Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anderlecht degradeert Feyenoord-flop, terugkeer in Eredivisie lonkt

Laatste update:

Samuel Armenteros maakte indruk bij Heracles Almelo, maar sinds zijn droomtransfer naar Anderlecht laat de Zweed niet veel meer zien. Anderlecht verhuurde de aanvaller afgelopen seizoen aan Feyenoord, maar ook daar maakte Armenteros geen indruk. In Brussel hoeft hij nergens meer op te rekenen: hij is teruggezet naar het tweede elftal en hij mag weg.

/

Dat meldt Het Belang van Limburg. Volgens de Belgische krant staat Armenteros in de belangstelling van diverse clubs uit de Nederlandse Eredivisie, hoewel hij afgelopen seizoen dus ook geen indruk maakte bij Feyenoord. In totaal kwam hij negentien keer in actie voor Feyenoord; hij maakte een doelpunt.

Armenteros, nog altijd maar 24 jaar oud, werd door sc Heerenveen naar Nederland gehaald. In Friesland wist hij niet door te breken en medio 2009 stapte hij over naar Heracles. Het seizoen 2010/11 was zijn beste jaar, toen hij tot tien competitietreffers kwam voor de Tukkers.

Samuel Armenteros is goed genoeg voor de Nederlandse top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima aanwinst voor AZ / Sc Heerenveen en eventueel zelfs FC Twente, voor de breedte. Aardige voetballer, maar niet voor basis in de top.

11 juni 2014 om 13:44

FC Groningen lijkt me ook wel wat voor Armenteros.

11 juni 2014 om 14:41

Die hebben Hoesen al..

11 juni 2014 om 14:45

Die hebben Hoesen en laatst nog Islamovic gehaald. Daarnaast hebben ze als derde spits nog Hagenauw, dus een extra spits heeft Groningen niet meer nodig.

11 juni 2014 om 13:44

Deze speler is niet goed genoeg voor de subtop prima voor een club als ADO of Utrecht, vind hem wel beter dan Verbeek bijvoorbeeld, maar alles daarboven gaat niet lukken ben ik bang voor.

11 juni 2014 om 13:46

Zat ook direct aan Utrecht te denken. Te goed voor Heracles en te zwak voor de top. Hij zal inmiddels wel weer een basisplaats willen hebben. Die krijg je niet zomaar bij de subtop. Beter dus net daaronder te gaan spelen om weer door te groeien

11 juni 2014 om 15:45

Ik dacht ook aan Utrecht, maar ik denk niet dat zij genoeg geld hebben. Dit in tegenstelling tot FC Groningen: zij wel. Plus dat ze Europees voetbal spelen en er veel spitsen opgeleid worden en er ook nog eens slagen.

Dan heb je wel echt een goede aanval voor de subtop:
Kostic - Hoesen - Armenteros
Met daar omheen nog even Chery en De Leeuw! Niks mis mee... Maar dat is toekomstmuziek.

11 juni 2014 om 13:45

Dan zou ik toch voor een basisplek gaan bij een wat mindere club.

11 juni 2014 om 15:31

geflopt bij Anderlecht en Feyenoord, wat heeft hij dan te zoeken in Alkmaar, Enschede of Heerenveen?

11 juni 2014 om 15:47

Ik zie Az/fc Twente/sc Heerenveen toch als een stap lager dan Feyenoord en Anderlecht. Minder druk, iets meer rust, etc. Ook FC Twente, ja, want daar heb ik het gevoel dat spelers die het ergens anders net niet waren, het daar wel kunnen waarmaken. Dat heeft toch echt met de druk te maken.

11 juni 2014 om 22:33

Grappig dat je Twente een stap lager vind dan Feyenoord

11 juni 2014 om 23:35

Vind FC Twente inderdaad geen stap lager gebaseerd op de laatste jaren. Over de andere clubs zijn we t eens toch?

12 juni 2014 om 10:14

Zeer zeker, maar AZ is toch ook wel een goede ploeg hoor. Die doen niet echt veel onder voor Psv, Feyenoord en Twente.

Ik hoop zo ontzettend dat hij terugkeert bij Heracles! In de tijd bij Heracles was hij het aanspeelpunt in de aanval, was zeker een meerwaarde.

11 juni 2014 om 15:08

Ik vind het treurig dat hij als Feyenoord flop wordt aangeduid.. de beste jongen werd bij mijn club als vleugelaanvaller gebruikt terwijl het gewoon een spits is. Een aanspeelpunt zoals je zelf zegt. Dus om hem dan als flop te beschrijven gaat gewoon te ver.

Koeman heeft/had er overigens een handje van om spelers op de verkeerde posities neer te zetten.. Armenteros op de vleugels... Leerdam, Mokotjo als rechtsback... BMI als linksback... Goossens als linker vleugelaanvaller... Vilhena als controleur terwijl het een aanvallende middenvelder cq 10 is..

11 juni 2014 om 15:23

Koeman had vaak ook niet echt veel keus, met betrekking tot het verkeerd gebruiken van spelers. Zo'n brede selectie hadden/hebben we niet. En wat betreft Armenteros, hij heeft ook wedstrijden in de spits gespeeld ten tijde van de afwezigheid van Pellè en maakte ook toen alles behalve een goede indruk. Ben blij dat hij weg is.

11 juni 2014 om 17:44

Als je, met alle respect, een waardeloze wedstrijd speelt tegen Hoek en je vervanger Te Vrede heeft tien minuten nodig om te scoren... dan gaat er iets fout. Hij deed werkelijk niks goed in de afwezigheid van Pelle.

Tsja wat moet je nog over Armenteros zeggen.

Ik vond dat hij zijn laatste seizoen bij Heracles wel sommige puike wedstrijden speelde.
Alleen zijn overstap naar Anderlecht snapte ik al niet en bij Feyenoord kwam hij ook niet echt uit de verf.

Was misschien een leuke speler voor NEC / Roda JC geweest zijn om boven in mee te strijden in de JL alleen ik denk dat ik salariseisen nu te gortig zijn.

11 juni 2014 om 13:44

Ik vind Armenteros weer te goed voor de top van de JL...

11 juni 2014 om 15:12

Op basis waarvan ?

Ik schat sommige spitsen in de JL zeker hoger in als Armenteros in deze vorm.

Wat was hij slecht zeg, begrijp nog steeds die aankoop van Anderlecht niet. Daar horen ze technisch begaafde spelers met scorend vermogen te kopen of ongelooflijke talenten die nog wat ruw zijn (lukaku, Mitrovic).

Niet dit soort D spelers. Geldt ook voor feyenoord trouwens, wat moesten die nou met Armenteros??

11 juni 2014 om 13:50

Nou technisch begaafd is hij wel, maar scorend vermogen 0,0 snapte destijds de aankoop ook al niet, idem zijn vertrek naar Feyenoord, dus dat ben ik wel met je eens.

Iets met servet en tafellaken.

Als Nederlandse topclub zou ik er niet meer aan beginnen.

wellicht iets voor Utrecht? of wellicht Cambuur? Zal het voetballen toch wel niet verleerd zijn en als hij vertrouwen krijgt kan hij echt wel van waarde zijn voor een middenmotor in de eredivisie. hij heeft aangetoond dat de top van de eredivisie te hoog gegrepen is maar voetballen kan hij toch wel

Jammer voor hem maar er zijn genoeg clubs in de eredivisie waar hij wel bij aan de bak kan. Niet iedereen hoort bij de top thuis.

Wat gaat Feyenoord trouwens met Bakkal doen?

11 juni 2014 om 13:55

Niets, die vertrekt of misschien is hij zelfs al weg. Toch weer slecht ingeschat van Feyenoord, het heeft maanden geduurd voor hij eindelijk fit was.

11 juni 2014 om 14:00

Bakkal zijn contract is niet verlengd, dus in principe gaat hij weg..
Maar wie weet wilt Fred Rutten het nog met hem proberen, hij heeft bij Twente samen met hem gewerkt toch?
In principe blijft het een van de beste 'nummer 10's' die je kan hebben in Nederland ,dus hoop nog steeds op een topseizoen van hem, in ons mooie shirt! Al is Lex van onschatbare waarde voor Feyenoord..
Wellicht is bij een vertrek van Clasie ruimte voor beiden, al zie ik dan liever nog Vormer..

Hahn / Mulde
Lopes Cabral
van Beek
Mathijssen
Kongolo
Vormer / Lex
Bakkal
Vilhena
Manu
Pellé
Boëtius
11 juni 2014 om 15:28

Bakkal was dramatisch slecht die paar keer dat hij speelde... en fysiek..tja.. ongelooflijk/schandalig dat een profvoetballer er zo bij kan lopen.. tel er zijn riante salaris bij op..

Bakkal komt niet meer terug.. is overigens al bevestigd door Feyenoord zelf.

Technisch is hij prima en redelijk balvast, hij zou denk het beste in een 4-4-2 passen. Als spits scoort hij te weinig en als buitenspeler komt hij snelheid tekort. Vorig jaar speelde Utrecht zo, maar ik weet niet of dat zo blijft. Anders zou ik dat een goede club voor hem vinden.

Toen die bij Heracles speelde was ik een groot fan van hem, lekker onvoorspelbaar en vol dreiging.
Helaas is zijn periode bij Feyenoord beduidend minder goed uitgepakt dan we hadden gehoopt..
Groningen zoekt misschien nog wel een leuke aanvaller nu Zivkovic weg is, en Kostic ook wel bij veel clubs in de belangstelling zal staan? En anders misschien Groningen?

11 juni 2014 om 14:30

Groningen heeft Hoesen van Ajax gehaald als vervanger van Zivkovic! Zit eerder aan Utrecht te denken... hadden afgelopen jaar een huurling (agudelo) en Mulenga is ook weg....

Terug naar Heracles is ook een optie... en denk niet dat Eagles hem kan betalen, maar anders zou hij daar wel welkom zijn denk ik!

11 juni 2014 om 14:50

Oh is dat al rond?!
Utrecht zou hij ook heel goed passen ja! Canbuur eventueel misschien, hij geldt als Europese speler dus zijn minimumloon hoeft niet heel hoog te zijn, en dnek ook niet dat Anderlecht veel vraagt voor hem...

Zat hij bij Heerenveen toen Henk de Jong daar ook nog zat?

Ergens leeft bij mij het idee dat deze jongen behoorlijk wat potentie heeft maar gewoonweg niet hard genoeg werkt om echt succesvol te worden. Hij heeft denk ik een trainer als Gertjan Verbeek nodig om het maximale eruit te halen. Zo eentje die je gewoon genadeloos op je kloten geeft als je niet hard genoeg werkt.

Had er nooit wat van verwacht en ik verwacht er ook nooit meer iets van. Ik vind zelfs de subtop te hoog gegrepen voor hem.

Ben nog steeds enorm gecharmeerd van de kwaliteiten die Armenteros heeft en kan uitbouwen, maar een terugkeer bij Heracles zie ik niet zo zitten.

Denk niet dat hij bij ons opnieuw alles kan geven en denk ook niet dat Armenteros dit zelf ziet zitten.

Voetballen kan hij wel maar leeft totaal niet voor de sport. Dit soort gasten moet je niet eens willen met die mentaliteit.

Nou kom op Co, met een mooi verhaal over komend seizoen moet je hem naar Utrecht kunnen halen.vol op de aanval ideaal om zich zelf in de schijnwerper te zetten.

Zwolle was/is nog bezig om twee spitsen te zoeken.
Europees voetbal en in de middenmoot dus voor armenteros misschien toch de ideale club.
Zwolle was al in gesprek met spelers maar tot nu toe niks naar buiten gekomen kwa namen.
Dus mijn gevoel zeg misschien wel zwolle.

Ik denk dat Heerenveen destijds de juiste beslissing heeft gemaakt met deze jongen...

ik vond het niks en vind het nog steeds niks. Geen snelheid, voorspelbaar en geen body....

Barcelona geschikte plek voor hem

Ik vermoed dat Armenteros meer vraagt dan hij kwalitatief aan doelpunten en assists zal geven. Wat mij betreft hoeft hij dan niet naar Utrecht te komen.

Nac of Utrecht ofzo

Arme - nteiros. Kom maar terug naar het Noorden. Aanwinst voor menig subtopper.

Charlie Murphy : ......laat maar..!!!!
On topic ...Armenteros is een voorbeeld van een speler die pas functioneert in een veilige omgeving , zonder druk waar hij de man is..
In Rotterdam mislukt door te veel afleiding en de kuipvrees..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren