Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anderlecht haalt overbodige Duitser van Chelsea op huurbasis

Laatste update:

Anderlecht maakt het seizoen af met Marko Marin in de gelederen. De Belgische topclub laat dinsdag weten dat het de 25-jarige middenvelder tot de zomer huurt van Chelsea. Marin was de afgelopen anderhalf jaar al niet te vinden in Londen, want vorig seizoen verhuurden the Blues hem aan Sevilla en sinds afgelopen zomer verbleef hij bij Fiorentina.

/

In Florence was Marin allesbehalve gelukkig. Meer dan vier wedstrijden in de Europa League zaten er niet in voor de zestienvoudig Duits international. In de competitie gaf trainer Vincenzo Montella voortdurend de voorkeur aan anderen en daarom stond Marin wel open voor iets anders. Anderlecht kan hem goed gebruiken en neemt de huurdeal nu over.

“Anderlecht gaat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. De komst van Marko Marin is een win-winsituatie voor beide partijen. Hier kan hij op het hoogste niveau spelen en Paars-Wit helpen om zijn ambities te verwezenlijken”, laat manager Herman Van Holsbeeck weten op de clubwebsite. Marin zelf zegt blij te zijn, dat hij Fiorentina kon verlaten voor Brussel. “Anderlecht is nog steeds een grote naam in Europa en ik ga er alles aan doen om deze mooie club aan nog meer prijzen te helpen.”

Marko Marin maakt Anderlecht sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele goede versterking voor Anderlecht. Bij Bremen was deze man een periode onnavolgbaar. Snelheid en techniek zijn zn sterkste punten en hij heeft ook nog een heerlijke trap.

20 januari 2015 om 17:01

Was misschien ook wel iets voor Feyenoord geweest.

20 januari 2015 om 17:19

Anderlecht betaalt volgens mij een hoger salaris dan Feyenoord, ze hebben daar meerdere spelers rondlopen die meer dan 1 miljoen per jaar verdienen. En wie had hij moeten vervangen bij Feyenoord? Natuurlijk is hij beter dan Immers, maar om hem nou op de bank te zetten voor een half jaar?

20 januari 2015 om 17:38

Steven Defour (anderlecht) 1,5 miljoen euro
Matias Suarez (anderlecht) 1,5 miljoen euro

Mehdi Carcela (standard) 1,4 miljoen euro

Silvio Proto (anderlecht) 1,2 miljoen euro
Igor De Camargo (standard) 1,2 miljoen euro
Aleksandar Mitrovic (anderlecht) 1,2 miljoen euro

Tom De Sutter (club Brugge) 1,1 miljoen euro
Jelle Van Damme (standard) 1,1 miljoen euro

Timmy Simons (club Brugge) 1 miljoen euro
Dennis Praet (anderlecht) 1 miljoen euro

Bron: sudpresse

Dit zijn cijfers van 2014, maar ze geven een goed beeld van de topsalarissen in België.

20 januari 2015 om 18:21

Best wel vreemd dat in Belgie dus meer betaald wordt maar naar mijn idee europees nog zwakker is dan de Nederlandse topclubs.

20 januari 2015 om 18:27

europees scoort België al 3 jaar op rij meer punten dan Nl

Maar klopt het dat in Nederland niemand meer dan een miljoen verdiend? Vind ik vreemd want Ajax en PSV hebben veel grotere budgetten...

20 januari 2015 om 18:30

Porto ongelofelijke prutser verdient 1.2. :-o

20 januari 2015 om 18:33

Proto (5de op gouden schoen) en Ryan (4de op gouden schoen) zijn naar Belgische normen 2 topkeepers

20 januari 2015 om 17:58

Idd, prachtige versterking voor een aantal maanden. Dacht dat die na Bremen de absolute top zou halen. Chelsea is geen verstandige stap geweest...

Frank de boer:" Spelers van een bepaald kaliber komen niet meer naar Nederland." Nee en wel naar belgie? Ben best jaloers nu zeg. Goeie speler!

20 januari 2015 om 17:01

Dacht overigens eerst dat het om schurrle ging maar dat zou helemaal een mooie boel zijn natuurlijk.

20 januari 2015 om 17:06

Schurrle lol
Marin is straf, Schurrle is compleet onrealistisch.

20 januari 2015 om 17:17

Haha Schurrle haha, dit vond ik wel een hele goeie, hoe kan je dat nu denken? Schurrle naar Anderlecht zou zijn zoals Ronaldo naar Bilbao.

20 januari 2015 om 18:28

Overbodige Duitser en ik dacht zo snel niet aan marin bij het lezen van de kop

20 januari 2015 om 18:42

Naja je zou ook haast vergeten dat Marin nog eigendom van Chelsea is hehe ^^

20 januari 2015 om 17:03

Ik was zelf redelijk geschokt toen ik het nieuws las, maar ik lees nu ook dat hij (heel) veel geblesseerd is geweest. Dus het moet nog maar blijken. Maar qua naam is het iemand die je niet in Be/nl zou verwachten.

20 januari 2015 om 17:25

Klopt maar bij Chelsea Sevilla en fiorentina heeft hij niks laten zien. Logisch dat hij even stapje terug doet. Kan hij na een goed half jaar verkocht worden aan Bundesliga club.

20 januari 2015 om 17:45

Over bojan werd ook heel enthousiast gedaan maar die kon bij ajax helemaal geen potten breken. Bojan schat ik een stuk hoger in dan marin. Overigens ook een veel grotere naam. Bij fiorentina een 2e rangsspeler. Ik zou niet echt enthousiast worden van marin

20 januari 2015 om 18:02

Dan heb jij hem niet bij Werder gezien... Hij was in die tijd beter dan Bojan ooit is geweest

20 januari 2015 om 18:16

Haha jawel maar toen was de bundesliga niet zo'n hoog niveau als nu, laat staan Werder Bremen. Bojan heeft geloof ik in 31 basisplaatsen bij Barcelona 26 goals gemaakt. Hij had toen concurrentie van Messi, Eto'o, Ronaldinho en Henry. Marin heeft nooit meer dan 4 goals per seizoen gemaakt en is misschien 1, maximaal 2 seizoenen een goede speler geweest. Daarna nergens meer een fatsoenlijk niveau gehaald. Dus ga AUB niet zeggen dat Marin beter is dan Bojan ooit is geweest. Lachwekkend.

20 januari 2015 om 18:59

Marko Marin was altijd een sterspeler bij Mönchengladbach, waar hij vanuit de jeugd is gekomen. Heeft daar een paar topseizoenen gedraaid met wel meer dan 4 goals per seizoen....

20 januari 2015 om 19:05

Hij heeft in zijn carrière nog nooit meer dan 4 goals per seizoen gemaakt. Kijk de statistieken maar na.

20 januari 2015 om 17:04

Voor een huurcontract is er natuurlijk meer mogelijk. Wanneer je nu een zwakke speler op zijn positie hebt lopen snap ik het, anders vraag ik me af of je die 16 komende wedstrijden niet beter een talentvolle speler met een meerjarencontract kunt opstellen

20 januari 2015 om 17:08

Met aankoopoptie heb ik gelezen.

20 januari 2015 om 17:05

Idd. Had hem graag bij Ajax gezien, dan had PSV gebaald want Ajax was dan veel sterker geworden omdat deze man ook ervaring mee brengt.

20 januari 2015 om 17:12

Bij Ajax zijn de flanken reeds bezet. Goed dat Marin niet komt en daarbij ook de eigen jeugd in de weg zou lopen.

20 januari 2015 om 17:23

Marin zou dan net op 1 van de 4 plekken waar nu spelers uit de eigen jeugd doorbreken moeten spelen, lijkt me niet wenselijk voor Ajax. Het zou dan dus ten koste van Andersen, Klaassen, El Ghazi of Kishna gaan, 4 jongens die nu gewoon wedstrijden moeten spelen en het prima/goed doen.

20 januari 2015 om 17:46

Aub niet zeg. Slechter dan bojan en bojan liep het talent al in de weg

20 januari 2015 om 18:30

Wat maakt het mij nu uit of hij "jeugd in de weg" zou lopen? Als een aankoop beter is dan eigen jeugd dan prevaleert die toch of ben ik nu zo gek aan het denken?

20 januari 2015 om 18:49

Ik snap je gedachtegang, en ben het ergens wel met je eens, maar vergeet niet dat er uiteindelijk op de jeugd echte winst gemaakt kan worden. Die jongens verdienen weliswaar salaris, maar zijn op de lange termijn vele malen goedkoper dan een aankoop waar een transfersom voor betaald moet worden of een gehuurde speler met een hoog salaris. Als een jeugdspeler vervolgens voor veel geld de deur uitgaat, is daar uiteindelijk behoorlijk forse winst op gemaakt ten opzichte van een aangekochte speler met eventuele restwaarde.

20 januari 2015 om 19:09

Jeugd in de weg lopen in de zin van dat Bojan niet beter was dan wat er in de jeugd rondloopt.

20 januari 2015 om 17:07

Want iemand die bij Fiorentina niet slaagt is van een geweldig niveau? En voor een half jaar nog wel! zo hey! Frank de Boer had het natuurlijk over spelers van een hoger niveau, en op vaste basis (ten minste dat lijkt mij).

Niet dat ik dit een slechte deal vind overigens, heel mooi voor anderlecht zelfs. Toch zonde dat dit soort jongens dan naar Chelsea gaan en op een verhuur lijst worden gezet. Ze zouden beter ergens hun carrière kunnen opbouwen in plaats van dat constante clubhoppen.

20 januari 2015 om 17:12

Surreal

Het is ook iemand die bij Mgb en Bremen onavolgbaar was en de beste voetballer uit het pak bij zijn club was, behoorde toen tot de beste spelers van de BL. Heeft nu gewoon pech gehad, verkeerde clubkeuze kan veel kapot maken. Zulke spelers hebben vertrouwen nodig, en dat krijg je niet vaak teruggewonnen bij een Chelsea of andere topclub wanneer je start minder is. Dit is gewoon een topspeler voor Anderlecht maar ook voor Ajax, Psv of Feyenoord etc...

Ohja, en om op je "en voor een half jaar nog wel, zo hey!" In te gaan, het is met aankoopoptie.

20 januari 2015 om 17:33

Aankoopopties maken weinig uit als een speler niet wil blijven, en dat is het probleem bij "grote jongens" in een kleine competities dus dat zegt niets.

En ja hij heeft misschien goede dingen laten zien, maar dat is al weer even terug en zegt dus ook niet zoveel op dit moment. Als hij echt goed was geweest was hij geslaagd bij Fiorentina, of beter gezegd daar niet eens beland.

20 januari 2015 om 17:47

Gevalletje bojan. Nog slechter. Speelde niks klaar bij ajax. Zou depay boetius toornstra in de weglopen. Bij ajax is marin al helemaal niet nodig

20 januari 2015 om 18:14

Surreal

Sorry, maar zo werkt het in het voetbal niet, niks is zeker ongeacht je talent. Als je als jonge speler bij de beste van Duitsland hoort heb je onmiskenbaar talent, maar dingen zoals blessures, foute clubkeuzes, verteren van het veranderen van omgeving, van het weggaan bij je familie en vrienden, zijn allen dingen die zware invloed kunnen hebben op een voetballer, dat Marin niet geslaagd is bij Fiorentina zegt niets over zijn talent, hij heeft al aangetoond in Duitsland en Europa League dat hij een erg goeie voetballer is of kan zijn. Bergkamp was ook echt goed, maar flopte bij Inter, zelfde voor Pirlo, die flopte bij Inter en schitterde overal waar hij daarna kwam, Maradona kende een mindere passage bij Barcelona en verwierf eeuwige roem als voetballer en behoort tot de grootste ooit, Van der Sar mislukte bij Juventus maar werd één van de beste keepers ooit bij United. Om maar te zeggen dat jouw conclussie " als hij echt goed was had hij wel geslaagd bij Fiorentina " niet sluitend laat staan een feit is.

20 januari 2015 om 22:18

jepla weer iemand die va nder sar asl mislukking ziet bij juve, en dan heeft dan nog een juve logo als avatar.
ik ben belg, maar die perceptie die nederland heeft van van van der sar mislukken snap ik hoegenaamd niet. van der sar was in die 2 jaar gewoon 2 keer op rij de minst gepasseerde doelman van de serie a. er waren heel wat andere factoren waarom ie weg moest.turbulentie transietie periode bij juve, komend uit een periode waar ze alles wonnen en een italiaanse buffon die gewoon toen nog een klasse beter was. maar strikt sportief gezien deed vd sar het gewoon prima bij juve

21 januari 2015 om 06:28

Barmitswa

Ik weet goed genoeg hoe het zat met Van der Sar, ik heb dat verhaal hier zelf al meerdere malen verdedigt hoor, mislukt was echter een foute woordkeuze van mij omdat ik weet dat hij niet echt mislukt was. Maar Buffon moest komen dus Sar moest wijken. Heeft wel amper Fulham kunnen krijgen als club toen, op.dat.moment kwam dat wel omdat zijn ervaring in Turijn niet echt als.een grote klapper werd.gezien.

20 januari 2015 om 17:18

Ik vind dat PSV en Anderlecht overeenkomen in de manier van werken. Af en toe een uitspatting om je team echt een boost te geven en waar ze vruchten van zullen plukken. Bv. Defour bij Anderlecht en nog een paar anderen, Guardado bij PSV enzovoort;

Jammer dat het lef of scouting bij Ajax ontbreekt. Want er zijn goede deals te halen.

Je krijgt waarschijnlijk wel weer het gezeur van fans die een Defour/guardado/... niet willen omdat er spelers zitten aan te komen. Je hebt ze wel nodig zulke spelers die iets extra kunnen brengen, ouder zijn en waar je nog wat aan kunt verdienen (defour 5 jarig contract).

20 januari 2015 om 18:15

Deze speler is niet te betalen door Ajax, Anderlecht heeft een groter budget wat zij willen besteden aan spelers, en salarissen.

Niet te vergeten dat Ajax vooral de laatste jaren veel investeert in de jeugd, en dat begint nu langzaam zijn vruchten af te werpen.

Ik denk ook dat Ajax op een andere manier scout. Kijk bijvoorbeeld naar Eriksen, een mooi voorbeeld van scouting. Een top talent scouten, verbeteren en verkopen met een dikke winst.

20 januari 2015 om 18:20

Waarom kan Anderlecht dit eigenlijk wel betalen en Ajax niet? Een paar jaar geleden begrootte Anderlecht ook nog de CL waar ze van zijn afgestapt.

Ik verbaas me er soms wel over wat je bij Anderlecht kunt verdienen, dit is de situatie bij Ajax pre-2010 met bruto salarissen van 1.5-2 miljoen euro.

En wat betreft Eriksen, ik denk dat de Ajax scouts zich enkel bezig houden met spelers onder de 22 jaar wat wel jammer is. Er lopen nu sowieso 10 spelers rond die 1. betaalbaar zijn 2. fysiek sterk zijn 3. die met weinig moeite bij Ajax zouden kunnen spelen 4. rond de 24-30 jaar oud zijn. Enkel moet je ze wel vinden en dat doen ze blijkbaar niet.

20 januari 2015 om 18:01

Anderlecht huurt hem alleen maar. Ajax moet zulke spelers niet huren maar kopen als daarvoor de mogelijkheid is.

20 januari 2015 om 18:16

Futures

Met optie tot koop.

knap staaltje, maar toch behoorlijk wat stappen omlaag. had hij niet beter kunnen kiezen voor een duitse middenmoter

Goeie versterking voor Anderlecht zeg! Was deze man al weer helemaal vergeten maar bij Werder Bremen hoorde hij toch echt bij de gevaarlijkste buitenspelers van de Bundesliga. Zou ook voor elke Nederlandse club een absolute topaanwinst zijn geweest.

Heel goede transfer van Anderlecht , ben wel jaloers als clubsupporter.
Mooi om te zien dat dergelijke spelers hun neus niet meer ophalen voor de Belgische competitie.

Wauw! Ik had niet verwacht dat Anderlecht er in ging slagen om Marin aan te trekken, want da's echt wel een hele goeie. Hopelijk pakt Club alsnog de titel, maar het wordt wel lastig nu.

Nu ja, tegen dat hij op niveau is kan dat nog even duren en hij moet eens zien fit te blijven. Ze hadden beter een cv gehaald trouwens.

20 januari 2015 om 18:05

Een extra cv is handig maar niet nodig. Met Mbemba, Nuytinck, Deschacht en Heylen is er genoeg voor handen in de jupkes liga.

Het verschil wordt voorin en op het middenveld gemaakt. En bovenstaande spelers weten wat het is om kampioen te spelen, een niet onbelangrijke eigenschap.

20 januari 2015 om 20:52

Het hangt er van af hoe lang de blessure van Nuytinck nog aansleept. Want Heylen voldoet toch echt niet voor Anderlecht.

Dat het verschil voorin en op het middenveld gemaakt wordt, ga ik wel totaal niet mee akkoord. Stel dat je een ploeg mag opstellen met al de beste aanvallers (praet, Vazquez, Mpoku...) en je zet achterin bijv. Matoukou cv, Thompson lb, Cornelis rb, Hoefkens cv en Van Langendonck in doel, speel je geen kampioen.

20 januari 2015 om 21:50

Nu noem je wel enkele topverdedigers, haha. Dat heb ik nooit beweerd.

Ik zei duidelijk verdedigers die weten wat het is om kampioen te spelen en op Heylen na heb ik 3 verdedigers opgenoemd die dat al bewezen hebben.

Zolang de verdedigers een acceptabel niveau halen is dat voldoende.

20 januari 2015 om 22:48

Ik heb inderdaad wel bewust de slechtste genomen
Maar bijv. Atletico werd ook kampioen, terwijl de beste spelers ook achteraan spelen en ze vooraan naast Costa weinig toppers hadden.

Wat is het toch een verschrikkelijk handelshuis dat Chelsea. En wat verdwijnen er een hoop goede voetballers uit beeld bij de koopclub uit Londen. Bah.

Wanneer realiseren spelers zich nu eens dat het voor je carrière beter is om niet bij Chelsea in de luwte te gaan spelen. Bah bah en nog eens bah

20 januari 2015 om 17:07

Chelsea is niet de ziekte, dat is een symptoom.

En door symptomen te bestrijden, genees je de patiënt niet.

Gewoon transfersysteem afschaffen. Chelsea zal het dan nooit meer doen. En deze jongen was al eerder permanent elders onderdak.

20 januari 2015 om 17:30

"gewoon transfersysteem afschaffen" hoe had je dat voor ogen? Want inderdaad dit systeem begint steeds gekker en gekker te worden maar als je het afschaft wat houdt dat in, krijgen de clubs de macht of de spelers? Kunnen spelers dan ieder jaar zomaar vertrekken of blijven ze zolang de club dat wil?

Want als spelers de macht krijgen, krijg je rare situaties dat clubs opeens compleet leeg kunnen lopen en bovendien dat spelers de meest idiote bedragen zouden gaan verdienen. En als de clubs de macht krijgen zouden er zomaar heel veel clubs failliet gaan omdat ze verkoopinkomsten mislopen (zit überhaupt natuurlijk niet goed bij zo'n club maar dat ter zijde)

Oprecht benieuwd naar hoe je dat dan ziet, want ik denk dat er echt over een nieuw systeem moet worden nagedacht.

20 januari 2015 om 18:22

Hangover96,

Zo werkt het in het gewone bedrijfsleven ook. En ja ook daar worden mensen opgeleid. Kost bakken geld, soms véél meer dan het opleiden van een voetballer.

Clubs moeten ook niet verdienen op mensen. Dan kan wel met tickets, jaarkaarten, sponsoring en publiciteit, merchandising, tv-rechten, website e.a. zaken.

Weet u wat er ook zal gebeuren? Dat clubs geen koehandel meer zullen voeren met spelers en ze in de watten zullen leggen om ze te laten blijven.

De clubs die daarin slagen zullen spelers langer kunnen binden, want die eenmalige PL trein die kan dan elke week langsrijden. Het grote geld verdienen hoeft dan niet meer zo direct en dadelijk.

Kinderhandel én kinderarbeid zal ook verdwijnen. De ontwikkeling van het individu zou centraal staan.

20 januari 2015 om 18:28

surreal,

Clubs gaan daar niet door failliet gaan. De markt past zich gewoon aan.

En leeglopen zal ook niet gebeuren. Spelers hebben immers nog altijd een contract en er zal nog steeds een verbrekingsvergoeding moeten betaald worden.

Bovendien zullen spelers meer in functie kiezen van de lange termijn. Nu gaan er véél te jonge kerels gelijk naar de PL, BL of PD. Dit omdat ze bang zijn dat het geld daarna niet meer komt.

En aan de andere kant zullen nog meer spelers verschijnen als Marko Marin, die plots wél bereikbaar zijn voor clubs uit de Lage Landen. Geld verdienen is zeker leuk, maar de meeste voetballers willen toch vooral spelen.

20 januari 2015 om 21:18

Hangover96,

Dat kan dus wel. Zelf al gedaan.

20 januari 2015 om 21:23

Hangover96,

Zij zullen onze betere spelers sneller komen halen, maar wij zullen hun goede spelers die nu op de bank of tribune zitten ook gaan halen. Dat kan nu niet wegens te hoge transferprijs.

Die mannen willen wel voor 1 of 2 jaar hun carrière herlanceren via de clubs hier.

Uiteindelijk verdienen ze in de ED niet zoveel aan transfers. Mensen vergeten dat er 10 gekocht worden, om er 1 'goede' uit te halen. Vorige seizoen hadden alle ED clubs te samen 3 miljoen winst, da's incluis de transfers. Niks dus.

Globaal bekeken is de transferwereld verlieslatend.

20 januari 2015 om 23:49

Maar als "nog steeds een verbrekingsvergoeding moeten betaald worden." houd je toch gewoon dezelfde situatie als dit? Wat voor verschil is er dan?

21 januari 2015 om 07:03

surreal,

Dat die ten eerste een stuk lager zal zijn. En ten tweede berekenbaar zal zijn voor alle partijen. Het zal gebaseerd zijn op iets. De belangrijkste factor zal het salaris zijn.

Het is logisch dat een dure werknemer een grotere verbrekingsvergoeding waard is dan iemand die niet veel ligt te verdienen.

Bij een transfer is het wat de zot er voor geeft.

Wat een fantastische aanwinst! Niet alleen voor Anderlecht, maar uberhaupt voor de Belgische competitie! Zo een speler verwacht je niet. Zou mooi zijn als er een Eredivisieclub is die dit ook zou kunnen

Hopen voor Anderlecht dat het goed uitpakt. Dat het om een huurperiode tot de zomer gaat brengt toch twijfels naar boven bij me. Hij heeft laatste tijd amper gespeeld en met blessures gesukkeld. Met een beetje pech hervind deze jongen zichzelf pas in de laatste wedstrijden voor de zomer.

Pakt het wel goed uit dan is dit zeker een versterking die het verschil met Club kan maken. Behaal je CL is het een fenomenale actie geweest.

20 januari 2015 om 17:29

Nog niet helemaal bevestigd, maar Anderlecht zou wel een aankoopoptie hebben. Dus ook al komt Marin maar de laatste vijf wedstrijden boven water, Anderlecht kan steeds beslissen of ze hem willen houden of niet.

Jaloers op de Belgische competitie.. helaas, maar het lijkt wel alsof wij in de eredivisie geen ervaring wíllen.

De keren dat ik hem heb zien spelen vond ik het een goeie speler. Die zal het wel goed gaam doen in België denk ik.

Dit zijn de transfers die je als Belgische topclub moet doen. Kwaliteit boven kwantiteit, zoals Van Holsbeeck zelf ook aangeeft. Gewoon elke transferperiode een tweetal "namen" halen en die aanvullen met het beste uit de jeugd. Nu nog een centrale verdediger voor Anderlecht, en dan staan ze er toch stevig op in de titelstrijd en voor de El.

Als Marin het niveau van vier jaar geleden haalt, is dit natuurlijk een absolute topaanwinst. De voorbije jaren haalde hij dat niet. Bij Sevilla speelde hij nog wel geregeld, maar werd hij steeds onderbroken door blessures. Bij Fiorentina helemaal niet gespeeld, op enkele EL-matchen na. Waarom is mij niet duidelijk, misschien kon hij er niet aarden? Sowieso heeft Fiorentina op het middenveld natuurlijk al aardig wat talent rondlopen (cuadrado, Borja, Fernandez...). Hoe dan ook is dit een buitenkans die je als Belgische club moet grijpen: uitermate getalenteerd, eigenlijk in de fleur van zijn leven (25 jaar) en het is niet zo dat hij al een jaar in de lappenmand ligt of zo. Bovendien gehuurd met aankoopoptie, dus als het op niets uitdraait, verlies je weinig. Knap!

Goede speler voor Anderlecht, jammer dat hij twee jaar geleden de verkeerde keuze maakte om naar Chelsea tegaan. Maar was in zijn tijd bij Werder echt een goede speler.

Goed gedaan van Anderlecht! Marin in zeker een hele goede speler alleen door de concurrentie komt hij er niet aan te pas. Hopelijk hervind hij zijn oude vorm en brengt hij Anderlecht naar een hoger niveau!

Goeie speler voor anderlecht

Lijkt mij een heel goede speler voor Anderlecht. Ik moet wel zeggen dat ik hem een beetje van mijn radar verdwenen was, maar in zijn tijd bij Werder Bremen was hij gewoon erg goed. Door de concurrentie is hij niet bij Chelsea geslaagd, maar dat is geen schande. Salah vind ik ook zo'n speler die het door de concurrentie niet red bij Chelsea, maar voor heel veel teams een echte aanwinst kan zijn.

Speelde een prima seizoen bij Sevilla. Het flinke prijskaartje wat Chelsea aan hem gehangen heeft zal wel de reden zijn waarom zij hem niet definitief hebben overgenomen. Prima speler voor Anderlecht. Samen met Praet en Tielemans op het middenveld.

20 januari 2015 om 20:49

Veel te aanvallend, kijk je niet vaak naar Anderlecht misschien? Sowieso gaat Defour ook spelen, da's de leider van de ploeg en ze hebben 6 miljoen betaald voor hem.

20 januari 2015 om 21:06

Wat maakt die 6 mil nou uit? De besten moeten spelen, ik denk dat het ook zo in België werkt..

20 januari 2015 om 21:09

Hij is ook beter dan Tielemans. Dusja, hij speelt sowieso.

Wow, toch wel een grote naam. Was een groot talent en mocht op z'n 19e bijna mee naar het EK 2008. Die transfer naar Chelsea heeft hem de das omgedaan. Nu kan hij op een lager niveau zijn niveau terug verhogen en dan terugkeren naar de Bundesliga, terug naar Borussia Monchengladbach.

Ook wel leuk om te vermelden voor de belgen onder ons: Rafal Wolski (fiorentina) heeft een huurcontract met een optie tot koop getekend bij KV Mechelen. Technische jonge speler! Kan van grote waarde zijn voor de Belgische competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren