Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Arnaut Danjuma beleeft debuut van zijn dromen bij Tottenham Hotspur

Laatste update:

Arnaut Danjuma heeft zaterdagavond een droomdebuut in het shirt van Tottenham Hotspur beleefd. De aanvaller begon in het FA Cup-duel met Preston North End op de bank, maar bepaalde als invaller de eindstand vlak voor tijd op 0-3. Heung-Min Son was verantwoordelijk voor de eerste twee treffers van the Spurs.

Bij Tottenham Hotspur waren alle ogen begrijpelijkerwijs gericht op Danjuma. De van Villarreal gehuurde aanvaller moest in het bekerduel nog genoegen nemen met een plek op de bank. Dat gold ook voor Harry Kane, waardoor Son in de punt van de aanval begon. Tottenham had het voor rust lastig met Preston North End, dat momenteel elfde staat in de Championship. De ban werd vroeg in de tweede helft uiteindelijk gebroken door Son, die met schot vanaf een meter of twintig in de lange hoek doel trof: 0-1.

De Zuid-Koreaan schoot de hoop van de thuisploeg om de volgende ronde te halen twintig minuten voor tijd aan diggelen. Son werd knap vrijgespeeld door Ivan Perisic, draaide weg bij zijn directe tegenstander om doelman Frederick Woodman opnieuw het nakijken te geven: 2-0. Trainer Antonio Conte besloot Danjuma hierop binnen de lijnen te brengen. De Oranje-international deelde in de slotfase mee in de feestvreugde door de 3-0 voor zijn rekening te nemen. Verdediger Liam Lindsay gleed weg, waarna Danjuma de bal binnen kon werken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Danjuma wordt gehaald en Son begint opeens weer te scoren

28 januari 2023 om 21:10

Tegen Preston North End.. dan kan die het opeens wel. In de PL last hij bar weinig zien dit seizoen. En Son staat in de top 5 van de gehele PL met schoten..

28 januari 2023 om 22:05

Heeft de vorige seizoenen genoeg gepresteerd om nog altijd één van de beste buitenspeler uit de Premier League te zijn. Wie weet werkt dit als een ketchupfles.

29 januari 2023 om 05:50

Zelfs tegen de kleinere teams liet hij het niet zien dit seizoen dus dit is wel degelijk een goed teken. Als hij ze weer met zijn trademark krul poeiers (met links dit keer) erin ramt kun je alleen maar positief zijn. Speelde al een stuk energieker, nu de lijn doortrekken naar de competitie want afgezien van de wedstrijd tegen Leicester is hij totaal niet zichzelf en ondermaats. Wij hebben hem hard nodig.

Voor wat hij jaren heeft laten zien mag hij van mij een matig jaar hebben zonder hem van de hand te doen ofzo maar in de vorm die hij het hele seizoen eigenlijk al heeft verdiend hij het wel vaker te banken. Toppers moet je soms prikkelen als zij te comfortabel worden en als zij weten dat zij toch wel starten.

En dat liet je hem thuis bij het wk en neem je wel bergwijn mee is toch onbegrijpelijk bergwijn raakt al weken niks

28 januari 2023 om 21:12

Bergwijn is vriendje van Memphis, en Bergwijn presteerde heel goed in Oranje. Niet vreemd dat van Gaal hem de voorkeur gaf.

28 januari 2023 om 21:15

Heel goed? Slechtste speler van oranje dit wk

28 januari 2023 om 21:23

En voor het wk was hij ook nooit indrukwekkend in Oranje.

28 januari 2023 om 21:24

Ja dankjewel captain heinsight. Voor het wk was Bergwijn meenemen natuurlijk helemaal geen rare keuze. Dat dat nu anders blijkt te zijn is weer zo opportunities en zo makkelijk praten achteraf

29 januari 2023 om 05:49

Nou wat een onzin kraam je uit, Bergwijn was 1 van de slechtste speler op het WK. Presteert al heel lang niet… Dit was pure vriendjes politiek van ons geliefde vriend van Gaal. En zo is hij ook op zijn bek gegaan.

28 januari 2023 om 21:24

Zo raar was het niet om Bergwijn mee te nemen naar het WK. Zonder zijn goal en assist in de 2-0 overwinning tegen Noorwegen. Hadden ze het WK niet eens gehaald.

28 januari 2023 om 22:21

Bergwijn is vriendje van Memphis, en Bergwijn presteerde heel goed in Oranje. Niet vreemd dat van Gaal hem de voorkeur gaf.

Ik hoop dat hij dit vast kan houden. Hele nuchtere jongen met de juiste mentaliteit. In Nederland over het hoofd gezien door de topclubs maar ik hoop dat hij hun ongelijk kan bewijzen. Hij moet geluk hebben met een blessure bij een van die drie voorin en hopen dat hij een goede serie kan neerzetten, dan kan conte moeilijk om hem heen. Tot nu lijkt t de ideale invaller voor Tottenham maar hoop dat het gaande weg het seizoen zal veranderen.

28 januari 2023 om 21:29

Over het hoofd gezien door de topclubs? Hij heeft 8 jaar in de jeugd van PSV gezeten.

28 januari 2023 om 21:40

Noemde zichzelf vorig jaar nog een van de beste vleugelspelers ter wereld oid. Vast een prima vent hoor maar nuchter zou ik hem zeker niet noemen.

28 januari 2023 om 22:31

Daar behoorde hij vorig jaar wel bij hoor.

29 januari 2023 om 00:31

Ach kom nou, zat bij de top 5-6 vleugels in Spanje, niet meer.

29 januari 2023 om 08:59

Als je nagaat dat er meer dan 7 miljard mensen op deze aardbodem rondwaggelen, vind ik zijn uitspraak gewoon kloppend. Hij zal bij de beste 100 horen. 1 van de beste vleugelspelers ter wereld dus.

29 januari 2023 om 09:34

Wat is dit voor een beredenering 🤣 Onderweg naar Twente en al aan het bier zeker?

29 januari 2023 om 18:29

8 miljard is meer dan 7 miljard ja, dat heb je goed uitgeteld

Als je dat in acht wil nemen waarom dan stoppen bij de beste 100 op een positie? Dan kun je net zo goed stellen dat elke profvoetballer bij de besten ter wereld hoort. Die zitten ook allemaal in de bovenste 0,1% oid.

We weten echter allemaal dat noch mijn arbitraire grens, noch de jouwe is wat men bedoelt wanneer men zulke uitspraken doet. Beetje een nutteloze reactie.

Heeft hij zelf gezegd de bal verkeerd te hebben geraakt? Hij raakt hem niet vol maar leek mij wel zo bedoeld.

29 januari 2023 om 01:35

Indien hij zelfs zegt dat hij hem verkeerd raakte, dan kan hij het dus ook niet zo hebben bedoeld.

Debuut maken in een korte invalbeurt en meteen rendement met een doelpunt. Heerlijk voor alle zogenaamde voetbalexperts die hem zagen mislukken bij the Spurs. Één zwaluw maakt nog geen zomer. Alleen geef deze jongen een kans en gun hem een mooie voetbalcarrière i.p.v. al dat afgunst, haat en jaloezie!

“Raakt de bal verkeerd”, waarom zo negatief🤦🏻‍♂️

Kijk. Daarom was hij zo gewenst bij Ons Psv.
Bij de onzen raken aanvallers ook regelmatig de bal verkeerd, maar dan gaan ze er niet in.

Blijft vervelend dat de link naar de goal verdwijnt onder nietszeggende reclame

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren