Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anwar El Ghazi: ‘Het vrat zeker aan mij, ik ging wel gefrustreerd naar huis’

Laatste update:

Anwar El Ghazi is vooral opgelucht na de 2-0 overwinning van PSV op Go Ahead Eagles van zaterdagavond. De vleugelaanvaller (27) scoorde halverwege de tweede helft van de ontmoeting in het Philips Stadion en daarmee kwam een einde aan een reeks van zeven duels zonder doelpunt. El Ghazi stond namelijk sinds 30 oktober vorig jaar, toen NEC met 3-0 werd verslagen, droog.

"Ik had dit nodig", verklaarde El Ghazi op de aansluitende persconferentie. "Ik ben nooit gestopt met werken en heb ook altijd het vertrouwen gehad van de trainer. Dan is het fijn om hem en de club terug te betalen met een goal." Ruud van Nistelrooij gebruikte El Ghazi tegen Go Ahead als rechtsbuiten. Afgelopen dinsdag, toen er verrassend met 1-0 werd verloren van FC Emmen, bekleedde de voormalig Ajacied nog de spitspositie van PSV vanwege het ontbreken van Luuk de Jong.

El Ghazi erkent dat de doelpuntendroogte hem niet onberoerd heeft gelaten in de afgelopen periode. "Het vrat zeker aan mij. Dan is het zaak om rustig te blijven. Ik ging wel gefrustreerd naar huis, zoals elke supporter van PSV na een nederlaag of een gelijkspel. Dan zit je niet lekker thuis. Dan weet mijn vrouw ook dat ze me even niet moet lastigvallen. Alleen hard werken helpt in dat geval. Hopelijk is vandaag het begin van iets heel moois", aldus de optimistisch gestemde buitenspeler.

Het maakt El Ghazi overigens niet uit waar hij wordt opgesteld door Van Nistelrooij. "Op elke positie moet je presteren. Ik kan overal uit de voeten, al gaat mijn voorkeur uit naar de buitenkant." Dat PSV bezig is met aanvallende versterkingen maakt hem niet veel uit. "Concurrentie is alleen maar goed, dat houdt mij scherp en gefocust. Als je niet goed presteert, moet je gaan zitten in de voetbalwereld. En zonder concurrentie kun je laks worden." Van Nistelrooij vindt ook dat El Ghazi op de flanken het beste presteert.

Geen zorgen bij Van Nistelrooij
"Hij stond eerder op 9 omdat Luuk (De Jong, red.) geblesseerd was, maar met Fábio Silva hebben we nu een extra spits erbij", aldus de PSV-coach, die zich geen zorgen maakte over de periode zonder doelpunten van El Ghazi. "Ik zei: 'blijf rustig, die goal gaat wel vallen. Je komt nog steeds vaak in de positie en dat wil zeggen dat je veel goede dingen doet'. En dan gaat het om the final touch. Als aanvaller heb je zorgen als je niet scoort, maar vooral als je niet in de positie komt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vrat ook aan ons als FANS pffff

Ik ben altijd erg kritisch naar El Ghazi, zo gister dhs ook. Toch valt er wat voor te zeggen dat hij wel in die scoringsposities komt. Ik vraag me alleen af of hij zijn vizier ooit scherp gaat stellen en of hij ook een goede pass in zn benen heeft. Hij gaat vaak alleen en zie hem weinig spelen echt vrij spelen.

29 januari 2023 om 11:19

Geef het de tijd. 2 seizoenen niet tot nauwelijks spelen is echt heeeel lang. Je ziet gewoon dat hij hartstikke goed kan voetballen.

29 januari 2023 om 12:50

Hij moet ook de tijd krijgen en er zit best progressie in, echter speel je wel bij een topclub en dan moeten de kansen die hij krijgt er wel gewoon in. Waren geen afstandsschoten, maar 1 op 1 kansen die hij krijgt. Er zit zeker voetbal in, ben benieuwd of hij dit gaat doorzetten. Het zal hopelijk gezien de roddels, Elghazi, luuk/fabio en Junazaj worden.

Bij zowel Veerman als El Ghazi zag ik na het doelpunt niet de reactie die ik hoopte te zien, namelijk opluchting en nederigheid. Met name El Ghazi liep met een arrogante houding richting het publiek, alsof hij de allerbeste is. Als je echt zo opgelucht ben, steek dan je armen in de lucht en laat een oerkreet horen. Barst voor mijn part in tranen uit als het je echt zo veel doet, maar ga niet met een arrogante kop rondlopen of met denkbeeldige geweertjes op het publiek schieten (Veerman) omdat je weer eens een doelpuntje maakt. Helaas hebben beide heren geen nederigheid getoond, jammer.

29 januari 2023 om 09:31

Haha man man man wat een onzin. Stel je toch eens voor dat je voetballer bent, eindelijk weer scoort na een lange periode, blij bent en dan lees je op een forum dat je nederig moet zijn en misschien wel mag huilen maar meer niet. Haha. Kom op. Die jongens zijn gewoon blij dat ze scoren. Dat wil echt niet zeggen dat ze nu opeens denken dat alles wel loopt ofzo hoor.

29 januari 2023 om 09:39

Vooropgesteld, ik heb niet de verwachting dat El Ghazi en Veerman onze reacties op dit forum lezen. Ik beschrijf enkel de indruk die ik krijg op basis van wat ik heb gezien. Zowel Veerman als El Ghazi leken vooral heel erg content met zichzelf. Het is hun goed recht hoor, maar vind hun reactie op basis van hun recente prestaties niet echt gerechtvaardigd. Het wekt bij mij echt de indruk dat het vooral gaat om Veerman BV en El Ghazi BV en dat het team op de tweede plaats komt bij ze. Hoop van harte dat ik de verkeerde indruk heb gekregen en laat me van harte overtuigen door een échte PSV-supporter die meer voetbalverstand heeft dan ik en dichter op het vuur zit.

29 januari 2023 om 09:51

Het zijn maar gedachten die opkomen, gelukkig. Wat je er daarna in denkt te zien (arrogantie, bvtjes), dat is ook slechts een aanname. Iets wat je in je hoofd ervan hebt gemaakt.

Van die gedachten hoeft geen enkele andere supporter jou toch vanaf te brengen? Dat mag je gewoon denken.

29 januari 2023 om 09:56

@dieGelbeReds: een beetje als iemand die tijdens een potje Fifa met 0-5 wordt weggespeeld en dan 1 goal maakt en daardoor een grote mond krijgt. In dit geval symboliseert de 0-5 een beetje de vorm van de spelers. Ik snap je roep om enige vorm van nederigheid in dit geval.

29 januari 2023 om 09:35

Je weet toch zelf wel dat 99% van de voetballers niet zo is? Ze zijn niet nederig, ze zijn vooral blij voor zichzelf als ze weer scoren.

29 januari 2023 om 11:03

Je zou inderdaad bijna denken dat het iets menselijks is 😉. Of was je echt in de veronderstelling dat het volkomen toeval is dat net die mensen profvoetballer zijn geworden maar dat wij het als buitenstaander écht volkomen anders zouden doen en altijd beide benen op de grond konden houden en dus níet tot die 99% zouden behoren?

29 januari 2023 om 10:02

Ik heb die arrogantie helemaal niet gezien.
Ik denk dat het zich vooral in jouw hoofd heeft afgespeeld.

29 januari 2023 om 10:42

Ik zag bij beide gewoon ontlading naar een moeilijke periode voor zowel hunzelf als het team. Niet meer en niet minder.

29 januari 2023 om 10:45

Jij moet gewoon n shirtje gaan halen met Weghorst erop. De enige die aan je achterlijke eisen voldoet

De kerchup-theorie gaat ook voor Anwar gelden.
Er gaan nog veel goals volgen.

29 januari 2023 om 11:54

Dat hoorde ik ook bij Vinicius, Zahavi, Mitroglou.....

Ze leken wel of ze wereld doelpunten hadden gemaakt. Was erg overdreven. Terwijl ik de tegenstanders best goed zien spelen

29 januari 2023 om 10:44

Dan heb je de wedstrijd en de vieringen niet gezien. Psv heeft terecht gewonnen en hun vierden gewoon een doelpunt waar ze terecht erg blij mee zijn ook voor het team.

Die wedstrijd Go Ahead was precies wat we even nodig hadden. Vroege goal, waarbij Veerman zijn goede spel beloond zag worden. Sowieso fijn dat die goal eens viel. Vaak beginnen we stormachtig, maar dan wil die goal maar niet vallen en slaat de frustratie toe. Daarna de onzekerheid. Tweede goal dus van El Ghazi, die er ook hard één nodig had. Vrij probleemloos de nul gehouden. Natuurlijk is hiermee het lek niet boven, maar het geeft wel even lucht.

Vooral op die eerste 35 minuten kunnen we voortbouwen. Nog iets positiefs vond ik dat je bij balbezit tegenstander heel goed onze formatie kon zien. Vaak liep alles dit seizoen toch vrij rommelig door elkaar, en waren de afstanden tussen de spelers te groot, maar tegen Go Ahead was het heel taakbewust.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren