Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti wisselde Robben wegens blessure: ‘Hij had pijn’

Laatste update:
/

Bayern München zag zaterdag zijn perfecte reeks van vijf opeenvolgende competitiezeges ten einde komen. De kampioen speelde thuis gelijk (1-1) tegen 1.FC Köln en halverwege de wedstrijd haakte Arjen Robben af. Carlo Ancelotti was voor het eerst dit seizoen met de Nederlander in de basis begonnen, maar Thomas Müller kwam er direct na rust al voor hem in.

Na afloop verklaarde Ancelotti dat Robben weer last had gekregen. Ditmaal betrof het geen spierblessure, maar een ribblessure. “Hij had pijn en kon niet verder. Maar het is niet iets ernstigs”, gaf zijn trainer na de remise aan in de Duitse media. Hoe lang Robben precies afwezig is, is niet bekend.

Vrijdag sprak bondscoach Danny Blind nog over Robben en diens gehoopte comeback bij Nederland. Hij gaf aan Robben het liefst twee keer negentig minuten mee te laten spelen in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk. “Maar dat is niet mogelijk. Zijn situatie is duidelijk. Hij lag er vanaf maart uit, heeft nog niet veel minuten gemaakt. In overleg met Arjen en Bayern gaan we na zaterdag kijken of het haalbaar is dat hij nog iets voor ons kan betekenen.”

Arjen Robben zal niet meer bij Oranje aansluiten, komende week

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is vervelend voor hem, zielig zelfs. Misschien is het tijd om te stoppen, dit gaat gewoon te ver

1 oktober 2016 om 20:09

Tja gekneusde ribben. Heeft verder niet zoveel met je fysiek te maken. Kan iedereen overkomen.

Hij is nog veel te goed en gemotiveerd om nu al te stoppen. Dat Robben nog niet depressief (wel in perspectief plaatsen) is mag een klein wonder heten, zelden iemand gezien (in de voetballerij) met zoveel veerkracht. Bijna elke andere modale voetballer was al gestopt

1 oktober 2016 om 20:27

Van Persie wel, maar Robben toch niet? Wanneer fit (i know) is hij wereldtop. Dan zit hij niet heel ver van Messi en Ronaldo af. Van Persie kan helaas niet meer. Die moet lekker naar de VS gaan of terugkeren naar Nederland

2 oktober 2016 om 00:53

Wat een ongelooflijke onzin. Dit is gewoon een spelletje van Bayern om hem niet naar Oranje te laten gaan.

Zo sneu als je zoveel in je hebt, maar je lichaam het zo laat afweten. Eeuwig zonde. Ik heb echt met hem te doen. Als Robben daadwerkelijk stopt gaan we afscheid nemen van een groots voetballer.

Kan het niet zo zijn dat onze arjen ook een beetje kleinzerig is. Dit kan toch niet

1 oktober 2016 om 19:22

Spierblessures heb je weinig invloed op. Bij verrekkingen, scheurtjes of spieren die afgescheurd zijn, kun je gewoon niet verder. Maar dit keer is het een kneuzing. Dit valt ook voor hem op het verkeerde moment want zo worden de geruchten flink aangewakkerd natuurlijk.

1 oktober 2016 om 19:23

*de geruchten of hij idd kleinzerig of nog erger is bedoel ik dan

1 oktober 2016 om 19:24

Nouja de meeste blessures die hij oploopt zijn legitieme blessures waarbij medisch onderzoek ook uitwijst dat hij iets heeft gescheurd e.d.
Wat betreft ribpijn? Kan goed dat hij kleinzerig is

1 oktober 2016 om 19:40

Ik bedoel t ook niet vervelend hoor. Maar ik heb soms wel us het idee dat waar een ander door zou spelen met de pijn, hij er direct mee stopt tot t helemaal over is

1 oktober 2016 om 19:58

Ik kan me goed voorstellen dat dat wel waar is. Zit ook zeker angst bij omdat 't al zo vaak fout is gegaan, dan zegt je brein meteen van shit nu stoppen

1 oktober 2016 om 20:05

Een explosieve speler als Robben zal meer blessures oplopen dan een statische speler als zlatan.

1 oktober 2016 om 20:35

Robben en Zlatan zijn verschillende spelers inderdaad, maar je kan moeilijk zeggen dat Zlatan niet explosief is..

1 oktober 2016 om 21:15

Zou best kunnen volgens mij heeft Ronaldo ooit gezegd altijd met pijn te voetballen dus misschien wie weet.

Zal wel meevallen. Kan me goed voorstellen dat niemand bij Bayern er echt op zit te wachten dat Arjen straks met het Nederlands elftal mee zou gaan. Hij zelf ook niet lijkt me.

Kan die gozer (1 van de beste voetballers die ik bewust heb meegemaakt van NL) niet beter gaan punniken ofzo.. Wat als hij een kast had als Hulk bijv..... Zonde

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren