Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Analytici zien één absolute uitblinker bij PSV: ‘Bij Sevilla zien ze sterretjes’

Laatste update:

Nederlandse journalisten en analytici zien dinsdagavond Noa Lang als uitblinker in de eerste helft van het Champions League-duel tussen PSV en Sevilla.

Onder meer Jan Boskamp en de journalisten Rik Elfrink en Jeroen Kapteijns zien de aanvaller van PSV als continue dreiging, die wingback Jesús Navas ‘sterretjes laat zien’.

“Er is maar één speler waar gevaar vandaan komt: dat is Noa Lang”, concludeert Boskamp voor de camera van RTL 7. Maar er is geen toevoer naar Luuk de Jong. Ze lopen ook gewoon te veel met de bal. Passes zijn niet meer zuiver en ze lijden te veel balverlies.”

Elfrink ziet eveneens dat de buitenspeler van de Eindhovenaren een ware plaag is voor de defensie van Sevilla. “Lang is een van de beste PSV'ers en maakt het Navas heel moeilijk. PSV zoekt, wrikt en probeert, maar het is nog niet overtuigend genoeg. Schoten leverden weinig groot gevaar op, terwijl Sevilla gevaarlijk blijft en ieder foutje kan afstraffen.”

“Lang is ongrijpbaar voor Jesus Navas, die af en toe sterretjes moet zien, zoals ook Johan Bakayoko ook regelmatig goed doorkomt, maar het heeft nog niet geresulteerd in de goal waar PSV zo fervent naar op zoek is”, voegt Kapteijns toe via Twitter.

Sevilla werd enkele minuten voor rust het gevaarlijkst, toen Ramalho op onbegrijpelijke wijze de bal op eigen helft inleverde bij Dodi Lukebakio. De aanvaller drong door tot de rand van het zestienmetergebied en produceerde een schot dat rakelings over de kruising ging.

Even daarvoor dacht de Braziliaanse centrumverdediger zelf de 1-0 aan te tekenen. Hij knikte fraai binnen uit een vrije trap van Veerman, maar Ramalho stond enkele centimeters buitenspel: doelpunt afgekeurd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk en aardig die dreiging maar op dit moment mis je effectiviteit. Hoeveel van die dribbels zijn echt geslaagd?

3 oktober 2023 om 22:24

Mee eens, zo gevaarlijk is het toch allemaal niet geweest? Veel acties mislukken ook, en dat goede schot in de korte hoek mag er ook nooit in gaan, dan spreek je van een keepersfout. Vooralsnog is het een blaffende hond die niet bijt.

3 oktober 2023 om 23:21

Maar daar mag navas dan blij mee zijn, want hij kon het blaffen niet eens tegenhouden

4 oktober 2023 om 09:15

Lang heeft 8(?) keer een dribbel naar binnen gedaan en geschoten, hoofdzakelijk naar de eerste paal. Hij zou wellicht moeten oefenen of een draaibal naar tweede paal. Of een combinatie zoeken als je al 5 keer niet succesvol bent.

'Bij Sevilla zien ze sterretjes '

Zolang ze op 0-0 staan kunnen ze nog gewoon winnen. Dat je er af en toe langskomt en kansen creëert staat niet gelijk aan sterretjes zien. Dan denk ik aan een monsterscore.

Bakayoko echt slecht in afwerken snel Lozano erin!

3 oktober 2023 om 22:12

lozano heeft laatste wedstrijden echt nog 0,0 laten zien

Nou onze Ramalho heeft zijn momentje in ieder geval weer gehad hopelijk was dat zijn laatste en loopt het met een sisser af. Sjongejongejonge.

3 oktober 2023 om 22:20

Het was in elk geval niet zijn laatste maar misschien dat die tweede dan de laatste was? Wat een gast...zoiezo staat die verdediging soms echt heel naïef te verdedigen

4 oktober 2023 om 02:44

De verdediging is gewoon een gatenkaas tegen tegenstanders van formaat. Ramalho kan prima tegen PEC, NEC of Go Ahead maar die man staat gewoon structureel te schutteren op de meest cruciale momenten. Misschien dat hij niet met de druk om kan gaan o.i.d, hij maakt soms echt bizarre acties.

Waarom staat die Ramalho erin

Wat zonde zeg PSV, champions league te hoog gegrepen denk ik helaas..Verliezen hier maakt kansen op overleven poule nihil..

Tja, Bosz doet weer een Bosz'je. Hoe kun je nou zo vaak de deksel op de neus hebben gehad en nog steeds overtuigd zijn van je gelijk? Dit voetbal werkt als je dominant bent, zoals in de Eredivisie. In de CL zul je toch echt minder risico moeten nemen achterin en zeker met spelers als Dest die niet kan verdedigen en Ramalho die enorm tekort komt op dat niveau.

3 oktober 2023 om 23:37

Ja, je hebt gelijk. Maar zonder dit voetbal ga je sowieso nooit iets afdwingen, dus in dat opzicht ben ik er wel blij mee. Bosz gaf na de wedstrijd ook gewoon heel realistisch aan dat er echt geleerd moet worden om de bal gewoon het stadion uit te knallen in sommige situaties (Ramalho).

Lang zal dan wel goed wezen maar te veel einzelganger. Voorzitten van zowel links als rechts komen niet goed aan.

Bij sevilla zien ze sterretjes? Aha nou ze gaan mooi met de overwinning ervandoor. Wederom weet psv in europa niet te winnen

3 oktober 2023 om 22:59

Je was net iets te vroeg met je reactie. Meer dan verdiend punt voor PSV met een uitblinkende Noa Lang aan wie PSV nog veel plezier gaat beleven. Heerlijke voetballer met zijn dribbels.

Volgens de Jong had er meer ingezeten. Klopt inderdaad maar dan wel voor Sevilla

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren