Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti promoveert zestienjarig talent definitief naar Bayern-selectie

Laatste update:
/

Christian Früchtl dient zich voortaan elke trainingsdag bij de A-selectie van Bayern München te melden. De Duitse topclub maakt woensdag bekend dat de zestienjarige doelman naar de A-selectie van trainer Carlo Ancelotti is gepromoveerd.

Früchtl mocht de afgelopen maanden, na een oordeel van Josep Guardiola, al regelmatig met collega's als Manuel Neuer, Sven Ulreich en Tom Starke meetrainen. Ancelotti heeft ervoor gekozen om de tiener definitief aan te laten haken bij de A-selectie. Bayern meldt dat Früchtl officieel de vierde doelman van der Rekordmeister is.

Früchtl was een half jaar geleden al in het nieuws. De toen vijftienjarige doelman was onderdeel van de 29-koppige selectie van Guardiola voor het trainingskamp in Qatar. Früchtl, die al 1 meter 90 is, ondertekende enkele maanden een nieuw contract met de Bundesliga-club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen is een heel groot talent, kan over een jaar of 5 mooi de plek van Neuer overnemen bij Bayern, het nadeel is dat Duistland al zoveel goeie doelmannen heeft (Trapp, ter Stegen, Karius, Leno, Fährmann en Hoen) dus het wordt moeilijk voor hem om een plek bij de Nationale ploeg te veroveren.

20 juli 2016 om 21:36

Als je bij Bayern nummer 1 bent dan ben je automatisch bij je land de nummer 1

20 juli 2016 om 22:25

Dat kan. Vergeet echter niet hoe het met Adu, Bojan, Castillion, Bodul, Sulejmani, Aissati, etc. is verlopen. Alleen Bojan heeft nog een aardige carrière. Als je Aissatti tegen het 'grote' AC Milan toendertijd zag. Als 17 jarige... dan zou je toch echt zweren dat hij minimaal het niveau van Arsenal, Inter, Valencia, etc. zou moeten halen. Maar goed. Moraal: wacht af.

20 juli 2016 om 22:43

Horn

Weet iemand meer van deze keeper? Meer potentie dan Donnarumma, of dat niet?

20 juli 2016 om 22:22

lees even de eerste reactie hier boven aan

20 juli 2016 om 22:26

Groot talent, veel potentie, maar of hij het waarmaakt moeten we afwachten. Hangt 70% van zijn mentaliteit af en 30% van overige omstandigheden, want talent heeft hij wel voor 100%.

21 juli 2016 om 18:49

Dat zal in de toekomst blijken, denk wel dat ze allebei over een jaar of 5 eerste doelman van hun land zijn, daar waar fruechtl het voordeel heeft dat die bij een grotere club zit maar en donnaruma het voordeel heeft dat die op die leeftijd al meer minuten heeft gemaakt

Wow 16 jaar en dan in de selectie van zo'n club. Dat hoor je niet vaak. Ook al zal hij 3e zijn neem ik aan.

Kan een bayern-volger mij trouwens vertellen of het waar is dat onder guardiola geen enkele speler uit de jeugd minuten in het eerste gemaakt heeft? Dat hoorde ik pas ergens voorbij komen.

21 juli 2016 om 02:22

Ben geen Bayern kenner, maar volgens mij heeft Kimmich zijn debuut gemaakt onder Guardiola.

21 juli 2016 om 02:27

Merk dat ik zeker geen kenner ben, Kimmich is begonnen bij Red Bull Leipzig namelijk.

Lees wel dat Julian Green in november 2013 zijn debuut heeft gemaakt in de CL voor Bayern. Guardiola was sinds 2013 in dienst, dus het lijkt mij logisch dat hij wel gedebuteerd heeft onder Guardiola.

21 juli 2016 om 10:01

@klene Kimmich was ook de eerste die in mij opkwam, maar had inmiddels al uitgevonden dat hij geen eigen jeugd was.

21 juli 2016 om 03:06

Oefenwedstrijden laat ie ze spelen. Ik kan me 1 speler herinneren die die uit de jeugd liet spelen in de CL, er waren toen maar 4 wisselspelers op de bank.

21 juli 2016 om 10:05

Waarschijnlijk eentje uit nood dus. Ok bedankt voor het antwoorden ook! !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren