Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal bezorgt Emery ondanks vier treffers kopzorgen

Laatste update:

Arsenal is met een overwinning begonnen aan de groepsfase van de Europa League. De Engelsen wonnen donderdagavond op eigen veld betrekkelijk eenvoudig van Vorskla Poltava: 4-2. Arsenal had weinig te duchten van het bezoek uit Oekraïne, maar moest toch tweemaal vissen.

Arsenal bereikte vorig seizoen de halve finales van de Europa League, waarin uiteindelijk over twee wedstrijden werd verloren van Atlético Madrid. De Londenaren speelden toen onder Arsène Wenger het grootste gedeelte van het toernooi met een B-team en tegen Vorskla koos ook diens opvolger Unai Emery ervoor de meesten van zijn sterren rust te geven. Zo begon Mesut Özil op de reservebank, terwijl spelers als Alexandre Lacazette en Aaron Ramsey zelfs helemaal niet bij de wedstrijdselectie zaten.

Pierre-Emerick Aubameyang was wel van de partij en hij opende na ruim een halfuur voetballen de score in het Emirates Stadium. De spits uit Gabon werd na een razendsnelle tegenaanval bediend door Alex Iwobi en rondde vervolgens af met een tegendraads schot. Arsenal was de bovenliggende partij in de eerste helft en kreeg enkele mogelijkheden om zijn voordelige marge verder uit te breiden. Henrikh Mkhitaryan was op slag van rust dicht bij de 2-0, maar hij stuitte na goed voorbereidend werk van Aubameyang op doelman Bohdan Shust.

In de tweede helft liep Arsenal alsnog uit naar een ruime voorsprong. Danny Welbeck kopte drie minuten na de onderbreking de 2-0 tegen de touwen, waarna Aubameyang nog voor het verstrijken van het uur voor het derde doelpunt van de avond zorgde. Daarna stokte de productie even voor the Gunners, maar door toedoen van Mesut Özil kreeg het publiek in het Emirates Stadium een kwartier voor tijd toch nog een vierde Arsenal-treffer voorgeschoteld. Volodymyr Chesnakov en Vyacheslav Sharpar verzorgden daarna nog eretreffers namens Vorskla.

Zie jij Arsenal dit seizoen opnieuw minimaal de halve finales van de Europa League halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizarre verdediging. Lichtsteiner terugsturen naar Turijn die kan er niet veel meer van.

20 september 2018 om 23:23

Zodra verdedigers het rood wit van arsenal aantrekken zijn ze ineens stukken minder.

Bezorgt Emery kopzorgen? Waarom zou hij in hemelsnaam kopzorgen hebben? Maakt verder weinig uit die tegengoals.

20 september 2018 om 23:19

Het gaat niet alleen maar om winnen. 2 tegengoals weggeven thuis tegen zon matige tegenstander is gewoon slecht. Had deze wedstrijd gewoon makkelijk met 4-0 kunnen uitspelen maar nee ze krijgen er weer 2 tegen. In de PL kun je de goals echt niet zo weggeven..

21 september 2018 om 08:06

Boeit inderdaad vrij weinig. Waren 2 hele mooie goals van hun btw. Denk dat het gewoon concentratieverlies was. Verder wel lekker zon serie van overwinningen. En als ik het programma zo zie, kan die nog best wel een tijdje doorgaan. Ik duim me vingers alvast.

21 september 2018 om 08:13

Het maakt zeker wel uit, want Arsenal heeft dit heel vaak, en ook wanneer het nog geen 4-0 staat. Altijd problemen met die verdediging en ook het middenveld, worden gemakzuchtig zodra ze denken dat het wel goed zit.

Arsenal heeft gewoon teveel matige spelers, in iedere linie. Of ze moeten eens doorpakken, of accepteren dat het geen topteam meer is. Dat laatste lijkt me geen juist streven maar ze sukkelen nu al veel te lang.

Aan de andere kant zitten er ook een paar tussen die wel over genoeg talent beschikken. Smith-Rowe valt me echt positief op bij iedere invalbeurt, hopelijk blijft Emery hem kansen geven.

21 september 2018 om 09:26

Mensen moeten niet onderschatten hoe Arsenal ervoor staat. Kijk naar hoe het Utd verging na het vertrek van SAF dan vind ik dit nog niet zo heel slecht. We hebben geen topselectie, maar zoals je al aangeeft wel genoeg talent om op te gaan bouwen. Laat Emery daarmee aan de slag gaan en vooral niet denken dat we dit seizoen al mee doen om de CL plekken.

21 september 2018 om 10:58

Je hebt helemaal gelijk hoor, de potentie is er. Ze hebben nu een nieuwe manager met een andere werk- en denkwijze dus is er bij mij ook hoop, tuurlijk. Alleen doordat er nu al heel wat jaren redelijk veel potentie is maar het nooit echt beter wordt, geef ik aan dat ze wel moeten doorpakken. Dat door sukkelen waar ik het over heb, dus hopen op een cl plekje en telkens zeggen: volgend jaar kunnen we een stap maken, is niet waar Arsenal hoort.

21 september 2018 om 12:55

Ben ik met je eens, maar dat zijn de laatste jaren onder Wenger geweest. Ik heb het idee dat toen het voetbal niet op 1 stond, maar alles in werking gezet werd voor zijn opvolging. Hadden ze dan CL gehaald was het leuk erbij geweest. Wat natuurlijk niet de instelling moet zijn, maar wel begrijpelijk is als je Utd hebt zien dwalen de eerste jaren na SAF

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren