Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Antoine blijft bij ons, maar ik ben er verder helemaal klaar mee’

Laatste update:

Antoine Griezmann heeft volgens voorzitter Enrique Cerezo van Atlético Madrid geen plannen om in de zomer te transfereren. De aanvaller staat in de belangstelling van Manchester United en Barcelona, maar Cerezo is ervan overtuigd dat Griezmann in het Wanda Metropolitano blijft. Eerder deze week meldde Sport al dat de Fransman intern kenbaar heeft gemaakt dat hij geen vertrekwens heeft.

"Antoine zal niet vertrekken. Hij blijft bij Atléti, daar ben ik zeker van", aldus Cerezo bij TVE. De preses ergert zich aan de geruchtenstroom omtrent Griezmann. "Ik ben eraan gewend, maar ik ben er tegelijkertijd ook helemaal klaar mee. Elk jaar is het hetzelfde." Volgens de eerdere berichtgeving van Sport heeft Griezmann aan het bestuur en trainer Diego Simeone laten weten dat hij nog een seizoen door wil bij Atlético.

Komende zomer daalt zijn contractuele afkoopsom van 200 naar 120 miljoen euro. Zijn verbintenis loopt door tot de zomer van 2022. De uitschakeling in de achtste finale van de Champions League was een klap voor Griezmann, die graag de finale in het eigen Wanda Metropolitano had willen spelen, maar eerder hintte zijn zus annex zaakwaarnemer al dat die eliminatie geen breekpunt zal vormen voor de 28-jarige sterspeler.

"Als er een club is met wie we op dit moment in contact staan, dan is het Atlético en geen enkele andere club", verzekerde Maud Griezmann enkele weken geleden in LÉquipe. "Antoine is net als zijn medespelers en zijn trainer teleurgesteld door de uitschakeling in de Champions League. Maar we gaan in gesprek met de club en dan krijgen we een beter beeld van de situatie. Het is vermoeiend om elke dag een ander verhaal te lezen over hoe mijn broer tegen zijn toekomst aankijkt." Griezmann was dit seizoen goed voor 12 doelpunten in 29 duels in LaLiga.

Doet Antoine Griezmann er goed aan om bij Atlético Madrid te blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen we dit aub niet weer een hele zomer doen? Bij voorbaat dank.

Als Griezmann weg wilde, had hij het afgelopen zomer wel gedaan. Hij heeft toen besloten om Atletico trouw te blijven en dat zal echt niet veranderen door een uitschakeling, door een van de topfavorieten, in de Champions League. Hij krijgt een gigantisch salaris en hij is een legende bij de club. De prijzen komen nog wel, als we de stijgende lijn van afgelopen jaren doortrekken. Topclub word je met vallen en opstaan en daar heeft Griezmann voor gekozen afgelopen zomer door zijn contract te verlengen.

1 april 2019 om 20:57

Waarom is hij een legende bij de club als ik vragen mag? On: ik zou hem best bij United willen zien samen met Pogba, heerlijke duo.

1 april 2019 om 21:03

Inderdaad. hoezo is Griezman een legende?

1 april 2019 om 21:06

Draagt Altetico al jaren en heeft vele topclubs afgeslagen om Atletico trouw te blijven. Daarnaast heeft hij de club de nodige prijzen bezorgd. Een CL zou wel echt een kroon op zijn werk zijn

1 april 2019 om 21:30

EL League, UEFA super cup, individuele prijzen bij Atleti, heeft veel wedstrijden gespeeld voor ze+ als je Frankrijk mee telt 1 WK goud, een EK zilver een EK gouden schoen hij is dus degelijk een legende

1 april 2019 om 21:31

Oja net als de 2 CL finale.

1 april 2019 om 21:32

Finale-finale's

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren