Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot is dag en nacht met Feyenoord bezig: ‘Je wordt gek van die man!’

Laatste update:

Dennis te Kloese is in De Beslissers-podcast van FC Afkicken lovend over de manier van werken van Arne Slot. De algemeen directeur van Feyenoord wordt weleens gek van de perfectionistisch ingestelde trainer, maar ziet aan de andere kant dat Slot spelers daadwerkelijk beter kan maken.

"Slot is echt een denker", begint Te Kloese aan zijn analyse over de trainer van Feyenoord. "Soms zeg ik wel eens: ‘Even rustig aan, je kan ook te veel denken.' Alles wat hem zou kunnen overkomen, heeft hij geanalyseerd, bedacht en besproken."

Die werkwijze kan het Slot weleens onnodig moeilijk maken, zo oordeelt Te Kloese. "Aan de andere kant is hij daardoor altijd goed voorbereid", benadrukt de Feyenoord-directeur, die altijd open communiceert met Slot. "Hij kan daar hopelijk vertrouwen uit putten."

"Aan de andere kant is voetbal natuurlijk wel een door resultaat gedreven wereld, dat weten we natuurlijk allemaal.” Feyenoord is uitgeschakeld in de Europa League, maar staat wel in de finale van de TOTO KNVB Beker. Daarnaast koersen de Rotterdammers af op plek twee, wat goed is voor een Champions League-ticket.

Te Kloese gaat ook in op de vraag waarin hij qua karakter lijkt op Slot. "We zijn harde werkers. Hij steekt er zo veel tijd in, dat is ongelofelijk. Ik heb ook weleens trainers meegemaakt waar de telefoon om twaalf uur gewoon uit ging. Bij hem gaat hij dan juist aan, je wordt gek van die man!”

De 49-jarige Te Kloese is eigenlijk toe aan een rustiger leven. “Ja, maar dat krijg je bij hem niet. Dus dat heb ik nog even uitgesteld!", aldus de algemeen directeur van Feyenoord met een kwinkslag.

"Maar Slot is echt heel talentvol en goed. Het is geen toeval dat spelers elke keer beter worden onder zijn leiding en het elftal goed speelt", besluit Te Kloese met een lofzang op de coach die Feyenoord vorig seizoen kampioen maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het is echt te hopen voor Feyenoord dat wanneer Slot weggaat dat ze weer een trainer weten te strikken die zo verzot is op het spelletje. Je merkt toch vaak dat de beste trainers ook de trainers zijn die maar niet genoeg kunnen krijgen van voetbal. Om ergens zoveel tijd in te steken is het belangrijkste eigenlijk ook dat je enorm geniet van wat je doet.

14 maart 2024 om 10:11

Dickie Schreuder of Knudsen wat mij betreft.

Laat Arne alsjeblieft nog een jaar blijven. Zie momenteel niemand op de markt die zijn rol kan overnemen bij Feyenoord. Samen met Don Dennis zijn ze zoveel extra vermogen in de club aan het brengen door de sportieve prestaties, dit had ik na Dick niet durven dromen

14 maart 2024 om 11:19

Ik vrees dat Feyenoord weer terug zal vallen als Slot weggaat. Wat een goede trainer is dat zeg. Feyenoord heeft zeker niet het beste materiaal, maar wat hij voor prestaties heeft neergezet de afgelopen jaren is fenomenaal. Europese finale, kampioen en nu weer kwalificatie CL en wellicht de beker. Zo iemand ga je echt niet zomaar vervangen.

14 maart 2024 om 11:25

Naja dit seizoen hebben we gewoon de 2e selectie van Nederland en vorig jaar waren we aan iedereen minstens gelijkwaardig. Van der Vaart kan wel heel vaak roepen dat het allemaal middelmaat is met goede teamspirit, maar das onzin.

Desondanks doet Slot het uitstekend natuurlijk.

14 maart 2024 om 11:37

VdV is een fanboy, geen analist, die sterft nog liever dan dat hij zegt dat Feyenoord twee klassen beter is dan zijn club.
Als je de komende update van transfermarkt erbij pak zul je zien dat een Wieffer 35 m, Timber 27,5 m, Hancko 40m, Gimenez 45m, Hartman 25m, maar ook Beelen van 3 naar 9m gaat, zo middelmaat is het allemaal niet.
Tuurlijk is Transfermarkt niet bindend, meer wel meer dan een hele goede indicatie, en ook zonder Slot staan deze bedragen.

14 maart 2024 om 11:44

Volgens mij is onze selectie idd meer waard dan die van PSV, maar das ook vooral omdat de sterkhouders van PSV wat ouder zijn dan die van Feyenoord. Dat beinvloedt de marktwaarde ook. De selectie van PSV is dit seizoen duidelijk beter wmb. Die van Ajax uiteraard niet.

14 maart 2024 om 11:48

Jij vreest dat niet, dat hoop je...

Dat is heel wat anders.

14 maart 2024 om 13:20

Tuurlijk is slot een groot onderdeel van deze lijn omhoog, ook het grootste onderdeel waarschijnlijk. Maar we moeten ook niet onderschatten hoeveel feyenoord nog meer heeft veranderd de afgelopen jaren op het gebied van scouting, directie en vooral performance. Die laatste is ook echt cruciaal als je ziet wat voor metamorfoses spelers als wieffer, timber, kokcu, beelen en nog vele meer zijn ondergaan, dat is echt absurd. Dat helpt ook ongelooflijk veel om je potentie er uit te halen, dat komt niet puur door de trainer. Als je spelers blijft halen die zulke metamorfoses willen ondergaan en daar alles willen in stoppen dan heb je al een hele grote stap gezet. Dan zal je waarschijnlijk bij een trainers wissel vast wel even een stapje minder worden, maar het is niet onmogelijk om dan op termijn daar weer aan te komen of er overheen te gaan.

14 maart 2024 om 14:47

Dan jom er gewoon weer een andere toptrainer

14 maart 2024 om 14:49

Slot heeft pas bijgetekend daar kan Feyenoord hem aan houden en er staat niks in zijn contract dat hij weg mag voor een mooie club of voor geld wat hij meer kan verdienen. Tuurlijk blijf slot anders teken je ook niet bij

Uitstekende uitstraling en mentaliteit. Kan zich goed verwoorden en maakt zichtbaar spelers beter, is goed in de omgang met collega's (nog nooit wat negatiefs gehoord) en maakt een strijdplan waar hij zich ook kan aanpassen aan een tegenstander (zie voorbeeld Nieuwkoop). Van mij mag het natuurlijk de Wenger worden van Rotterdam Zuid, maar dat is niet realistisch, ik zie hem heel ver komen in het vak.

14 maart 2024 om 10:35

Ook Slot zal willen uitzoeken waar zijn grenzen liggen. Als voetballer was zijn carrière redelijk begrensd, maar als trainer heeft hij meer mogelijkheden.

Ik denk dat ie komend seizoen gaat vertrekken. Zeker als ie de beker wint. Dan heeft ie de 2 nationale prijzen gewonnen en een Europese finale gehaald. Veel meer ga je er niet uithalen denk ik. Hoop natuurlijk dat ie blijft, maar dat zijn ambitie hoger ligt dan top Eredivisie is vrij duidelijk.

Gun het hem ook wel.

14 maart 2024 om 12:45

Ik voorzie een transfercarrousel waarin Alonso naar Liverpool vertrekt en Leverkusen bij Slot aanklopt.

14 maart 2024 om 12:58

Ruilen voor Frimpong en we praten nergens over.

14 maart 2024 om 15:26

En Tuchel naar Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren