Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal troeft dertien Premier League-clubs af en strikt weer een talent

Laatste update:

De fans hopen op grote aankopen, maar Arsenal blijft zich richten op veelbelovende talenten. The Gunners hebben zich vrijdag opnieuw verzekerd van de diensten van een jongeling met een grootse toekomst voor zich: Tarum Dawkins maakt de overstap van Luton Town, zo maakt de huidige nummer drie uit de Conference National bekend op haar website.

De zestienjarige Dawkins is een vleugelspeler, die volgens Luton in de belangstelling stond van in totaal veertien clubs uit de Premier League. Arsenal wist de strijd om de jongeling te winnen. "Direct na de uitschakeling in de play-offs van vorig seizoen maakte Tarum duidelijk dat hij hogerop wilde", meldt de club in een statement. "En nu, negen maanden later, heeft hij zijn gewenste transfer te pakken."

Dawkins zal beginnen in de jeugdopleiding van Arsenal en probeert zich daar in het eerste elftal te knokken. "Hij is een snelle leerling, zowel binnen als buiten het veld, en is tweebenig. Daarom denken we dat hij goed bij Arsena zal passen", aldus Luton in haar statement. Vorige maand raakte de Engelse laagvlieger nog drie talenten kwijt aan Chelsea.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal wel heel goed zijn als 14 PL clubs hem volgden. Hopelijk horen we in de toekomst meer van deze jongen en kan hij Arsenal naar vele titels leiden. Iemand enig idee hoeveel hij gekost heeft?

Off: heeft iemand ook dat sommige woorden in Chrome als hyperlink zijn? Kan je dit ook uitzetten, echt irritant die ads.

Al 4 talenten kwijt aan een premier league club! Het is wel goed voor Arsenal dat ze er weer een talent bij hebben, maar het zou toch beter zijn als ze een keer een topspeler zouden aantrekken. Bijvoorbeeld een speler van het niveau Van Persie.

2 maart 2012 om 20:13

Spelers van het niveau Van Persie, hmm, dan moet je spelers als David Silva of Iniesta halen...

Toch wel sneu voor Luton dat ze zo laag spelen met zo'n goede jeugdopleiding...

2 maart 2012 om 20:10

Mee eens, komt er even een topclub die je toekomst weg haalt. En dat heet dan goed beleid...

Het is toch belachelijk? De jeugdopleiding van Arsenal puilt werkelijk uit en als je dan kijkt naar het aantal talenten dat echt in het eerste doorbreekt is het bijzonder weinig(wilshere, Ramsey). Die jeugdopleiding kost handen vol geld, en het levert een paar aardige talenten op. Maar als Arsenal een paar volwaardige spelers koopt zijn ze weliswaar iets duurder uit, maar kunnen ze ieder jaar op drie fronten om de prijzen spelen

2 maart 2012 om 18:18

Ramsey is gekocht. Wilshere, Szczesny, Gibbs, Coquelin, Frimpong, Yennaris en Miquel komen wel uit de opleiding. Uit de volgende lichting worden er ook weer een paar verwacht. Dus om nou te stellen dat er niks uit komt is onzin. En sowieso liever een goede jeugdopleiding dan gaten moeten opvullen met geld dat er niet is.

2 maart 2012 om 18:29

Zoals Lennarsenal aangeeft komt er genoeg uit voort.

Bovendien moet je niet vergeten dat spelers die het net niet redden, wel voor redelijke bedragen verkocht of uitgeleend worden. Hier wordt ook geld aan verdiend. Dit jaar bijvoorbeeld is er al een aantal miljoen verdiend aan bijv. Barazite en Jet. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Hoe dan ook een goede jeugdopleiding is op meerdere fronten rendabel, zelfs al komt er bijna geen talent in het eerste elftal.

Mooi / Goed beleid, de enigste (topclub) waar de talenten de kans krijgen.
Arsenal moet wel nog 1 a 2 grote spelers er bij halen, misschien Robben of Sneijder een optie ?
Dan zie ik van Persie wel blijven en dan met nog een redelijke naam van dienst.
Zie ik ze wel meespelen voor de prijzen, Arsenal heeft zeker geen slecht team..
alleen hebben ze aankopen gedaan waarvan ik niks van snap ? (gervinho / Mertesacker / Arteta die horen gewoon niet in een Arsenal shirt.)

2 maart 2012 om 18:08

Barcelona is ook een topclub en talenten kansen krijgen .

2 maart 2012 om 18:09

Wat een onzin.. Bij United krijgen ook vet veel talenten een kans:

Welbeck
Hernandez
Fabio
Rafael
Cleverly
Jones
Smalling
De Gea
Pogba

2 maart 2012 om 18:11

Haha, ik bedoelde natuurlijk talenten uit de jeugd...

2 maart 2012 om 18:12

Ja dat is zo, alleen moet je daar veel meer presteren, wat moeilijker is.
dus denk wel dat je bij Arsenal ook nog wel eens kunt falen, spelers zoals Walcott.. zouden bijvoorbeeld nooit in aanmerking komen voor een kans.. maar het is wat je zegt, Barca investeert ze ook veel in de jeugd ja, misschien nog wel beter dan Arsenal als je kijkt wat er doorbreekt (pedro / Messi)

2 maart 2012 om 18:16

we hadden het over de jeugd..
zoals de Gea is zeker een goed talent, maar is van buitenaf gehaald.
je kunt wel zeggen dat United de kans geeft, maar talenten uit de eigen jeugd, zie je niet zoveel als bij Arsenal / Barca.

Moet ik wel toegeven dat je bij Arsenal gauwer een kans op een basisplek hebt dan bijvoorbeeld een United / Barca klasseverschil is wel aanzienlijk.

2 maart 2012 om 18:22

@frikx Giggs en Scholes zijn de enige die nog bij Utd spelen een talent van eigen opleiding...

2 maart 2012 om 20:16

Nee, je vergeet Jones, Fletcher, Wellbeck en Cleverly, die komen ook allemaal uit de eigen jeugd.

Bij Arsenal valt het in feite ook wel mee met spelers uit eigen jeugd, alleen Djourou, Szczesny, Gibbs, Wilshere, Frimpong en Cocquelin kan ik me zo snel bedenken, en dan heb je nog talenten die nu een beetje tussen wal en schip zitten zoals Miquel en Yennaris.

2 maart 2012 om 20:27

Omdat bij Utd talenten ook kansen krijgen is het onzin dat bij Barça talenten kansen krijgen? Dat is pas onzin.

3 maart 2012 om 18:57

@stravven

Jones komt van Blackburn en heeft daar 7 jaar in de jeugd gespeeld en zoals hierboven verder genoemd wordt is Smalling ook niet uit de jeugd maar van Fulham gekomen. Man. United koopt meer talenten die doorgebroken zijn bij hun club, denk maar aan Nani, Valencia, Rooney.

2 maart 2012 om 18:38

@kerwinc1

Arteta speeld heel erg goed dus ik weet niet of jij vaak naar Arsenal kijkt ?

3 maart 2012 om 00:45

hier wil ik wel even op ingaan,
een wilshere is gewoon beter, een onnodige aankoop vind ik zelf.
Arsenal kijk ik vaak na, ik vind hem te weinig scoren, en ze vrijetrappen zijn dramatisch.
of ik Arsenal volg ? Ja bijna elke week..
ik vind Arteta niet Arsenalwaardig, misschien jij wel. maar ik totaal niet.

Ach ja, met talenten win je geen kampioenschap he?

Conference National
Welk niveau is Dat?

Ze staan er over 5 jaar teminste goed voor. De meeste talenten van arsenal zullen toch wel weer ergens onder sneuvelen, alleen de uitzonderlijke zullen doorbreken, zoals wilshere

2 maart 2012 om 18:10

Conference National is het vijfde niveau van Engeland.

Eerste = Premier League
Tweede = Football League Championship
Derde = Football League One
Vierde = Football League Two
Vijfde = Conference National

2 maart 2012 om 18:11

Oke, Dankjewel, Dan hebben ze wel een bijzonder goeie opleiding, als je kijkt dat chelsea en arsenal er al shoppen

2 maart 2012 om 18:14

Klopt, aan de ene kant mooi maar aan de andere kant ook jammer. Luton Town leid weliswaar de spelers op. Dan op hun 16de gaan ze naar top clubs zoals Arsenal en Chelsea. Top clubs plukken dan de vruchten ervan af en ja, Luton Town zal dan wel een leuk geld bedragje krijgen maar dan nog. Ach, zo zit de voetbal wereld in elkaar.

2 maart 2012 om 20:17

Voor zo'n club is 3 ton heel veel geld he, vergeet dat niet.

2 maart 2012 om 20:19

Zo, aardig bedrag ja. Die 3 ton kunnen ze goed gebruiken. Maar aan de andere kant kan hij zich ook tot top speler ontwikkelen en leid hij Luton naar bijvoorbeeld het derde niveau van Engeland. Onwaarschijnlijk maar toch

Dit lees je elke 2 weken hier op het forum. Dat betekent dat ze elk jaar 52/2 = 26 toptalenten aantrekken. Ben benieuwt hoeveel van die 26 uiteindelijk het eerste team halen. Misschien 1 of 2?

2 maart 2012 om 18:19

is toch alleen maar te prijzen ?
dan kun je wel zo cynisch doen maar ik zie dit veel liever dan een City/madrid die vol in het rood staat, en maar blijven kopen...

2 maart 2012 om 18:23

Hm, vol in het rood staan valt bij Real Madrid wel mee. Volgens mij hebben ze op het momenteel een schuld van 142 miljoen. City heeft volgens mij geen schulden, die hadden een verlies van iets van 200 miljoen maar dat maakt niks uit. Sjeik Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan maakt dat wel goed.

2 maart 2012 om 18:25

schuld van 142 miljoen ? dat valt mee, als ze een keer sportief falen, hebben ze een nog grotere verlies, nee dit vind ik niet meevallen..
Sjeik Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan maakt dat wel goed.
^^ dat moet ten 1ste nog blijken, ik zie liever gewoon zo'n beleid dan wat hun doen ? misschien levert het minder prijzen op.. okee! maar je krijgt sowieso meer symphatie & iedereen gaat het je dan ook gunnen. daarom houden denk ik ook veel mensen van Arsenal puur om hun beleid, waar Wenger een grote en belangrijke rol in speelt.

2 maart 2012 om 19:58

Nah, dat valt bij Real Madrid wel mee hoor. Real Madrid had in het seizoen 2010/2011 een omzet van 480 miljoen euro. 32 komt van televisierechten, 31 is kaartverkoop/merchandise en 6 is prijzengeld. Daarbij heeft Real Madrid over het boekjaar 2010/2011 een winst van 31 miljoen euro gehaald.

Manchester City zal het moeilijk gaan krijgen met de FFP regels. Maar we zullen in het seizoen 2013/2014 zien. Dan word de FFP regel volgens mij ingevoerd.

2 maart 2012 om 20:32

@kerwinc1

Arsenal heeft minstens evenveel schuld als Real. Volgens mij allebei rond de 150 miljoen en waar Real's schuld jaarlijks afneemt, steeg de schuld van Arsenal afgelopen jaar met 40 miljoen.

3 maart 2012 om 00:47

4barca4
haha, nee Arsenal heeft amper schuld, en als ze een keer sportief succesen boeken, maken ze winst ook.
ze kopen veel talenten, maar grote aankopen doen ze zeker niet.
ze geven aardig veel salaris uit, maar als je Fabreagas verkoopt en Nasri maak je niet veel verlies;

3 maart 2012 om 18:58

@4barca4

Wat zegt jij een onzin, Arsenal is bijna de enigste voetbalclub van de PL die elk jaar een positief saldo halen en geen schuld heeft dat is het mooie aan Arsenal.

2 maart 2012 om 18:31

Het probleem is dat van Arsenal blijkbaar elk lullig berichtje gemeld moet worden. United zal precies hetzelfde doen, evenals alle andere clubs als ze het kunnen. Bovendien zijn er maar een handjevol talenten dat daadwerkelijk aangetrokken wordt elk jaar, sowieso minder dan 10, misschien wel dan 5. Mochten er hiervan 1 of 2 doorbreken, dan heb je al miljoenen verdiend lijkt me.

In het slechtste geval komen ze wel ergens anders te spelen, en strijkt Arsenal daar ook geld van op.

Overigens is dit oud nieuws, hij traint allang mee. Het feit dat het nou naar buiten gebracht wordt, is omdat hij nou oud genoeg is om het officieel te maken.

Ik verwacht wel veel van deze speler.
Je moet wel (heel) goed zijn als 14 Pl-clubs achter je aan zitten en hij is pas 16 jaar en tweebenig.
Sowieso is een vleugelspeler voor Arsenal wel een goede investering, want zo uit mijn hoofd heeft Arsenal maar drie echte vleugelspelers: Walcott, Gervinho en The OX.

Mooi voor de toekomst ken hem natuurlijk niet.
maar als 14 Pl teams achter je aan zitten op zo een leeftijd geeft
dat toch wel aan dat hij een groot talent is. Hoop dat hij het gaat maken.

Mooi voor de toekomst natuurlijk, maar hier win je op de korte termijn geen prijzen mee. Als Arsenal echt weer mee wilt doen met het spelen om de prijzen, zullen ze toch echt spelers als Götze halen. Wenger staat er trouwens bekend om, om Franse spelers te halen. Ik zou dan als ik hem was eens kijken naar Sakho. Is een geweldige CV die sowieso wel makkelijk mee kan in de Premier League. Santos op de linksback vind ik ook maar niks, kijk dan ook maar gelijk naar iemand als Cissokho van Lyon. Of misschien was Taiwo zelfs wat voor hun.

2 maart 2012 om 20:18

Geen Sakho, die wil niet weg bij Psg. Taiwo en Cissokho zijn ook niet echt een vooruitgang te noemen, kan Wenger beter Baines van Everton kopen.

3 maart 2012 om 01:17

Taiwo kan volgens mij voor een niet al te hoge prijs opgehaald worden. Allegri heeft (nog?) geen vertrouwen in hem en heeft hem daarom ook verhuurd aan Qpr. Hij deed het bij Marseille altijd wel goed. Zie hem dat ook wel doen bij Arsenal. Baines is ook een goede linksback, maar zal veel duurder zijn. Wenger kennende zal hij dat bedrag dan ook niet uitgeven.

Bij Sakho kan je het altijd proberen. Niet geschoten is altijd mis. Hij is sterk, Frans (speciaal voor Wenger), staat zijn mannetje en kan makkelijk mee bij Arsenal. Zal vast en zeker een hoog prijskaartje aan z'n nek hangen, maar dan heb je ook wat. PSG kan hem opzich wel verkopen. Ze hebben naast Sakho ook nog Lugano en Alex voor in het centrum.

Moet je je voorstellen als al die talenten gewoon bij Luton zouden blijven spelen, het worden natuurlijk niet allemaal van van Bastens en Cruijfies maar toch. Dan zouden ze over een paar jaar waarschijnlijk niet meer zo laag spelen.
als je in 1 maand 4 talenten aan de wereldtop verslijt dan hebben ze het daar in de jeugdopleiding prima voor elkaar lijkt me zo

Dat ze zo'n jongen halen maakt me niet uit, zal vast talentvol zijn en hij is pas 16 dus hij gaat ook niet direct het eerste elftal versterken.
Maar er moeten daarintegen wel zeker versterkingen komen in de zomer die er wél direct staan.

2 maart 2012 om 20:19

Zulke talenten worden vaak genoeg gehaald, ik snap niet dat ze daar hier melding van maken. Alle clubs halen wel eens talenten van een andere club, alleen worden ze bij Arsenal allemaal hier geplaatst om een of andere reden.

2 maart 2012 om 20:41

Dat is omdat ''arsenal altijd alleen talenten haalt''
Blijkbaar geilen ze er hier nogal op.

het is volgens mij echt een geweldig talent er staat in dit artikel dat 14 clubs uit de premier legue hem wilden contracteren arsenal troeft weer veel engelse clubs af met dit talent
ik weet wel zeker dat het net zo'n oxlade-chamberlain talent is

Wenger & Talent

een legadarische combinatie

1. hij is nog jong 16 jaar

2. hi is twee benig

3. 14 clubs uit premier lueage wilden hem hebben

4. hij kan zich Verder ontwikelen. Arsenal kan Goed met jonge spelers om gaan.

mischien wordt hij wel beter dan Oxlade chamberlain.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren