Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal verdient meeste geld ondanks waanzinnige prestatie Leicester City

Laatste update:
/

In sportief opzicht was het een mager seizoen, maar de financieel directeur van Arsenal heeft in ieder geval iets om opgetogen over te zijn. Dankzij het bereiken van de tweede plek in de eindrangschikking van de Premier League halen the Gunners het meeste prijzengeld binnen van alle clubs in de hoogte Engelse afdeling.

Arsenal verdient zelfs meer dan de verrassende landskampioen Leicester City, dat 118 miljoen euro incasseert aan tv- en commerciële inkomsten. De Londenaren, die zondag op de laatste speeldag rivaal Tottenham Hotspur passeerden op de ranglijst, ontvangen ruim 128 miljoen euro. Ook Manchester City, Manchester United en the Spurs halen meer binnen dan Leicester City.

Het verschil zit hem vooral in het aantal duels dat dit seizoen live op tv is geweest. Bij Arsenal ligt dat aantal op 27, tegenover 15 duels van Leicester City. Als kampioen ontvangen the Foxes weliswaar iets meer prijzengeld, maar dat wordt dus door the Gunners gecompenseerd met tv-gelden. Door een nieuwe tv-deal, die vanaf de zomer ingaat, zou Arsenal bij gelijke prestaties komend seizoen 193 miljoen euro verdienen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

193 mil is dat al evenveel als de gehele eredevisie begroting?

16 mei 2016 om 11:19

Het is dan ook een competitie waar veel meer belangstelling voor is.

16 mei 2016 om 11:21

Ik denk dat het meer is..

16 mei 2016 om 11:34

Begroting van alle clubs van de eredivisie ligt rond de 410 miljoen.

16 mei 2016 om 16:54

Het komt in de buurt,maar als je alle clubs van de eredivisie kwa spelerskwaliteiten bijelkaar gaat rekenen kom je op 590miljoen volgens de transfermarkt.

17 mei 2016 om 00:58

Dat moet je dan ook niet doen. Het gaat om de begroting!

Inkomen dat er nooit uitgaat, boeiend.

16 mei 2016 om 14:04

Tja als je denkt dat de enige uitgave van een club transfersommen betalen is.

16 mei 2016 om 18:32

Want die uitgaven boeien mij of welke andere supporter van Arsenal dan ook?

16 mei 2016 om 19:04

Denk je echt dat transfer uitgaven de enige uitgaven zijn die een club maakt?

Zal waarschijnlijk toch niet in nieuwe spelers geïnvesteerd worden..

16 mei 2016 om 11:27

Kroenke zal een mooi dividend krijgen.

Leuk en aardig allemaal hun financiële status, maar hoe lang wachten ze nu alweer op een serieuze prijs?
Geld maakt je beter maar koopt zeker geen titel. De juiste samenstelling en transferbeleid gecombineerd met een klein beetje geluk van weinig blessureleed laat je de titel winnen.

16 mei 2016 om 11:46

Nog niet zo lang geleden hebben ze de FA Cup gewonnen. Is een grote en prestigieuze prijs in Engeland.

16 mei 2016 om 12:01

Nu de vierde plaats is verloren is het niets meer waard. Maar Arsenal had de FA Cup 2 maal toe met de een top 4 klassering. Dan is het dus wel weer wat waard volgens jouw beredenering

16 mei 2016 om 12:06

Hangover96

Dus we zullen zien dat het vak met United supporters volledig leeg zal zijn? Neen, de FA Cup is een mooie en prestigieuze prijs. Geen CL of titel, uiteraard niet, maar het doet daar niet onder voor pakweg een Europa League.

Natuurlijk is het wel weer een slecht seizoen en is het logisch dat de supporters niet echt blij zijn. Van elk jaar meedoen om de titel en hem regelmatig winnen naar 3 extreem magere jaren, 2 zonder CL voetbal en die ene keer dat de 4e plaats werd behaald vlogen ze uit de CL in een groep met een Wolfsburg dat de Bruyne kwijt was, PSV en Cska.

16 mei 2016 om 12:06

Dat is zo omdat ze Arsenal fans erom hebben uitgelachen hoe blij ze waren. Nu moeten ze wat stiller zijn als ze hem winnen. In de PL even de prijzen/kwalificaties op volgorde van prestige voor een topclub. Champions league, Premier league titel, Cl kwalificatie, FA cup, Europa league, League cup, Europa league kwalificatie.

16 mei 2016 om 14:54

Als ze er effectief "niets om geven" dan lijkt het me sterk dat ze honderd euro of meer neerleggen voor een ticket om hun ploeg te gaan steunen

Dan sta je toch eens ergens bovenaan.

De enige die hier echt blij van wordt is Kroenke, de fans gaan er niet op vooruit aangezien er toch geen nieuwe spelers van gehaald zullen worden.

Onze vriend Kroenke zal het geld in z'n zak steken. 3 spelers halen waar je niets aan hebt en 1 speler halen waar je wel iets mee kunt winnen. Het is maar de vraag hoelang Cech, Sanchez en Ozil blijven want anders hebben ze over 7 jaar een selectie met allemaal topspelers of [former] topspelers

16 mei 2016 om 12:26

Arsenal moet is investeren al dat geld is allemaal leuk maar als club wil je tog ook prijzen winnen. Ik denk dat er zeker 3tot 4 wereldspelers bij moeten Higuain,Varane,Kante,Reus

16 mei 2016 om 12:29

Klopt die 4 spelers of van gelijkwaardige niveau zijn verplicht.
Higuain, Ibra, Cavani of Benzema als spits; iemand moet goals maken en wat met een paasje van Ozil kunnen doen want anders wordt die jongen ook moedeloos en geef hem eens ongelijk.

16 mei 2016 om 12:49

Alleen Higuain van die spelers zou ik willen zien. De ideale kandidaat is Aubameyang, maar BVB zal hem helaas en begrijpelijk nooit laten gaan. Zelfde geldt voor Reus.

16 mei 2016 om 18:56

Die man denkt zo ja maar Chelsea, City en Utd waren op z'n slechtst dusja. Volgend seizoen zal het Chelsea of City worden die kampioen wordt; dat staat al vast.

17 mei 2016 om 09:22

Ik zie niet in waarom dat vast staat? Vorig jaar riepen veel mensen dat ook en toen werd het leicester, ik geef arsenal zeker een grote kans!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren