Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal en Man United gaan strijd aan in januari

Laatste update:
/
Mocht Manchester United in januari bij Borussia Dortmund terugkomen voor Jadon Sancho, staat het antwoord al vast. Die Borussen zijn absoluut niet van plan om de Engelse aanvaller te verkopen halverwege het seizoen. (BILD)
/
Luciano Vietto staat op het punt om naar het Saudische Al-Hilal te verkassen. Het betekent een forse meevaller voor Atlético Madrid, dat de helft van de transfersom ontvangt van de spits van Sporting Portugal. (AS)
/
Arsenal en Manchester United gaan in januari strijden om Pau Torres. Villarreal verlangt minimaal 38 miljoen euro voor de Spaanse centrumverdediger. (Daily Express)
/
Walace Souza Silva, kortweg Walace, heeft de mogelijkheid om terug te keren naar Brazilië. Jeugdliefde Grêmio werkt aan een rentree van de defensieve middenvelder van het Italiaanse Udinese. (Diverse Italiaanse media)
/
Robbie Keane staat voor een terugkeer bij Los Angeles Galaxy. De Ier was als speler al vijf jaar actief in Californië en gaat nu de opvolger worden van de eerder deze week ontslagen trainer Guillermo Barros Schelotto. (The Sun)
/
Swansea City is met Fabio Borini in gesprek over een hernieuwde samenwerking. De Italiaan speelde in het verleden al op huurbasis in Wales en is transfervrij sinds zijn vertrek bij Hellas Verona. (The Athletic)
Welke club heeft Pau Torres volgens jou het hardst nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me sterk dat Arsenal voor Pau Torres gaat, aangezien ze net Gabriel hebben gekocht en daarnaast nog Saliba hebben lopen. Of Pau Torres dan de defensieve leider bij United kan worden is weer een andere vraag...

16 oktober 2020 om 12:41

Ik betwijfel het ook Thenry_228, maar het is natuurlijk wel de vraag hoe de bezetting volgend jaar zal zijn. David Luiz is na dit jaar weg (hoop ik), Sokratis gaat weg (speelt nu ook al niet) en Mustafi mag weg. Dan heb je nog Chambers, Mavropanos, Holding en Mari. Mavropanos verwacht ik eerlijk gezegd niet meer van dat hij nog toekomst heeft bij ons. Mari ben ik zelf niet gecharmeerd van, maar krijgt nog wel een kans van mij. En dan houd je dus Chambers en Holding over. Holding is in mijn optiek compleet gestagneerd na zijn blessure en Chambers is op dit moment nog steeds aan het herstellen van een lange blessure. Beide voldoen niet aan het gewenste niveau, al maakte Chambers voor zijn blessure wel een solidere indruk van Holding. Mijn punt is dat je niet een seizoen kunt ingaan met alleen Gabriel Magelhaes en Saliba. Er zullen dus spelers weggaan en er zal dan ook wat bij moeten in mijn optiek.

Ik zou het toejuichen als de defensie deze winter nog meer versterkt wordt. Aanvallend zitten we redelijk tot goed, het middenveld zou imo de volgende stap zijn om te versterken. Pogba voor naast Partey? Laten we dromen...

16 oktober 2020 om 13:43

Kom hem maar halen voor 150 miljoen!

16 oktober 2020 om 13:47

lol...wat denk je dat hij op dit moment echt waard is?

16 oktober 2020 om 14:49

Daar gaat het niet om toch? Welke speler vertrekt er tegenwoordig nou echt voor het geld dat die waard is?

16 oktober 2020 om 16:19

Oke, maar denk je dat er een club komt die 150m voor hem over heeft? Weet niet hoe lang zijn contract nog loopt, maar met de huidige prestaties lijkt hij me de helft waard, eerder minder.

16 oktober 2020 om 14:12

Ik zou tot de zomer wachten om clausule van 40 miljoen voor Upamecano te lichten. Upamecano is een betere verdediger dan Pau Torres.

16 oktober 2020 om 14:16

Upa maken we weinig kans op, daar zullen betere clubs voor in de markt zijn vermoed ik.

16 oktober 2020 om 14:33

Haha Zermatt! Ik vind het mooi die suggesties altijd van jou, zeker wanneer je zoals nu een complete 180 hebt gedaan. Toen er sprake was van interesse in Upamecano zat jij hier continu te verkondigen dat het er betere spelers beschikbaar waren waarvoor clubs (o.a. Arsenal) zouden moeten gaan, waaronder Pau Torres. Nu is het bericht dat er interesse is in Pau Torres en dan opper je opeens Upamecano :P. Heerlijk, puur om maar wat anders te noemen?

16 oktober 2020 om 14:54

@jackieboy10, zoals Tilburg013 hieronder al vermeldt, is Pau Torres linksbenig en heeft Arsenal met Gabriel en Mari al twee linksbenige centrale verdedigers. Dan is het onlogisch om nog een 3e linksbenige centrale verdediger te nemen. Daarom kan Arsenal beter voor een rechtsbenige CV gaan, als er een hoop Cv's vertrekken. Upamecano is dan een prima optie, mocht Saliba er nog niet klaar voor zijn. Zeker ook omdat Upamecano een clausule heeft van slechts 40 miljoen euro, terwijl dit afgelopen zomer 80 miljoen euro was. Veel goedkopere Cv's met de kwaliteiten van Upamecano ga je niet krijgen, tenzij Demiral toch op de markt komt. Anders heb je nog spelers als Kounde, Diego Carlos, Skriniar, Soyuncu, Diop etc, die Arsenal kan halen en beter zijn dan Upamecano, maar deze zijn ook een stuk duurder en misschien lastiger te halen dan Upamecano denk ik.

16 oktober 2020 om 15:54

Betere clubs? Beter dan het rode leger van Arteta wordt het niet hoor. Misschien toch even wat beter luisteren naar de vader van Partey haha

16 oktober 2020 om 14:18

Doe normaal met je Pogba. Een overbetaalde gast met sterallures die het nooit constant genoeg laat zien. Upamecano proberen voor 40m en Aouar naast Partey. Szoboszlai wil ik wel op 10 hebben voor 25m.

16 oktober 2020 om 14:20

Doe jij lekker rustig met je agressieve manier van reageren. Pogba kan imo naar zijn beste vorm groeien onder Arteta en met Partey naast zich.

16 oktober 2020 om 14:56

Naar zijn beste vorm groeien. Ja tuurlijk, daar wacht de voetbalwereld sinds zijn overgang van Juventus al 5 jaar op. Pogba is gewoon te vroeg gepiekt en heeft niet de mentaliteit en de intelligentie om een wereld CM te zijn. Het pure voetbaltalent staat buiten kijf, en dan doel ik op techniek en zijn fysieke gesteldheid (dat zijn ook de dingen waar mensen voor vallen icm zijn uitstraling) want hij is vaak genoeg te blind.

16 oktober 2020 om 14:57

@samcro: Toch blijft Pogba een onzinnige en onlogische transfer naar Arsenal. Pogba verdient geloof ik 1,5 keer het salaris van Ozil en Man Utd zal hem never nooit naar Arsenal laten gaan. Als Pogba vertrekt, zal het eerder Juventus, PSG of Real Madrid worden, maar echt geen Arsenal of elk andere club in BPL hoor. Ook voor Arsenal is het niet verstandig om met zo'n verwende vedette in zee te gaan, nu ze met een goed teamproces bezig zijn.

16 oktober 2020 om 14:37

@samcro. Mee eens. Middenveld heeft in mijn optiek in de winter al prioriteit. Al moet het dan wel lukken. Ik hoop in ieder geval dat we alles op alles zetten voor transfertarget nummer 1: Aouar. Net zoals Klopp dat deed met Van Dijk en Allisson. Niet genoeg nemen met de 2e of misschien 3e keus. Dan maar wat langer wachten. Pogba is een leuke grap haha :P. Kwalitatief zeker uitmuntend, maar qua prijs en mentaliteit en het feit dat hij van United komt absoluut niet realistisch haha!

Zou wel grappig zijn als Pau naar Man Utd gaat en het dan beter doet dan Maguire. Hopelijk zorgt dat ervoor dat die prijzen voor Engelse spelers wat lager worden.

16 oktober 2020 om 14:35

Dat laatste gaat helaas nooit gebeuren Appelsap12.. Engelse spelers zullen altijd extreem overpriced blijven, puur vanwege de regels in Engeland (scouting, aantal spelers homegrown) en het gebrek aan genoeg Engelse topspelers voor alle ploegen in Engeland.

Arsenal heeft momenteel 8 centrale verdedigers lopen waarvan al 2 linksbenige in Gabriel en Mari. Arteta wil uiteindelijk naar een 433 of 4231 dus lijkt me sterk dat ze nu nog een centrale verdediger gaan halen.. eerder een creatieve middenvelder zoals Aouar of die Hongaarse jongen van Salzburg..

16 oktober 2020 om 13:37

Maar eind van het seizoen lopen er 3-4 de deur uit. Saliba is er nog niet klaar voor. Ik zou het zeker toejuichen als er deze winter 1-2 bij komen, helemaal als er in de winter al 2-3 vertrekken. Dat hoeft dan niet deze Pau te zijn. Als we die Szoboslai(?) kunnen halen zou dat geweldig zijn, dat wordt een grote die over een jaar veel meer moet gaan kosten.

16 oktober 2020 om 14:09

Die Szoboszlai heb ik nu een paar keer zien spelen bij Salzburg in de CL en EL en die gast is echt enorm goed voor een 19-jarige speler. Zou bij Arsenal meteen met het eerste team mee kunnen en misschien zelfs strijden voor een basisplek want op 10 hebben we momenteel eigenlijk niemand en het is geen geheim dat Arteta daar graag mee wilt spelen.

16 oktober 2020 om 14:42

Zoals Samcro al zegt Tilburg013, er staan er ook aardig wat op de nominatie om te vertrekken. David Luiz zal gezien zijn leeftijd ook vertrekken aan het einde van het seizoen (wordt natuurlijk ook minder kwalitatief gezien). Mustafi en Sokratis staan sowieso op de nominatie om te vertrekken. Holding mocht in principe ook weg. Chambers zal misschien als multifunctionele back-up en homegrown speler blijven, ook vanwege gebrek aan interesse door zijn langdurige blessure (gok ik). Dan heb je nog Mari en Mavropanos. Mavropanos heb ik persoonlijk niet het gevoel dat hij zich dermate zal ontwikkelen dat hij goed genoeg zal worden. Mari ben ik niet gecharmeerd van, maar moet zich dit seizoen dus bewijzen. Maar je houdt dus in principe alleen Gabriel, Saliba, Mari en Chambers of Holding over. Dan gok je in mijn optiek wel heel erg op het fit blijven van Gabriel, het volledig tonen van zijn potentie van Saliba en het positief meevallen van Mari en het niet geblesseerd raken en in absolute topvorm zijn van Chambers.desondanks is Aouar natuurlijk ook een prioriteit!

16 oktober 2020 om 15:06

Holding blijft sowieso wel omdat Arteta echt veel vertrouwen in hem heeft. Chambers zal dan in eerste instantie verhuurd worden om weer op niveau te komen. Luiz, musfafi en Sokratis staan inderdaad op de nominatie om te vertrekken maar Arsenal zal pas handelen als zij echt de deur uit zijn. Het is best lastig om die spelers in januari de deur uit te krijgen en zolang zij nog niet weg zijn, zie ik eerlijk gezegd ook niks gebeuren. Het is dus inderdaad volledig afhankelijk van de zaken in januari. Overigens is dit een linksbenige verdediger en aangezien gabriel dat ook is, denk ik eerder dat ze naar een rechtspoot zoeken..

16 oktober 2020 om 14:27

Maar de aanval is niet het probleem bij Man United. De verdediging komt gewoon te kort en ik vind dat ze ook wel een nieuwe 6 mogen halen want Fred is inconsistent en Matic is niet meer wat hij was.

16 oktober 2020 om 15:07

Is natuurlijk ook afhankelijk van het komende seizoen. Laat Sancho dit niveau eerst maar eens vasthouden. Mocht hij een matig seizoen spelen dan zal hij echt geen 130 miljoen kosten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren