Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arnautovic zorgt voor verbijstering na doelpunt: ‘Een klassieke engnek’

Laatste update:

Marko Arnautovic was zondagavond als invaller belangrijk namens Oostenrijk tegen Noord-Macedonië. De 32-jarige aanvaller kwam bij een 1-1 tussenstand binnen de lijnen en bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 3-1. Na zijn treffer liet hij zich gaan tegenover een speler van Noord- Macedonië, maar daar was aanvoerder David Alaba niet van gediend. De aanvoerder probeerde Arnautovic tot kalmte te manen, waar de aanvaller op zijn beurt weer niet van gediend was.

Arnautovic begon verrassend op de bank en mocht na een uur spelen invallen. Nadat Michael Gregoritsch op aangeven van Alaba voor de 2-1 tekende, was het Arnautovic die in de slotfase de keeper omspeelde en de derde Oostenrijkse treffer tegen de touwen werkte. Hij richtte zich na zijn treffer direct tot tegenstander Enis Bardhi. Wat er tijdens de wedstrijd is voorgevallen tussen de twee spelers is niet duidelijk. Alaba riep Arnautovic op de achterlijn hardhandig tot de orde en dat was tegen het zere been van de ex-speler van onder meer FC Twente, die daar zichtbaar geagiteerd op reageerde.

“Dat zijn ook een beetje zijn maniertjes en dingetjes”, zei Theo Janssen direct na afloop van de wedstrijd in de studio van de NOS. “Het begon al toen hij veld op kwam. Hij heeft eerst drie slokjes water nodig, dan heeft hij de hele tijd ruzie met spelers in het veld. Hier wordt hij gewoon op zijn plek gezet door Alaba.” Kenneth Perez, die met Arnautovic speelde bij FC Twente, haakte in: “Ik denk eerlijk gezegd dat Marko zich door niemand de les laat lezen, ook niet door Alaba. Alleen hij is zó’n trotse jongen. Ik denk niet dat dit tegen de trainer was gericht, maar aan een speler die hem irriteerde. Ik hou wel van Marko.”

Perez denkt dat Arnautovic ‘zichzelf in de weg’ zit. “Als hij dat niet had gehad, dan had hij veel meer uit zijn carrière gehaald”, aldus Janssen. Perez is het daar mee eens: “Dan had hij echt niet bij West Ham United of Werder Bremen gespeeld. Maar dan had hij absoluut langer bij de absolute top gespeeld.” Ook op Twitter wordt volop gereageerd op de reactie van Arnautovic na zijn doelpunt. “Dit is wat wij vroeger in het Haagse amateurvoetbal een klassieke engnek noemen”, aldus ESPN-commentator Vincent Schildkamp. Ook oud-voetballer Kees Kwakman vond de reactie van Arnautovic opvallend: “Lekker vrolijk en blij juichen, Arnautovic. Mafketel.”

Rafael van der Vaart keek met verbazing naar de reactie van Arnautovic na zijn doelpunt. “Weet je wat hij denkt? Dat hij de allerbeste van de wereld is. Waar heeft hij goed gespeeld? Kan iemand mij dat vertellen?”, aldus de oud-international. Ook NOS-analist Pierre van Hooijdonk reageerde op de opmerkelijke reactie van Arnautovic: “Altijd ruzie met iedereen. Iedereen is tegen hem..."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond de manier waarop Alaba dat probeerde aan te pakken wel goed. De beste man is een accident waiting to happen, als hij zo makkelijk op te fokken is. Dat zien tegenstanders ook. Denk dat ze hier verder ook nog wel even op terug zullen komen.

Niet elke voetballer hoeft te eindigen in de top. West ham en Werden Bremen zijn gewoon mooie clubs. Hij heeft door zijn transfer naar China zelfs een networth van bijna 50 miljoen euro. Speelt nu een ek, misschien volgend jaar een WK. Dan heeft die het gewoon goed gedaan in mijn boek

13 juni 2021 om 20:46

Wat is de titel van je boek?

13 juni 2021 om 20:51

Hoe bereik je meer dan 99% van de mensen in je leven.

14 juni 2021 om 00:00

Ik, net niet Zlatan.

Laat hem lekker vieren hoe hij dat wilt. Zonder die opgekropte woede had hij deze mooie goal misschien niet eens gescoord.

13 juni 2021 om 20:27

Volgende keer gaat die opgekropte woede misschien een rode kaart opleveren als hij door het lint gaat op een andere manier...

13 juni 2021 om 20:47

Want dat gebeurt vaak? Volgens mij heeft hij in een jaar of 13 carrière slechts enkele rode kaarten gekregen, waarvan geen omdat hij door het lint ging.

14 juni 2021 om 00:22

Maar jij weet ook wat voor rare gast dit was bij Twente. In de jeugd al. Typische engnek. Maargoed, wel ook één van de beste spelers die ik in Enschede heb gezien als hij er zin in had. Begenadigd talent met imposante fysiek, maar een bijzonder onstuimig karakter.

14 juni 2021 om 09:07

Arrogant als de neten, dat zeker. Maar een engnek? Aan zijn passie en strijd kunnen iig vele spelers een voorbeeld nemen

13 juni 2021 om 20:31

Je hoeft toch niet respectloos tegen anderen te doen?

Ongelooflijk zielig als je zo moet reageren. Hopelijk speelt hij geen wedstrijd meer

Ik kan me echt ergeren aan zo’n Arnautovic. Wat denkt die gast wel niet met z’n niet-beslissende goal in de 90e minuut, net alsof hij de CL heeft gewonnen en alsof het land zonder hem niets is. Kan niet zo goed tegen dat soort spelers die groter denken te zijn dan het team, zeker bij interlandvoetbal. Is volgens mij ook heel slecht voor het moraal van een team, zo’n rotte appel.

13 juni 2021 om 20:36

Zal ook nooit vergeten dat hij toendertijd (ik meen) Kargbo van WillemII stond uit te lachen na diens eigen goal.
Waardeloze vent, waar ik me echt mateloos aan irriteer.
Disrespectvol en té overvol van zichzelf.

13 juni 2021 om 20:42

Ik moet zeggen toen ik zelf voetbalde en iemand een own goal maakte moest ik ook wel soms lachen maar goed ik was toen ook zeer jong. Sommige mensen ergeren zich compleet aan zijn gedrag maar om hem een waardeloze vent te noemen zonder hem persoonlijk te kennen vind ik echt wel erover kom op man je hebt waarachijnlijk ook diingen gedaan die niet echt goed waren.al zijn ex teamgenoten zeggen gewoon dat hij een goede gozer is met soms een hoekje af.

13 juni 2021 om 20:42

Dit heeft gewoon te maken met afkomst. Vader van Arnautovic komt uit Servie, en aangezien het vroeger allemaal Jugoslavie was heeft dit te maken met provocaties van alle landen die tot Jugoslavie behoorden. En of het nou Croatie tegen Bosnie is of Servie tegen Macedonie of Slovenie of Montenegro enz. Als die landen tegenelkaar spelen krijg je altijd dit soort reacties.

14 juni 2021 om 05:55

Denk dat dit vooral te maken heeft met dat Bardhi half Kosovaars is en Arnautovic Servisch.

13 juni 2021 om 21:51

Ach wat overdreven weer. Als je je echt hieraan ergert moet je wel een bijzonder zwaar leven hebben.

14 juni 2021 om 00:11

Haha valt mee hoor, vind het alleen een verschrikkelijk over het paard getilde gozer (vooral door zichzelf).

Ik heb er persoonlijk geen problemen mee ik vind zulke jongens altijd wel leuk voor het voetbal.voetbal heeft altijd zulke zogenaamde gekken gehad en dat maakt voetbal zo mooi elke sport heeft zulke jongens ik vind het echt niet zo verbazend.vaak heb ik het gevoel dat te veel spelers nep zijn op het veld laat die jongen gewoon zichzelf zijn is mooi voor hem

Arnautovic is Arnautovic.. je haat z'n maniertjes of je houd er wel van. Ik ben wel gek op z'n bravoure en arrogantie die hij meebrengt. Verschrikkelijk om tegen te spelen (soms ook om mee te spelen), maar saai is het nooit!

Lijkt wel of Alaba hem een flinke stomp in z'n buik oid geeft...

Moet toch ook frustrerend zijn... Altijd maar lord Bendtner voor je hebben bij die gouden bal verkiezingen.

Hij is dus niks veranderd in al die jaren. Bij westham toch ook altijd. Had het met iedereen aan de stok .. voetballen kan die zeker. Deed vaak geniale dingen en deed mij aan Zlatan denken maar man man dat karakter ..

Zit echt een steekje los daar, een psycholoog zou geen overbodige luxe zijn. Voor tv is het vermaak, maar echt normaal gedrag is het niet.

Het was Alioski waar hij meteen na z'n invalbeurt het mee aan de stok had.
Alioski was ook de hele wedstrijd al een vervelend mannetje.
Duwen, zeuren, irritant doen en nog een net niet doodschop eruit halen.
Ja en dan komt Mr Enfant terrible in het veld, dan is het 1+1=2

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren