Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot onthult wie er tegen Vitesse onder de lat zal staan bij Feyenoord

Laatste update:

Justin Bijlow staat zaterdag weer onder de lat bij Feyenoord, in het Eredivisie-duel met Vitesse. Dat onthulde trainer Arne Slot vrijdag op de voorbeschouwende persconferentie. Bijlow kwam de afgelopen maanden niet in actie vanwege een gebroken pols, en werd toen onder de lat vervangen door Timon Wellenreuther. Nu is hij weer hersteld en staat hij dus meteen weer in de basis.

Op de vraag hoe het met Bijlow gaat, antwoordt Slot: “Die gaat starten morgen. Ik denk dat Justin wel heel blij is dat hij weer fit is. En hij zal ongetwijfeld ook heel blij zijn dat hij gaat keepen. Maar dat is denk ik ook iets wat hij verwacht had.”

“Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat hij onze eerste keeper is”, vervolgt de Feyenoord-trainer. “Timon heeft het nu twee keer uitstekend gedaan, maar de vorige keer dat Justin Timon weer ging vervangen, heeft Justin het ook uitstekend gedaan”

“Hij is fit, oogt fris en heeft volgens mij heel veel zin om weer te gaan keepen. En ik hoop dat hij morgen niet heel veel te doen krijgt, maar hij gaat morgen wel weer op goal staan.”

Ivanusec en Trauner
Luka Ivanusec en Gernot Trauner zijn er tegen Vitesse nog niet bij. Eerstgenoemde raakte in het Champions League-duel met Celtic (2-0 zege) geblesseerd aan zijn enkel en is nog niet voldoende hersteld.

“En Gernot Trauner is niet goed door de piekbelastingen gekomen die hij achter elkaar had. Daardoor miste hij de wedstrijd in Zwolle al, en morgen (zaterdag, red.) zal hij er ook nog niet bijzijn”, maakte Slot duidelijk.

Tot slot staat Santiago Gimenez, die mogelijk nog kampt met een jetlag als gevolg van interlands met Mexico in de Verenigde Staten, waarschijnlijk net als Bijlow wel aan de aftrap. Slot: “Ik moet eerlijk zeggen dat hij vandaag op het trainingsveld een goede indruk achterliet, dus hij zal normaal gesproken gaan starten morgen.” Feyenoord en Vitesse trappen om 21:00 uur af in De Kuip.

Is dit een logische keuze van Arne Slot?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bijlow mits fit moet altijd in de basis staan bij Feyenoord. Ik zou ook als Justin maar eens gaan nadenken om zijn hele leven lekker bij feyenoord te blijven imv blessures. Hij kan een icoon worden in Rotterdam, ook mooi.

20 oktober 2023 om 19:46

Nee ik vind dat hij zich eerst in de basis moet knokken

Kijken of ie de winterstop haalt

Volgend seizoen wordt het wss Geertruida en Hancko vervangen. En ook een grote kans op Hartman en Gimenez.

Denk dat je volgend jaar echt makkelijk 4-5 verdedigers moet gaan kopen.

Nieuwkoop is leuk, maar natuurlijk niet het basisniveau voor de CL.
Marcos Lopez idem en Trauner idem.

20 oktober 2023 om 13:46

Mooi on topic gebleven!

Ik ben blij dat Justin terug is. Timon deed het goed, maar Justin heeft bij mij zeker een streepje voor. Voor m’n gevoel communiceert hij beter met z’n verdediging, waar Timon juist vaker zorgt voor onduidelijkheid.

20 oktober 2023 om 14:09

Was eigenlijk als reactie op dat Trauner nog niet fit was haha. Dat had duidelijker gekunt ja!

20 oktober 2023 om 15:10

Persoonlijk zou ik Lopez zou een heel seizoen in de basis durven zetten. Begon onwennig maar vindt het echt een meer dan prima linksback

20 oktober 2023 om 15:33

Eens, meest onderschatte speler in de selectie. Ook nog erg jong (23) dus nog genoeg ruimte voor ontwikkeling. Zou hem zo basis durven te zetten een heel seizoen lang.

20 oktober 2023 om 15:19

Met een beetje pech gaat slot dan ook weg en dan is het toch altijd wel spannend of de nieuwe trainer en een bijna geheel nieuwe verdediging het wel weer waar gaan maken.

Goed nieuws, Bijlow is echt een paar klasse beter dan Timo. Hopelijk blijft die nu de rest van het seizoen fit.

20 oktober 2023 om 13:45

Vind het wel meevallen eerlijk gezegd. Vind die Wellenreuther als hij invalt gewoon goed doen. Zou best aandurven hem als vervanger van Bijlow op te stellen als die een transfer maakt. Bijlow is natuurlijk wel wat beter maar een paar klasse vind ik nogal overdreven.

20 oktober 2023 om 13:50

@memphis, vind dat Wellenreuther niet echt goede reddingen heeft, hij is gewoon stabiel zonder blunders, maar bijlow valt vaak op met belangrijke reddingen

20 oktober 2023 om 13:51

Wellenreuther is een redelijke 2de keeper maar echt totaal niet bijzonder. Bijlow is in alle facetten beduidend beter, dus ja na mijn mening zit er echt een groot verschil tussen beiden.

Als hij fit is, dan is hij natuurlijk de nummer 1. Daar hoort geen twijfel over te bestaan. Echter zul je, als club zijnde, altijd voor een 2e doelman moeten zorgen, die niet eens zo gek veel minder is. Tot nu toe moet onze 2e doelman vaak opdraven en daadwerkelijk veel wedstrijden spelen. Timo heeft dat vorig seizoen en dit seizoen prima ingevuld.

20 oktober 2023 om 20:40

Klopt plus die redding in de Arena wat Feyenoord het kampioenschap heeft gebracht zal nooit vergeten worden.

Leuk dat Bijlow terug is, vraag me alleen af of je met die Wellenreuther niet evenveel punten pakt en uit dit gezeur blijft. Zoveel beter is Bijlow ook niet, al gun ik die jongen alles.

Nou, hopelijk gewoon de rest van het seizoen fit. Ik vind Justin een goeie keeper, maar als die constante lange blessures aanhouden ben ik er wel een keer klaar mee eigenlijk.

Goede tweede keeper, maar Bijlow is wel een paar klasses beter inderdaad.
Gelijk erin weer, hups. Trauner kan je nog wel een potje missen. Nieuwkoop met Geertruida op die rechterflank!

Ivanusec moet voor de CL fit zijn, niet perse in de Eredivisie. Voldoende opties!

Gelukkig ! Krijg ik tenminste geen hartkrampen meer als Wellenreuther moet meevoetballen. Of weer een finaal de bal mist in de lucht.

Hopen dat hij fit blijft. Maar eigenlijk weet je al dat dit niet gaat gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren