Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Armenteros ziet Griekse transfer afketsen: ‘Heb al een week niets meer gehoord’

Laatste update:

Heracles Almelo moet deze zomer vrezen voor een vertrek van Samuel Armenteros. De Zweedse spits trof afgelopen seizoen negentien keer doel in de Eredivisie en heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Naar verluidt was Panathinaikos geïnteresseerd, maar een overgang naar Griekenland lijkt afgeketst.

“Er was concrete interesse uit Griekenland, maar blijkbaar wilden of konden ze niet voldoen aan de vraagprijs. Ik heb er nu een week niets meer over gehoord, dus ik ga er vanuit dat het is afgeketst. Daar zit ik niet mee. Ik heb er niet over nagedacht om daarheen te gaan. Dat doe ik pas als ik er over na moet denken”, zegt Armenteros in gesprek met TC Tubantia.

De Zweed wil deze zomer graag in Europa blijven. Armenteros had naar Saoedi-Arabië kunnen vertrekken en een duizelingwekkend salaris kunnen verdienen in het Midden-Oosten. “En mijn zoon ook nog. Maar ik wil graag in Europa blijven, bij een goede club spelen”, stelt de spits. “Ik ben 27 jaar en ambitieus, wil naar het WK met Zweden, volgend jaar in de zomer. Ik heb lang gevochten voor mijn kans in de nationale ploeg, en die ik heb ik gekregen en gegrepen. Nu wil ik het volhouden.”

Heracles wacht de situatie rond Armenteros rustig af, zo zegt sportief directeur Nico-Jan Hoogma. “Armenteros wil graag een transfer maken. Dan moet er een goede club komen, waar hij heen wil en die het transferbedrag kan betalen. Op dit moment is het rustig, maar dat kan zo anders zijn.”

Denk jij dat Samuel Armenteros komend seizoen nog bij Heracles speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klasbak dit, echt genoten van hem afgelopen seizoen. Hij is zo veranderd in zijn spel van heracles (1ste jaar), Anderlecht en Feyenoord. Is nu een killer voor de goal geworden, die zijn mannetje staat. Denk dat hij prima bij psv kan functioneren als 2de man. En dan baseer ik op het feit hoe die nu speelt, niet zijn periodes bij Feyenoord en Anderlecht.

17 juli 2017 om 11:09

Zeker eens, heerlijke spits. Heb ook het gevoel dat hij fysiek een stuk sterker is geworden in vergelijking met eerdere periodes in NL. Onbegrijpelijk dat een Nederlandse club hem niet binnenhaalt. En anders hoop ik dat hij bij jullie blijft in plaats van een Griekse club.

Echt een hele goede spits voor Heracles. Heeft gewoon een top seizoen gedraaid in Almelo en is klaar voor een mooie transfer. Verstandige keuze om een transfer binnen Europa te willen maken met het oog op het komende WK.

Heracles moet vrezen? Bij Heracles gaat men allang uit van een transfer van Armenteros. We hebben al niet voor niets Gladon gehaald.

17 juli 2017 om 10:42

Heracles moet vrezen om de kwaliteiten van sammy kwijt te raken, dat gaat Gladon niet opvangen. Denk dat dat er mee bedoeld wordt.

In dat geval moet Vitesse hier echt werk van maken. Of was hij te duur?

17 juli 2017 om 10:42

Vitesse heeft zoals gezegd een belachelijk bod neergelegd. En zijn later overschakelt naar andere spitsen!

17 juli 2017 om 10:46

Erg zonde. De enige club in Nederland die hem kan gebruiken voor de basis denk ik. Dat zal dan wel het buitenland worden.

17 juli 2017 om 10:54

Ik denk dat de transfermarkt in Nederland ook nog wel wat gaat doen. Weghorst stond in nadrukkelijke belangstelling van verschillende clubs, ook daar zou Armenteros prima passen.

17 juli 2017 om 12:57

Dat zou een stap vooruit zijn voor AZ ja. Die Weghorst vind ik echt vreselijk.

17 juli 2017 om 13:00

Je bedoeld dat Heracles een belachelijke prijs vraagt voor een speler die nog maar een jaar onder contract staat? Natuurlijk gaat Vitesse daar geen 3 miljoen voor betalen, een miljoen is veel realistischer.

17 juli 2017 om 15:56

Deze "kerel" is echt wel 3 miljoen waard, op basis van zijn kwaliteiten. Heracles vroeg, voor zover ik weet, 2 miljoen. Dan moet je niet met een bod van 900000 euro aankomen, wat ik ergens las. Lijkt mij geen realistisch bod.

17 juli 2017 om 19:21

haha voor die 9 ton wat ze wouden geven, pak maar een andere spits inderdaad. Schiet Heracles toch weinig mee op, als er ook clubs zijn die 2 miljoen willen betalen... Misschien iemand van Chelsea pakken?

Waarom waagt PSV geen poging? Vond hem vorig seizoen zeker niet slecht, hij is technisch en ook nog is doelgericht. Voor eredivisiebegrippen gewoon een nuttige speler om achter de hand te hebben.

Ik zou Armeniërs graag bij een club als Vitesse of Utrecht zien ben benieuwd of die daar ook zo tot zijn recht komt als bij Heracles

Echt genoten deze jongen. Fysiek sterk, techniek is prima en een echte killer. Ook is het een hele normale leuke jongen als je hem hoort bij interviews.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren