Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal laat Campbell voor zesde keer op huurbasis vertrekken

Laatste update:

Joel Campbell is terug bij Real Betis. De aanvaller speelde in het seizoen 2012/13 op huurbasis voor de Andalusiërs en kwam toen tot twee doelpunten in 33 wedstrijden. Hij krijgt nu de kans om zich nogmaals te laten zien bij de supporters van los Béticos.

Arsenal maakt bekend dat de 25-jarige Campbell wordt verhuurd aan de club in LaLiga, maar het is niet duidelijk of de club uit trainer Quique Sétien ook een optie tot koop heeft bedongen. Hoe het ook zij: Campbell is na onder anderen Ryad Boudebouz, Víctor Camarasa, Cristian Tello en Andrés Guardado de tiende zomeraanwinst voor Real Betis.

Campbell, 74-voudig international van Costa Rica, speelde tot dusverre veertig wedstrijden voor Arsenal en daarin kwam hij tot vier doelpunten en zes assists. The Gunners verhuren hem nu voor de zesde keer, want Campbell werd eerder gestald bij Lorient, Real Betis, Olympiacos, Villarreal, Sporting Portugal en nu dus opnieuw bij Betis.

Had Arsenal Joel Campbell nu moeten behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, blijft er nog wat over daar? Denk dat Arsenal nu blij mag zijn met linkerrijtje.. wat een beleid zeg.

31 augustus 2017 om 23:08

Omdat Campbell en Lucas Perez zijn vertrokken?

31 augustus 2017 om 23:12

En nog 7 anderen wegsturen, terwijl er 2 aankopen gedaan zijn. Er is wel meer aan de hand daar, en dat weet je zelf ook dondersgoed.

31 augustus 2017 om 23:21

Dan alsnog is blij zijn met het linkerrijtje heel overdreven, en dat weet jij ook dondersgoed.

31 augustus 2017 om 23:11

Allemaal schuld van Wenger. Volg Arsenal sinds 97 en dit echt triest.
Hij vist overal naast en haalt middelmaat.
Hij wil zogenaamd geen geld uitgeven maar als je ziet wat er binnenkomt in het voetbal dan is het verantwoord om 200 miljoen voor een speler als Neymar te betalen. Arsenal heeft een andere coach nodig en dan zal er pas weer hoop zijn.

1 september 2017 om 02:16

Als je arsenal al zolang volgt ben ik er persoonlijk van geschrokken dat je zo een Poep praat... juist als je ze zolang volgt zou je moeten weten dat Arsene Wenger overal de schuld van geven echt te idioot voor woorden is... niet dat die van mij perse moet blijven hoor... maar als arsenal weer iets wil gaan beteken dan is wenger eruit gooien niet de oplossing ... Stan Kroenke die moet zijn aandelen verkopen aan Usmanov of iemand anders die een hart voor de club heeft en wil investeren... zolang die kut Amerikaans er zit zal er kwa beleid niks veranderen ... als hij geen geld geeft voor transfers kun je weinig. .. daar kan wenger niks aandoen. .. simpel voorbeeldje hij wilde lemar halen begin augustus. .. Monaco vroeg toen tussen de 60 en 65 mil ... Wenger wilde dat betalen alleen van the board kreeg die maar 54 .. daarmee heeft hij het tevergeefs geprobeerd. .. er is dus een hoop gekonkel achter de schermen ... en dat is begonnen sinds 2007 die gek de overhand in de aandelen heeft gekregen

Hier hadden Ajax, PSV of Feyenoord voor moeten melden.
In het begin riep ik het al, maar iedereen dacht hij wel de kans zou krijgen bij Arsenal.

31 augustus 2017 om 23:10

Iedereen dacht dat hij wel een kans zou krijgen bij arsenal? Wie precies ? Zelfs na een ijzersterk WK met costa rica kreeg hij geen echte kans. En zoals in de titel staat is dit de 6de keer dat hij verhuurd word. Waarom zou hij dit jaar opeens een kans krijgen?

31 augustus 2017 om 23:13

Toen ik bij het openen van de transfermarkt erop zette dat de top 3 zich moesten melden bij Arsenal voor hem.

Allemaal van die gunners profielen die reageerde...

31 augustus 2017 om 23:24

Meeste van dr gunners weten niet waar ze over praten als ik eerlijk mag zijn. Ze geloven nog in wenger zijn babbels

31 augustus 2017 om 23:51

Dit soort spelers behoren tot de vijver waaruit zeker Ajax moet vissen. Ajax heeft er zeker het geld wel voor, Feyenoord is op de goede weg maar kan die financiele stap nog niet zetten. PSV had het zomaar ook kunnen proberen, al blijven de financien daar schimmig.

Schandalig dat hij geen echte kansen heeft gekregen van Wenger. Wenger is het de laatste paar jaar sws helemaal kwijt op tactisch gebied. Zijn lievelingetje krijgen kans na kans, maar spelers als Campbell en Lucas Perez krijgen amper kansen. Werkelijk waar om gek van te worden en ik ben niet eens een Gooner.

Zou je die jongen zo naderhand niet een keer verkopen? Voor de 6e keer verhuren geeft die jongen ook niet echt vertrouwen. Gewoon een kans geven of verkopen! Schiet toch niet op zo sjonge jonge Arsenal...

31 augustus 2017 om 23:30

Jij zoekt logica achter de handelingen van Arsenal? Je weet wel beter dan dat.

Ik hoop op den duur dat Sanchez en Ozil vertrekken en dat ze 9de eindigen. Misschien dat er dan eens wat verandert. Jammer voor Lacazette en zo natuurlijk.

Oké, 24 spelers over, incl Santi die je niet hoeft in te schrijven... Gaan we dit seizoen 23/25 spelers inschrijven?

Snap eerlijk niet waarom hij nooit een kans gekregen heeft. Net als Lucas Perez die ook nooit een eerlijke kans gekregen heeft. Ik ben nu alle hoop in Wenger kwijt, ik geloofde eerst nog dat hij de juiste man is maar nu niet meer. Arsenal moet van hem af en een coach als Klopp binnen halen, misschien Tuchel ofz.

Tword echt niks met arsenal dit seizoen en er moeten echt dingen veranderen voor volgende seizoenen. Sanchez hadden ze moeten verkopen net als ozil. Moet je kijken hoeveel dat had gescheeld alleen al aan sallarissen. Dan hadden ze bijvoorbeeld een brandt kunnen halen voor 30 miljoen. Die heeft een clausule. Een gelson martins van sporting voor maximaal 50 miljoen. En een goretzka van schalke wiens contract bijna afloopt en je denk ik voor 30 miljoen kan ophalen. Grimaldo van befica nog erbij voor 25 miljoen. Met deze talenten erbij ga je ook dit seizoen geen CL halen maar dat doe je met sanchez en ozil ook niet. Ik zou zo gaan spelen dan.

Chech
Bellerin koscielny mustafi grimaldo.
Goretzka xakha ramsey
Martins lacazette brandt

Hier staat tenminste een team met toekomst. Over 3 jaar doe je dan iig weer mee.



Speelde op het WK een paar jaar geleden echt goed. Vreemd dat hij zijn kansen bij Arsenal niet krijgt. Ze kunnen best een onverwachte groeibriljant gebruiken.

25 jaar en dan al 74 voudig international, maar gwn een goede speler begrijp niet waarom Arsenal hem niet nog een kans geeft mss als vaste invaller kan geen kwaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren