Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Angeliño ziet sterke spel beloond worden met eerste oproep

Laatste update:

Angeliño mag zich mogelijk op gaan maken voor zijn debuut bij Jong Spanje. De linksback van PSV is door bondscoach Albert Celades namelijk opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels met de leeftijdsgenoten van Albanië (op donderdag 11 oktober) en IJsland (dinsdag 16 oktober). Voor Angeliño is het de eerste keer dat hij deel uitmaakt van de selectie van Spanje Onder-21.

De 21-jarige vleugelverdediger kwam één keer eerder uit voor een vertegenwoordigend jeugdelftal, aangezien hij in 2013 tachtig minuten meedeed in de wedstrijd tussen Spanje Onder-17 en de leeftijdsgenoten van Duitsland. Angeliño speelt sinds deze zomer voor PSV, dat Manchester City 5,5 miljoen euro betaalde voor zijn diensten. De linksback kwam tot nu toe in Eindhovense dienst tot vier assists in twaalf wedstrijden.

De volledige selectie van Jong Spanje:

Doel: Unai Simón (Athletic Club), Antonio Sivera (Alavés), Dani Martín (Sporting Gijón)

Verdediging: Pol Lirola (Sassuolo), Sergi Palencia (Girondins Bordeaux), Unai Núñez (Athletic Club), Jorge Meré (1. FC Köln), Jesús Vallejo (Real Madrid), Aarón Martín (1. FSV Mainz 05), Angeliño (PSV)

Middenveld: Fabián Ruiz (Napoli), Marc Roca (Espanyol), Igor Zubeldia (Real Sociedad), Pape Cheick (Olympique Lyon), Pablo Fornals (Villarreal), Carlos Soler (Valencia)

Aanval: Alfonso Pedraza (Villarreal), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Dani Olmo (Dinamo Zagreb), Borja Mayoral (Levante), Rafa Mir (Las Palmas)

Vind jij dat Angeliño in de basis hoort te staan bij Jong Spanje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Netjes, zeer verdiende oproep

Jong Spanje... Ik dacht voor t 1e team van spanje

4 oktober 2018 om 15:00

Ik ook maar besefte vrijwel direct ook dat zoiets niet gaat gebeuren met concurrentie van Jordi Alba, Alonso, Gaya, Grimaldo en Bernat

4 oktober 2018 om 15:10

nu Jonny (otto)

verder Yuri, Monreal.. lastig lijstje om je daar tussen te wringen!

4 oktober 2018 om 16:08

Nu misschien lastig, maar hij is nog jong en als hij zo doorgaat en over 2/3 jaar een mooie transfer maakt dan zit hij er gewoon bij.

Wat me opvalt is dat er maar 1 speler van zowel real, barca of atletico bij zit, hebben ze geen talenten daar meer?

4 oktober 2018 om 14:40

Jawel hoor. Alleen staat zowat elk van de spelers die hier is opgeroepen in de basis bij hun club. En dat zijn clubs die subtop van Europa zijn.

4 oktober 2018 om 14:43

Dat viel me ook meteen op. Daarnaast spelen er relatief veel in het buitenland. Dat was een aantal jaar geleden ondenkbaar.

4 oktober 2018 om 15:18

Zitten er ook een aantal tussen die verhuurd zijn door die clubs.

Ik dacht eveneens dat hij voor Spanje-1 was opgeroepen.

Maar voor jong-Spanje is hij vrij laat met z'n 21 jaar.

En wat verder opvalt; niemand van Barca, niemand van Atl.madrid en slechts 1 speler van Real. En dat er al 8 spelers vanuit het buitenland zijn opgeroepen.... terwijl dat eerst hoogst uitzonderlijk was.

4 oktober 2018 om 14:54

Spelen bij Sussuolo, Mainz, Koln, Dinamo Zagreb. Heb zo'n idee dat dit niet de sterkst mogelijke selectie is van Jong Spanje. Natuurlijk wel een mooie erkenning dat Angelino goed bezig is.

4 oktober 2018 om 15:56

Jawel hoor, een paar spelers zijn de laatste tijd 22 geworden waardoor ze in de kwalificatie niet meer mee mogen doen zoals Junior Firpo, Mikel Merino en Pablo Fornals.

heel terecht ! Ik denk dat die iedereen wel positief heeft verrast

Interessant dat van de Spaanse selectie er 10 spelers buiten Spanje spelen.

Tcoh mooie ontwikkeling voor PSV dat er weer een international bij is. Weliswaar jong Spanje, maar je moet ergens beginnen.

Buitengewoon knap hoe die jongen presteert en zich binnen no time al tot een van de publiekslievelingen heeft opgewerkt. Zonder meer de uitblinker van dit moment bij Psv. Met Lozano en Bergwijn heeft de club goudmijntjes aan boord, maar Angeliño valt zeker onder diezelfde categorie. Twee jaar PSV is ook voor hem de max; tegen die tijd staat hij als jonge, moderne linksback bij elke Europese topclub op de radar als versterking. Zou me niet verbazen als Angeliño op termijn de opvolger van Jordi Alba wordt bij Barcelona.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren