Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arveladze vliegt er na vier maanden uit bij tegenvallende Turken

Laatste update:

Shota Arveladze is woensdag aan de kant gezet bij Trabzonspor. De Georgische trainer startte op 2 juli van dit jaar met zijn nieuwe baan, maar heeft vanwege de tegenvallende resultaten van de club in de Süper Lig het veld moeten ruimen. Trabzonspor laat via de officiële kanalen weten dat het besluit met wederzijds goedvinden is genomen.

/

Arveladze was bezig aan zijn derde klus als zelfstandig hoofdtrainer. Hij was assistent van Louis van Gaal, Ronald Koeman en Dick Advocaat bij AZ en stond nadien op eigen benen bij Kayserispor en Kasimpasa. In de zomer maakte hij de opstap naar Trabzonspor, maar Arveladze kreeg de Storm van de Zwarte Zee niet aan de praat. Hij krijgt een ontslagvergoeding van twee ton mee.

Uit de elf wedstrijden onder zijn leiding haalde de club maar veertien punten en de dertiende plaats was het logische gevolg. Afgelopen weekend nog verloor Trabzonspor uit bij Istanbul Büyüksehir met 1-0 en dat bleek de druppel. Sadi Tekelioglu neemt de taken van Arveladze voorlopig over, totdat de club een nieuwe vaste trainer heeft gevonden. Sportief directeur Süleyman Hurma heeft overigens ontslag genomen.

Denk je dat Shota Arveladze snel een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben het gewoon zo zat. Iedereen in Turkije weet dat het probleem nu bij Trabzonspor niet binnen de lijnen ligt, maar wordt veroorzaakt door de randzaken. Scheidsrechters, verkiezingen, huidige voorzitter en zijn rare fratsen, spelers die boven het team lijken te staan. Waarom ontsla je Shota dan?

Vooral als hij al door die moeilijke periodes heen is gekomen (met Onur en met Ekici).
Waarom wordt niet gekozen om de trainer in alle rust te laten bouwen aan iets?!

Ik weet het nu zeker, de kleinkinderen van mijn kleinkinderen mogen van geluk spreken als ze een kampioenschap gaan meemaken en die ook daadwerkelijk mogen vieren (2010-2011).
Dat zit er voor mij in ieder geval niet in. Niet te geloven hoe ieder jaar weer, structureel, alle hoop van de supporters aan flarden wordt geschoten. En daar helpen een boel van die supporters zelf nog eens aan mij, om het helemaal af te maken...

11 november 2015 om 17:24

Ik vind het gewoon ontzettend zonde dat de machtige mensen bij de clubs gewoon totaal geen lange termijn visie hebben in Turkije. De middelen zijn er gewoon maar de juiste mensen ontbreken. Daarom hoop ik ( laatste hoop ) dat er buitenlandse trainers etc. Komen om het voetbal sterk te laten ontwikkelen.

11 november 2015 om 17:29

En dan? Dan zijn de ontslagpremies in de miljoenen en laten de vertrekkende trainers dus ook nog eens een mega groot begrotingstekort achter (niet zo'n kunst overigens in Turkije, alle clubs hebben toch al begrotingstekorten).

Nee, wat Turkije nodig heeft zijn presidenten en bestuurders die ervoor gestudeerd hebben, ipv ex-mafia bazen die zich willen bezig houden met voetbal.

11 november 2015 om 17:35

Ik denk dat die ex-mafia bazen voorlopig de macht zullen blijven houden Efsane.
Er moet toch wel 1 club zijn die succes kan boeken in Turkije door anders dan de rest te zijn, denk aan trainers die langer dan 3 jaar blijven, gerichte aankopen etc. Hoop echt op mooiere tijden bij onze club maar ook ik zie het somber in..

11 november 2015 om 17:58

Je geeft miljoenen uit, maar je hebt nog steeds geen kampioensteam staan. Shota komt ook elke week met rare opstellingen, jullie voorzitter is een debiel, Trabzon is paar jaar geleden al praktisch failliet verklaard door Ernst and Young maar op mystirieuze wijze het hoofd boven water gehouden (zie wikileaks bestanden hulp regering Turkije aan Trabzonspor en de connectie Erdogan-Haciosmanoglu), nog steeds doorgaan met miljoenen uitgeven, talloos veel trainers ontslaan de afgelopen jaren, voorzitters die gesnapt zijn tijdens het spelen van gokken, fans die zich misdragen etc etc. Trabzonspor is een dode club.

11 november 2015 om 17:59

Je geeft miljoenen uit, maar je hebt nog steeds geen kampioensteam staan. Shota komt ook elke week met rare opstellingen, jullie voorzitter is een debiel, Trabzon is paar jaar geleden al praktisch failliet verklaard door Ernst and Young maar op mystirieuze wijze het hoofd boven water gehouden (zie wikileaks bestanden hulp regering Turkije aan Trabzonspor en de connectie Erdogan-Haciosmanoglu), nog steeds doorgaan met miljoenen uitgeven, talloos veel trainers ontslaan de afgelopen jaren, voorzitters die gesnapt zijn tijdens het spelen van gokken, fans die zich misdragen etc etc. Trabzonspor is een dode club.

11 november 2015 om 19:32

Je hebt het nog over 2010 ? Aziz is vrij gesproken als je dat nog niet weet. Of je hebt geen vertrouwen in het rechtssysteem van turkije? Als dat het geval is ben ik benieuwd op wie je hebt gestemd en als dat akp is dan neem ik jou niet serieus

12 november 2015 om 03:06

Daar zit wat in

11 november 2015 om 23:26

Je kan weer switchen naar orduspor jung.

'Met wederzijds goed vinden' net als 'met wederzijds goedvinden' een relatie beeindigen.. geloof daar nooit zoveel van haha. Dus met andere woorden als Arveladze het er niet mee eens was had hij mogen blijven zitten? .

11 november 2015 om 17:53

Het is dat Arveladze een verleden heeft bij Trabzonspor daarom denkt hij ook van als het bestuurd wilt dat we uitelkaar gaan dan gaan we dat.

Als dit een andere trainer was zou hij minimaal een miljoentje meenemen.

Met het materiaal dat TS heeft moeten we dit jaar toch echt hoge ogen gooien, ik had er in het begin veel vertrouwen in. Met de week werd het minder, ik was het vaak oneens met Shota zijn keuzes in het team en dat is erg zonde want het is een gouden vent. Ik hoop dat er nu een sterke manager komt die wel alles weer op de rit kan krijgen want dit is een selectie met enorm veel kwaliteit.

In de Turkse competitie zal nooit een team structureel zegevieren. Wat zijn het toch misselijkmakende voorzitters, bestuurders, bonden, analytici, voetbaljournalisten, supporters en niet te vergeten spelers. Allemaal machts-, media- en kapitaalgeil. Walgelijke figuren zonder enige ambitie en plan. Geen denkwijze, visie of systeem. Geld, macht en media geilheid. Ik walg van de competitie uit mijn vaderland!

12 november 2015 om 03:09

Precies! Helemaal mee eens. Maar toch kijk ik elke week

En ik werd aan het begin van het seizoen uitgelachen toen ik zei dat Trabzonspor geen titelkandidaat was. Inmiddels staan ze meer in de buurt van de degradatiezone dan dat ze voor de titel strijden. Ik alleen sympathie voor Oscar Cardozo daar. De rest voel ik gewoon niks voor. Succes jongens.

11 november 2015 om 21:23

Je zegt dat je alleen voor Cardozo iets voelt. Ik druf te wedden als ik zou zeggen de souza ruilen voor mbia dat je zou gaan JANKEN van blijdschap.

11 november 2015 om 21:28

Nee, denk niet echt dat ik zou janken van blijdschap. Ben fan van Cardozo sinds hij bij Newell's speelde, dus vandaar mijn sympathie.

11 november 2015 om 23:14

Nee geef mij maar grosskreuts ipv de souza :D

Shota kom naar Az!
Wij kunnen wel iemand gebruiken die onze spitsen leert om te scoren.

Shota we need you!

Chelsea met een van de beste selecties ter wereld staat bijna laatste, mourinho word niet ontslagen. Trabzon met de 4e beste selectie van turkije staat 12e en shota word ontslagen. Welcome in turkey.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren