Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal sluit verkoop niet uit en wacht met smart op antwoord’

Laatste update:

Alexis Sánchez heeft er bijna twee seizoenen opzitten bij Arsenal. De aanvaller won de FA Cup en de Community Shield met zijn club, maar meedoen om de landstitel zat er nog niet in. De Engelse media schrijven al langer dat Alexis gefrustreerd rondloopt in Londen en Arsenal wil graag van hem weten of hij aanblijft voor een derde seizoen. Als Alexis aangeeft dat hij twijfelt en misschien niet door wil, is een transfer een optie.

/

Arsenal ziet Alexis volgens de Daily Mirror niet als een onverkoopbare pion. Er wordt gesproken over een nieuw contract en onder de nieuwe voorwaarden kan de Chileen 202.000 euro per week gaan opstrijken. Er is nog helemaal niets getekend en als Alexis intern laat weten dat hij twijfelt, is het niet ondenkbaar dat Arsenal hem te koop zet. Zijn huidige contract loopt nog twee seizoenen door.

Er is interesse van buitenaf: zowel Bayern München als Juventus vindt de 27-jarige Alexis een goede optie voor de voorhoede. “Het liefst van alles houdt Arsenal hem bij zich, als hij zelf ook wil blijven en succesvol wil zijn. Maar ze moeten zijn gedachten kennen, voordat ze besluiten of ze eieren voor hun geld kiezen”, schrijft de krant woensdag.

Arsenal moet Alexis Sánchez verkopen als hij niet bij wil tekenen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal speelt beter zonder hem dan met hem. Ozil ontpopte zich tot kartrekker. Hoop met iemand als Xhaka en Coq achter zich dat Arsenal zal knallen.

11 mei 2016 om 09:12

Vind je? Hij kende een periode waarin het echt niet goed liep en hij misschien wel de zwakste schakel was bij Arsenal met veel balverlies maar over het algemeen is hij met toch weer belangrijk geweest dit jaar en heb ik hem er liever bij, afgelopen weekend tegen City heeft hij ook weer het verschil gemaakt in een belangrijke wedstrijd.

Je ziet ook gewoon dat hij vrij moe is. Wk 2014 dan transfer naar de PL, de allerzwaarste competitie ter wereld, dan Copa America, dan weer zijn terugkeer bij Arsenal te snel geforceerd en nu weer een slopend seizoen achter de rug om deze zomer naar een speciale, extra editie van de Copa America te gaan.

Dat zijn 3 zomers zonder voorbereiding, 3 zomers met onvoldoende mentale en fysieke rust. Ik hoop eigenlijk dat Chili vroeg uitgeschakeld wordt. En nooit krijgt hij eens rust, niet bij Arsenal, noch bij Chili. Ze hebben dan ook geen waardige vervangers.

Toch maar houden, deze man. Van de Daily Mirror geloof ik niks.

11 mei 2016 om 10:47

Het maakt ook verschil dat hij bij Arsenal op links speelt. Hier is hij te voorspelbaar hij wil te graag scoren. Hij speelde bij Barca op rechtsbuiten en soms als spits en bij Udinese speelde hij als tweede spits of hangend op rechts. Hij staat nu ook bij Arsenal op rechts en het lijkt me het beste voor hem om daar te blijven.

11 mei 2016 om 17:49

Hij is inderdaad minder voorspelbaar en dus beter op rechts. Maar je moet weten dat hij bij Barca ook regelmatig op links speelde, hij wisselde vaak af met Pedro. hij is zo goed dat hij op elke aanvallende positie z'n ding wel doet, behalve als diepe spits.

11 mei 2016 om 10:47

Je beseft wel dat Pep hem nu bij City gaat willen zien he. En gekeken naar de speelstijl en de speler die City heeft gaat Alexis zich daar echt goed voelen. Alexis die zich goed voelt is een absolute wereldspeler. Pep was niet voor niets de gene die hem naar Barca haalde

11 mei 2016 om 12:32

Cazorla Xhaka en Coq

11 mei 2016 om 12:32

Cazorla boven Xhaka/Coq

11 mei 2016 om 15:44

Cazorla komt niet in de buurt van Coq. Letterlijk en figuurlijk.

Blijft mij verbazen dat Arsenal enerzijds hoge doelstellingen neerzet, en anderzijds niet of nauwelijks de portemonnee open trekt. Als je 9 vd 10 keer B spelers koopt, verbaas je dan ook niet dat je net de knockout fase bereikt, en 3e of 4e wordt in de competitie..

Het is nooit goed om ontevreden spelers in de selectie te houden dat wordt afgestraald op de rest. Maar een speler zoals Alexis vind je niet 1,2,3 dus beter blijft hij gwn haha

zou wel geweldig zijn als sanchez naar bayern gaat

Is deze bron betrouwbaar? Ik droom al langer van Sanchez in een Juve Shirt.

11 mei 2016 om 09:19

Daily Mirror net zo betrouwbaar als een condoom met gaten en halal varkensvlees.

11 mei 2016 om 11:33

Haha goeie

Lijkt me sterk dat hij mag vertrekken. Wereldspeler die erg lastig te vervangen is. Hoop dat hij nog een jaar wil blijven en samen met Ozil gaat eisen dat er toppers bij komen. Als dit niet het geval is en Wenger faalt weer op de markt vind ik het terecht dat hij weg wilt.

Denk trouwens niet dat hij nog langer dan één seizoen blijft. Ook al koopt Arsenal 2/3 toppers, kampioen worden ze niet. Wenger maakt daar teveel fouten voor, heeft z'n lievertjes en kan de ploeg gewoon niet goed gebalanceerd neerzetten. Arsenal wordt dan weer geen kampioen o.i.d. en dan is de maat vol denk ik.

11 mei 2016 om 10:21

Als hij uberhaupt topspelers haalt (wat ik betwijfel) dan zal hij nog zorgen dat zijn schatjes Giroud, Ramsey en Wilshere lekker in de basis staan.

11 mei 2016 om 11:52

Die kans zit erin ja. Wilshere is dan niet zo erg, want die jongen kan ook geweldig voetballen. Daarnaast is die 3/4 maandjes fit in totaal dusja. Ramsey en Giroud moeten gewoon op de bank, maar met name Ramsey zal altijd speeltijd blijven krijgen..

11 mei 2016 om 13:31

Xhaka lijkt binnen. Met Elneny, Coquelin, Wilshere, Santi en Xhaka zijn de twee CM posities prima bezet. Ik ben benieuwd wat dit gaat betekenen voor Ramsey, die toch al minder zeker is van een basisplaats.

Langzamerhand begin ik RVP het steeds minder kwalijk te nemen dat hij is vertrokken. Hij had het goed gezien, de ambitie ontbrak en het zal ook niet snel gaan veranderen. Ja leuk dat we Sanchez, Ozil en Cech hebben gehaald, maar dat blijft te weinig in drie jaar. Dit kan echt een heel lelijke zomer worden.

11 mei 2016 om 10:28

De ambitie van Wenger is er wel, maar het is te passief, reactionair en te berekenend. Alexis' ambitie is furieus en gepassioneerd. Hij, en velen met hem zien (waarschijnlijk terecht) niets in de benadering van Wenger. Ik was hier al bang voor toen de transferwindow sloot vorige zomer.
Jongens als Ramsey, Walcott, Giroud, enz. kunnen nog jaren oprecht geloven in de titel zonder die te winnen. Met de potentiële winst kunnen ze prima leven en daarom zullen zij de kar niet kunnen trekken om het te realiseren.
Alexis heeft dit haarfijn in de gaten en kijkt verder. Ondanks dat zijn eigen seizoen ook niet best was, kan ook ik het hem niet kwalijk nemen.

11 mei 2016 om 11:01

Inderdaad Cocoafc. Maar aan de andere kant: als RVP was gebleven en hij kon met Ozil, Alexis, Cech en Cazorla spelen, waren we dan mogelijk kampioen geworden? Een groot mankement is al jaren de spitspositie nu, en met RVP had je dat probleem niet. Ik wil wedden dat met Ozil achter hem, en met zijn looplijnen, hij zelfs op deze leeftijd in dit seizoen nog minimaal 20 keer zou scoren. Maar dat gezegd hebbende, ik snap inderdaad dat hij eieren voor zijn geld heeft gekozen (ook ben ik een van de weinige die hem dat nooit kwalijk heeft genomen).

11 mei 2016 om 12:30

Ik durf me hand ervoor in het vuur te steken, we waren dan op zeker Kampioen geworden. Alleen had hij die sterren niet gehaald als van Persie was gebleven, want dat is gewoon hoe Wenger de laatste jaren werkt.

Mocht dit waar zijn zal Reus oid er wel voor terugkomen toch..?
Als Arsenal weer B spelers gaat halen word ik gek..

Götze, Reus, Cavani of Ibra en Griezmann ervoor terug dan pas mag hij vertrekken. Wordt tijd dat Arsenal zijn toppers houdt en er jaarlijks 1 of 2 bijkoopt.

11 mei 2016 om 10:09

Alleen Griezmann en Reus dan toch zeker. Die kunnen op zijn positie uit de voeten.

11 mei 2016 om 12:39

Het zijn namen die qua kwaliteit het niveau van Sanchez halen en die mij haalbaar lijken mits de juiste bedragen geboden worden. En ze spelen inderdaad niet allen op de linkervleugel maar wel op een van de 4 voorste posities in een 4231 systeem wat Wenger hanteerd.

Ik denk dat het heel simpel is. Zolang de dragende krachten (Alexis, Özil) niet het signaal krijgen dat het team versterkt gaat worden tekenen ze ook geen nieuw contract.. Dus deze zomer is heel belangrijk. Word er serieus versterkt of gaan we eerder achteruit als de voorgenoemde spelers vertrekken?

Arsenal heeft meer nodig.
Ze missen gewoon kwaliteit voor echt mee te doen voor kampioenschap.
Vooraan heb je een afwerker nodig die hebben ze niet...
Misschien is Michy batshuayi iets voor arsenal ?

Er vertrekt geen enkele basisspeler deze zomer, ik heb het al gezegd en blijf het herhalen. Al die geruchten kunnen de prullenbak in.

Die blijft denk ik gewoon, mocht er in de zomer geen significante versterking komen dan is-ie natuurlijk wel weg na het volgende seizoen. De laatste tijd forceerde hij teveel en mislukten er dribbels wat wij niet gewend van hem zijn. Dat ga je ook aan hem merken waardoor hij zelf gefrustreerd raakt, met als gevolg dat hij laatst het stadion vroegtijdig verliet nadat hij gewisseld werd. Deze kerel heeft gewoon rust nodig. Ook al draait hij een minder seizoen, hij laat toch maar weer eens zien dat hij een wedstrijd kan beslissen. Ik bedoel, 17 goals en 11 assists, sommige spelers halen dat niet eens in hun beste seizoen. Alexis blijft gewoon.

11 mei 2016 om 11:20

Ohja, het gerucht komt van de Daily Mirror... Ik zou nog eerder een gerucht van de Speld vertrouwen...

Tuurlijk zal Arsenal voor geld kiezen.
Wanneer hebben ze dat niet gedaan?
8-1 verliezen van Man utd maak niet uit. Je beste spelers laten gaan, maakt niet uit. Geen prijzen pakken maakt niet uit. De landstitel niet gewonnen in de makkelijkste seizoen Ooit, maakt niet uit.
Geld is altijd belangrijker dan alles! Lekker belangrijk de supporters, laat ze maar lekker rotten en de hoofdprijs betalen voor de seizoenskaarten. Moeten ze maar geen Arsenal supporter zijn.
Zo zit het bestuur van Arsenal in elkaar...!

Hij moet verlengen anders verkoopt Arsenal hem. Dat is hun beleid

Geloof vrij weinig van dit gerucht. Wel geloof ik dat Sanchez eist dat er meer (top)spelers gehaald worden. Je ziet gewoon aan zijn spel en houding op het veld dat hij gefrustreerd is en met weinig spelers een connectie heeft. Alleen Ozil lijkt hem te begrijpen, en andersom.

Met een Ozil op het middenveld moet Arsenal er voor kiezen allemaal lopende mensen in de voorhoede te plaatsen. Ozil is geen loopwonder, maar kan de positie van anderen geweldig lezen en is de spin in het web. Sanchez, Iwobi en Welbeck voldoen aan de eisen, die vechten allemaal om de bal en blijven niet op één positie hangen. Daarnaast moeten er meer lopende spelers gehaald worden, denkende aan een type Aubameyang, Griezmann. Een Mahrez kan een uitstekende optie zijn om de 'nieuwe' Cazorla te worden; technisch, balvast en een uitstekende pass en overzicht.

Xhaka lijkt al zo goed als binnen. Daarmee hebben we de CM positie ingevuld met een topspeler, naar mijn mening. Nu nog een CV, LB en spits.

11 mei 2016 om 15:07

Griezmann, Cavani/Zlatan, Benzema, Varane, Benatia, Götze, Reus zouden in mijn optiek ideale versterkingen zijn.

Waarvan Cavani/Zlatan, Götze en Benatia toch haalbaar moeten zijn mits Wenger het geld neerlegd.

Is wel positief dat de geruchten omtrent Xhaka nu al zo hardnekkig zijn. Arsenal moet niet zo afwachtend zijn op de markt.

11 mei 2016 om 16:56

Ik juich de komst van Cavani en Zlatan niet toe zolang er andere opties zijn. Arsenal moet een meevoetballende spits aantrekken, die makkelijk positie kan wisselen met de buitenspelers. Ik zie deze twee niet als ideale versterkingen. Benzema kan, maar ik heb zo'n vermoeden dat hij wel eens tegen kan vallen. Hij is jarenlang 'verwend' met wereldsterren om hem heen. Reus en Benatia juich ik wel toe, Gotze mist een beetje pit, maar is een optie.

De buitenwereld denkt vaak te makkelijk over het aantrekken van (top)spelers. Als je ver boven de marktwaarde wil bieden, dan haal je gewilde spelers vaak wel binnen. Zoals afgelopen jaren meerdere clubs hebben aangetoond. Wil je een goed beleid voeren, dan zijn onderhandelingen moeilijker. Je hebt geen zekerheid dat je gewilde spelers ook daadwerkelijk kan aantrekken. Wenger kennende neemt hij geen genoegen met tweede of derde keuzes.11 mei 2016 om 18:21

Denk dat Götze en Benatia wel haalbaar moeten kunnen zijn want beiden zijn wissel bij Bayern en zullen willen spelen een combi deal van beiden zou geweldig zijn en ambitie uitstralen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren