Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal en Bayern strijden om Belgisch international van dertig miljoen’

Laatste update:

Bayern München heeft de hoop op Leroy Sané nog niet helemaal opgegeven, maar volgens voorzitter Uli Hoeness wordt een transfer met de dag onwaarschijnlijker. Der Rekordmeister wilde volgens the Guardian tachtig miljoen euro overmaken richting Manchester City, maar dat bod werd al snel van tafel geveegd. “Het is onwaarschijnlijk dat het gaat lukken”, liet Hoeness onlangs optekenen door Kicker. Yannick Carrasco geldt nu voor Bayern als alternatief voor de Duits international.

Manchester City wil Sané graag behouden, al is zijn relatie met manager Josep Guardiola verre van optimaal. De aanvaller zit vaker dan hem lief is op de bank bij de kampioen van Engeland. Bayern heeft volgens BILD met Carrasco een alternatief voor de peperdure Sané op het oog. De vermeende transfersom van dertig miljoen euro lijkt geen probleem te zijn voor de Duitse grootmacht, die weet dat de vleugelaanvaller graag naar Europa wil terugkeren.

Carrasco, die bij Atlético Madrid definitief zijn naam vestigde en in 2016 scoorde in de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid, speelt sinds februari 2018 voor het Chinese Dalian Yifang. De Belgisch international is in de Engelse media genoemd als mogelijke aanwinst van Arsenal. De gesprekken met de verliezend Europa League-finalist zouden inmiddels in volle gang zijn, al is van een definitieve overgang naar Londen vooralsnog geen sprake.

BILD noemt ook Julian Draxler als mogelijk alternatief van Sané bij Bayern. De speler in kwestie is zelf echter niet bezig met een terugkeer naar Duitsland, zo zei de middenvelder annex aanvaller maandag tegen de krant. “Ik kan niets met de geruchten, want ik wil bij mijn club blijven.” Als laatste optie wordt Chelsea-aanvaller Callum Hudson-Odoi genoemd, al lijkt het waarschijnlijker dat de Engelse buitenspeler zijn contract met de Europa League-winnaar verlengt.

Is Yannick Carrasco een aanwinst voor Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is 25 jaar jong, heeft meer dan 10 miljoen euro verdiend voor een jaartje China en kan nu weer bij de top aan de slag. Geweldig gedaan!

Lijkt me een zeer goede aankoop. Niet duur. En heeft nog steeds potentie. Hij zou ideaal passen bij bayern. En een goede opvolger voor ribbery.
Ik zeg halen!

Ik hoop echt dat het Arsenal lukt om hem te halen! Dan zou Arsenal eindelijk een goede flankspeler hebben! En als Bayern gewoon sane haalt hebben ze een wereldspeler erbij.

Het lijkt mij sterk dat Bayern voor Carrasco gaat. Bayern mikt lijkt mij op beter: Sané. Carrasco zou voor Arsenal een prima aankoop zijn, omdat het meer op zijn niveau ligt op dit moment. Bayern is imo een trede te hoog gegrepen voor Carrasco (op dit moment).

12 juni 2019 om 12:13

Er wordt ook aangegeven dat Sané de eerste optie is. Maar dat het absoluut geen zekerheid is dat hij gaat komen.

12 juni 2019 om 12:15

Als Sane niet lukt, kunnen ze alsnog hoger mikken dan een carrasco. Niet dat carrosco slecht is hoor. Maar is wel stukken minder dan Sane.

12 juni 2019 om 13:18

Arsenal890 hieronder verwoordt inderdaad precies wat ik bedoelde. Dat was uit mijn post niet geheel duidelijk. Carrasco zou ik voor mijn eigen club een goede aanwinst vinden, maar voor Bayern duidelijk niet. Bayern acteert op een hoger niveau en ambieert ook hogere prijzen. Dan zul je dus ook betere spelers moeten aantrekken dan Carrasco. Als Sané niet lukt zal Bayern in mijn ogen dan ook naar "betere" alternatieven kijken dan Carrasco.

12 juni 2019 om 14:10

Precies, voor Arsenal zou het echt een goede aankoop zijn!

Juich voor United in Engeland, maar Arsenal zou van mij altijd 2de mogen worden achter United haha. Hoop dat Carrasco daarheen gaat. Ze kunnen hem goed gebruiken.

Uitspraken zijn ouder van Uli, Kalle zei gisteren dat de speler moet beslissen( sané zijn papa( makelaar) zei gisteren dat er van hun nog niks te zeggen valt.
Sané zelf zei met een grote smile gisteren=> Leroy Sané: "I'm going on holiday now. Everything else will be seen then.. That's it with the Bayern questions"
Als je dit filmpje ziet kan je wel eruir afleiden dat de keuze is gemaakt & denk wel dat ie komt, hij zegt zelf niks over city, zijn papa ook niet.. lijkt mij dat ie naar Bayern wilt.

SportBild brengt Carrasco & Draxler in het spel maar Draxler zal het zeker niet worden, die wordt elk jaar gelinkt.

12 juni 2019 om 12:16

Als ze dit seizoen Sane kunnen halen en volgend seizoen gratis CHO halen hebben ze erg goede flankspelers voor de toekomst.

12 juni 2019 om 12:23

Odoi zal niet meer komen denk ik.. maar met sané-gnabry-coman hebben we wel 3 zeer, zeer sterke flanken ( coman zeker ook indien fit, gnabry toonde het bij bremen, hoffenheim nu ook bij bayern+ nationale ploeg). Werner zal er ook nog bijkomen,havertz in 2020 normaal gezien

12 juni 2019 om 12:32

Uiteraard heel sterk alleen 3 spelers voor 2 plekken is wel redelijk weinig. Je hebt dan nog Davies behalve als die verhuurt gaat worden.

12 juni 2019 om 12:37

Klopt vind ik ook.. bij Bayern ziet men het helaas zo=> müller in nood kan er ook spelen.. zou graag sané & ziyech zien!
Over davies: zou zijn kansen krijgen komend seizoen maar ook als BU alaba omdat Davies die positie kan spelen, lijkt me prima

12 juni 2019 om 13:10

Werner mag van mij bij Leipzig blijven. Hem vind ik eerlijk gezegd geen Bayern materiaal, eerder Dortmund ofzo.

Mwah , zit er niet echt op te wachten.
Zou niet meer dan 20mln betalen voor hem.
Is kwalitatief gezien prima maar erg wisselvallig. Speelt 1 van de 10 wedstrijden een Marcelo/kimmich/alaba met gemak uit , om vervolgens 9 van de 10 wedstrijden een Nelom/vd Maarel niet langs te komen.
Bovendien is zijn instelling niet goed en kan het een lastige jonge zijn als ie zijn zin niet krijgt.

Kan me nog wel Atletico - Bayern herinneren waar die ons aardig zoek speelde.

12 juni 2019 om 19:55

Dat van die slechte instelling van Carrasco heb ik nog nooit gehoord.

Na het WK van vorig jaar zie ik het toch niet meer in hem, ja dat kan maar een momentopname zijn maar ondertussen heeft die al zo lang niks meer laten zien... Op het WK is hij uit de basis gespeeld door Chadli, die zelf wel een bruikbare speler is maar dat is toch vrij belachelijk voor iemand die gelinkt wordt aan de Europese top.

12 juni 2019 om 12:23

Omdat Belgie 3/4/3 speelde met wing backs, chadli kan dit veel beter.. op de plaats v carrasco staat Hazard

12 juni 2019 om 13:35

Dat is geen excuus om aanvallend 2x niks bij te dragen, zeker om dat hij dit daarvoor wel kon. Zoals ik al zei, hij heeft al 2 jaren niks laten zien en Chadli heeft het verdienstelijk gedaan, maar het is geen goed teken als hij (een gemiddelde speler bij WBA en daarna bankzitter bij Monaco) je uit de basis, of dat nu als wingback of als vleugelaanvaller is.

12 juni 2019 om 13:55

Gantoiseu, Carrasco kan dit helemaal niet als wing back.

12 juni 2019 om 13:56

Er is een heel groot verschil tussen wing back & winger

Van Sane naar Pepe om vervolgens over te schakelen naar Carrasco. Als Bayern zo doorgaat wordt CL voetbal nog zelfs lastig te bereiken.

12 juni 2019 om 12:39

Dat bleek wel dit jaar.

12 juni 2019 om 12:52

Het is dat de concurrentie op Dortmund na gewoon enorm bagger is. Leipzig verwacht ik aankomend jaar wel meer van in combi met Nagelsmann. Ook Leverkusen onder Bosz was 2de seizoenshelft ijzersterk. Van clubs als Schalke en dergelijke hoef je niks te verwachten. Je zal toch 1 a 2 toppers er voorin minimaal bij moeten krijgen. Lewandowski, Muller, Gnabry en Coman voor 4 posities met eventueel nog een doorschuivende Goretzka of Thiago is wel enorm weinig. Davies is de eerste optie als back-up voor de flanken en Arp voor de spitspositie. Dat is enorm pover natuurlijk. Lewandowski riep al dat er een 2de spits bij moest. Dit jaar had je al een dunne bezetting en je had ook nog eens Ribery, Robben, James en Wagner (1ste seizoenshelft erbij) als extra opties die volgend jaar dus ontbreken. Een topclub heeft 4 vleugelaanvallers nodig (op dit moment 2), een creatieve spelverdeler (ontbreekt nog) en een waardige 2de spits (ontbreekt ook nog).

Dus als ik Bayern was zal ik nu gewoon eens gaan investeren. Met aankopen als Werner, Sane/pepe, Griezmann/havertz/dybala en een Luuk de Jong/kruse is het probleem in een keer opgelost. Tot die tijd blijf ik kritisch op het transferbeleid van Bayern.

Kampioen wordt je er waarschijnlijk toch wel weer mee. Want Dortmund faalt altijd op de belangrijke momenten. In de Champions League ga je met deze selectie geen potten breken. Ik mag hopen dat Bayern niet meer terug wil na de 00-10 fase toen ze ook meestal gewoon kampioen werden maar in de CL vaak niet voorbij de kwartfinale / 1/8ste finales kwamen. De Engelse top, Spaanse top, Juve en PSG gaat op deze manier gewoon een voorsprong pakken op Bayern.

12 juni 2019 om 12:58

Ben ik ook met je eens. Traditions vereine zoals Schalke, Werder etc zijn complete bagger en laten het afweten. clubs als Gladbach en Frankfurt hebben veel meer tijd nodig en een paar goede seizoenen om een groei te kunnen maken maar dat is altjid maar de vraag of ze dat voor elkaar krijgen, want zodra dat gebeurd verliezen ze spelers. Lukt het ze een aantal jaar achter elkaar om die spelers op te vangen dan kunnen ze dit stap maken.

Leipzig koopt zich gewoon naar de top, en zelfs dan brengen de gekochte spelers vrij weinig, allemaal roulatie spelers terwijl er behoorlijke bedragen worden neergelegd. Misschien dat het met Nagelsmann wat groeit, die heeft het talent ervoor.

Verder is het pas net Juni dus ik verwacht ook niet dat transfers zoals die van Sane snel geregeld zullen zijn. Pas in Augustus zal ik me wat meer zorgen gaan maken erover. Maar je hebt zeker gelijk als je zegt dat de spoeling voorin dun is. Met name achter de spits nu James weg is.

Het verschil met 09/10 is enorm vergeleken met nu. kwalitatief is het prima, alleen is de selectie te dun. Dat Bayern in Engeland zo stand hield tegen Liverpool terwijl elke andere club daar weggespeeld werd laat dat wel zien, en dat met een coach als Kovac.

Overigens heb ik liever Arp dan de Jong. Arp heeft zeker het talent, zat vorig jaar alleen volgens mij met zijn Abitur en in een team wat voor geen meter draaide.

12 juni 2019 om 12:59

Eiphenomeno
Kritisch op het beleid en dan kom je zelf aan met Luuk de jong? Juist ja. Mee eens dat ze nog wat moeten uitgeven maar als het goed is gebeurd dat ook. Zo komt volgend seizoen Havertz en werner. Dit seizoen waarschijnlijk nog Sane en Rodrigo.

12 juni 2019 om 13:03

Ik verwacht ook dat bayern zeker nog 2/3 nieuwe haalt..
Verwacht een sterk leipzig onder Nagelsmann, bosz zal sws ook lekker meespelen, klopt! Maar de transferperiode moet officieel nog openen, onze bazen weten ook wel dat het nu te weinig is omdat we aanvallend niks hebben gehaald( te dunne selectie, klopt). Werner zal 2019 komen als sané niet komt dan zal het zijn werner+X.. komt sané dan zal werner 2020 gratis kopen vermoed ik & vind het jammer dat Havertz pas 2020 groot onderwerp zal zijn. Een 6 zoeken we naar verluid ook nog.. tolisso is terug dat is prima want vind hem veel beter dan Goretzka.. mijn grootste zorg is müller, die kerel moet weg!

12 juni 2019 om 13:05

Ik noem simpelweg een voorbeeld omdat ik vind dat Bayern een extra spits erbij moet hebben. Ben ook niet echt gecharmeerd van Luuk de Jong. Maar een Sandro Wanger was bijvoorbeeld niet beter.

12 juni 2019 om 13:06

Rodri wil wss weg, gaat tussen city-bayern... lucas hernandez doet er alles aan om hem te overtuigen mee te komen nr Bayern..

12 juni 2019 om 13:08

Ja al lijkt het dat Arp al een tijdje stil staat. Maar het kan zo zijn dat het bij Bayern er wel uitkomt, want potentie heeft die zekers.

Vroeger won je gewoon met 1-5 bij Arsenal en 1-3 bij City. Tegenwoordig sta je 180 minuten lang te verdedigen tegen clubs als Liverpool. Dat is inderdaad onder meer de schuld van Kovac. Maar ook met het aankoopbeleid.

Bij Guardiola werden echt voetballende spelers gekocht zoals een Thiago of Alonso. De laatste jaren toch veel net niet aankopen zoals een Sanches en Rudy die gewoon zwaar tekort komen.

Ik vind dat een club als Bayern altijd voor de CL moet gaan en waar je jarenlang bij de grote favorieten hebt gehoord moet je oppassen dat je niet verder wegzakt naar een outsiders rol.

12 juni 2019 om 13:52

Voor de spits positie moet Bayern Ben Yedder halen. Uitstekende speler en niet al te duur verwacht ik , denk dat je hem voor 35/40mln kan oppikken.

Je ziet toch dat veel topspelers die naar China gaan weer binnen 1 of 2 jaar terugwillen. Vaak valt de trip toch tegen. Tevez had dit, Paulinho, misschien een boodschap voor anderen...

12 juni 2019 om 12:38

Ze hebben miljoenen verdiend daar, na 2 jaar 15 miljoen te hebben verdiend, kan het geen kwaad om nog een keer een uitdaging aan te gaan, denk ej niet?

12 juni 2019 om 12:49

Denk dat de insteek van Carrasco en Oscar (de wat jongere spelers) etc is geweest , dat ze ff 2/3 jaar gaan cashen en dan terug naar Europa komen.

Broodnodige versterking voor Arsenal. Ik hoop dat het snel over de streep wordt getrokken. Met de juiste motivatie kan hij uitgroeien tot een sterkhouder bij Arsenal.

Als we ook nog eens gingen investeren in de verdediging zou dat top zijn.

12 juni 2019 om 13:44

Broodnodige versterkingen zitten wat mij betreft achterin. Carrasco is altijd welkom, maar alleen als dat niet ten kosten gaat van verdedigende versterkingen! Jarenlang in het middenveld/de aanval investeren en de verdediging negeren, dat moet nu eens stoppen! Wat mij betreft halen we alleen maar verdedigers deze transferperiode.

Voor mijn club geweldig als hij komt.. en meteen een cruciale speler ook!
Waarom gaat Bayern niet gwn voor Bailey? Martial? Neres? Chiesa? die 4 hebben toch al veel meer bewezen dan Odoi met alle respect?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren