Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

APOEL levert megastunt na 10-0 nederlaag; Gerrard gaat onderuit

Laatste update:

APOEL Nicosia Onder-19 heeft dinsdag voor een daverende verrassing gezorgd in de UEFA Youth League. Na een 10-0 nederlaag tegen Real Madrid in de eerste groepswedstrijd verrasten de Cyprioten vriend en vijand met een 1-0 overwinning op Tottenham Hotspur. Steven Gerrard had minder succes: zijn Liverpool Onder-19 ging met 2-1 onderuit bij Spartak Moskou.

Constantinos Karayiannis werd de matchwinner op Cyprus, door halverwege de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. In dezelfde groep was Borussia Dortmund in een spektakelstuk met 5-3 te sterk voor Real Madrid en daardoor hebben alle ploegen na twee wedstrijden drie punten verzameld. Alexander Isak, die dit seizoen al een competitieduel meedeed in de A-ploeg, bepaalde de eindstand.

Gerrard incasseerde met Liverpool een nederlaag in Rusland. Adam Lewis had Liverpool nog op voorsprong gezet, maar Spartak boog de wedstrijd om via een dubbelslag van Aleksandr Rudenko. In de eerste groepswedstrijd wonnen de talenten van Liverpool nog met 4-0 van Sevilla. Dat was de vuurdoop van Gerrard als trainer in Europees verband.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ik denken dat het een K-O wedstrijd betrof en ze een 10-0 nederlaag goed hadden gemaakt...

26 september 2017 om 19:15

Hahaha dat zou wat zijn😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren