Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti laat Ronaldo thuis: ‘We willen dat hij klaar is voor Atlético’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo komt zondagavond niet in actie in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad. Trainer Carlo Ancelotti heeft de aanvaller niet opgenomen in de wedstrijdselectie en gunt hem rust. “Cristiano maakt het goed. We willen dat hij klaar is voor de wedstrijd tegen Atlético Madrid en de Champions League”, zegt Ancelotti.

/

Real neemt het op 13 september, na de interlandperiode, in eigen huis op tegen de regerend landskampioen. Ronaldo kampt sinds het einde van het seizoen al met verschillende blessures. Hij zei donderdag nog dat hij met zijn optreden tijdens het WK zijn carrière op het spel heeft gezet omdat hij ondanks een knieblessure doorspeelde.

De Portugees werkte zaterdag een individuele training af. “Ik kom altijd eerder op het aan op het trainingscomplex zodat ik op mijn eigen tempo kan trainen in de gymzaal. Ik ben altijd een van de eersten die arriveert en een van de laatsten die vertrekt, vraag het maar aan de anderen. Doordat ik mijn lichaam fit houdt, kan ik succesvol zijn”, zegt hij tegen TVI.

In beeld: de ongelooflijke prestaties van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid

Wat verwacht jij van Real Sociedad - Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegen Atletico moet je 100% fit zijn/gemotiveerd met hun vechtvoetbal anders kan je geen potten breken. Zie Messi Kwartfinale CL, Titelwedstrijd. Ronaldo CL finale, supercup wedstrijden.

30 augustus 2014 om 16:09

Klopt helemaal. Dan moet Ronaldo topfit zijn.

30 augustus 2014 om 16:58

Mwah ik ben een groot fan van Ronaldo maar tegen defensieve ploegen gaat het altijd een stuk minder met hem.

30 augustus 2014 om 17:19

Elke ploegsprelt defensive tegen Real Madrid met uitzondering Barcelona en Bayern Munchen.

30 augustus 2014 om 23:39

Toch gaan ze hem missen in Baskenland. Wordt een lastig potje en ik verwacht 1 of 3 punten voor Sociedad.

goede zaak! eindelijk worden ze bij real verstandig! ze hadden hem allang rust moeten geven! dit is beter voor zijn algehele gezondheid!

Tja ik vind eerlijk gezegd Real veel leuker en attractiever voetbal spelen zonder Ronaldo. Net of er een last van die spelers af is. Er zit gewoon veel meer voetbal opeens in dat team. Word een makkelijke overwinning voor Real.

30 augustus 2014 om 16:13

zonder ronaldo doet real het altijd minder... ronaldo kan elke wedstrijd beslissen hoe hij ook speelt

30 augustus 2014 om 17:02

Dat Ronaldo beslissend kan zijn elke wedstrijd is een feit maar dat doet er niet af dat Real voetballend minder is met hem. Ik vind Real gewoon leuker spelen zonder Ronaldo. Ze spelen allemaal in dienst van hem.

30 augustus 2014 om 16:14

Ja met Bale zit er zo meer voetbal. Not... Jij praat andere weer na. Vorm je eigen mening.

30 augustus 2014 om 16:18

hij heeft het over voetballend vind hij het beter! hij heeft het over zijn mening! niet de feiten! de ene wedstrijd spelen ze zonder ronaldo mooier dan met! Ze spelen allemaal in dienst van ronaldo! speelt ook wel eens lekker hoor! zonder altijd alles te moeten afleggen!

30 augustus 2014 om 16:25

Op die manier. Met zijn prestatie,s heeft hih het zelf afgedwongen.

30 augustus 2014 om 17:04

Pardon? Of je leest t verkeerd of je voelt je meteen aangevallen omdat het over je clubje en je spelertje gaat. Kalm maar. DIt is gewoon mijn eigen mening en ik vind het gewoon zo. Real speelt veel vrijer zonder Ronaldo net of dan alles kan. Met Ronaldo is het allemaal zo zakelijk en worden bijna alle ballen ingeleverd bij hem. Eeuwig zonder

30 augustus 2014 om 17:31

Ik bedoel bij Messi worden de ballen ook allemaal ingeleverd. Wat is daar mis mee?

30 augustus 2014 om 18:51

Er is er niks mis mee maar als je kijkt naar het spel van Real met of zonder Ronaldo dan is het qua aantrekkelijkheid veel leuker om te kijken zonder Ronaldo. Er gebeurd iets met dat team. Veel vrijer

30 augustus 2014 om 22:05

En bij barcelona gebeurt er altijd wat met messi in de ploeg!

31 augustus 2014 om 04:50

@thewatcher010

Een uitroepteken achter iedere zin is echt niet nodig hoor!

31 augustus 2014 om 09:15

oke zal ik niet meer doen.

Een ding dan vraag ik mij af waarom laat je hem in de super copa spelen....

30 augustus 2014 om 16:57

Omdat het om een prijs ging denk ik.

30 augustus 2014 om 17:27

Waarom dan tegen Cordoba laten spelen dan?

Daar komt de 1e nederlaag. Ik snap nog steeds niet waarom tegen Cordoba hij wel speelt en hij nu rust moet houden, terwijl hij nu nodig is. .

30 augustus 2014 om 17:20

Wat een vertrouwen zeg, vraag me af wie hem vervangt ik hoop Isco.

30 augustus 2014 om 17:25

Heel raar. Sociedad is in mijn ogen lastiger dan Atletico Madrid.

31 augustus 2014 om 01:33

Sociedad lastiger dan Atleti. Hah grappenmaker. Of ben je nu al de uitwedstrijd van een paar maanden geleden zonder Ronaldo vergeten. Nee dit Sociedad is niet meer het team van twee jaar geleden. Ik bedoel zij verliezen met 3-0 van Krasnodar.

Laatste keer bij Real Sociedad speelde ze ook zonder Ronaldo en ze wonnen het met 0-4. Moet dit keer ook te doen zijn aangezien het team beter speelt zonder Ronaldo.

30 augustus 2014 om 23:40

Denk er maar licht over. Jullie gaan morgen spelen in een heksenketel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren