Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti spreekt voorkeur uit: ‘Cristiano had een fantastisch jaar’

Laatste update:

Het duurt nog tot maandagavond voordat bekend is wie zich de Wereldvoetballer van het Jaar 2014 mag noemen, maar Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti heeft alvast laten weten wie wat hem betreft de winnaar wordt. Het is niet verwonderlijk dat de Italiaan een voorkeur heeft voor Cristiano Ronaldo.

/

De sterspeler van de Koninklijke werd met zeventien treffers de topscorer van de Champions League, de belangrijkste Europese clubprijs die voor de tiende keer in de historie naar Real ging. “Cristiano heeft een fantastisch jaar gehad”, merkte Ancelotti op tijdens het Ballon d’Or-gala in Zürich.

“Hij is zeer belangrijk geweest bij het winnen van de Champions League, hij speelde constant op een hoog niveau en heeft veel gescoord.” Ronaldo neemt het in de strijd om de Gouden Bal op tegen de eveneens genomineerde Barcelona-vedette Lionel Messi en Manuel Neuer, de keeper van Bayern München en Duitsland.

Denk je dat Cristiano Ronaldo de Ballon d'Or krijgt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verrassend dat Ancelloti dat vindt.

12 januari 2015 om 16:18

Heel onverwachts, inderdaad.

12 januari 2015 om 16:23

Oh ik had dit wel zien aankomen

12 januari 2015 om 16:32

Precies wat ik dacht, maar ja. Wat gaat ie anders zeggen als het hem gevraagd wordt? Het is iedere keer hetzelfde geneuzel.

12 januari 2015 om 17:20

Iedereen die de voorkeur aangeeft voor Ronaldo verrast niet. Hij stak er wederom gewoon met kop en schouders bovenuit.

Wat een wonder.. Ancelotti zit zo diep in Ronaldo, niet te geloven.. Ik hoop dat Neuer hem wint, maar de kans is klein.. Ronaldo verdient hem ook niet, op basis van zijn belabberde WK. Messi was te wisselvallig.. Heel moeilijk dit.

12 januari 2015 om 16:44

Gelukkig wordt de prijs ook uitegerijkt op basis van een jaar prestatie en niet om een toernooi dat 4 weken duurt. Cristiano had geen gelukkig WK maar was in alle andere competities heer en meester.
Ronaldo verdient de Ballon d'Or.

12 januari 2015 om 16:55

Eigenlijk verdient Lex Immers de bal. Heeft nog nooit een finale verloren. Heeft evenveel interlands voor Nederlands als Messi, Neuer en Ronaldo samen voor Nederland. Echt ongekend.

Goh :' Messi vs ronaldo ballon d'or in 3,2,1

Hoop dat neuer m wint, maar ronaldo zal het wel worden

Je kunt eigenlijk niet om Cristiano Ronaldo heen afgelopen jaar, maar ik heb zo'n raar voorgevoel dat hij niet de Fifa Ballon D'or 2014 gaat winnen.

Zou hem wel moeten krijgen. Mensen kijken toch ook naar de laatste weken en dat is duidelijk in Messi's voordeel. Ook Neuer wordt heel erg opgehemeld. Ik lees toch minder mensen zeggen dat Ronaldo hem moet winnen buiten Real Madrid om.

Dit zou het moeten zijn als je realistisch bent:

1. Ronaldo
2. Messi
3. Neuer.

Dit wordt de eindstand naar mijn gevoel.

1. Neuer
2. Ronaldo
3. Messi.

12 januari 2015 om 16:33

Ik heb precies hetzelfde gevoel als wat jij hebt. Ik denk dat Neuer hem krijgt aangezien Platini al had aangegeven het zat te zijn van het tijdperk Messi en Ronaldo.

Ik weet niet wat ik moet denken als Neuer wint. Ik heb er wel vrede mee als Ronaldo of Messi wint maar een keeper. Ik weet het niet. Buffon en Casillas waren in hun tijdperk ook zeer goed en wonnen belangrijke prijzen waaronder het WK in 2006 met Italie en Iker met Spanje 2010.

Wij hebben hetzelfde gevoel.

12 januari 2015 om 16:40

Ja tijdperk of niet, Messi en Ronaldo steken er met kop en schouders boven uit.

Klink stom en gek maar ik heb het gevoel dat Cristiano hem zoiezo niet wordt. Het is ook hoop, maar omdat hij hem vorig jaar heeft gewonnen en Messi laatste 2 maanden goed voetbalt en Ronaldo wat minder en het feit dat Neuer wel heel erg opgehemeld wordt, zegt mijn gevoel dat Neuer of anders Messi hem wordt. Cristiano zal ook wel top 2 eindigen, dus ik weet eigenlijk niet wat ik er van moet denken.

12 januari 2015 om 16:55

Ik als Barcelona hater en Messi hater heb nog 10 x liever dat Messi hem wint dan Neuer, Neuer hoort em naar mijn mening gewoon niet te winnen

12 januari 2015 om 17:07

Vergeet niet, de balon d'or in 2014 ging maar met een zeer krappe meerderheid naar Ronaldo. In 2013 had Messi misschien wel zijn slechtste jaar tot dan toe (uiteraard zeer relatief). In 2014 was Messi een heel stuk beter dus ik zie hem de prijs nog wel winnen. Al is dat misschien ook voor een groot deel hoop.

12 januari 2015 om 16:33

de laatste weken wel maar de stembus is al een tijdje dicht

12 januari 2015 om 17:17

Klopt Neuer wordt overhyped hij heeft op 't WK geen strafschoppen gestopt waardoor Duitsland naar de finale ging. Casillas en Buffon dat waren pas keepers op 't WK bij hun clubs. Ik gun 't Ronaldo wel aangezien hij een fantastisch jaar had helaas geblesseerd op 't WK en CL finale. Zo niet gun ik 't Messi wel. Neuer is een goeie keepee maar dat is absoluut niet eerlijk tegen Buffon en Casillas die zeker beter waren.

Dit is de 100000ste keer dat hij dit zegt. Wordt doodmoe van dat gelobby voor hem en in mindere mate Messi. Geef hem daarom maar aan Neuer.

12 januari 2015 om 17:27

Voor Neuer wordt ook zat gelobbyd. Het is niet zo dat niemand hem wil zien winnen. Platini en Blatter hebben bijvoorbeeld al duidelijk gemaakt dat ze Neuer willen zien winnen door te zeggen dat ze liever een Duister zien winnen. Robben heeft ook al kenbaar gemaakt dat hij Neuer het liefst ziet winnen.

Ronaldo verdient hem ook gewoon. Ge-wel-dig jaar gespeeld!

Ronaldo verdient hem ook, want individueel de beste speler van de wereld. Steekt er al 2 jaar met kop en schouders boven iedereen uit. Hij word wordt telkens beter weet constant een hoger niveau te halen. Hij scoort veel en laat andere scoren.

Het lijkt mij vrij logisch dat Ancelotti voor Ronaldo is. Je kunt niet als trainer gaan zeggen dat de grote concurrent beter is. Toch jammer dat de gouden bal meer een populariteitsprijs is dan een prijs op de basis van de kwaliteiten van de spelers.

Cristiano duidelijk de beste afgelopen jaar. Dus hij moet hem gewoon krijgen. Hopelijk kan Messi zijn vorm doorzetten en dan kan hij t volgend jaar weer krijgen.

Messi is de beste, maar als Messi het wint neem ik de goudenbal niet meer serieus ik zeg dIt als een Chelsea fan

Jaja nou weten we het wel. Robben is voor Neuer, Suarez is voor Messi, Ancelotti is voor Ronaldo en bij WC-eend zijn ze voor WC-eend.

Zoveel meer doelpunten, ten opzichte van Messi, heeft Ronaldo niet gemaakt in 2014. Kop en schouders verhaal is wat mij betreft zwaar overtrokken. Haal Penaldo zijn strafschoppen er af en er blijft zeker niks over van zijn zogenaamde overmacht. Zonder Ramos had ook Ronaldo geen prijs gewonnen.. Op het moment dat het er echt om gaat geeft Ronaldo vaak niet thuis (zie WK en beide finales die hij gespeeld heeft)

12 januari 2015 om 18:13

Welke finales heb je het over? Die van de CL geef ik je gelijk, bij de Europese supercup was hij Motm met twee doelpunten en bij de wereldbeker voor clubs speelde hij degelijk.

12 januari 2015 om 18:45

Copa del rey en champions league

12 januari 2015 om 18:58

De twee toernooien waar jij aan refereert zie ik niet per definitie als hele belangrijke bekers. De tegenstand met de wereldbeker was van een heel laag niveau.

12 januari 2015 om 22:04

Ronaldo deed niet mee in de Copa del Rey finale.

Inderdaad heeft CR7 een gevaarlijke seizoen. Messi heeft zeker niet verdiend en Neuer heeft wel goed gekeepd maar Ronaldo heeft zeker verdiend en hij moet zeker winnen Halamadrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren