Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot komt met verklaring voor pijnlijke 0-0 van Feyenoord tegen FC Volendam

Laatste update:

Arne Slot is logischerwijs niet tevreden over het optreden van zijn ploeg tegen FC Volendam, zo maakt de trainer van Feyenoord duidelijk op de persconferentie na het pijnlijke 0-0 gelijkspel. “We voelden over een veel te lange periode in de wedstrijd veel te weinig urgentie”, concludeert de oefenmeester.

Feyenoord creëerde de nodige kansen, maar speelde ondermaats en moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt: 0-0. Feyenoord ziet het gat met koploper PSV groeien naar negen punten en verzuimt om verder afstand te nemen van FC Twente, dat op negen punten van de Rotterdammers blijft staan.

Slot is na afloop niet tevreden met het spel van zijn team. “We voelden over een veel te lange periode in de wedstrijd veel te weinig urgentie. Daarmee werk je ook de tegenstander in de hand, want die gaat veel meer geloven in een resultaat.”

“Toen we die urgentie met elkaar wat meer voelden, zat Volendam al dusdanig goed in de wedstrijd dat we die goal ook niet meer konden maken.”

“We hebben wel genoeg kansen gehad, maar mag het? Als je tegen de nummer laatst van de Eredivisie speelt. Uiteindelijk heb ik ook geen toverstokje in de hand”, vervolgt de trainer.

“Het zit hem ook vaak in fanatisme. Ik probeerde in de opbouw wat dingen aan te geven, waardoor ik hoopte vaker spelers in mooie posities op het veld aan de bal te krijgen. In de eerste helft ging het uitermate moeizaam, maar in de tweede helft ging het een stuk beter.”

“We hebben onze kansen gehad, maar dat mocht ook wel. Het was wel pijnlijk om te zien hoe weinig we creëerden in de eerste helft”, aldus Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord bevindt zich gewoon in niemandsland. Spelen al weken voor saus.

4 april 2024 om 22:30

Lijkt me ook best lastig voetballen. Je moet winnen maar weet dat het niet uitmaakt. Gat aan beide kanten te groot.

4 april 2024 om 22:55

Eens. Het seizoen kabbelt gewoon naar zijn einde. PSV staat op 9 punten, Feyenoord weer 9 op Twente (10 zelfs met doelsaldo).. eigenlijk spelen we al sinds december nergens meer voor in de competitie. Na de Europese uitschakeling voelt het alsof het seizoen al klaar is eigenlijk.

Dit seizoen is voor Feyenoord nooit echt spannend geweest helaas doordat je de competitie met twee gelijke spelen aftrapte. Tel daarbij de geweldige reeks van PSV tot aan januari bij op en je hebt een seizoen dat in februari al klaar is.

5 april 2024 om 00:28

Feyenoord speelt voor plek twee. Rechtstreekse plaatsing voor de CL. Dat een start premie van €50M oplevert aankomend seizoen, noem dat maar voor saus spelen.

5 april 2024 om 01:04

Jij begrijpt er dus niks van. En ik ga de moeite om het je uit te leggen niet nemen. Lees Zanzanyan zijn comment maar 2x goed.

5 april 2024 om 07:06

Voor saus? Lusten ze hun friet anders niet? Je hebt wel gelijk over dat niemandsland, al had je nu juist een klein beetje de druk op PSV kunnen opvoeren.

Echt een bizar gemakzuchtig begin idd en ook gewoon niet meer omgedraaid. Maar goed, Slot kan vooraf 20 keer zeggen dat de wedstrijd belangrijk is, maar dat is ie niet. We worden toch wel 2e en toch nooit 1e.

4 april 2024 om 23:37

Vinden de analisten dit ook geacteerd? Ik vind Slot in dit geval, maar ook Bosz gewoon echt een punt hebben. Kijk, Feyenoord speelt nu voor plek twee en de concurrenten laten ook punten liggen. Maar als je een hoger niveau nastreeft en mee wilt doen in Europa, moet je wel elke wedstrijd scherp kunnen zijn.

5 april 2024 om 08:29

Geen idee wat de analisten vinden, maar zeggen dat wij gisteren gemakzuchtig en zonder inzet speelden is niet geacteerd hoor. En was echt heel heeeeeeeeeel slecht.

5 april 2024 om 07:04

Dat en ik kreeg idee dat heel Feyenoord last had van het veld en het leek alsof het hard waaide? Kunstgras gelukkig niet meer in de ED binnenkort. Bij als Volendam degradeert, wat een meuk

Ze dachten natuurlijk dat de tweede helft van de verlenging ook nog gespeeld zou worden, en ze anders eventueel nog strafschoppen zouden mogen nemen. Wel een beetje kinderachtig van de arbiter om na slechts één helft verlenging af te fluiten. Zo weet je als club ook niet waar je aan toe bent, en kan je inderdaad onterecht wat urgentie missen.

4 april 2024 om 22:32

Op basis van het tijdrekken mocht er inderdaad wel een 2e helft verlenging bij

4 april 2024 om 23:11

Het zou kunnen dat het terecht is, vraag is wel waarom dit dan niet bij andere wedstrijden gebeurt?

5 april 2024 om 00:30

Misschien ook jezelf even afvragen waarom Gimenez geen pingel kreeg.

5 april 2024 om 00:47

@R9Hetfenomeen: die pingel werd niet gegeven omdat Feyenoord niet in de Kuip speelde

4 april 2024 om 22:42

Het sloeg inderdaad nergens op, maar PSV had afgelopen weekend ook 8 minuten blessuretijd, terwijl Ajax tegen Utrecht thuis bij voorsprong ineens 2 minuten blessuretijd had na 8 wissels… voor de kleine clubs niet altijd even fair nee, maar voor de grote is het wel vaak appels met appels.

4 april 2024 om 22:44

Was bij psv ook prima, net als vandaag. Ik heb zelden zoveel blessurebehandelingen gezien als vandaag 😅

Daarnaast, we roepen altijd maar dat tijdrekken erbij hoort, maar ik ben groot voorstander voor de WK in Qatar methode van onevenredig veel tijd bij trekken.

4 april 2024 om 23:14



Zuivere speeltijd. Dan kunnen ze gipsen of zelfs opereren op het veld, maar pas als het klaar is gaat de tijd weer verder.

4 april 2024 om 23:32

Daar moet het inderdaad naar toe. En lijkt me vrij eenvoudig te realiseren.

Even aanval afwachten, nog 1 aanval dan, of juist niet, nee gewoon zoomer als de tijd om is.

4 april 2024 om 23:36

Lijkt mij ook perfect.. Twee keer 30 minuten. Bal niet meer in het spel klok stil. En zodra de bal weer in het veld is weer verder. Is het afgelopen met die keepers die anderhalve minuut nemen voor iedere uittrap.

Maarja, overtuig de zenders maar eens. Die gaan natuurlijk allemaal morren met hun schema's als er opeens een verschil van een half uur gaat zitten tussen de duur van een wedstrijd.

5 april 2024 om 02:52

@Yoda, wellicht dat de tv zenders dwarsliggen. Dan weet je nooit wanneer de wedstrijden klaar zijn. Edit: had de reactie van Martijn gemist.

5 april 2024 om 06:35

Of je moet instellen dat je bij een blessurebehandeling verplicht buiten de lijnen moet worden verzorgd (behalve als het levensbedreigend is), en er dan 5 minuten buiten moet blijven, tenzij je meteen wordt gewisseld. Dan is 90% van de behandelingen niet meer nodig voorspel ik.

5 april 2024 om 15:54

Ben ik ook voorstander van, maar dan moet dat wel consequent gebeuren, en niet de ene keer wel en de andere keer niet. Anders krijg je, zoals nu, heel veel terecht scheve gezichten.

Wat een waardeloze wedstrijd van Feyenoord zeg, Giminez al weken onzichtbaar misschien kan hij een keer in de bal lopen in plaats van tegen de verdediger aanhangen en de bal verliezen. En dat niet een keer maar de hele wedstrijd door. Timber ook verschrikkelijk ik zie niet in hoe deze jongen op dit moment mee zou moeten naar een EK. Beelen viel tegen vandaag en Geertruida is al weken alleen bezig met zijn docu

Agja kan gebeuren. Ze worden toch 2e dus geen paniek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren