Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco nadert PSG dankzij scorende vervanger van Falcao

Laatste update:
/

AS Monaco heeft optimaal geprofiteerd van het puntverlies dat Paris Saint-Germain leed. Les Rouge et Blanc naderden de koploper van de Ligue 1 zondagavond tot op drie punten, door met 2-0 te winnen van het dolende Olympique Marseille. Valère Germain en Emmanuel Rivière namen de doelpunten voor hun rekening. Monaco maakt zich langzaamaan op voor de kraker tegen PSG, die voor 8 februari op de kalender staat.

Monaco trad zonder Radamel Falcao aan; hij scheurde onlangs zijn kruisbanden af en mist waarschijnlijk ook het WK in Brazilië. Om de spits een hart onder de riem te steken, droegen zijn ploeggenoten tijdens de warming-up en de gang naar het veld shirts met de tekst Fuerza Tigre. De vervanger van de Colombiaan, Germain, nam de promovendus bij de hand. Vlak voor rust speelde hij Souleymane Diawara uit en schoot hij de bal keurig in de verre hoek: 1-0. De voorsprong was verdiend, want de Monegasken hadden het betere van het spel en creëerden enkele doelrijpe kansen. Al na een minuut had de bal in het netje kunnen liggen, maar doelman Steve Mandanda voorkwam met een reflex een doelpunt van Rivière.

/

Na een onrustig eerste kwartier nam Monaco het heft in handen. Rivière mikte na twintig minuten net naast en Mandanda hield Germain na een halfuur van dichtbij van scoren af. Marseille mocht de bal af en toe van voet naar voet laten gaan, maar was aanvallend onmachtig en incasseerde kort voor de thee dus de treffer van Germain. De belangen waren groot voor de ploeg van José Anigo. De blauwhemden wonnen slechts één van de laatste vijf duels, staan teleurstellende achtste en werden dinsdag door nota bene streekgenoot Olympique Nice uitgeschakeld in de Coupe de France. Voorzitter Vincent Labrune sprak van een ‘schande’ en zal nu niet in een veel betere stemming zijn.

Marseille kwam na een uur namelijk op een 2-0 achterstand. Geoffrey Kondogbia vond onder toeziend oog van bondscoach Didier Deschamps spits Rivière en die schoot na een goede aanname hoog binnen. Doordat André-Pierre Gignac direct hierna een levensgrote kans niet benutte, was de rol van de gasten wel uitgespeeld in het Stade Louis II. Marseille claimde in de slotfase tevergeefs een strafschop en kreeg nog een goede kopkans, maar Monaco speelde de wedstrijd op zijn dooie akkertje uit. De club uit het dwergstaatje won voor de tweede keer in de laatste vier wedstrijden en staat nu liefst zeven punten voor op nummer drie Lille.

Denk jij dat AS Monaco zich voor de Champions League kwalificeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

As Monaco wil ik zeker in CL zien !

Helemaal klaar mee, geen creativiteit en geen samenspel. 40 miljoen euro geinvesteerd afgelopen zomer, weggegooid.
Monaco wint meer dan terecht, niks in te brengen. Geen enkele topper nog gewonnen dit jaar. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken.

Ben er ziek van.

27 januari 2014 om 00:05

Vind het jammer dat OM niet meer tegenstand kan bieden tegen het 'nieuwe geld'... OM is in mij ogen de mooiste club van Frankrijk en de voetbalromanticus in mijn kan het moeilijk verkroppen dat zo'n club niet tegen het geld kan opboksen.

Diawara was deze wedstrijd wat in de warra, als marseille iets scherper was geweest hadden ze monaco afgeslacht. Jammer dat een club zonder enige historie weer moet winnen..

26 januari 2014 om 23:26

Verdiep je dan maar eens in het franse voetbal en de club Monaco.

Jammer deze reactie van je. Ik kan niet anders dan je niet serieus nemen.

mooie overwinning
jammer voor marseille, hebben wel paar goede spelers maar het team spel lijkt nergens op.

We hebben goed gespeeld, zonder onze sterspeler Falcao.

Nog maar 3 punten verschil met P$G wat ik wel vreemd vond dat Raneiri niet begon met Ocampos of Carrasco zijn toch smaakmakers op het middenveld met James.

27 januari 2014 om 01:54

het is jammer dat l'om dit seizoen gewoon niet veel heeft in te brengen, maar zonder Falcao weet ik niet of A$ Mona€o het gaat volhouden tot het einde van het seizoen.

27 januari 2014 om 09:05

Ik denk niet dat ze het zullen redden zonder Falcao.

Jammer dat die Traoré nu bij Everton speelt.. die kunnen hem nu goed gebruiken. Kan Monaco hem als nog niet terug halen? Huur-periodes stellen normaal nooit zoveel voor, althans in Engeland niet, ze kunnen hun spelers altijd terug halen.

Ik blijf herhalen dat Riviere de ideale spits is voor Frankrijk.
Samen met Benzema de ideale Franse duo.

27 januari 2014 om 00:57

riviere is een vleugelspeler..

27 januari 2014 om 07:55

Riviere is een spits maar speelt op de vleugels doordat Falcao duurder was.

27 januari 2014 om 08:19

Ik vind dat Lacazette ook zeker een kans verdient! Doet het heel goed dit jaar!

Waarom speelt Lacina Traoré eigenlijk niet nu Falcao geblesseerd is ?

Als het dom is wat ik zeg, sorry want ik volg de franse competitie totaal niet en weet dus alleen dat Traoré naar Monaco is gegaan.

27 januari 2014 om 10:32

Die's geloof ik op huurbasis naar Everton

27 januari 2014 om 10:59

Aah is het al officieel ? Wist dat veel clubs in de PL hem wouden lenen maar wist niet dat het al echt gebeurd was.

Ze hadden hem misschien beter even gehouden met de blessure van Falcao nu

Bedankt voor het antwoord

ik ben het eigenlijk zat met psg en as monaco . ik vind het ontzettend jammer dat marsheille lyon lille en al die mooie traditioneele clubs niet meer mee kunnen doen om het kampioenschap . ik vind die overnames echt heel jammer want psg is eigenlijk niet echt en topclub maar allen door die overname zegt iedereen dat psg een topclub . maar in het seizoen 2009 2010 was psg ook 13 tiende geindigt . ik vind het echt heel jammer die overnames .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren