Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal legt tien miljoen op tafel voor bij Man City geflopte verdediger’

Laatste update:

Arsenal hoopt zich te versterken met Florian Lejeune, zo weet Marca te melden. De krant schrijft dat de club uit Londen bereid is om de gelimiteerde transfersom van tien miljoen euro op tafel te leggen voor de verdediger van Eibar.

Eibar nam Lejeune afgelopen zomer voor anderhalf miljoen over van Manchester City en de Fransman heeft in die korte periode een goede indruk achtergelaten bij de middenmoter. Hij speelde 28 wedstrijden en daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist.

De 25-jarige Lejeune maakte zijn eerste stappen in het profvoetbal bij Istres en kwam daarna bij Villarreal, Stade Brest, Girona en dus Manchester City terecht. De voormalig jeugdinternational speelde overigens niet één wedstrijd voor the Citizens.

Zou Florian Lejeune een goede aanwinst voor Arsenal zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een typische Arsenal aankoop weer. Frans, geen speler die het niveau van Arsenal omhoog tipt etc.

15 maart 2017 om 12:23

inderdaad. Brengt het niveau niet omhoog, maar is wel van het niveau Arsenal. Dus ik zou zeggen goede aankoop.

15 maart 2017 om 15:20

Volwassen reactie. (Y)

15 maart 2017 om 13:49

Arsenal heeft een filosofie. het kopen van Matige franse verdedigers om ze vervolgens met winst door te verkopen. Deze speler past precies in de filosofie van Arsenal indd.

Ik dacht dat wenger weg zou gaan? Dit is een typische wenger aankoop. Engelse middenmoot niveau. Arsenal heeft de afgelopen jaren echt aanzien verloren. Als sanchez en ozil weg gaan, denk ik dat weinig topspelers naar arsenal gaan...

15 maart 2017 om 13:50

Arsenal is 1 van de rijkste clubs op aarde. Het is frustrerend om te zien waarom zij geen topspelers halen. Echt jammer dit.

15 maart 2017 om 14:02

Je vindt het frustrerend om te zien, maar gunt ze niet meer dan een vierde plek.

Als ik jouw berichten in alleen dit artikel bekijk kan ik niet anders concluderen dat je een beetje naar de mond praat en verschillende stellingen inneemt. Wat bedoel je nu precies, leg mij dat eens uit.

15 maart 2017 om 14:42

Geloof mij, ik gun Arsenal een kampioenschap. Mede door Wenger ben ik van voetbal gaan houden. Zijn prachtige spelopvatting met spelers als Henry, Pires en Bergkamp.

Misschien is het goed als Arsenal een rampjaar meemaakt zodat het bestuurd gedwongen wordt om grote veranderingen door te voeren.

15 maart 2017 om 14:55

Waarom zeg je dan een stuk hieronder iets heel anders?
Ik heb je reactie hieronder gekopieerd om aan te tonen wat ik bedoel met 'naar de mond praten'.

Matthaus
15 maart 2017 om 13:58
#23

Kijkend naar de historie van Arsenal kan ik dit nieuws absoluut geloven. Had jij echt verwacht dat Arsenal prijzen zou winnen dan? enige wat ik Arsenal gun is een vierde plek. Maar ook dat halen ze niet dit jaar. Misschien ook beter want dan wordt de positie van Wenger onhoudbaar.

15 maart 2017 om 15:14

Bij twee reacties geef ik aan waarom ik Arsenal een slecht seizoen gun.

Indien Arsenal een slecht seizoen draait, dan wordt de situatie van wenger hopelijk onhoudbaar en moeten veranderingen komen. Hopelijk begrijp je nu de context.

Dit soort spelers zijn precies de rede waarom arsenal al jaren geen rol van betekenis meer speelt in europa en in mindere mate ook niet in de Bpl. Op ozil, sanchez en misschien cazorla na zijn het allemaal spelers die net niet topclubwaardig zijn. Dan haak je op het allerhoogste niveau al snel af. Daarom vind ik ook dat het tijd is dat Wenger vertrekt. Laat eens een frisse wind waaien. Doe je dat niet, moet er ook niet gezeurd worden dat je geen prijzen pakt, want dat zit er met dit beleid neit in.

15 maart 2017 om 10:42

En Cech, Koschielny en Bellerin zijn ook niet topclubwaardig? Het lijkt me helemaal niet verstandig dat Wenger weggaat. Er moet een man binnen de club komen die over de transfers gaat. Te veel slechte aankopen de laatste jaren, denk dat als Wenger weggaat je het zelfde krijgt als met Ferguson bij ManU.

15 maart 2017 om 11:17

Bellerin vind ik idd ook topclubwaardig. Die was ik even vergeten. Cech mocht ook weg bij Chelsea omdat ze een betere hadden. Koscielny vind ik persoonlijk geen topper en ik denk ook niet dat hij bij een grootmacht in de basis zou staan.

15 maart 2017 om 11:25

Cech is wel topclub waardig. Okã© hij moest weg bij Chelsea, maar dat was gewoon omdat ze een top 3 keeper hadden die 14 jaar was.

Ik vind enkel Ozil, Sanchez en Cech echte toppers. Bellerin, Koscielny en Cazorla zijn zeker goed genoeg als je de titel wilt winnen. Maar al de rest is gewoon middelmatig. Spelers als Walcott, Welbeck, Oxlade, Ramsey (te wisselvallig), Paulista, Mertesacker, Monreal (verdedigend okã©, maar backs moeten vandaag de dag ook kunnen aanvallen),... zijn gewoon niet goed genoeg voor de eerste 11. Ze moeten niet allemaal weg, maar deze spelers moeten nummer 13, 14 en 15 worden. Niet eerste keuzes. Mustafi en Coquelin maken ook nog kans om bij de eerste 11 te horen, maar dan moet de rest van het team versterkt worden.

15 maart 2017 om 13:52

Wenger moet weggaan. Dit staat los van deze aankoop. Er heerst een cultuur bij de Arsenal spelers waarin de spelers blij zijn met een vierde plek. Een soort zesjes cultuur. Hiervoor de is trainer verantwoordelijk. Wenger moet weg.

Wat moet Arsenal met hem? Dit is vast waar Arsenal heen wil gaan. Met deze aankopen blijven ze subtop.

En sinds wanneer is Marca betrouwbaar? Dit gaat niet gebeuren. Ten eerste zitten we al redelijk goed met onze Cb's, we hebben nu Kos, Per, Mustafi, Holding, Gabriel en komend seizoen ook Chambers, dan hoef je geen derderangs Fransman te halen.

15 maart 2017 om 10:50

Een topverdediger zou geen overbodige Luxe zijn.
Iemand als Abdenour misschien.
Ik mis bij Arsenal een slager in verdediging iemand als Pepe waar je als aanvaller van denk pfff moet ik tegen dat spelen.

15 maart 2017 om 15:21

Een topverdediger en Abdenour. Oke dan.

15 maart 2017 om 12:20

Mag toch hopen dat Per en Gabriel de deur gewezen worden. Deze spelers zijn niet direct een meerwaarde voor Arsenal. Linksback kan je ook doorselecteren wat mij betreft. Met Bellerin heb je rechts wel een uitstekende veelbelovende jonge speler die zijn mannetje staat.

15 maart 2017 om 13:53

Arsenal en Wenger hebben een rijke historie in het aanschaffen van matige franse spelers om ze vervolgens met winst door te verkopen. Hetzelfde doet Wenger ook trouwens met frans sprekende Afrikaanse talenten. Deze aankoop zou mij niets verbazen.

als 3e of 4e cv ipv mertesacker zou kunnen,maar geen basis materiaal natuurlijk voor arsenal !

Koren op de molen van alle criticasters met hun vastlopende lp's. Totale onzin dit bericht en hoort nog niet eens in de wandelgangen.

15 maart 2017 om 13:57

Weetje waar die criticasters vandaan komen? Arsenal is op basis van haar financien en verleden verplicht om te behoren tot de absolute topclub. Arsenal is echter al jaren blij met een vierde plek en blijft vasthouden aan een oude trainer met een mislukt systeem. Deze speler is niet de eerste noch de laatste matige franse speler die door Wenger gekocht wordt. Dus ipv deze arogante opmerking, kan jij ook leren van die criticasters.

15 maart 2017 om 13:59

Op basis van haar verleden? Welk verleden?

Deze speler wordt niet door Wenger gekocht, want dit is een onzinbericht.

15 maart 2017 om 14:38

Zoek op hoe vaak Arsenal matige franse/ frans sprekende afrikanen heeft gekocht en doorverkocht. Dit verleden is voldoende om de toekomst van jouw Arsenal te voorspelen.

15 maart 2017 om 14:51

Kijk ook even naar welk verleden ik vroeg alsjeblieft, voordat je weer een andere weg inslaat.

Jij zegt dat Arsenal op basis van haar verleden verplicht is te behoren tot de absolute top. Welk verleden bedoel je daarmee?

Dan moet je niet opeens over aankopen beginnen....

15 maart 2017 om 15:09

@ Samcro

Moet ik echt jouw eigen clubverleden gaan uitleggen? Je gedraagt je nu bewust onwetend. Arsenal kan met haar superieure financien absolute topspelers kopen en de periode van 2000 tot 2006 doen herleven. Met of zonder Wenger.

15 maart 2017 om 15:27

Oh dus je bedoelt die periode van 5-7 jaar waarin ze de dienst uitmaakten samen met Utd? Dat is toch niet het verleden van de club? Ik wilde je het zelf in laten zien, maar je ontwijkt telkens in plaats van toegeven dat je fout zit.

15 maart 2017 om 15:41

Dat is niet het verleden van de club? Wiens verleden is het dan? van Boca Juniors? In die periode is Arsenal onverslagen kampioen geworden door onder andere haar concurrent, united, met speels gemak te domineren. Jij bent degene die dit moet inzien. Niet ik.

Arsenal is in staat om deze succesvolle periode te doen herleven. Het stadion is er, het kapitaal is er en de locatie ook. Ik daag jou uit om hier op in te gaan.

15 maart 2017 om 15:51

Het is een periode uit het verleden van de club, maar de club bestaat al een veelvoud van die periode. Dus nee, het is niet het hele verleden.

Ik ga niet uiteenzetten hoe Arsenal op dit punt gekomen is, waarop ze idd alle middelen voorhanden hebben om aan te haken bij de absolute elite, dat weet jij zelf ook wel.

15 maart 2017 om 17:30

Nergens zeg ik dat dit het hele verleden is van Arsenal. Ik heb de termen 'hele verleden' nooit in die context gebruikt.

Die middelen zijn er nog steeds. Arsenal kan binnen max 5 jaar aanhaken bij de absolute elite. Arsenal beschikt over een gigantisch vermogen, gigantisch modern stadion en zit in de meest aantrekkelijke competitie op aarde.

Hmm, vraag me af of dit bericht enige waarheid inhoudt. Zo ja, dan is er echt weinig hoop op een seizoen met hoofdprijzen. Zo nee, dan weten we precies hoe de media de fans en iedereen die verder Arsenal een warm hart toedraagt probeert op te stoken. Je mag toch hopen dat dit bericht onzin is want dit soort aankopen voegen niet daadwerkelijk wat toe aan je selectie. Probeer nou eens 1 a 2 toppers per transferperiode aan te trekken die daadwerkelijk wat toe voegen. Aankomende zomer sowieso afscheid nemen van bepaalde wisselspelers en de selectie echt versterken. Met name een centrale verdediger/linksback. In de spits vind ik dat Perez een stuk meer kansen verdiend want in de minuten die hij krijgt laat hij zien absoluut van meerwaarde te zijn voor het elftal en prima mee kan komen.

Helaas ziet Wenger dit niet..

15 maart 2017 om 13:58

Kijkend naar de historie van Arsenal kan ik dit nieuws absoluut geloven. Had jij echt verwacht dat Arsenal prijzen zou winnen dan? enige wat ik Arsenal gun is een vierde plek. Maar ook dat halen ze niet dit jaar. Misschien ook beter want dan wordt de positie van Wenger onhoudbaar.

15 maart 2017 om 14:12

Nou nee, niet direct. Nadat Ozil en Sanchez kwamen is alleen Mustafi nog als noemenswaardige aankoop binnengehaald. Ja, misschien Xhaka, maar dat is wederom zo'n net niet speler. Als er dit jaar ook naast de 4e plek wordt gegrepen dan moet het bestuur toch wel wakker worden dat er zwaargewichten moeten worden toegevoegd aan de huidige selectie. Je ziet het bij elk team wat succes heeft, jaar in jaar uit wordt er voorgeselecteerd en verdwijnen de mindere spelers naar de bank of worden ze verkocht. Alleen Arsenal heeft al jarenlang precies dezelfde selectie en er is weinig vernieuwing. Spelers als Ramsey of Monreal die op de belangrijke momenten laten zien tekort te komen mogen maanden lang blijven staan en worden continu het hand boven het hoofd gehouden door Wenger. Zo ontzettend zonde omdat de potentie wel degelijk aanwezig is.

15 maart 2017 om 14:37

In deze groep zit ook genoeg potentie, alleen Wenger kan er het maximale niet uit halen. De redenen daarvoor zijn al uitvoerig besproken hier op vz

15 maart 2017 om 14:40

Er is een verschil tussen genoeg potentie en kampoenschaps potentie. Arsenal kan keihard investeren en op elke linie een topspeler halen.

En Wenger is een onderdeel van het probleem. Te lang vertrouwen gehouden in matige spelers.

15 maart 2017 om 12:52

Ik denk niet dat ze die voor 10m weg zouden doen als ze hem voor 40 gekocht hebben

15 maart 2017 om 16:02

Haha leuk om te weten, ik dacht zelf aan Nastasic. Weet niet of die het goed doet bij Schalke maar ik vond hem altijd wel iets hebben. Deze Lejeune ken ik niet eens.

Als ze een minder bekende Franse verdediger halen, dan zag ik liever Lenglet komen. Maar ik denk dat hij al bij Sevilla zit. Overigens is Lejeune niet eens slecht. Kan wel eens redelijk hoge ogen gaan gooien.

Zo hadden ze Koscielny toch ook ooit binnengehaald? En dat vind ik wel een aardige verdediger. Maar het klinkt op voorhand niet een overtuigende naam, al hebben ze voor Mustafi ook veel geld neergelegd en daar vind ik ook niets aan. Tijd zal het zeggen, Man City zag ook ooit iets in hem, misschien komt het er nu wel uit

Goeie keus. Lejeune doet het altijd goed in mijn FM-saves

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren