Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti baalt van blessure Robben en sluit spraakmakende transfer uit

Laatste update:

Carlo Ancelotti staat woensdag voor het eerst op het veld als coach van Bayern München als der Rekordmeister het in een oefenduel opneemt tegen Manchester City, de club van zijn voorganger Josep Guardiola. De Italiaanse coach blikte tijdens een persconferentie vooruit op het duel en liet de fans ook weten dat zij (voorlopig) geen nieuwe versterkingen hoeven te verwachten.

/

“Iedere oefenwedstrijd is belangrijk voor ons, maar die van morgen is nog belangrijker omdat het de eerste thuiswedstrijd wordt”, vertelde hij. Ancelotti moet het de komende zes weken zonder Arjen Robben stellen en de naam van Schalke 04-ster Leroy Sané werd al genoemd als een mogelijke vervanger, maar hier komt waarschijnlijk niets van terecht: “Het is een tegenvaller, maar ik hoop dat Arjen de start van de competitie haalt.”

“Het elftal is op alle posities prima bezet, dus wij hebben op dit moment geen nieuwe spelers nodig”, sluit de Italiaan, die het team eerder versterkte met Mats Hummels en Renato Sanches, de komst van Sané uit. Ancelotti moet het de komende drie weken overigens ook zonder Douglas Costa zien te redden: de Braziliaan herstelt momenteel van een spierblessure.

Denk jij dat Bayern München deze transferperiode nog met een nieuwe aanwinst komt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bye bye Bayern.. Ik weet niet of het nog wel die Europese topclub blijft hoor..
We zullen zien..

19 juli 2016 om 14:31

Wat mij betreft iets te makkelijk gezegd.
Met Sanches en Hummels twee nieuwe aankopen en nu even een kleine dip met een geblesseerde Robben en Douglas Costa.
Kijkend naar namen als (onder andere) Neuer, Muller, Lahm, Lewandowski, Boateng en Alaba zit er toch aardig Europese top in die selectie.

19 juli 2016 om 14:35

Nu nog wel, maar ooit zullen ze wel minder worden ben ik bang. Bayern blijft altijd dicht bij haar eigen identiteit en zal nooit een club worden die spelers na twee goede wedstrijden voor 80 miljoen koopt zoals Man City dat bijvoorbeeld doet. Ik ben benieuwd welke clubs er over 10 jaar de dienst uitmaken, maar ik vrees het ergste.

19 juli 2016 om 14:47

Het is zeker dat ze ooit minder worden. Hetzelfde zal gebeuren met Real Madrid en Barca. Milan is precies hetzelfde gebeurd.

19 juli 2016 om 14:48

Op zich is het natuurlijk wel een selectie op leeftijd met veel grote namen die hoog in de 20 of begin 30 zijn.
Ik kan me echter niet voorstellen dat Bayern de komende 10 jaar de macht in de Bundesliga verliest.
Europees gezien zullen ze normaliter tot het einde van het seizoen meedraaien.
Bij Bayern natuurlijk aan (eigen) geld ook geen gebrek.

19 juli 2016 om 15:24

Zit zeker een kern van waarheid in J.J. Echter Is de vraag of Bayern wel mee wilt. Real Madrid heeft overduidelijk voor een andere voetbal filosofie gekozen met Zidane, en zie, ze winnen wederom de CL en dit keer met mooi voetbal!
Ancelotti zie ik eerlijk gezegd geen mooi aanvallend voetbal spelen, eerder mooi counter voetbal.
Al moet ik zeggen dat ik het heerlijk vond om naar het Italië van Conté te kijken en Atl.Madrid het afgelopen seizoen ook wel mooi afbraak voetbal vond spelen.. Echt prachtig om te zien hoe zo'n systeem zich kan ontvouwen en meedogenloos kan toeslaan.. Vraag Is of Ancelotti dit ook kan en of gaat doen..
Tevens vraag ik mij af of Ancelotti wel de juiste man op de juiste plek Is. Na jarenlang aanvallend voetbal te hebben gespeeld nu opeens Ancelotti aan het roer.. Tja welke andere topcoach Was beschikbaar..

19 juli 2016 om 15:42

Ik ben ook zeer zeker benieuwd naar komend seizoen van Bayern en het voetbal dat ze zullen gaan spelen onder Ancelotti. Op het moment dat ik het hoorde heb ik ook gedacht of dit nu wel de geschikte coach was voor Bayern.
Feit blijft wel dat het materiaal waarmee hij werkt van Europees topniveau is, daar doet een blessure bij Robben niets aan af. Het is aan Ancelotti hoe hij hiermee omgaat.

19 juli 2016 om 15:53

Pep? Oh laatmaar. Domme keus om weg te gaan. Beste trainer ter wereld samen met onze Diego

Je hebt met Coman en Costa al degelijke vervangers, die overigens eigenlijk al gehaald zijn omdat Robben en Ribery op leeftijd raken.

Ik snap de terughoudendheid. Echter, zou een extra vleugelaanvaller wel 'veilig' zijn.. ribery en robben zijn nog steeds magisch, maar ook magisch vaak geblesseerd. Sané, of een goedkopere optie lijkt me handig. Desnoods een Depay oid, alszijnde backup.

Dit zijn pas de eerste 6 weken. Zullen er nog vele volgen Carlo.

Heel goed Carlo! We hebben al de juiste vervangers voor Robbery. Sané is op dit moment overbodig. Als Robben niet speelt hebben we Coman, mocht hij ook blesseren , kan Muller op rechts. Of gewoon met 442 spelen, we hebben genoeg goede middenvelders. Thiago, Vidal, Sanches, Alonso, Javi Martinez, Kimmich, (gotze)

19 juli 2016 om 16:09

Het verleden leert dat het spel dan voorspelbaar kan worden..

Denk dat Bayern Robben maar beter kan verkopen. Is bijna altijd geblesseerd en nu behoorlijk op leeftijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren