Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig verdediger van Roda tekent drie jaar na vertrek uit Limburg bij Inter

Laatste update:

Yann Bisseck heeft zijn droomtransfer naar Internazionale te pakken, zo melden diverse Italiaanse media. Op verschillende video’s op sociale media is te zien hoe de 22-jarige Duitser aankomt op het vliegveld van Milaan. Bisseck, die in het seizoen 2019/20 op huurbasis speelde voor Roda JC, wordt voor een vastgestelde afkoopsom van zeven miljoen euro overgenomen van het Deense Aarhus GF.

Bisseck wist als speler van Roda nooit echt te overtuigen. De Limburgers huurden de aanvoerder van Jong Duitsland een seizoen van 1. FC Köln, maar de boomlange verdediger kwam slechts 481 speelminuten in actie voor de hoofdmacht. Na een volgende mislukte uitleenbeurt aan Vitória de Guimarães belandde Bisseck bij Aarhus, dat hem vorige zomer voor 670.000 euro definitief overnam uit Keulen. Een jaar later staat Bisseck voor een toptransfer naar Inter.

Bisseck kende in het seizoen 2019/20 een weinig succesvolle uitleenbeurt aan Roda JC.

De rechtsbenige centrale verdediger, die met name dankzij zijn fysiek weet te imponeren, speelde de afgelopen 2 seizoenen 68 officiële wedstrijden voor Aarhus, waarin hij goed was voor 6 doelpunten en 3 assists. Volgens Transfermarkt is Bisseck momenteel 5 miljoen euro waard, maar de Denen ontvangen dus 2 miljoen euro meer. De Duitser lag bij Aarhus nog tot medio 2026 vast, maar Inter is bereid de optie in zijn contract te lichten waardoor de transfer op korte termijn wereldkundig wordt gemaakt. Voor hoelang Bisseck gaat tekenen is nog onbekend.

Wel liet Bisseck voor het zetten van zijn handtekening al weten blij te zijn met zijn transfer. “Ik ben er klaar voor. Dit is een droom die uitkomt”, zei de verdediger in gesprek met een aantal journalisten op het vliegveld van Milaan. Bij Inter gaat Bisseck de concurrentiestrijd aan met gevestigde namen als Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni en Francesco Acerbi. I Nerazzurri zagen met Danilo D’Ambrosio (nog clubloos) en Milan Skriniar (Paris Saint-Germain) wel twee mandekkers transfervrij vertrekken.

Is Yann Bisseck een aanwinst voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poh wat een beest, he! Vette transfer voor hem, viel bij Roda niet op als de tekst begrijp. Dan heeft hij zich mooi ontwikkeld.

Leuke transfer lijkt het toch wel voor Inter. Ik heb hem zelf nog nooit zien spelen maar op papier lijkt het een leuk gokje. 1.96 Groot en kapitein van jong Duitsland. Zijn er mensen die hem bij Aarhus hebben zien spelen?

Het was altijd wel een groot, letterlijk en figuurlijk, talent bij Koln. Alleen kende hij een dipje na wat uitleenbeurten. Uiteindelijk overgenomen door Aarhus en daar Europees voetbal gehaald. Heeft bijna alle jeugdelftallen doorlopen van Duitsland, op de onder-20 na, en was captain van de onder-21. Heeft alles wel om een hele goede verdediger te worden, maar de stap naar Inter vanuit Aarhus vind ik wel weer heel groot. De Vrij heeft zijn contract nog verlengd, Acerbi is overgenomen van Lazio en kan nog wat jaartjes mee hoe Inzaghi speelt, Bastoni is natuurlijk de nieuwe verdedigingsleider, waarbij Dimarco en Darmian ook centraal kunnen uitkomen. Waarbij Demiral al in de wandelgangen dichtbij een stap is naar Inter. Dus wordt wel lastig voor hem om aan spelen toe te komen.

11 juli 2023 om 14:10

Zeker dat het lastig zal worden om veel te spelen voor hem. Maar inzaghi is wel fan van rouleren kortom als hij zich laat gelden op de trainingen zal Inzaghi niet schromen om hem er in te zetten.
Denk overigens ook dat Acerbi is overgenomen (voor een lage som) om het gat van Skriniar op te vangen. Verwacht dat Bisseck is overgenomen om hem langzaam te brengen en te laten wennen om zo op lang(er) termijn Acerbi te vervangen.

Ken de speler voor de rest niet maar als hij zo’n groot talent is dan ben ik wel benieuwd!

Dit zijn toch geweldige transfers! Hoop dat heel veel jongens/voetballers een voorbeeld hieraan kunnen nemen. Blijf in je zelf geloven en blijf hard werken dan ga je het maximale eruit halen.

Leuke transfer ben benieuwd naar zijn niveau. Mooi dat inter ook aardig aan het verjongen is. Bisseck Thuram en Fratessi allemaal spelers onder de 25 jaar en spelers als Dzeko Brozovic Dambrosio en Hamdanovic zijn de deur uit met een dik salaris.

11 juli 2023 om 19:29

Ik ben ook erg benieuwd. Ken hem niet dus laat me graag verrassen.
Zeker mooi dat Inter jongere spelers koopt en de oude garde laat gaan. Handa steekt toch een klein beetje, echt een icoon natuurlijk, hoewel het wel te begrijpen is. Sommige waren prima geweest om erbij te houden maar niet voor huidige salaris en meer als back up (en dus bijbehorend salaris).

11 juli 2023 om 20:18

Wel raar dat er van Handanovic geen officieel afscheid is genomen. Wellicht dat zijn contract toch nog wordt verlengd?

12 juli 2023 om 12:57

Ja zou kunnen maar dat weet ik niet zeker. Helemaal als je kijkt naar aan welke keepers Inter gelinkt wordt (trubin en Sommer) betwijfel ik of ze Handa er nog bij gaan houden als 3e keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren