Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal kan zich door nieuwe afgelasting richten op nieuwjaarskraker

Laatste update:

Wolverhampton Wanderers is niet in staat om dinsdag de wedstrijd tegen Arsenal te spelen. The Wolves bevestigen zondagavond via de officiële clubkanalen dat 'een combinatie van positieve coronatests en blessures' tot uitstel van het duel heeft geleid. Eerder werd de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Watford, die deze zondag gespeeld zou worden, al afgelast.

Wolverhampton kan niet voldoen aan de eis om dertien veldspelers en één keeper te selecteren, waardoor de Premier League akkoord is gegaan met het verzoek om de wedstrijd af te werken op een nader te bepalen moment. Het duel zou dinsdag om 13.30 uur worden afgewerkt in het Emirates Stadium. Ook een wedstrijd die dinsdag om 18.30 uur gespeeld zou worden, tussen Leeds United en Aston Villa, wordt verplaatst. Leeds kampt met de nodige coronabesmettingen.

Doo de afgelasting van Arsenal - Wolverhampton zit het voetbaljaar 2021 erop voor beide clubs. The Gunners wonnen zondag nog met 0-5 bij Norwich City. Op nieuwjaarsdag, komende zaterdag, speelt Arsenal thuis tegen Manchester City. Wolverhampton heeft pas op maandag 3 januari weer een wedstrijd op het programma staan, uit tegen Manchester United. Door een golf van coronabesmettingen in Engeland werden al elf wedstrijden afgelast die tussen 18 en 28 december gespeeld zou worden.


Elf afgelastingen in Premier League



Originele datum Wedstrijd
18 december Manchester United - Brighton & Hove Albion
18 december Aston Villa - Burnley
18 december Southampton - Brentford
18 december Watford - Crystal Palace
18 december West Ham United - Norwich City
19 december Everton - Leicester City
26 december Liverpool - Leeds United
26 december Wolverhampton Wanderers - Watford
26 december Burnley - Everton
28 december Leeds United - Aston Villa
28 december Arsenal - Wolverhampton Wanderers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heerlijk. Zit er tenminste wat rust voor de spelers van Arsenal spelers. Prachtig dit voor ons. Genoeg gaten in de kalender om deze wedstrijd in te halen nu we toch geen Europees voetbal hebben.

27 december 2021 om 13:39

Je had hier wel een zwaar gehavend Wolves kunnen treffen.

Wolves is een stugge ploeg die we niet moeten onderschatten

Ik vind het belachelijk dat er nu nog wedstrijden gespeeld worden. Zet die competitie gewoon stil tot de golf binnen de clubs gezakt is. Er zijn nu hele clubs in complete lockdown gegaan omdat er zo idioot veel corona gevallen waren!

Dit komt ons echt goed uit. Deze wedstrijd kwam iets van 43 uur na die van vandaag. Terwijl de Wolves sinds de 19de niet gespeeld hadden. Gelukkig nu dus even rust, en hopelijk een inperking van de besmettingen binnen ons team.

26 december 2021 om 21:37

Aan de andere kant zaten we in een goede flow en miste Wolves aardig wat spelers blijkbaar.. maar ik ben er ook niet ontevreden mee. Hopelijk is Tomiyasu op tijd terug voor City!

26 december 2021 om 21:52

Ja als er wat meer tijd tussen zat dan was ik het eens geweest, dan hadden we kunnen profiteren net als tegen Leeds. Nu was het gewoon allemaal te kort op elkaar, en we krijgen zelf ook elke week wat besmettingen erbij. Hopelijk kunnen we nu wat doen tegen City, dat zou een geweldige stap voor het team zijn.

26 december 2021 om 23:26

Zou er niet te hard op rekenen tegen City, die scoren binnen 15 minuten en dan loop je weer achter de feiten aan. City is een totale machine en wij zijn nog steeds een heel jong onervaren team.

27 december 2021 om 00:01

Ik reken ook op niks, een gelijkspel zou al top zijn gezien City's vorm. Mocht er wel iets gehaald worden dan is het wel een belangrijke stap verder. Wellicht is er wat geluk voor ons met afwezigen bij City.

27 december 2021 om 13:40

Wat is de update rondom Tomi? Ik dacht gelezen te hebben dat hij fit was voor de wedstrijd tegen Norwich, maar dat hem rust werd gegund zodat hij fit was tegen Wolves.

Nu lees ik echter voornamelijk (van fans) dat hij een paar wedstrijden moet missen

27 december 2021 om 13:41

@samcro en @baloog

Het is een moeilijke. Arsenal is thuis wel echt ongekend sterk, maar er lijkt gewoon sprake van een mental block te zijn tegen Liverpool en City.

Echter is dit wel het moment om te laten zien dat we aan gaan haken. Als een resultaat ooit iets zou betekenen is het nu. Vooral met Tottenham en United die in onze nek hijgen.

Je durft nergens op te rekenen, maar ooit zal er toch een resultaat behaald moeten worden tegen dit soort jongens.

27 december 2021 om 14:44

FB, zeker moeten we eens een keer resultaat halen tegen ze, is ook niet onmogelijk want op een goede dag zijn ook die twee gewoon te pakken. In een ander artikel heb ik ook al aangegeven dat we met wat aanvullingen en een groeiende groep best mee kunnen gaan doen in de top, je hoeft niet elke week tegen City of Liverpool te spelen...

Wat Utd en Spurs betreft, Utd gaat in Maart harde klappen krijgen en Spurs moeten we zelf nog tegen over 2 weken dus die moeten we gewoon pakken zodat ze op achterstand blijven. Daarnaast moeten zij hun inhaalwedstrijden nog maar zien te winnen. Liever punten op het bord dan wedstrijden tegoed.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren