is en bij iedere nederlaag van een Engelse club in de Europese wedstrijden er weeral over moet zeiken.

14 maart 2015 om 14:25

Inderdaad Engelsen doen Europees al jaren slecht, Europees zijn Italiaans clubs zelfs beter dan de Engelse

13 maart 2015 om 23:57

Beter zal wel. Maar PL blijft toch mooiste en spannendste naar mijn mening.

On: kans op een stunt is klein. Zou mooi zijn als arsenal met 3 punten terugkeert richting Londen (en doorgaat).

Mooi om te zien dat deze club zonder extreme investeringen, zo'n leuke ploeg heeft gekregen.

13 maart 2015 om 23:36

Inderdaad, ik dacht na het vertrek van Falcao en James dat Monaco hetzelfde lot als Anzhi zou treffen. Maar blijkbaar hebben ze nog veel grote talenten achter de hand. Spelen echt verassend goed voetbal.

14 maart 2015 om 01:42

Maar ze hebben dit seizoen Falcao (tijdelijk) Riveillere en James weggedaan. Dit is bij elkaar ook 110 miljoen. Monaco heeft echt moeten bezuinigen, het is een wonder dat ze het zo goed doen.

14 maart 2015 om 08:45

Maar nog steeds hebben ze voor veel geld ingekocht. Bakayoko, Abdennour, Silva en Nardi zijn dit seizoen voor 40 miljoen gekocht. En het jaar daarvoor (van de spelers die er nu nog zijn) hebben ze voor ongeveer 60 miljoen euro uitgegeven aan Martial, Toulalan, Moutinho, Traore, Kondogbia en Isimat. Dat is 100 miljoen euro uitgegeven aan het team dat er nu nog staat.
Dit is een luxe die vele andere Ligue 1 clubs niet hebben. Ze zijn eigenlijk verplicht om in de top 3 te eindeigen.
Om het verschil te laten zien heeft bijvoorbeeld de nummer 5, Saint-Etienne, de laatste 2 jaar maar 19 miljoen euro aan spelers uitgegeven. En dat ondanks alle vergoedingen voor Zouma, Aubameyang en Guilavogui. En de nummer 6 Bordeaux heeft de afgelopen 2 jaar voor maar 10 miljoen euro aan aankopen gedaan.

Het gaat niet om de PL die wordt overschat, maar over de Ligue 1 die onderschat wordt!

Jammer nu loopt Monaco nog verder in op Marseille, het verschil bedraagt nu nog maar 3 punten. En Marseille moet dit weekend tegen Lyon, dus het wordt nog erg moeilijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren