Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal heeft prijs bijna binnen: ‘Maar we moeten voorzichtig zijn’

Laatste update:

Arsenal is hard op weg naar de eindzege in de Emirates Cup. De Londenaren staan na de 6-0 zege op Olympique Lyon op negen punten en spelen zondag in de tweede en laatste wedstrijd tegen VfL Wolfsburg. Villarreal, dat vier punten minder heeft dan the Gunners, neemt het op tegen Olympique Lyon. Op het vriendschappelijke toernooi wordt voor ieder doelpunt ook één punt uitgedeeld.

/

Manager Arsène Wenger was na afloop van het duel uitermate tevreden, maar wil niet te hard van stapel lopen, omdat het officiële seizoen nog niet eens is begonnen. “We moeten voorzichtig zijn. We zijn vorig seizoen derde geworden in de competitie en hebben de FA Cup gewonnen en dat is een goede basis om op voort te borduren”, zegt de Fransman.

“Maar ons doel is om het beter te doen en dat wordt een grote uitdaging. In de topsport gaat het erom dat je er alles uithaalt wat erin zit en daar moeten de spelers zich op focussen. We moeten ons concentreren op het feit dat we het zo goed mogelijk willen doen”, aldus Wenger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha opmerkelijk hoe positief de redactie altijd is over Arsenal. Nu wordt weer net gedaan of ze een enorme prijs gaan binnenhalen. Ach ja, alles om Wenger de hand boven het hoofd te houden. Zo gaat dat toch al jaren.

ON: Is dit eindelijk dan het laatste jaar van Wenger wanneer hij wederom faalt? (falen = niet meedoen om de titel in de laatste maanden en weer snel uigeschakeld worden in CL)

26 juli 2015 om 08:49

Een echte Arsenal fan weet dat Wenger Arsenal niet zal en moet verlaten. Wenger heeft Arsenal gemaakt en kan daar langzaam maar zeker, nu het stadion is afbetaald, de vruchten van gaan plukken.

26 juli 2015 om 09:05

Een echte Arsenal fan weet? Is dit weer z'n reactie in de categorie: Als je tegen Wenger bent dan ben je geen echte fan? Frank de Boer heeft Ajax 4x op rij kampioen gemaakt. Ben ik geen fan als ik vind dat het spel ruk is en als dit jaar er geen drastische verbetering in komt dat hij dan beter kan vertrekken?

Onder Wenger weet je een aantal dingen zeker:

- Wordt je geen kampioen, dan maakt dat niets uit. Volgende keer beter!
- Verlies je met 7-0, dan maakt dat niets uit. We hebben aanvallend gespeeld!
- Speel je 10 wedstrijden achter elkaar slecht, dan moet je je heel misschien zorgen maken dat je in de 80ste minuut gewisseld gaat worden.

Zo kan ik nog wel even doorgaan hoor. Ik snap dan ook nooit dat prestaties van Wenger de hemel ingeprezen worden. Je hoeft geen supercoach te zijn om de, kuch, prestaties, kuch van hem te evenaren bij Arsenal. Elke trainer heeft een houdbaarheidsdatum bij een club wanneer hij moet werken met een vaste kern. Wanneer elk jaar 8/9 spelers veranderen is dat een andere zaak. Wenger flopt al jaren en het is lachwekkend om te zien hoe alle fanboys altijd maar wengers franse billen aanbidden.

26 juli 2015 om 09:12

Mooi verhaal joh, ik zou zeggen: verdiep je even in arsenal in plaats van die oppervlakkige arsenal haat praat hier neer te zetten wat elke anti-arsenal fan doet. Worden de arsenalfans vast erg moe van....

26 juli 2015 om 09:13

Juist, we gaan weer een mooi jaar tegemoet, vanmiddag ook weer even lekker die wedstrijd mee pakken.
Ik hoop dat deze selectie intact blijft en een beetje blessure vrij dan kan het zomaar eens gekke dingen doen dit jaar, hopelijk vanmiddag ook weer zo'n mooie wedstrijd zoals gisteren.

26 juli 2015 om 09:54

Jij weet potverdorie toch wel dat Wenger Arsenal heeft groot gemaakt? En zeker veel prijzen heeft gewonnen.

26 juli 2015 om 10:09

Jaa maar eey, Ajax gast.. naast Arsenal fans heb je natuurlijk ook Arsenal haters..
Voel je niet aangesproken hoor.. -.-

26 juli 2015 om 10:09

Jaa maar eey, Ajax gast.. naast Arsenal fans heb je natuurlijk ook Arsenal haters..
Voel je niet aangesproken hoor.. -.-

26 juli 2015 om 10:28

Over je Ajax/de Boer argument, dan ben je inderdaad geen fan maar een gloryhunter. Een echte fan zal De Boer nooit weg willen wensen. Daar heeft hij teveel krediet voor opgebouwd.

26 juli 2015 om 11:57

Lol, 1club1ajax, wat een onzin. Hij heeft in zijn eerste 10 jaar enorm veel prijzen binnen gehaald, de laatste 10 niet. Maar sommige mensen kunnen niet verder zien dan prijzen. Hij heeft op een enorm klein budget (over 10 jaar netto 9 miljoen gespendeerd, minder dan bv. een Stoke City) altijd Champions League gehaald. Hij heeft een seizoen ongeslagen gewonnen. Waar zie je dat verder? Als je niet verder kunt kijken dan prijzen moet je gewoon niet reageren, want dan is 90% van de trainers kak.

Gezien je puntenaantal geef je trouwens wel vaker idiote reacties, dus ik vraag me ook af waarom ik dit eigenlijk zeg.

26 juli 2015 om 13:24

Arsenal is geen ploeg als real madrid, waar je als je geen champions league wint je ontslagen wordt. Wenger is een icoon bij arsenal. Die ontslaag je niet zomaar. En je kan zeggen wat je wil maar arsenal heeft zich goed versterkt over de laatste 2 jaar. En ze zullen nog beter worden. Wenger is 1 van de betere coach die er is op het moment. Het is moeilijk om kampioen te spelen in een competitie waar 2 ploegen (chelsea en city) miljarden uit kunnen geven. En vorig seizoen stonden ze daar juist achter, dus niet zodanig slecht. Emirates is afbetaald en arsenal zal stap voor stap dichter komen aan die top.

26 juli 2015 om 17:52

Ongelooflijk hoeveel onzin jij kan uitkramen. Wenger heeft Arsenal gemaakt en veel prijzen gepakt in zijn 1e jaren. Hierna moest het stadion worden afbetaald, waardoor goede spelers werden verkocht en Wenger het met jeugdspelers / talenten moest doen. Ook in deze periode elk jaar CL gehaald. Nu het stadion is afbetaald blijven de sterspelers en kunnen er nieuwe sterspelers worden gehaald. Ik ben een Arsenal fan, zeker geen fanboy zoals jij dat noemt. Ik kijk gewoon elk jaar objectief naar wat Wenger heeft gepresteerd en met welk materiaal. En ja, soms wordt ik ook moe van zijn keuzes m.b.t. tactiek of wissels. Maar één ding staat voor mij vast, Wenger zal en moet blijven om vervolgens in de toekomst een andere rol bij Arsenal te vervullen.

Wat mij opvalt is dat Arsenal op Cech na nog niemand gehaald heeft. Terwijl ze toch een behoorlijk budget hebben.

26 juli 2015 om 09:53

Maar ook een behoorlijk grote groep goede spelers. Denk dat er wat gebeurd als Flamini en Szczesny weg zijn. Wenger wacht gewoon op die ene top aankoop maar die liggen niet voor het oprapen.

26 juli 2015 om 10:33

Ja daar heb je gelijk in, maar ik denk dat er nog wel een paar aankopen komen.

26 juli 2015 om 13:16

Transferwindow is nog open tot 6 september ofzo. Meeste transfers gebeuren tegen het einde. Er zullen er nog wel een paar komen.

26 juli 2015 om 13:04

Zo zonde dat hij de laatste tijd door te veel mensen wordt uitgekotst. Hij heeft zo veel betekent voor Arsenal, ik hoop dat hij daar nog lang mag blijven.

dit voorbereiding tornooi nu ook al als een prijs bestempelen ..... de promo machine van arsenal blijft draaien .....

volgende week, the community shield, is ook al helemaal zulk een gecommercialiseerd sponsor event waarin elk team het maximum aan vervangingen gaat doen en zeker blessures gaat vermijden , en deze wedstrijd wordt ook al kunstmatig en buitensporig, door de media opgehemeld , terwijl het slechts de laatste oefenwedstrijd is voor de echte start van het seizoen .

26 juli 2015 om 17:33

Vraag jezelf eens af, is het dan de media of de promo machine van Arsenal... Want je benoemt, en diskwalificeert, ze beiden. Je bent opvallend vaak negatief over Arsenal, waarom is dat? Omdat je voor Chelsea bent moet je tegen Arsenal zijn? Of omdat je jezelf gek laat maken door kleine kleuters op vz? Of gewoon omdat je een zure vent bent?

26 juli 2015 om 18:23

het lijkt je wel echt moeilijk om op een degelijke wijze te reageren

er is niets maar dan ook niets aanwezig in mijn quote waar je je het recht kan toe-eigenen om mij persoonlijk op een denigrerende wijze aan te vallen , toch doe je dit en toch moet je blijkbaar 'elke' keer reageren als ik wat schrijf.

je reacties op mij bevatten zo weinig constructieve inhoud , dus het lijkt persoonlijk te worden zonder meer, en of ik nu voor of tegen arsenal ben heeft hiermee niets te maken doch ik heb ook al wel vastgesteld dat je dit taalgebruik ook tegen andere mensen op dit forum gebruikt ,dus zou het misschien wel logisch kunnen zijn dat je de eigenschap die je mij toewijst misschien wel meer in jouw richting gaat met een zekere vorm van onverdraagzaamheid erbij !

26 juli 2015 om 18:42

Hij valt je niet aan, stel een aantal vragen waarop je geen antwoord geeft. Verder lijkt me dit wel terecht, aangezien jij doet voorkomen alsof Arsenal dit als een 'echte' prijs wil beschouwen, terwijl dit helemaal niet is. Echter hebben toernooien als deze gewoon 1 winnaar en die krijgt een prijs, iedereen weet dat deze prijs weinig waarde heeft. Uit jouw reactie kan ik dus opmaken dat je Arsenal wilt zwart maken, vervolgens kruip je in een slachtoffer rol en probeer je intelligent over te komen.

26 juli 2015 om 18:55

Als jij dit als een persoonlijke aanval bestempelt dan bij deze mijn nederige excuses. Het is alleen een vaststaand feit dat jij weinig positiefs over Arsenal te melden lijkt te hebben. Derhalve leek het mij een legitieme vraag om te stellen waarom je altijd zo negatief bent over Wenger en Arsenal. Wellicht heb je hier een goede reden voor, dat kan best. Ik zou je toch nog willen verzoeken mijn vraag te beantwoorden, desnoods kies je een van de geboden antwoorden.

Edit
Overigens is het onbegonnen werk om een persoonlijkheid aan de hand van stukjes tekst op een voetbalforum te analyseren. Tenzij jij ook echt daarvoor gestudeerd hebt, maar ik kan me niet voorstellen dat iemand zich dan hier ophoudt als dat het geval is. Laat die analyse dus maar achterwege, alsmede de steek onder water.

27 juli 2015 om 12:45

dus hiermede een bevestiging van hetgeen ik dus zei over jou .....
(meer moest je niet schrijven )

28 juli 2015 om 09:15

Nee makker, ik maakte geen analyse, ik vroeg ernaar. Vooral naar anderen blijven wijzen en vragen ontwijken, dat werkt.

26 juli 2015 om 17:34

PS. Wenger heeft het trouwens nergens over een prijs, zal het dan toch de media zijn, in dit geval vz?

Heerlijk als je een club als Lyon zo wegspeelt, ze waren volkomen kansloos. Leuk dat de talenten het ook goed doen in de voorbereiding, je zou bijna denken dat er geen nieuwe spits nodig is met toptalenten als Akpom en Iwobi, maar voor het echte topniveua komen ze tekort, een worldclass striker is dus nog zeer wenselijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren