Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal-icoon adviseert ‘Ox’ over Chelsea: ‘Hij moet serieus gaan nadenken’

Laatste update:

Alex Oxlade-Chamberlain staat op de radar van veel clubs, waarbij met name Chelsea aast op de middenvelder van Arsenal. The Blues zouden naar verluidt al een bod van dertig miljoen euro hebben uitgebracht. Ian Wright, voormalig spits van the Gunners, hoopt dat de Engelsman bij de club blijft, maar houdt rekening met een vertrek.

"Ze hebben hem steeds op andere posities neergezet. Ik heb hem als centrale middenvelder gezien, als rechtervleugelverdediger, als linkervleugelverdediger en nu wil hij weer centraal op het middenveld spelen", zegt Wright in gesprek met FourFourTwo over de 23-jarige middenvelder, die als sinds 2011 voor de Londenaren speelt en bijna tweehonderd duels heeft afgewerkt voor de club.

Wright weet dat veel clubs interesse in hem hebben. "Ik hoor dat Chelsea belangstelling heeft. Als ik Ox was, zou ik serieus nadenken over wat er straks met hem gaat gebeuren bij Arsenal. Hij krijgt nooit veel speeltijd en wanneer hij dat wel krijgt, wordt hij heel vaak gewisseld. Dan raakt hij op ongelukkige wijze geblesseerd en dat zit zijn ontwikkeling weer in de weg. Dat soort dingen moeten je aan het denken zetten: 'misschien moet ik eens van omgeving veranderen?'"

"Hopelijk denkt hij dat niet, want je hebt spelers als Ox nodig: jonge, Engelse spelers die klaar zijn voor de strijd", stelt Wright. "Bij Arsenal zijn ze nog niet zeker over zijn ideale positie, maar daardoor gaat Alex zoiets denken van: 'Wat moet ik nu doen? Waar gaat ik nu heen?' Volgend jaar loopt hij transfervrij de deur uit... Ik heb ook met Ox gesproken, maar ik ga niet vertellen wat ik tegen hem heb gezegd. Maar ik heb hem verteld wat ik zou doen. Nu moet hij de keuze maken of hij blijft of gaat."

Alex Oxlade-Chamberlain doet er goed aan om een nieuw contract met Arsenal te ondertekenen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop ook dat hij bij Arsenal blijft. Niks meer dan een dertien in een dozijn speler. Dit soort spelers zijn de reden dat Arsenal al jaren geen kampioen is geworden, Chelsea moet voor spelers gaan van een hoger niveau

10 augustus 2017 om 22:38

Ik heb Ox een best sterke voorbereiding zien draaien. Waarom niet we zitten niet verlegen in het geld we halen een speler bij de concurrent weg die basisplaats waardig is en hij is Brits.

10 augustus 2017 om 23:07

Ja en wanneer gaat hij nou eens een sterk seizoen spelen? Is een net niet speler die bij Arsenal niet eens zeker is van een basis plaats, wat heeft hij dan bij Chelsea te zoeken? Heeft iet eens een vaste positie, hij wordt gewoon ergens neergezet waar ze spelers tekort komen

11 augustus 2017 om 00:03

Ox is een geweldige speler, maar wordt altijd overal neergezet omdat Wenger het nooit weet. Hij is erg veelzijdig, maar dat is dan ook direct zijn nadeel. Als vleugelback/half is hij gewoon erg sterk. Als cm kan hij erg sterk zijn, als winger ook. Hij moet gewoon vertrouwen krijgen op een positie.

10 augustus 2017 om 22:59

Ik ben het er niet mee eens. Ox was vorig seizoen op wat wedstrijden na echt een geweldige speler. Vooral voor ons zou ox een erg mooie aanvulling zijn. Kan als cm, lwb en rwb. Sterk, snel en een goeie werklust. Hij is ook nog 23 dus er zit echt nog vele jaren in hem. Ideale speler voor ons, omdat hij op zoveel plekken uit de voet kan. Conte heeft vorig jaar laten zien niet de beste spelers te moeten hebben om te presteren. Ik denk dat juist daarom ox een type conte speler is. Wie had verwacht dat Alonso en moses het zo goed zouden doen. We hebben niet veel te verliezen en hebben echt aankopen nodig.

10 augustus 2017 om 23:10

Maar echt! Jij begrijpt het, is een leuke speler. Maar iedereen met voetbal verstand heeft gemerkt dat Chaimberlain niet beter is geworden. Gwn lekker bij Arsenal. Als ze kampioen willen worden moete ze echt top aankopen doen.

10 augustus 2017 om 23:28

Zelfde geldt voor Wilshere, maar die heeft een soort van 'goddelijke status' onder de Arsenal supporters. Heeft door blessureleed al jaren niets gepresteerd, maar hij moet blijven..

Wat is de mening van mede arsenal supporters over ox? Ik vind het soms een geweldige speler, maar op het moment dat hij de basisplek krijgt speelt hij ruk. Verder heeft hij imo net te veel sterallures. Aan de andere kant is hij homegrown. Is dit niet een nieuwe walcott?

Off: De transfer periode begon erg goed, maar er wordt niet doorgepakt. Ik zeg niet dat we als City 7 nieuwe spelers moeten kopen maar ik had heel erg gehoopt dat er een dmf en een topvleugelspeler gehaald zouden worden. Elneny is een hele fijne speler maar je gaat het middenveld van city/spurs/liverpool of zelfs die van everton domineren met Xhaka/ramsey & Elneny.

Verder krijg je hetzelfde situati als Sanchez/ozil eruit ligt. Met een Lemar & Gueye(ja heel duur maar o zo geweldig) of n'zonzi kan je echt gaan meedoen voor de top 3

10 augustus 2017 om 22:33

Met Wenger als coach is het gewoon erg moeilijk. Zet deze jongen een handvol wedstrijden naast Xhaka en je gaat van hem genieten. Zet je hem de ene wedstrijd op de bank, dan weer rechtsbuiten, dan weer linksbuiten en dan weer op het middenveld (wat Wenger dus doet), dan heb je weinig aan hem. Wenger zou eigenlijk over heel veel spelers de beslissing moeten maken: verkopen of kans geven. Maar onder zijn bewind zitten er al jaren dezelfde matige spelers. Wie heeft Arsenal nou werkelijk verkocht de afgelopen zoveel jaar? Alleen Szczesny die noemenswaardig is, voor zover ik me kan herinneren.

10 augustus 2017 om 23:02

Ik vind Ox veel te high class doen voor een speler dat faalde als vleugelspeler, aanvallende middenvelder en centrale middenvelder en nu alleen in principe mag blijven omdat hij als rechtsback wel functioneert.

Chamberlain, ik mag hem, maar hij heeft absurd slechte seizoenen achter de rug en doet het nu pas een half seizoen eindelijk redelijk oké en dan wilt hij gelijk gek doen over zijn contract? Ja, oké, zijn goed recht, maar als Arsenal zijnde is je succes niet afhankelijk van Alex Oxlade-Chamberlain. Ik heb liever dat hij blijft, maar goed, als hij per se weg wilt, dan valt dat op te vangen.

11 augustus 2017 om 00:05

Precies wat Arsen(e)al al zegt, het is een geweldige speler, maar zijn veelzijdigheid verkloot hem eigenlijk. Wenger moet een keuze maken, had al een keuze moeten maken over zijn positie. Zo'n jongen zet je op zijn plek neer en in geval van nood kun je hem verschuiven. Ox is een geweldige voetballer en ook nog eens met een geweldig karakter.

11 augustus 2017 om 06:38

Absoluut laten gaan. Met dit soort voetballers evenals walcott ramsey elneny en noem maar op gaan we de komende jaren niet meedoen om de titel. Het lijkt wel of Wenger geen afscheid kan nemen van spelers die niet goed genoeg zijn. Laat hem maar naar Chelsea gaan daar worden zij niet sterker van.

The ox heeft gewoon een groot probleem. Hij word als eerste geslachtoffert als het slecht gaat, krijgt nooit lang het vertrouwen op 1 positie en Wenger weet volgens mij zelf niet wat hij met hem aan moet.

Wenger houd hem heel de tijd maar aan het lijntje en rommelt maar wat aan met zijn ontwikkeling. Als de Ox nou eens een seizoen werd verhuurd om op 1 positie te spelen zie ik hem nog goed ontwikkelen. Bij Chelsea word hij 12e of 13e man en elke andere stap zijwaarts idem dito. Liverpool word ook genoemd en we zien hem graag komen, maar iedereen ziet hem als die 12e man wat in potentie een goede voetballer zou kunnen zijn.

Hij zit gewoon in een lastig pakket, maar als hij nou 1 klein stapje terug durft te zetten en daarna weer een grote stap vooruit zie ik echt wel slagen, potentie genoeg. Hiervoor moet je eigen initiatief tonen, want momenteel krijg je alleen maar langdurige aanrommel opties voorgeschotelt.

Overschatte speler hoor, na al deze jaren nooit echt een top seizoen gehad, weinig gescoord, veel blessure-leed.
30 miljoen vind ik al teveel dus Arsenal moet het gewoon accepteren en een vervanger halen.

Bij Chelsea zie ik ook weinig perspectief, dus snap niet echt waarom ze voor hem in de markt zijn.
Misschien voor een sterke bank, maar daar is Ox te goed en te jong voor. Dan kan hij beter voor een sub-topper kiezen en lekker het hele seizoen spelen om vervolgens weer een stap vooruit te maken.

11 augustus 2017 om 09:54

Ox is een rechter vleugel speler.
Oscar meer een nummer 9 (centraal aanvallende middenvelder)
Cesc meer een nummer 6 (verdedigende middenvelder) mist ook enorm veel snelheid om effectief op de flanken te spelen.
Dus voor hun posities zal hij niet komen.
Barkley zie ik eerder naar Manchester City gaan (homegrown player / opvolgers van Delph).

Zijn veelzijdigheid is zijn probleem. Hij kan in principe op beide vleugels uit de voeten, als AM, als CM, als wingback en als het echt moet ook nog als fullback denk ik.

Als hij zijn huidige vorm houdt dan is er geen enkele reden om hem uit de basis te halen of te wisselen.

10 augustus 2017 om 23:51

Chelsea zou hem ook halen als concurrent voor Moses denk ik. Arsenal kan hem daar ook het beste stallen en 3-4-3 spelen naar mijn mening.

11 augustus 2017 om 03:12

Zo speelt Arsenal ook al een tijdje, met Bellerin op RWB en Ox op Lwb.

Ik ben wel fan van The Ox. Is denk ik ook gewoon beter dan Alonso en Moses op die posities bij Chelsea. Centraal middenveld zie ik hem liever niet maar ik hoop dat ie op de positie van Bellerin gaat spelen, want die vind ik echt minder geworden afgelopen seizoen en deze voorbereiding. Ik zie liever andere Arsenalspelers vertrekken.

Komt tekort, is nooit constant. Leuk als invaller, maar meer niet. Dit soort voetballers kan je overal vandaan halen. Arsenal moet iemand halen die het verschil kan maken op de vleugels.. dat is hij niet.

Heeft vaak leuke acties in huis. Is snel en ook sterk in duels. Alex is nog jong en kan zeker nog veel verbeteren in zijn spel.
Probleem ligt bij Wenger, zoals meeste problemen in Arsenal. Hij zet zijn spelers om de zoveel wedstrijden op een andere positie.. Zo haal je niet het maximum uit je selectie. Zoals Alex, Elneny, Ramsey en soms zie je Ozil zelfs op flank spelen.

Alex mag blijven van mij. Als supersub gebruiken en wedstrijden kantelen in 70ste minuut. Wanneer andere moe beginnen worden kan je explosiviteit van Alex wel nog gebruiken. Geen garantie op doelpunten, maar wel veel aanvallen/counters.

Als er een speler mag vertrekken, dan is het Wallcott wel. Voegt totaal niets meer toe. Alleen is deze jongen het lievelingskind van Wenger en Supporters daar in london.

Arsenal wordt nog lang geen kampioen en ik zeg dit als Arsenal fan. Er lopen wel veel talenten rond daar maar gewoon teveel middelmatige spelers.. Zodra ze 1 goed wedstrijd speler worden ze opgehemeld.

Niet lang geleden werd er #wengerout geroepen... Waar zijn deze mensen nu?
Ik heb enorm veel respect voor Wenger en zie hem graag zitten in London. Elk verhaal heeft een einde. Wenger zijn tijdperk is voorbij. Men moet NU NU NU (eigenlijk enkele jaren terug) actie nemen en wat verandering brengen in bestuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren