Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antonio Conte imponeert bij Inter: ‘Hij is de Messi onder de trainers’

Laatste update:

Antonio Conte is goed van start gegaan als trainer van Internazionale. De club uit Milaan gaat na twee speelrondes zonder puntverlies aan kop in de Serie A. Onder leiding van de nieuwe coach hoopt Inter op nieuwe successen en de talentvolle verdediger Alessandro Bastoni heeft de clubleiding er goed aan gedaan om de ex-trainer van Juventus in huis te halen.

Met de aanstelling van Conte en het aantrekken van onder meer Romelu Lukaku en Alexis Sánchez lijkt Internazionale dit seizoen een serieuze titelconcurrent voor Juventus. “Iedereen sprak lovend over Conte en ik had van anderen gehoord hoe goed hij is. Wat mij betreft is hij de Messi onder de trainers”, aldus de Italiaans jeugdinternational tegenover La Gazzetta dello Sport.

“Hij is fenomenaal”, vervolgt Bastoni zijn lofzang over de trainer. “Hij heeft buitengewone ideeën over voetbal en wil altijd aanvallend voetbal spelen. De trainingen zijn zwaar, maar dat was ik gewend onder Gian Piero Gasperini toen ik voor Atalanta speelde. We zullen niet ontkennen dat we de manier waarop de Serie A de afgelopen seizoenen is verlopen willen veranderen. We hebben de trainer en selectie om dat te bewerkstelligen, maar zullen het iedere wedstrijd moeten bewijzen.”

De twintigjarige Bastoni moet zijn debuut voor Inter nog maken, maar deed al genoeg ervaring op in de Serie A in het shirt van Atalanta. Zijn huidige werkgever haalde hem twee jaar geleden voor ruim dertig miljoen euro naar het Giuseppe Meazza. Na verhuurperiodes bij Atalanta en Parma gaat hij dit seizoen voor zijn kans onder Conte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter word dit jaar erg sterk. Maar ze moeten niet vergeten dat de nummer 2 al jaren Napoli is. En zo snel loop je niet over ons heen.

Alhoewel is dit wel waar ik bang voor was. Napoli die al jaren lang een goede selectie hebben en een mooie visie zijn toch niet zo groot als de vervallen clubs. Inter en Milan hebben zoveel meer mogelijkheden uiteindelijk.

Maar wij komen er wel!

9 september 2019 om 09:18

waarom moeten ze dat niet vergeten?ze willen mee doen om de titel iets wat Napoli ondanks de vele 2e plaatsen toch meestal niet echt lukt.inter richt zich op Juventus, dat is de voornaamste titelkandidaat, dus daar willen ze boven eindigen.als je boven Juve eindigt, eindig je ook boven Napoli

9 september 2019 om 09:54

Totaal niet realistisch. De selectie en mogelijkheden van iedere Serie A club tegenover die van Juventus zetten zegt genoeg. Emre Can wordt niet meegenomen door Juve dit CL seizoen, bij Inter was hij misschien wel aanvoerder geweest en sowieso basisspeler. Nu roepen dat je om de titel meedoet na een overwinning thuis tegen Lecce en een magere 1-2 uit bij Cagliari. Maar aan het einde van de rit staat Juventus, zoals altijd, weer met minimaal 10 punten voor op de rest.

9 september 2019 om 10:46

Ik vind Sensi, Barella en Brozovic allemaal beter dan Emre Can.

9 september 2019 om 12:20

Emre can aanvoerder van Inter haha. Inter heeft wel betere middenvelders dan Emre Can

9 september 2019 om 13:40

Jullie als Interfans zullen moeten weten dat Inter met 5 middenvelders speelt. Dus basisspeler was hij sowieso bij Inter. Ondanks dat die 3 namen die jij noemt beter zijn dan Can.

9 september 2019 om 13:49

@fcutrecht In principe moet je aan een goede selectie van 22 tot 25 spelers genoeg hebben, dat juve er nog meer heeft hoeft niet perse een voordeel te zijn. Die jongens die nu niet ingeschreven zijn voor de CL zullen niet gelukkig zijn.verder ben ik het wel met je eens dat ik Inter ook nog geen serieuze bedreiging vindt voor Juve, maar dat staat los van het Napoli verhaal.

9 september 2019 om 13:55

Ja 5 middenvelders in de 352 systeem maar wel met 2 wingbacks en ik kan me moeilijk voorstellen dat can candreva uit de basis speelt.

9 september 2019 om 20:56

@FCUTRECHT0300, 2 van de 5 middenvelders staan op de vleugels. Het lijkt me stug dat Emre Can dan op de vleugel gaat spelen bij Inter

9 september 2019 om 09:29

Sjoerd kun je mij misschien wat meer vertellen waarom Napoli op dit moment nauwelijks seizoenkaarten verkoopt? Toch wel vreemd voor zo’n grote club. Verder denk ik dat zowel Inter als Napoli nog steeds mijlenver achterloopt op Juventus. Kijk alleen al naar de breedte van de selectie van Juventus. Napoli en Inter kunnen blessures niet zo makkelijk opvangen.

9 september 2019 om 09:51

Mee eens dat ze mijlenver achterlopen kwa breedte. Maar de basis elftallen zijn toch echt sterker geworden.

9 september 2019 om 10:13

Volgens mij omdat grote delen van het stadion niet toegangkelijk zijn

9 september 2019 om 10:42

Napoli wil het stadion verbouwen en ze weten nog niet precies welk deel wanneer verbouwd gaat worden. Dus stel dat er seizoenskaarten verkocht zouden worden en halverwege het seizoen hoor je dat het vak waar jij een seizoenskaart voor heb niet meer beschikbaar is. Dat willen ze voorkomen. Ik ben er blij mee omdat er nu eindelijk wel wat gaat gebeuren. Stap in de goede richting!

Inter is dit seizoen met conte veel sterker dan het vorige.maar de titel zal nog in Turijn blijven denk ik. Ik verwacht wel dat ze ver komen in de cl.

En aan het einde staat Juventus gewoon weer met de zoveelste landstitel in handen. Ik hoop dat Inter een goed seizoen gaat spelen met deze geweldige selectie die het nu heeft. Die moeten toch in staat zijn Juventus een keer van de troon te gaan stoten!

9 september 2019 om 10:27

Dan heeft Inter Messi nodig. Om het Juventus van Ronaldo over een hele competitie verslaan heb je spelers als Messi, Neymar, Mbappe nodig. Niet een uitgerangeerde Alexis. Ook al zet je Bassie met assistent Adriaan voor de selectie van Juventus, dan nog winnen ze over een hele competitie makkelijk van Conte en zijn Inter.

De Messi onder de trainers??? Laat me niet lachen. Conte is eerder de dorpsgek onder de trainers die echt kampt attitude problemen. Dat hij verstand heeft van voetbal en het maximale uit zijn team haalt dat geloof ik wel. Alleen weet ik niet of Sanches wel een goede aankoop was. Lukaku lijkt me een prima vervanger voor Icardi alleen denk ik dat je toch eat kwaliteit en doelpunten heb ingeleverd door het vertrek van Icardi. Aan de andere kant zorgt dat wel weer voor rust bij de club en in de spelersgroep nu hij weg is met die mediageile vrouw van hem en dat is ook zeer zeker wat waard.

9 september 2019 om 11:22

Ik denk dat Lukaku beter gaat presteren, puur omdat de mentaliteit van Lukaku beter is en ik denk dat Conte hem wel kan prikkelen. Daarnaast verwacht ik dat hij Sanchez ook kan prikkelen die tevens de Serie A al kent van zijn tijd bij Udinese.Echter over Conte is het wel zo dat hij bij Europese wedstrijden nooit zo lekker presteert. Bij Juventus kwam hij nooit zo ver en dat heeft Allegri wel verder uitgebouwd en naast nationale successen ook internationale successen te hebben, waarbij Real wel een maatje te groot was.

Conte is een prima trainer op zich hoor. Maar om "de Messi onder de trainers" genoemd te worden, mag je wel qua kwaliteiten en prestaties ver boven de toptrainers uit torenen, een nadrukkelijk stempel drukken op alles wat je doet met misschien nog met één serieuze concurrent voor alle persoonlijke prijzen. Het moge duidelijk zijn dat Conte daar niet aan voldoet en dat de superlatieven wel érg overdreven zijn.

Inter heeft een sterke selectie maar ik vind de selectie en vooral de bank van Juventus beter. Juvé kan roteren en nog een sterk 2de elftal neerzetten. Waardoor ze beter kunnen roteren en belangrijke spelers rust gunnen voor de belangrijke matchen. Conte is gevaarlijk puur op tactiek kan hij juvé kapot maken. Maar zijn spits is Lukaku zet een goede verdediger op hem en die verdwijnt en alexis sanchez heeft veel te bewijzen kan zomaar terug in leven gebracht worden. Maar voor de Serie A zet ik toch mijn cent voor Juvé. Ze hadden een groot concurrent Napoli met de eerste helft kapot gemaakt jammer van al die tegengoals maar. Juvé weet dat inter tok tok komt zeggen en ze zullen tonen wie de echte kampioen is. Met de Ligt, Rabiot, Ramsey, Danilo en Demiral hebben ze voor het middenveld en verdediging kwalitatieve spelers binnen gebracht. En geef Hugain vertrouwen en die schiet alles binnen samen met de 7 en dan heb je nog aanvallende spelers als bernadeschci, Cuardado, Costa, Dybala pfff naa mensen Juvé is te sterk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren