Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti zucht na uitspraak Mourinho: ‘Wat moet ik daar nou op zeggen?’

Laatste update:

José Mourinho stond van 2010 tot 2013 aan het roer bij Real Madrid. Na die drie seizoenen vertrok hij, omdat er te weinig prijzen waren gewonnen en het niet meer boterde tussen de trainer en de club. Hij onderhoudt geen contact meer met sterspeler en landgenoot Cristiano Ronaldo, liet hij vrijdag weten. De Spaanse journalisten wilden diezelfde dag graag nog van Carlo Ancelotti weten wat de Italiaan daar nu van vindt.

/

Ancelotti reageerde met een zucht op de hem voorgelegde vraag. “Ik weet niet wat ik erop moet zeggen. Ik ken Mourinho’s relatie met Cristiano niet en eerlijk gezegd maakt het me ook helemaal niets uit. Het is een privé-aangelegenheid en het heeft verder helemaal niets van doen met Real Madrid”, zei Ancelotti in aanloop naar het duel met Deportivo la Coruña tegen AS.

“Wat moet ik daar nou op zeggen? Ik weet het niet. Als Mourinho hier niet meer terug wil komen, dan heeft hij elders wel een andere mogelijkheid. Hij is een trainer die overal kan werken. Ik denk niet dat hij hier een optimale sfeer verwachtte, dus ik zou het snappen als hij niet meer terug zou willen keren”, sloot Ancelotti af. Dat laatste is echter niet het geval: Mourinho zei namelijk tegen ITV dat hij zeker wel opnieuw bij Real zou willen werken.

“Als ik vandaag terug zou kunnen, zou ik dan naar Real gaan? Ja, ja. Het was een enorme ervaring, als trainer en als man. Ik zou het zo weer doen, zonder er twee keer over na te hoeven denken. Toen ik Real Madrid verliet, had ik een fantastische band met de voorzitter, de algemeen directeur en de hele club. Maar de beslissing die ik nam, was het beste voor mijn carrière”, legde Mourinho uit.

Denk jij dat José Mourinho ooit weer trainer van Real Madrid zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

José Mourinho de man die Real weer Europees op de kaart heeft gezet, kom alsjeblieft terug naar Madrid qua tactiek en vooral wissels en wedstrijden openbreken is echt zijn specialiteit, daar kan die dikke Italiaan wat van leren met als voorbeeld tegen Sociedad 3-2 achter zet hij Khedira erin voor Modric pijnlijk.

20 september 2014 om 00:35

Mourinho speelden we echt heerlijk met beste counter voetbal ooit. Maar Carlo is ook geweldig. Meteen C.L winnen
Is Mourinho in 3 jaar tijd niet gelukt.

20 september 2014 om 00:40

Beetje respect he. Noemt hem een dikzak...

20 september 2014 om 02:31

Mourinho heeft hele team een geoliede machine gemaakt. Alleen laatste jaar door Casillas alles verpest. Meneer Casillas creëerde twee kampen binnen Madrid. Door info die binnen de kleedkamers moest blijven, door te spelen aan zijn vriendin ( sport journaliste). En hele moraal was weg bij het ploeg.. En wat gebeurd er als ancelotti komt en de Mourinho-Casillas probleem weg is. Ze winnen CL.. Ik hoop dat Casillas opdonderd. En kom niet aan met legende blabla. Raul is DE legende van Real Madrid..

20 september 2014 om 01:18

Een beetje respect is zeker op zijn plaats. Deze man heeft wel mooi 4x CL finale gehaald als coach en bij PSG, Chelsea, Milan landstitels gewonnen. Grande Carlito

20 september 2014 om 01:30

Zeker grande. Is een grote trainer. Met Milan speelde hij fris aanvallend....

20 september 2014 om 11:04

@bask Mourinho speelde met Pepe EN khedira op t middenveld, is toch nog veel minder aantrekkelijk dan wat die dikke doet? Real is veel te groot voor countervoetbal, moet je met zo'n selectie niet willen. Snap echt niet dag je Mourinho daar een goede coach vond; schandalige classico's, moddergooien, counter voetbal en weinig prijzen.

Ik zie liever Klopp naar Real komen

20 september 2014 om 00:29

Maar met Carlo win je wel de C.L. Carlo is in mijn ogen de beste trainer......

20 september 2014 om 00:35

Klopp zal denk ik een trainer zijn diw niet met de echt gearriveerde spelers zoals bij real overweg kan. Hij is juist een trainer die spelers beter maakt, en opleid, door zijn passie. Hij zit perfect bij dortmund!

20 september 2014 om 00:37

Klopt helemaal.. Klopp kan zijn manier kwijt en spelers beter maken..zit goed in Dortmund..

20 september 2014 om 00:43

Pep, LVG en Jupp vind ik iets beter dan Ancelotti. Maar hij hoort zeker in de top 5!

20 september 2014 om 01:18

Al zie ik hem mits Wenger weg gaat/stopt hem opvolgen bij Arsenal. Ik vind Arsenal en Dortmund soortgelijke teams, ik weet niet waarom, ik denk door het weinig uitgeven en zelf opleiden/jonge spelers kopen en beter maken.

20 september 2014 om 09:49

En hoe weet jij dat dan? Enige succes wat Klopp heeft gehad is met Dortmund. Hoe weet je dat hij niet met "gearriveerderde spelers" om kan gaan? Hij heeft nog nooit de kans ervoor gehad.

20 september 2014 om 19:21

Zoals ik Klopp nu bij Dortmund zie, denk ik niet dat hij ooit nog weg gaat. Zelfs voor het geld niet.

Waarom zou je überhaupt aan Ancelotti vragen wat hij vind van het feit dat Mourinho en Ronaldo geen contact meer onderhouden. We klagen vaak over gehersenspoelde trainers/spelers die nauwelijks met zinnige teksten komen maar sommige journalisten werken niet echt mee om het niveau op te krikken.

20 september 2014 om 00:54

Journalisten zijn vaak parasieten uit op sensatie en hits op nieuws omtrent belangrijke personen in de desbetreffende sector.
Zo'n vraagsteller verdient het om afgebrand te worden gewoon want het is een achterlijke nutteloze vraag waar hij niks mee kan.

Eerste zin van de laatste alinea, wat vinden de Chelsea-fans daarvan?

20 september 2014 om 01:07

ik vroeg me precies hetzelfde af helemaal aangezien hij zo "blij" was weer terug te zijn bij chelsea en dat hij het zich voor kon stellen om er zolang te blijven als hij mocht van abrahmovic

20 september 2014 om 01:44

Mourinho moet zelf weten wat hij wilt, hij is natuurlijk een trainer die echt bij Chelsea past en zal denk ik nog minimaal 2 jaar bij Chelsea nog blijven. Het zou jammer zijn, maar aan alles komt een einde. Gewoon een kwestie van accepteren. Er bestaan Mourinho van en Chelsea fans en de Chelsea fans zijn geen Mourinho FC, net zoals Mata ons verliet zullen we het gewoon accepteren uiteindelijk, tenminste ik. Ik wil onbeleefd en tonen dat elke fan persoonlijk ken of zo, hoop dan ook dat ik niemand kwets met deze reactie.

hele mooie periode voor mij toen mourinho bij barcelona zat met als hoogtepunt de 5-0 in camp nou

20 september 2014 om 00:31

Daarna Mourinho die de Barca ooit van de titel stoten. Dat was heerlijk met een calma moment. DE Copa finale tegen Barca was onvergetelijk de rake kopbal van Ronaldo...

20 september 2014 om 00:57

in de tijd van mourinho won barca twee landstitels 1 champions leaugue en nog wat prijzen en real maar 3 daar tegen over wel beetje zielig vind je niet ?

20 september 2014 om 01:42

Hahahah krass daar wordt je wel even stil van he. Barca heeft in de periode van mourinho veel meer bereikt dan real

20 september 2014 om 02:41

Klets niet periode Barcelona was voor de CL winst. Of heeft Barca in de periode 96 2000 de CL gewonnen? 2 Landstitels wel met dank aan ome Louis. 2004 CL gewonnen met Porto, daarna naar Clesea Inter Real Chelsea. Periode 2006 2011 was Cl periode Barca oja en 1992

20 september 2014 om 08:40

Kan je wel lezen? Hij bedoelt de periode van Mou bij Real. Toen heeft zelfs Atleti meer prijzen gepakt dan Real, dus hij heefr feitelijk gewoon meer dan gelijk.

20 september 2014 om 13:31

Is ook niet zo gek dat zelfs atletico meer pijzen pakte ze speelde europa league -,- dat wint real makkelijk maar ze zijn natuurlijk daar te goed voor om deeltenemen

20 september 2014 om 01:10

sjonge jonge wat is dit nou voor onzin om barca vs real erbij te halen terwijl dit een real, ronaldo, mourinho en ancelotti artikel is. ik haat het als real fans het bij barca berichten doen en heel veel barca fans zeggen daar ook over dat real fans moeten stoppen (ik ook) en dan heb je idioten die precies hetzelfde doen bij real topics. krijg een leven en probeer niet iedereen uit te lokken.

20 september 2014 om 08:02

Vergeet niet die 5-0!!!!!!

20 september 2014 om 12:37

Met die heerlijke schop van Ramos. Goh wat was dat genieten zeg, gewoon voor 90.000 mensen iemand helemaal door midden zagen

Misschien niet veel prijzen gepakt in Madrid. Maar toch kampioen geworden boven de beste Barcelona ooit! En toch vrij pech ik de cl gehad! Maar hij heeft de club qua prestaties wel op de weg teruggebracht vergeleken de paar jaar voordat hij Kwam.

20 september 2014 om 00:33

Precies dat is een grote prestatie van held Mourinho....

20 september 2014 om 01:44

En een 5-0 pakslaag gekregen van barca hahaha beste moment van mourinho bij real voor mij

20 september 2014 om 02:36

Daar heb je Haar weer diepe zucht. Provoceren telkens maar weer. Onbenul.

20 september 2014 om 03:04

In welke vorm is dit provoceren? Kan je mij dit uitleggen? Ik vind mourinho een sneaky kwal, tuurlijk zie ik hem graag afgemaakt worden met 5-0. Niets mis mee toch

20 september 2014 om 13:51

Ik vind Carlo zeker een goeie trainer hoort bij een van de beste trainers ter wereld.
Echter vind ik Mou toch eigenlijk beter.
Mourinho nam in zijn 1 e seizoen op tegen het beste team ooit. Die 5-0 nederlaag kun je mourinho eigenlijk weinig verwijten. Real haalde eindelijk de halve finale na weet ik niet hoeveel jaar. Had Pepe geen rood gehad in de Cl was het een ander verhaal maar ja toch wist Real de copa del rey te winnen van Barca. 2 e seizoen in de copa 2012 was Real veel en veel beter Higauin 1 op 1 mist Ozil op de lat werd het 2-2 toch ging Barca door onverdiend. In de halve finale cl tegen Bayern met penalty's eruit. Real won gelukkig wel de competitie. Het 3 e seizoen was wel slecht. Dat geef ik toe. Alhoewel Real in de finale tegen Atletico veel beter was en toch verloor. Jammer

En eigenlijk doet ancelotti precies hetzelfde als Mourinho alleen laat ancelotti ze nog defensiever spelen tegen Bayern en Barca.
Ancelotti zorgt wel voor rust iets wat bij Mourinho niet zo was.

Lekkere titel weer voetbalzone...
Ancelotti zucht niet vanwege de uitspraak van Mourinho, maar vanwege de vraag van de journalist.
Ach, hebben jullie in ieder geval weer wat extra clicks!

20 september 2014 om 00:36

Dat weten we ook wrl. Daarin tegen hebben Carlo en Ronaldo wel een klik....

20 september 2014 om 01:09

Daarin tegen?

20 september 2014 om 01:29

Daar in tegen*. Mobiel kan je geen reactie aanpassen... Sorry!

20 september 2014 om 01:45

Even snel op google gezocht hoe je daar in tegen schrijft?

20 september 2014 om 08:56

Hou eens op met muggenziften! Deze jongen betrap ik er heel vaak op dat hij er een onsamenhangend verhaal van maakt dat bijna niet te volgen is. Hij is waarschijnlijk gewoon niet zo goed in Nederlands.

On: Mourinho heeft het slecht gedaan bij real. Kijk alleen a naar het budget dat de beste man tot zijn beschikking had.

20 september 2014 om 10:08

Als je dan op dat soort dingetjes let schrijf het dan zelf ook goed daarentegen

Dus elke scheet die Mourinho laat en over Madrid of een speler van hun gaat word voorgelegd aan Ancelotti? Wat een idiote vragen. Ik zou helemaal uit me slof gaan na zo een vraag. Ik dacht dat de ze hier in Nederland nutteloze vragen stelde maar dit slaat alles.

20 september 2014 om 00:41

Kennelijk storing bij de Journalisten.....

Is het nou zo moeilijk om te zeggen dat Mourinho niet het maximum uit Real gehaald heeft ?

Alleen al de verklaring dat hij geen contact meer heeft met CR duidt er op dat hij geen optimale relatie had met de absolute vedette van het team en die vedette was dan bovendien ook nog een landgenoot van hem. Je zou denken dat er dan al iets sneller een klik is ; niet dus met Jose en Cristiano.

Ook met Iker Casillas was de relatie niet optimaal en ook met de Spaanse entente was het met Mourinho dus niet allemaal rozegeur en maneschijn.

Mourinho is een topcoach maar bij Real heeft hij, gezien de kwaliteiten van de selectie, simpelweg gefaald.

Mourinho-fans kunnen het ontkennen maar wat mij betreft is dat hetzelfde als zeggen dat de zon morgen niet in het oosten zal opkomen.

20 september 2014 om 01:32

Geplaatst op 20 mei 2013

Complete Stats of Mourinho's Real Madrid :
- 3 titles in 3 seasons
- 1st league title in 4 yrs, 1st Copa in 18yrs, and 1st UCL semis in 8 yrs. First ever Spanish team to get 100 record points in Liga.
Winning Rate = 72
- Last 8 Matches against FC Barcelona ( 4W , 3D , 1l)
His Records with Real Madrid :
- Most league goals scored in a season: 121, Real Madrid (2011–12)
- Best goal difference in a season: 89, Real Madrid (2011–12)
- Most points in a season overall: 100 (87.72 of points), Real Madrid (2011–12)
- Most points in a season away: 50, Real Madrid (2011–12)
- Most wins in a season: 32, Real Madrid (2011–12)
- Most wins away in a season: 16, Real Madrid (2011–12)
Real Madrid named best club officially last month after 8 years.. just Because of Mourinho.
Criticism about his behaviour with Casillas and Kaka ?
Kaka has played 86 matches under mourinho and that is enough for 30 year old player ..
Casillas got injured in this season but still played more games than Diego Lopez in this Season...

Heb dit overgenomen van een Facebook pagina,weet je misschien wat er wel en wat niet klopt of klopt alles gewoon?

Iemand anders mag natuurlijk ook een antwoord geven.

20 september 2014 om 06:06

Oee pijnlijk.... En barca fangirls be like " Mar hij heeft de cl niet gewonnen". Dan maakt het blijkbaar niet meer uit dat hij elk ander record dat verpulverd heeft....

20 september 2014 om 09:09

Elk ander record verpulverd? Waar slaat dat op? Ze hebben 1 goed seizoen gedraaid, waarin ze wonnen met laf, real onwaardig spel. Dit laffe spel heeft zijn effect gehad. Dat zie je maar weer want alle real/Mourinho fans klampen zich wanhopig vast aan 1 seizoentje waarin hij toevallig de landstitel pakte.. Chapeau Mou!

20 september 2014 om 12:35

Hij heeft inderdaad niet het maximale uit Real gehaald, want het maximale was de CL met die selectie, dat was zeker mogelijk. Echter heeft hij ze wel weer op de kaart gezet. Niet altijd op een goede manier, maar zeker niet alleen op een slechte manier. Real had een probleem met de CL en dat heeft Mourinho weten te doorbreken door altijd de halve finale te halen.
Gefaald heeft hij zeker niet, geslaagd is het ook niet, want hij heeft een uitstekende selectie achter gelaten voor Carlo die daar op verder is gaan borduren.

De blessure van Khedira vorig seizoen dwong Ancelotti om iets anders te doen en dat heeft uitstekend uitgepakt, maar hij was niet ziekelijk jaloers op Jose dat hij alles maar omgooide, nee hij ging er gewoon op verder. Moeten de opvolgers van Mourinho vaker doen, want alle andere opvolgers van Mourinho hebben gefaald.

Kan ook op het eind gebeurd zijn, wat logischer lijkt want de eerste 2 jaar was Mourinho extreem positief over Ronaldo en vice versa.

20 september 2014 om 00:59

Jammer! Want het waren maatjes.... Ronaldo had kritiek op de speelstijl van Jose. Dat is Ronaldo duur komen te staan.

Omdat we toch over Mourinho praten, voel ik de neiging om het zelfde te doen.

Mourinho heeft gewoon Real Madrid verpest.
Hij heeft de grootste voetbalclub ter wereld gemaakt tot een counterteam. Wel het beste counterteam aller tijden, maar die tactiek past niet bij zo'n enorme grote club in Spanje notabene, waarin bijna iedereen voetballend de andere ploeg wil verslaan.

In 2010/2011 verloor hij met 5-0 in Camp Nou bij de aarsrivaal. Dat is ondanks het extreem goede spel van Barca destrijds een grote schande voor Real wat tot voor die wedstrijd de koploper was in Spanje.

Hij won dat seizoen de Copa finale door Barcelona te verslaan in de finale. Dat was destijds verdiend.
Hij maakte van sommige Real spelers 'beesten'.
Zie Pepe, Ramos, Khedira. Zelfs Ronaldo was irritant.
Mourinho stak vingers in de ogen bij Tito, kon zijn spelers niet meer motiveren laatste seizoen, veel ruzies die hij niet kon oplossen, waardoor er geen team meer was in 2012/2013.
Deed domme dingen, zoals uit bij Malaga Adan de kans geven, terwijl Iker helemaal niet in een slechte fase zat. Pepe op het middenveld zetten.
Altijd mopperen op de scheidsrechter, wanneer Real Madrid verloor.

Ik kan ook een aantal positieve dingen opnoemen.
Hij maakte Real in 2011/2012 tot een monsterteam wat toen de beste club in de wereld was. Met grote overmacht Spaans kampioen en met een beetje pech de CL finale misgelopen na strafschoppen, maar was wel een terechte nederlaag.

In zijn laatste seizoen, had hij eindelijk een manier gevonden om Barcelona te verslaan. Ongelooflijk maar waar, kende Real verder een extreem slecht seizoen.

Nee, voor Real is het beter dan Mourinho weg is uit Madrid.
Ancelotti is een gentleman, zal nooit dingen doen die Mourinho deed in 3 jaar bij Real.

Moest vorig seizoen een nieuw team smeden van de koninklijke, en dat pakte uiteindelijk uit met een 3e plaats in Spanje, maar wel de Champions League gewonnen met overmacht.
Makkelijk gewonnen van Schalke, met moeite gewonnen bij Dortmund, 2-0 verlies, maar toch door, is dus een overwinning. Ook werd er gewonnen van een opppermachtig Bayern met 5-0. Heel erg knap en dus terecht. Weliswaar een verlenging in de finale, maar je moet het maar kunnen opbrengen om er nog in de laatste minuut erin te geloven en dan uiteindelijk te scoren. En dan na een zwaar seizoen die verlenging spelen en gewoon 3 keer te scoren.
Knap, maar je zag ook wel op het WK dat veel spelers van de selectie van Real vorig seizoen een matig WK speelden, na een lang en zwaar seizoen, en ook blessures. Ik heb het dan niet over de nieuwelingen zoals Kroos en James.

DIe Mourinho kraamt zoals altijd weer onzin uit en dan wordt weer iemand anders ermee geconfronteerd laat die man links liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren