Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arda Turan wervelt bij Barcelona, ook B-ploeg Man City gelijk tegen Celtic

Laatste update:

In Groep C waren de kaarten al geschud: Barcelona is zeker van de eerste plek, Manchester City gaat mee naar de volgende ronde van de Champions League en Borussia Mönchengladbach overwintert in de Europa League. De laatste groepswedstrijd was, met name voor Barcelona en Manchester City, een mogelijkheid om de basisopstelling wat op te schudden. Arda Turan greep zijn kans.

/

Barcelona - Borussia Monchengladbach 4-0
Trainer Luis Enrique van Barcelona liet van de grote namen Lionel Messi ‘gewoon’ in de basis beginnen en de Argentijn had na een klein kwartier zijn ‘gebruikelijke’ doelpunt alweer te pakken. Messi combineerde met Arda en schoof binnen voor het gewenste vroege doelpunt. Arda, die dus in tegenstelling tot spelers als Neymar en Luis Suárez mocht opdraven, drukte na de onderbreking al helemaal zijn stempel op de wedstrijd.

Vijf minuten na de pauze kopte hij bij de tweede paal binnen bij een van richting veranderde voorzet van Denis Suárez. Weer vijf minuten later tekende de Turk ook voor de 3-0, door vanaf een meter of elf raak te schieten op aangeven van Aleix Vidal. De avond van Arda was compleet toen hij, met dank aan Paco Alcácer, bij de tweede paal binnen prikte voor zijn hattrick. Bij Barcelona stond Jasper Cillessen onder de lat.

/

Manchester City - Celtic 1-1
De wedstrijd tussen Manchester City en Celtic eindigde in september nog in 3-3 en de fans in het Etihad Stadium gingen er eens goed voor zitten. Het begin was veelbelovend: uitgerekend Patrick Roberts, door Manchester City verhuurd aan Celtic, zette de bezoekers al vroeg op voorsprong. Nog voor er tien minuten gespeeld waren stond het weer gelijk. Kelechi Iheanacho deed zijn naam als toptalent eer aan: hij maakte zijn dertiende doelpunt tijdens zijn achttiende basisplaats voor the Citizens. Wat volgde was een leuke eerste helft, al werden er geen doelpunten meer gemaakt. Na rust werd het een stuk minder interessant. Celtic dacht nog even aan de drie punten, maar zo ver zou het niet komen voor de Schotten.

Arda Turan moet vaker een basisplaats krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Superturk is in vorm!
Kijk nou klakkeloos het rol overnemen van neymar. Zoals in begin van seizoen.
ARDA HET GA JE GOED!

6 december 2016 om 22:48

Ik moet ook zeggen dat Arda de linksbuiten positie gewoon uitstekend invult, al vanaf het begin van het seizoen. Zo veel doet hij niet onder voor Neymar omdat Neymar dit seizoen nog niet in goede doen is. Qua rendement doet Arda het dit seizoen helemaal niet minder dan Neymar.

6 december 2016 om 23:18

Ik vond andre gomes vandaag ook goed spelen was met vlagen wel wat slordig maar die jongen komt er wel

7 december 2016 om 00:03

Zowel Andre Gomes als Vidal speelden inderdaad erg sterk en Denis Suares ook vaak overal tussen. De druk zetten bij balverlies was goed vandaag en daardoor kon Barcelona eigen spel spelen voor grote deel van de match.

Ik ben erg blij om eindelijk redelijke Gomes en Vidal te zien, dus hopelijk spelen ze ook tegen Osasuna om zelfvertrouwen te boosten, want spelers als Vidal en Paco lijken dat erg te missen.

Degene die me had gezegd dat Arda Turan vandaag een hattrick zou maken zonder echt een sterke wedstrijd te spelen had ik voor gek verklaard. Nou, eigenlijk alleen het gedeelte over de hattrick; Arda speelt wel vaker een minder sterke wedstrijd. Maar vandaag stond hij (in de tweede helft) simpelweg steeds op de plaats waar Paco Alcacer had moeten staan. Maar goed, ik kan blijven klagen over Arda Turan en denk niet dat dat helemaal eerlijk is nadat hij een hattrick heeft gemaakt in de Champions League. Prima wedstrijd en zocht uitstekend de ruimte die er tussen Christensen en de rechtsback van Monchengladbach viel. Met de huidige vorm van Neymar lijkt me het logisch dat hij ook tegen Osasuna als linksbuiten zal starten.

Verder viel me vandaag het centrum op; zowel het middenveld als het centrale duo achterin. De prestaties van Denis Suarez vandaag deden me denken aan zijn ijzersterke prestaties in het voorseizoen. Hij weet precies de juiste momenten te kiezen om diep te gaan, weg te draaien of juist de rust te behouden. Hij is nog altijd een zeer onderschatte speler en begrijp wel waarom hij het rugnummer zes heeft gekregen. Ook Andre Gomes speelde vandaag ijzersterk in een controlerende rol; als je een slechte stream aan het kijken was kan ik me voorstellen dat je zou denken dat Busquets op het veld stond. Dat is het grootste compliment dat je een controleur kan geven op dit moment volgens mij. Gomes zette erg vroeg druk en zorgde er samen met Mascherano en Umtiti voor dat Barcelona in balbezit kwam voordat de tegenstander gevaarlijk kon worden. Wat mij betreft start Lucho met ditzelfde middenveld tegen Osasuna komende zaterdag, geef Busquets nog maar een paar dagen rust voordat de druk periode begint.

Ook Aleix Vidal viel me positief op; positioneerde zich prima en vulde wanneer nodig de ruimte op die Messi achterliet als rechtsbuiten. Dat mist Sergi Roberto nog wel in zijn spel en dat werd vandaag wel duidelijk door de diepgang van Vidal. Paco Alcacer was weer hopeloos, die jongen raakt gewoon maximaal acht ballen in een wedstrijd en weet daar eigenlijk niets mee te doen. Denk dat het verstandig is om die jongen even een week met vakantie te sturen, die kan door de druk die hij zichzelf oplegt niet meer rustig nadenken. Hij loopt ontzettend veel, maar loopt eigenlijk nooit vrij en krijgt daarom bijna nooit de belangrijke steekpass van zijn medespelers. Je kan zelfs beter zonder spits spelen dan met Paco op dit moment en dat mag eigenlijk nooit de gedachte zijn bij een aankoop van 35 miljoen euro.

Tot slot; waarom stelde Lucho geen enkele jeugdspeler op? Palencia, Marlon en Alena hadden hier zonder problemen mee kunnen spelen. Leuk dat Cardona nog invalt, maar in een wedstrijd om den keizers baard hadden er echt meer jongens uit de jeugd kunnen en moeten spelen. Neem bijvoorbeeld deze opstelling, die had vandaag zonder problemen deze wedstrijd tot een goed einde kunnen brengen:

Cillessen
Palencia
Marlon
Umtiti
Digne
Alena
Gomes
Denis Suarez
Rafinha
Paco Alcacer
Arda Turan
6 december 2016 om 22:55

Andre Gomes was vandaag inderdaad prima en deed mij bij vlagen denken aan Busquets. Dit komt mede door die typische Busquets acties waarbij hij de bal onder zijn voet sleept.

De situatie van Paco is inderdaad zorgelijk; hij weet van gekkigheid niet waar hij vrij moet lopen op het juiste moment. Het is niet zo dat hij door medespelers wordt overgeslagen. Lucho zou hiervoor met een oplossing moeten komen.

Ik heb liever ook zo veel mogelijk jeugdspelers die aan de eerste selectie mogen ruiken maar Barcelona heeft nu eenmaal een selectie waarbij de wisselspelers ook voor miljoenen zijn gehaald. Lucho heeft dan ook weinig keus; de miljoenen moeten ook hun minuten maken.

6 december 2016 om 23:34

Niet lullig bedoeld hoor, maar is het niet makkelijk om achteraf te praten? 'waarom stelde Lucho geen enkele jeugdspeler op?'. Barcelona zat niet echt in een hele goede reeks he, want er werd drie keer gelijkgespeeld, waarvan eigenlijk die van Real een resultaat was dat verwacht kon worden. Tegen Hercules en Sociedad had gewoon gewonnen moeten worden.

Wat ik wil zeggen is dat er bij Barcelona al heel wat druk komt kijken wanneer er niet gewonnen wordt. Enrique staat al voor zoveel kritiek en stel hij had gelijk gespeeld of misschien wel verloren met dat elftal die je had samengesteld, wat mogelijk is tegen een club als Monchengladbach, dan komt er nog meer druk op hem te staan. Dat je hier met 4-0 won geeft alleen weer meer zelfvertrouwen voor de groep. Wanneer de druk weer verlaagd is en hij doet het goed, dan zou ik die jeugdspelers wel opstellen, maar nu was het vrij risicovol als het faalde. Tenminste, dat is mijn mening over jouw bericht.

Wat een sterk match van Vidal en Umtiti. Arda speelde niet echt geweldig, maar wist zichzelf telkens perfect te positioneren, iets waar Paco hopelijk van leert.

Messi was verder redelijk goed vandaag en zat overal beetje tussen met Iniesta samen. Jammer dat zijn header niet erin ging, anders had hij record samen met Ronaldo (11 goals in groepsfase).

Nu hopen dat we reeks in La Liga rechtzetten!

Leuke wedstrijd, waar het zowat alleen maar eenrichtingsverkeer was. Dingen die mij opvielen waren dat Messi alweer zijn 93e CL goal maakte, Arda mij verbaasde met een hattrick, Denis Suarez erg sterk speelde, Aleix Vidal na veel kritiek gehad te hebben een uitstekende wedstrijd speelde, dat het nog steeds niet wil lukken bij Alcacer en Cillessen de nul weet te houden (hoefde hij overigens zowat ook niks voor te doen).

Eindelijk weer eens een winst na die drie gelijkspelen, op naar zaterdag uit bij Osasuna!

Nadat Enrique schuld bij Arda lag in el clasico had ik gereageerd door te zeggen dat Enrique schuld bij zichzelf moest zoeken. Arda begon het seizoen formidabel tot Neymar terug kwam. Arda direkt op de bank. Arda in voorhoede zonder teveel verdedigende taken is op dit moment gewoon efficienter dan onze braziliaanse vriend.

6 december 2016 om 23:57

Hij moet echt gewoon starten tegen Osasuna en Neymar kan de rust ook goed gebruiken, want voor de CL wedstrijden krijgt hij toch wel voorrang. Laat Arda lekker op links starten komende wedstrijd in plaats van op middenveld zoals tegen Real dan zie ik het wel goed komen. Daarom roepen sommige Barca fans dat onze probleem niet de spelers zijn, maar de coach. Je ziet namelijk wereld van verschil wanneer sommige spelers op andere posities opgesteld worden.

7 december 2016 om 00:29

Hij start sowieso want neymar ulis geschortst. Net als bij deze wedstrijd

7 december 2016 om 01:17

Ik dacht daar inderdaad ook aan, maar was vergeten dat hij geel heeft gepakt tegen Real en aangezien ik de wedstrijd niet live zag was ik het alweer vergeten haha, bedankt =).

7 december 2016 om 00:24

Prachtige analyse. Heb liever een voetballend tikkend geduldig barca dan een braziliaan die te veel balverlies lijdt.dat zijn we zoizo niet gewend van barca want barca moet voor balbezit gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren